Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("LAIT DESHYDRATE")

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 893

  • Page / 36
Export

Selection :

  • and

REPLACEMENT VALUE OF DRIED EGG MEAL FOR SKIM MILK POWDER IN DIETS FOR YOUNG PIGS = VALEUR DE FARINE D'OEUFS DESHYDRATES COMME SUBSTITUANT DU LAIT ECREME DESHYDRATE DANS DES RATIONS POUR PORCELETSTAVERNER MR; CAMPBELL R.1975; AUSTRAL. J. EXPER. AGRIC. ANIMAL HUSBAND; AUSTRAL.; DA. 1975; VOL. 15; NO 73; PP. 207-210; BIBL. 6 REF.Article

EFFECTS OF LOW LACTOSE WHEY, SKIM MILK AND SUGAR ON DIET PALATABILITY AND PERFORMANCE OF EARLY WEANED PIGS = EFFETS D'APPORT DE LACTOSERUM A FAIBLE TENEUR EN LACTOSE, DE POUDRE DE LAIT ET DE SUCRE SUR LA SAVEUR D'UNE RATION ET SUR LES PERFORMANCES DE PORCELETS SEVRES PRECOCEMENTWAHLSTROM RC; HAUSER LA; LIBAL GW et al.1974; J. ANIMAL SCI.; U.S.A.; DA. 1974; VOL. 38; NO 6; PP. 1267-1271; BIBL. 12 REF.Article

USE OF SEMI-AUTOMATIC INSTRUMENTS FOR PROCESS AND PRODUCT CONTROL IN THE DAIRY-FOOD INDUSTRY. ROUTINE ASSESSMENT OF TOTAL PROTEIN AND HEAT TREATMENT IN MILK POWDERS BY DYE BINDING = UTILISATION D'APPAREILS SEMI-AUTOMATIQUES POUR LA FABRICATION ET LE CONTROLE DES PRODUITS DANS L'INDUSTRIE LAITIERE. ANALYSE DE ROUTINE DES PROTEINES TOTALES ET DU TRAITEMENT THERMIQUE DES LAITS DESHYDRATES PAR L'ADSORPTION DE COLORANTSMCGANN TCA; O'CONNELL JA; MCFEELY R et al.1975; J. SOC. DAIRY TECHNOL.; G.B.; DA. 1975; VOL. 28; NO 1; PP. 23-25; BIBL. 10 REF.Article

PREPARATION OF A FOAM SPRAY DRIED WHOLE MILK TYPE PRODUCT WITH GOOD SINKABILITY, DISPERSIBILITY, AND SOLUBILITY = PREPARATION D'UN PRODUIT LAITIER DE TYPE LAIT ENTIER DESHYDRATE PAR MOUSSAGE POSSEDANT UNE BONNE MOUILLABILITE, DISPERSIBILITE ET SOLUBILITETAMSMA A; KONTSON A.1974; J. DAIRY SCI.; U.S.A.; DA. 1974; VOL. 57; NO 10; PP. 1149-1151; BIBL. 9 REF.Article

MINERAL CONTENT OF BRANDS OF MILK FOR INFANT FEEDING = TENEUR EN SUBSTANCES MINERALES DE LAIT DE DIFFERENTES MARQUES UTILISES POUR L'ALIMENTATION INFANTILESHAW JCL; JONES A; GUNTHER M et al.1973; BRIT. MED. J.; G.B.; DA. 1973; VOL. 2; NO 5857; PP. 12-15; BIBL. 22 REF.Serial Issue

THE DETERMINATION OF THE WATER CONTENT OF MILK POWDERS BY TIME DOMAIN SPECTROSCOPY = MESURE DE LA TENEUR EN EAU DE LAITS DESHYDRATES PAR SPECTROSCOPIE EN FONCTION DU TEMPSKAY JM; ISLAM MA; BLANSHARD JMV et al.1975; J. FOOD TECHNOL.; G.B.; DA. 1975; VOL. 10; NO 2; PP. 123-131; BIBL. 7 REF.Article

COMPARAISON DE QUELQUES METHODES D'ANALYSE POUR LE DOSAGE DU FER DANS LE LAIT DESHYDRATEDEDICOVA L; DOLEZALEK J.1975; PRUMYSL POTRAVIN; CESKOL.; DA. 1975; VOL. 26; NO 4; PP. 218-222; BIBL. 5 REF.Article

FLUORIMETRIC DETERMINATION OF PYRIDOXAL IN DRIED MILK = DOSAGE FLUORIMETRIQUE DU PYRIDOXAL DANS LE LAIT EN POUDREFIEDLEROVA V; DAVIDEK J.1974; Z. LEBENSMITTEL-UNTERS. U.-FORSCH.; DTSCH.; DA. 1974; VOL. 155; NO 5; PP. 277-281; ABS. ALLEM.; BIBL. 20 REF.Article

