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kw.\*:("LAIT ECREME DESHYDRATE")

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STABILITY OF AFLATOXIN M1 DURING MANUFACTURE AND STORAGE OF A BUTTER-LIKE SPREAD, NON-FAT DRIED MILK AND DRIED BUTTERMILK = STABILITE DE L'AFLATOXINE M1 AU COURS DE LA FABRICATION ET DU STOCKAGE D'UNE PATE A TARTINER ANALOGUE AU BEURRE, DU LAIT ECREME DESHYDRATE ET DU BABEURRE DESHYDRATEWISEMN DW; MARTH EH.1983; JOURNAL OF FOOD PROTECTION; ISSN 0362-028X; USA; DA. 1983; VOL. 46; NO 7; PP. 633-636; BIBL. 13 REF.; 6 TABL.Article

COMPOSITIONAL ANALYSIS OF NONFAT DRY MILK USING NEAR INFRARED DIFFUSE REFLECTANCE SPECTROSCOPY = ANALYSE DE LA COMPOSITION DU LAIT ECREME DESHYDRATE EN UTILISANT LA SPECTROSCOPIE DE REFLECTANCE DIFFUSE DANS LE PROCHE INFRAROUGEBAER RJ; FRANK JF; LOEWENSTEIN M et al.1983; JOURNAL-ASSOCIATION OF OFFICIAL ANALYTICAL CHEMISTS; ISSN 0004-5756; USA; DA. 1983; VOL. 66; NO 4; PP. 858-863; BIBL. 10 REF.; 6 FIG./4 TABL.Article

THE VISCOSITY OF SKIM-MILK CONCENTRATES. = LA VISCOSITE DE CONCENTRES DE LAIT ECREMESNOEREN THM; DAMMAN AJ; KOLK HJ et al.1982; NETHERLANDS MILK AND DAIRY JOURNAL.; ISSN 507474; NLD; DA. 1982; VOL. 36; NO 4; PP. 305-316; ABS. DUT; BIBL. 10 REF.; 8 FIG./1 TABL.Article

PROPRIETES HYGROSCOPIQUES DU LAIT EN POUDRE DEGRAISSE RAPIDEMENT SOLUBLEGINZBURG AS; SYROEDOV VI; DERNEI J et al.1978; IZVEST. VYSSH. UCHEBN. ZAVED., PISHCH. TEKHNOL.; SUN; DA. 1978; NO 5; PP. 93-96; BIBL. 6 REF.Article

FLAVOUR DEFECTS IN EDIBLE CASEIN AND SKIM-MILK POWDER. II. THE ROLE OF ALIPHATIC MONOCARBONYL COMPOUNDS = DEFAUTS DE FLAVEUR DANS LA CASEINE COMESTIBLE ET LE LAIT ECREME EN POUDRE. II. ROLE DES COMPOSES ALIPHATIQUES MONOCARBONYLESWALKER NJ.1973; J. DAIRY RES.; G.B.; DA. 1973; VOL. 40; NO 1; PP. 29-37; BIBL. 24 REF.Serial Issue

RECHERCHE SUR L'INFLUENCE DU LAIT ECREME DESHYDRATE SUR LES PROPRIETES RHEOLOGIQUES DE LA PATE A PAINHORUBALOWA A.1973; ROCZ. TEHNOL. CHEM. ZYWN.; POLSKA; DA. 1973; VOL. 23; NO 3-4; PP. 249-261; ABS. ANGL.; BIBL. 22 REF.Article

THE ADSORPTION OF MOISTURE BY SPRAY DRIED SKIMMED MILKHENDERSON S; PIXTON SW.1980; J. STOR. PROD. RES.; GBR; DA. 1980; VOL. 16; NO 1; PP. 47-49; BIBL. 2 REF.Article

ENUMERATION OF COLIFORMS IN NONFAT DRY MILK AND CANNED CUSTARD BY HYDROPHOBIC GRID MEMBRANE FILTER METHOD : COLLABORATIVE STUDY = NUMERATION DES COLIFORMES DANS LE LAIT ECREME DESHYDRATE ET DANS LA CREME RENVERSEE EN CONSERVE PAR LA METHODE DE FILTRATION SUR MEMBRANE A HYDROPHOBE : ETUDE INTERLABORATOIRESXENTIS P; CIEBIN BW; GIPSON V et al.1983; JOURNAL-ASSOCIATION OF OFFICIAL ANALYTICAL CHEMISTS; ISSN 0004-5756; USA; DA. 1983; VOL. 66; NO 4; PP. 897-904; BIBL. 10 REF.; 2 FIG./6 TABL.Conference Paper

