Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("LAIT BUFFLONNE")

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 329

  • Page / 14
Export

Selection :

  • and

COMPARATIVE EFFICIENCY OF TRIPHENYL TETRAZOLIUM CHLORIDE REDUCTION TEST FOR GRADING OF MILK = EFFICACITE COMPAREE DU TEST DE REDUCTION DU CHLORURE DE TRIPHENYL TETRAZOLIUM POUR LE CLASSEMENT DES ECHANTILLONS DE LAITCHATURVEDI GC; GARG DN; NARAYAN KG et al.1975; J. FOOD SCI. TECHNOL.; INDIA; DA. 1975; VOL. 12; NO 4; PP. 196-197; BIBL. 8REF.Article

ETUDE DE LA PRODUCTIVITE LAITIERE ET DE LA COMPOSITION DU LAIT DE BUFFLONNES MURRAH ET D'HYBRIDES AVEC DES BUFFLES BULGARESSHALICHEV YA; TANEV G; POLIKHRONOV D et al.1975; ZHIVOTNOVAD. NAUKI; BALG.; DA. 1975; VOL. 12; NO NO 3; PP. 73-77; ABS. RUSSE ANGL.; BIBL. 9 REF.Article

SOME OBSERVATIONS ON THE REACTIVATION OF ALKALINE PHOSPHATASE OF BUFFALO MILK = QUELQUES OBSERVATIONS SUR LA REACTIVATION DE LA PHOSPHATASE ALCALINE DE LAIT DE BUFFLONNESHARMA RS; GANGULI NC.1974; MILCHWISSENSCHAFT; DTSCH.; DA. 1974; VOL. 29; NO 7; PP. 408-412; ABS. ANGL. FR. ESP.; BIBL. 23 REF.Article

RICERCHE SUL LATTE DI BUFALA. XIV. ISOLAMENTO DELLE BETA -LATTOGLOBULINE = RECHERCHES SUR LE LAIT DE BUFFLONNE. XIV. ISOLEMENT DES BETA -LACTOGLOBULINESMINCIONE B; SPAGNA MUSSO S; SCUDIERO A et al.1974; INDUSTR. AGR.; ITAL.; DA. 1974; VOL. 12; NO 11-12; PP. 189-194; ABS. FR. ANGL.; BIBL. 28 REF.Article

RICERCHE SUL LATTE DI BUFALA. VIII. I FOSFOLIPIDI = RECHERCHE SUR LE LAIT DE BUFFLONNE. I. LES PHOSPHOLIPIDESMINCIONE B; SCUDIERO A; CASILLO R et al.1972; INDUSTR. AGR.; ITAL.; DA. 1972; VOL. 10; NO 12; PP. 455-462; ABS. FR. ANGL.; BIBL. 11 REF.Serial Issue

EFFECT OF HYDROGEN PEROXIDE ON BUFFALO MILK PROTEIN FRACTIONS = EFFET DU PEROXYDE D'HYDROGENE SUR LES FRACTIONS PROTEIQUES DU LAIT DE BUFFLONNESRINIVASAN A; GOPALAN S.1975; CURR. SCI.; INDIA; DA. 1975; VOL. 44; NO 12; PP. 423-424; BIBL. 8REF.Article

HEAT INDUCED CHANGES ON BUFFALO MILK PROTEINS AS REVEALED BY ULTRACENTRIFUGATION AND GEL PERMEATION CHROMATOGRAPHY = MODIFICATIONS DES PROTEINES DU LAIT DE BUFFLONNE, INDUITES PAR LA CHALEUR, MISES EN EVIDENCE PAR ULTRACENTRIFUGATION ET CHROMATOGRAPHIE DE PERMEATION SUR GELSTEPHEN J; GANGULI NC.1975; MILCHWISSENSCHAFT; DTSCH.; DA. 1975; VOL. 30; NO 7; PP. 405-407; ABS. ALLEM. FR. ESP.; BIBL. 4 REF.Article