INACCURACIES IN MEASUREMENT OF DRIED MILK POWDERS = INEXACTITUDES DANS LA MESURE DES POUDRES DE LAIT DESHYDRATEWILKINSON PW; NOBLE TC; GRAY G et al.1973; BRIT. MED. J.; G.B.; DA. 1973; VOL. 2; NO 5857; PP. 15-17; BIBL. 12 REF.Serial Issue

STRONTIUM-90, CESIUM-137, AND IODINE-131 LEVELS IN POWDERED MILK = TAUX DE 90STRONTIUM, 137CESIUM ET 131IODE DANS LE LAIT DESHYDRATETZE YU WU; CHUN NAN HSU; CHANG LING WANG et al.1975; NUCL. SCI. J.; TAIWAN; DA. 1975; VOL. 12; NO 2; PP. 96-102; ABS. CHINOIS; BIBL. 8 REF.Article

A SELECTIVE CHEMICAL ANALYSIS OF WHOLE FRESH MILK POWDER AND ITS TECHNOLOGICAL INTERPRETATION = ANALYSE CHIMIQUE SELECTIVE DE LA POUDRE DE LAIT ENTIER ET SON INTERPRETATION TECHNOLOGIQUEPIJANOWSKI E; ZMARLICKI S; NOWAK D et al.1975; ACTA ALIMENT. POLON.; POLOGNE; DA. 1975; VOL. 1; NO 1; PP. 83-97; ABS. POL.; BIBL. 34REF.Article

EFFECT OF HEAT TREATMENT ON THE NUTRITIVE VALUE OF PROTEINS IN MILK POWDER = EFFET DU TRAITEMENT THERMIQUE SUR LA VALEUR NUTRITIVE DES PROTEINES DU LAIT EN POUDREDWORSCHAK E; HEGEDUS M.1974; ACTA ALIMENT. ACAD. SCI. HUNGAR.; HONGR.; DA. 1974; VOL. 3; NO 3; PP. 337-347; BIBL. 1 P.Article

UNTERSUCHUNGEN ZUM DISPERSIONSVERMOEGEN VON MILCHPULVERN = RECHERCHES SUR LA DISPERSIBILITE DES POUDRES DE LAITSAMHAMMER E.1974; KIEL. MILCHWIRTSCH. FORSCH.-BER.; DTSCH.; DA. 1974; VOL. 26; NO 4; PP. 301-307; ABS. ANGL. FR.; BIBL. 4 REF.Article

VACUOLE FORMATION IN SPRAY POWDER PARTICLES. III. ATOMIZATION AND DROPLET DRYING = FORMATION DES VACUOLES DANS LES PARTICULES OBTENUES PAR ATOMISATION. III. ATOMISATION ET SECHAGE DES GOUTTELETTESVERHEY JGP.1973; NETHERL. MILK DAIRY J.; NETHERL.; DA. 1973; VOL. 27; NO 1; PP. 3-18; ABS. NEERL.; BIBL. 16 REF.Serial Issue

A METHOD FOR MEASURING THE PARTICLE DENSITY DISTRIBUTION OF SPRAY-DRIED POWDERS = METHODE DE MESURE DE LA DISTRIBUTION DE LA DENSITE DES PARTICULES DE POUDRES OBTENUES PAR ATOMISATIONVERHEY JGP; LAMMERS WL.1973; NETHERL. MILK DAIRY J.; NETHERL.; DA. 1973; VOL. 27; NO 1; PP. 19-29; ABS. NEERL.; BIBL. 8 REF.Serial Issue

ARTIFICIAL REARING OF PIGS. V. THE EFFECT OF DIFFERENT PROPORTIONS OF BEEF TALLOW OR SOYA-BEAN OIL AND DRIED SKIM MILK IN THE DIET ON GROWTH, FEED UTILIZATION, APPARENT DIGESTIBILITY AND CARCASS COMPOSITION = ALIMENTATION ARTIFICIELLE DES PORCS. V. EFFET DE DIFFERENTES PROPORTIONS DE SUIF OU D'HUILE DE SOJA ET DE LAIT ECREME DESHYDRATE DANS LA RATION SUR LA CROISSANCE, L'UTILISATION ALIMENTAIRE LA DIGESTIBILITE APPARENTE ET LA COMPOSITION DES CARCASSESBRAUDE R; KEAL HD; NEWPORT MJ et al.1976; BRIT. J. NUTRIT.; G.B.; DA. 1976; VOL. 35; NO 2; PP. 253-258; BIBL. 10REF.Article