RAPID HIGH PRESSURE LIQUID CHROMATOGRAPHIC DETERMINATION OF AFLATOXIN M1 IN MILK AND NONFAT DRY MILK = DOSAGE RAPIDE, PAR CHROMATOGRAPHIE LIQUIDE HAUTE PRESSION, DE L'AFLATOXINE M1 DANS LE LAIT ET LE LAIT ECREME DESHYDRATECHANG HL; DEVRIES JW.1983; JOURNAL-ASSOCIATION OF OFFICIAL ANALYTICAL CHEMISTS; ISSN 0004-5756; USA; DA. 1983; VOL. 66; NO 4; PP. 913-917; BIBL. 9 REF.; 5 FIG./2 TABL.Article

TOTAL SOLIDS IN NONFAT DRY MILK BY ATMOSPHERIC DRYING IN A FORCED AIR OVENSHERBON JW; MICKLE JB; WARD WD et al.1978; J. ASS. OFF. ANAL. CHEMISTS; USA; DA. 1978; VOL. 61; NO 3; PP. 550-557; BIBL. 2 REF.Article

NACHWEIS UND BESTIMMUNG VON PROTEIN-GEBUNDENEM FORMALDEHYD. 2. VERBESSERTE WIEDERFINDUNG VON FORMALDEHYD DURCH REDUKTION MIT NATRIUMCYANOBORHYDRID (NACNBH3) = IDENTIFICATION ET DOSAGE DU FORMALDEHYDE LIE AUX PROTEINES. 2. AMELIORATION DE LA RECUPERATION DU FORMALDEHYDE, PAR REDUCTION PAR LE CYANOBOROHYDRURE DE SODIUM (NACNBH3)BRUNN W; KLOSTERMEYER H.1983; ZEITSCHRIFT FUER LEBENSMITTEL-UNTERSUCHUNG UND -FORSCHUNG; ISSN 0044-3026; DEU; DA. 1983; VOL. 176; NO 5; PP. 367-370; ABS. ENG; BIBL. 11 REF.; 5 FIG./2 TABL.Article

TECHNOLOGY OF SKIMMED MILK DRYINGPISECKY J.1981; J. SOC. DAIRY TECHNOL.; ISSN 0037-9840; GBR; DA. 1981; VOL. 34; NO 2; PP. 57-62Article

CHANGES IN THE HEAT STABILITY OF MILK PROTEIN DURING THE MANUFACTURE OF DRIED SKIM-MILK.MUIR DD; ABBOT J; SWEETSUR AWM et al.1978; J. FOOD TECHNOL.; G.B.; DA. 1978; VOL. 13; NO 1; PP. 45-53; BIBL. 16 REF.Article

UNTERSUCHUNGEN UEBER DIE WIRKUNG VON MAGERMILCHPULVER UND AUFGESCHLOSSENEM MILCHEIWEISS IM HINBLICK AUF EINE MOEGLICHE SENKUNG DES NITRITZUSATZES BEI HITZESTERILISIERTEN FLEISCHWAREN. = RECHERCHES SUR L'ACTION DU LAIT ECREME EN POUDRE ET DES PROTEINES HYDROLYSEES SOUS L'ASPECT D'UNE DIMINUTION POSSIBLE DE L'ADDITION DE NITRITES AUX PRODUITS CARNES STERILISES PAR LA CHALEURHAUSER E; HUNYADY G; SCHMIDHOFER T et al.1976; FLEISCH. WIRTSCH.; DTSCH.; DA. 1976; VOL. 56; NO 6; PP. 841-845; ABS. ANGL. FR.; BIBL. 7 REF.Article