RICERCHE SUL LATTE DI BUFALA. XIII. ACIDI POLIENICI CONIUGATI, ESAME DELL' I.R. E PRINCIPALI CARATTERISTICHE CHEMICHE E FISICO-CHIMICHE DEL GRASSO DEL LATTE DI MASSA = RECHERCHES SUR LE LAIT DE BUFFLONNE. XIII. ACIDES POLYENIQUES CONJUGES, EXAMEN EN INFRA-ROUGE, ET PRINCIPALES CARACTERISTIQUES CHIMIQUES ET PHYSICO-CHIMIQUES DE LA MATIERE GRASSE DU LAIT DE RAMASSAGEMINCIONE B; DI MATTEO M; SPAGNA MUSSO S et al.1975; INDUSTR. AGR.; ITAL.; DA. 1975; VOL. 13; NO 1-2; PP. 25-30; ABS. FR. ANGL.; BIBL. 24 REF.Article

FACTORS AFFECTING MILK FAT PERCENT OF NILI-RAVI BUFFALOES IN PAKISTAN = FACTEURS INFLUANT SUR LA TENEUR EN MATIERE GRASSE DU LAIT DE BUFFLESSES NILI-RAVI DU PAKISTANSHAH SK; SCHERMERHORN EC; CADY RA et al.1983; JOURNAL OF DAIRY SCIENCE; ISSN 0022-0302; USA; DA. 1983; VOL. 66; NO 3; PP. 573-577; BIBL. 20 REF.; 1 FIG./2 TABL.Article

VARIATIONS DE LA COMPOSITION VITAMINIQUE ET DES PROPRIETES DE LA MATIERE GRASSE DU LAIT AU COURS DE SA CONSERVATIONMERZAMETOV MM.1977; IZVEST. VYSSH. UCHEBN. ZAVED., PISHCH. TEKHNOL.; S.S.S.R.; DA. 1977; NO 1; PP. 70-72; BIBL. 11 REF.Article

EFFECT OF HOMOGENIZATION AND PASTEURIZATION ON CREAMING ABILITY OF BUFFALO MILK = EFFETS DE L'HOMOGENEISATION ET DE LA PASTEURISATION SUR L'APTITUDE AU CREMAGE DU LAIT DE BUFFLONNEPRASAD C; MULAY CA; SHARMA SP et al.1975; J. FOOD SCI. TECHNOL.; INDIA; DA. 1975; VOL. 12; NO 2; PP. 91-92; BIBL. 7 REF.Article

THE CASEINS OF BUFFALO MILK.ADDEO F; MERCIER JC; RIBADEAU DUMAS B et al.1977; J. DAIRY RES.; G.B.; DA. 1977; VOL. 44; NO 3; PP. 455-468; H.T. 2; BIBL. 36 REF.Article

STUDIES ON THE BIOCHEMICAL CHANGES IN MILK. II. BILE PIGMENTS IN BUFFALO MILK = ETUDES SUR LES MODIFICATIONS BIOCHIMIQUES DANS LE LAIT. II. PIGMENTS BILIAIRES DANS LE LAIT DE BUFFLONNECHANDRA VADANA MV; DASTUR NN.1976; MILCHWISSENSCHAFT; DTSCH.; DA. 1976; VOL. 31; NO 1; PP. 26-28; ABS. ALLEM.; BIBL. 7REF.Article

ZONE ELECTROPHORESIS OF BETA -LACTOGLOBULIN = ELECTROPHORESE DE ZONE DE LA BETA -LACTOGLOBULINESHAZLY AE; MAHRAN GA; HOFI AA et al.1975; MILCHWISSENSCHAFT; DTSCH.; DA. 1975; VOL. 30; NO 4; PP. 224-226; ABS. ALLEM.; BIBL. 7 REF.Article

DISTRIBUTION OF NITROGEN IN BUFFALO MILK AND ULTRACENTRIFUGAL WHEY AS AFFECTED BY HEAT TREATMENTS = REPARTITION DE L'AZOTE DANS LE LAIT DE BUFFLONNE ET LE LACTOSERUM APRES ULTRACENTRIFUGATION, EN FONCTION DES TRAITEMENTS THERMIQUESSTEPHEN J; GANGULI NC.1974; MILCHWISSENSCHAFT; DTSCH.; DA. 1974; VOL. 29; NO 10; PP. 594-596; ABS. ALLEM.; BIBL. 18 REF.Article