HERSTELLUNG VON INSTANT-VOLLMILCHPULVER = PREPARATION DE LAIT ENTIER EN POUDRE INSTANTANEBRUMMELHUIS JAJ.1975; MILCHWISSENSCHAFT; DTSCH.; DA. 1975; VOL. 30; NO 2; PP. 75-80; ABS. ANGL.; BIBL. 3 REF.Article

DOSAGE DES COMPOSES CARBONYLES DANS LE LAIT ENTIER DESHYDRATEKOPECKY A.1974; PRUMYSL POTRAVIN; CESKOSL.; DA. 1974; VOL. 25; NO 12; PP. 380; BIBL. 10 REF.Article

ETUDE DE LA METHODE EMPLOYEE POUR LA FABRICATION DE LAIT ECREME DESHYDRATE A HAUTE TENEUR EN NISINEPETERKOVA L; HYLMAR B.1974; PRUMYSL POTRAVIN; CESKOSL.; DA. 1974; VOL. 25; NO NO 12; PP. 377-379; BIBL. 13 REF.Article

LE LAIT ECREME EN POUDRE DANS LES PRODUITS ALIMENTAIRES COMPOSES: RECHERCHE DE METHODES DE DOSAGE = DRIED SKIM-MILK IN MIXED FOOD PRODUCTS: STUDY OF ASSAY TECHNIQUESDRIOU ALAIN.1982; ; FRA; DA. 1982; 123 F.; 30 CM; BIBL. 24 REF.; TH. 3E CYCLE: NUTR./NANCY 1/1982/204Thesis

THE EFFECT OF CERTAIN TECHNOLOGICAL FACTORS ON THE QUALITY AND KEEPING QUALITY OF INSTANT WHOLE MILK POWDERROTKIEWICZ W; HANSEN PS; JENSSEN GK et al.1979; ACTA ALIMENT. POLON.; POL; DA. 1979; VOL. 5; NO 4; PP. 337-349; ABS. POL; BIBL. 39 REF.Article

THE FREE-FAT CONTENT AND OTHER PHYSICAL CHARACTERISTICS OF WHOLE MILK POWDER.DEVILDER J; MOERMANS R; MARTENS R et al.1977; MILCHWISSENSCHAFT; DTSCH.; DA. 1977; VOL. 32; NO 6; PP. 347-350; ABS. ALLEM.; BIBL. 11 REF.Article

ETUDE DE L'EFFET DE LA DUREE D'ENTREPOSAGE, A DIFFERENTES TEMPERATURES, DU LAIT DESHYDRATE, SUR LES MODIFICATIONS DE L'INDICE DE REDUCTION DU FERRICYANURE DES PROTEINES, LA DIGESTIBILITE, L'HYDROXYMETHYLFURFURAL ET L'ACIDITEVALENT M.1975; POLNOHOSPODARSTVO; CESKOSL.; DA. 1975; VOL. 21; NO 2; PP. 150-162; ABS. ANGL. RUSSE; BIBL. 14 REF.Article

COMPARISON OF DRIED MILK PREPARATIONS FOR BABIES ON SALE IN 7 EUROPEAN COUNTRIES. II. FOLIC ACID, VITAMIN B6, THIAMIN, RIBOFLAVIN AND VITAMIN E = COMPARAISON DES PREPARATIONS DE LAIT EN POUDRE POUR BEBES EN VENTE DANS 7 PAYS EUROPEENS. II. ACIDE FOLIQUE, VITAMINE B6, THIAMINE, RIBOFLAVINE ET VITAMINE EFORD JE; PORTER JWG; SCOTT KJ et al.1974; ARCH. DIS. CHILDH.; G.B.; DA. 1974; VOL. 49; NO 11; PP. 874-877; BIBL. 18 REF.Article

COMPARISON OF FLAVOR AND PHYSICAL PROPERTIES OF FOAM SPRAY-DRIED WHOLE MILKS PREPARED FROM CONCENTRATES FOAMED WITH AIR AND WITH NITROGEN = COMPARAISON DE LA FLAVEUR ET DES PROPRIETES PHYSIQUES DES POUDRES DE LAIT PREPAREES PAR ATOMISATION DE MOUSSE OBTENUES A PARTIR DE CONCENTRES PAR MOUSSAGE PAR AIR OU AZOTETAMSMA A; KURTZ FE; PALLANSCH MJ et al.1973; J. DAIRY SCI.; U.S.A.; DA. 1973; VOL. 56; NO 2; PP. 161-163; BIBL. 10 REF.Serial Issue

  • Page / 36