DEFINING OPTIMAL CONDITIONS FOR MAKING COTTAGE CHEESE FROM RECONSTITUTED MILK POWDER = DEFINITION DES CONDITIONS OPTIMALES DE FABRICATION DU COTTAGE CHEESE A PARTIR DE LAIT EN POUDRE RECONSTITUEWHITE CH; RYAN JM.1983; JOURNAL OF FOOD PROTECTION; ISSN 0362-028X; USA; DA. 1983; VOL. 46; NO 8; PP. 686-692; 5 P.; BIBL. 5 REF.; 11 TABL.Article

UTILIZATION OF ENERGY OF DRIED SKIM MILK AND PEANUT MEAL BY YOUNG PIGS. = UTILISATION DE L'ENERGIE, DU LAIT ECREME EN POUDRE ET DE LA FARINE D'ARACHIDES PAR LES JEUNES PORCSSAMUEL T; TEGBE B; EWAN RC et al.1983; JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE.; ISSN 0021-8812; USA; DA. 1983; VOL. 56; NO 2; PP. 438-444; BIBL. 26 REF.; 7 TABL.Article

THEORETICAL STUDY OF THE INACTIVATION OF PHOSPHATASE DURING SPRAY DRYING OF SKIM-MILKWILJHUIZEN AE; KERKHOF PJA; BRUIN S et al.1979; CHEM. ENGNG SCI.; GBR; DA. 1979; VOL. 34; NO 5; PP. 651-660; BIBL. 17 REF.Article

LE LAIT ECREME EN POUDRE DANS LES PRODUITS ALIMENTAIRES COMPOSES : RECHERCHE DE METHODES DE DOSAGEDRIOU ALAIN.1982; ; FRA; DA. 1982; 111 P.; BIBL. 24 REF.; TH. 3E CYCLE : NUTRITION, SCI. ALIMENTATION ET BIOCHIMIE APPLIQUEE/UNIV. NANCY 1/1982Thesis

ESTUDOS SOBRE A ESTABILIDADE DO LEITE EM PO DESNATADO = ETUDE DE LA STABILITE DU LAIT ECREME DESHYDRATEGAZETA ARDITO EF; CERIBELLI MADI LF; ALVES ORTIZ S et al.1980; BOL. INST. TECHNOL. ALIMENT., SAO PAULO; ISSN 0366-0281; BRA; DA. 1980; VOL. 17; NO 2; PP. 205-228; ABS. ENG; BIBL. 10 REF.Article

Selenium content of nonfat dry milk in various countries = Teneur en sélénium des laits écrémés en poudre de divers paysVARO, P; NUURTAMO, M; KOIVISTOINEN, P et al.Journal of dairy science. 1984, Vol 67, Num 9, pp 2071-2074, issn 0022-0302Article

Effet du préchauffage du lait écrémé avant évaporation sur l'antigénicité des protéines bovines chez le jeune enfantDILLON, J. C; HEURTELOU-VILLESAINT, M; RUEL, M et al.Canadian Institute of Food Science and Technology journal. 1983, Vol 16, Num 4, pp 229-233, issn 0315-5463Article

Heat treatment classification of low heat and extra low heat skim milk powder by HPLC = Classement, par CLHP, des laits écrémés déshydratés traités thermiquement à des basses ou très basses températuresVAN DEN BEDEM, J. W; LEENHEER, J.Netherlands milk and dairy journal. 1988, Vol 42, Num 3, pp 345-350Article

Method to determine foaming property of reconstituted nonfat dry milk = Méthode pour la détermination des propriétés moussantes du lait écrémé en poudre reconstituéBURLINGAME-FREY, J. P; MARTH, E. H.Journal of food protection. 1984, Vol 47, Num 2, pp 140-141, issn 0362-028XArticle

Elimination of lactose interference in the determination of available lysine using fluorine-19 nuclear magnetic resonance spectroscopy = Elimination des interférences dues au lactose lors du dosage de la lysine assimilable par spectroscopie de résonance magnétique nucléaire du fluor 19CAVANAUGH, J. R.Journal of dairy science. 1988, Vol 71, Num 5, pp 1147-1151, issn 0022-0302Article

Estimation of calcium status in selected food systems = Evaluation des formes de calcium dans certains systèmes alimentairesKEANE, L. A; POTTER, N. N; SHERBON, J. W et al.Journal of food science. 1988, Vol 53, Num 4, pp 1111-1112, issn 0022-1147Article

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