INORGANIC CONSTITUENTS OF CASEIN MICELLES FROM COW AND BUFFALO MILK = CONSTITUANTS MINERAUX DES MICELLES DE CASEINE DES LAITS DE VACHE ET DE BUFFLONNESABARWAL PK; SKARIAH OOMEN; GANGULI NC et al.1972; J. FOOD SCI. TECHNOL.; INDIA; DA. 1972; VOL. 9; NO 3; PP. 144-146; BIBL. 10 REF.Serial Issue

INCORPORATION OF 32P AND 45CA INTO MILK AND CASEIN MICELLES OF A BUFFALO (BUBALUS BUBALIS) FOLLOWING INTRAMUSCULAR INJECTION = INCORPORATION DE P32 ET DE CA45 DANS LES MICELLES DE CASEINE ET DANS LE LAIT DE BUFFLESSE (BUBALUS BUBALIS) APRES INJECTION INTRAMUSCULAIREBHUSHAN A; SINGH S; AHUJA SP et al.1983; JOURNAL OF DAIRY RESEARCH; ISSN 0022-0299; GBR; DA. 1983; VOL. 50; NO 4; PP. 535-539; BIBL. 16 REF.; 3 FIG./1 TABL.Article

CHEMICAL COMPOSITION AND ORGANOLEPTIC PROPERTIES OF RAS CHEESE, MADE UNDER DIFFERENT TECHNOLOGICAL CONDITIONS.EL ERIAN AFM; HASHEM HA; ABO EL HEBA AM et al.1977; NAHRUNG; DTSCH.; DA. 1977; VOL. 21; NO 8; PP. 673-684; ABS. ALLEM. RUSSE; BIBL. 21 REF.Article

FACTORS AFFECTING THE PRODUCTION AND COMPOSITION OF EGYPTIAN BUFFALO MILK. = FACTEURS INFLUENCANT LA PRODUCTION ET LA COMPOSITION DU LAIT CHEZ DES BUFFLONNES EGYPTIENNESELTAWIL EA; MOUKHTAR SA; GALAL ESE et al.1976; TROP. ANIMAL HEALTH PRODUCT.; G.B.; DA. 1976; VOL. 8; NO 2; PP. 115-121; ABS. FR. ESP.; BIBL. 16 REF.Article

HEAT INDUCED CHANGES IN BUFFALO MILK SERUM PROTEINS.STEPHEN J; GANGULI NC.1976; J. FOOD SCI. TECHNOL.; INDIA; DA. 1976; VOL. 13; NO 6; PP. 334-337; BIBL. 9 REF.Article

THE EFFECT OF STAGE OF LACTATION ON LET DOWN TIME, MILKING TIME, MILK YIELD, AVERAGE FLOW RATE AND MILK COMPOSITION IN BUFFALOES.GANGWAR PC.1976; INDIAN J. NUTRIT. DIET.; INDIA; DA. 1976; VOL. 13; NO 8; PP. 252-261; BIBL. 12 REF.Article

FACTORS AFFECTING THE LEUCOCYTE COUNTS IN MILK.SINGH LP; YADAVA RK; RAWAT RS et al.1977; INDIAN J. ANIMAL SCI.; INDIA; DA. 1977; VOL. 47; NO 6; PP. 328-331; BIBL. 13 REF.Article

INFLUENCE OF TEMPERATURE ON THE ELECTRICAL CONDUCTIVITY OF BUFFALO MILK.SHARMA GS; ROY NK.1976; J. DAIRY RES.; G.B.; DA. 1976; VOL. 43; NO 2; PP. 321-323; BIBL. 5 REF.Article

RECHERCHES SUR LE LAIT DE BUFFLONNE. XII. LES STEROLS.MINCIONE B; SPAGNA MUSSO S; STINGO C et al.1976; MILCHWISSENSCHAFT; DTSCH.; DA. 1976; VOL. 31; NO 5; PP. 282-287; ABS. ALLEM. ANGL.; BIBL. 9 REF.Article

CARBONYL COMPOUNDS IN COW AND BUFFALO MILK FATBHAT GS; RAMA MURTHY MK; BHIMASENA RAO M et al.1981; J. DAIRY SCI.; ISSN 0022-0302; USA; DA. 1981; VOL. 64; NO 4; PP. 588-593; BIBL. 17 REF.Article

  • Page / 14