Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("LAIT UHT")

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 269

  • Page / 11
Export

Selection :

  • and

Determination of furosine in heated milk as a measure of heat intensity during processing = Le dosage de la furosine dans les laits stérilisés pour la mesure de l'intensité du traitement thermiqueERBERSDOBLER, H. F; DEHN, B; NANGPAL, A et al.Journal of dairy research. 1987, Vol 54, Num 1, pp 147-151, issn 0022-0299Article

UHT-MILCH AUS TECHNOLOGISCHER SICHT. = LE LAIT UHT D'UN POINT DE VUE TECHNOLOGIQUE.REUTER H.1982; KIELER MILCHWIRTSCHAFTLICHE FORSCHUNGSBERICHTE.; ISSN 0023-1347; DEU; DA. 1982; VOL. 34; NO 4; PP. 347-361; ABS. ENG/FRE; BIBL. 33 REF.; 8 FIG./1 TABL.Article

LA RELATION ENTRE L'EPREUVE DE TURBIDITE QUANTIFIEE ET LES PROPRIETES DU LAIT U.H.T. INDIRECT.MOTTAR J; MOERMANS R.1983; LAIT.; ISSN 0023-7302; FRA; DA. 1983; VOL. 63; NO 623-624; PP. 43-47; ABS. ENG; BIBL. 15 REF.; 8 FIG.Article

IDF MONOGRAPH ON UTH MILK = MONOGRAPHIE DE LA FEDERATION INTERNATIONALE DE LAITERIE SUR LE LAIT UHT1972; FEDER. INTERNATION. LAIT., BULL. ANNU.; BELG.; DA. 1972; NO PART5; PP. (176P.); BIBL. 2P.1/2Serial Issue

Isolation and composition of milk fat globule membrane material. II. From homogenized and ultra heat treated milks = Isolement et composition des constituants de la membrane des globules gras du lait. 1. Isolement à partir de laits homogénéisés ou UHTMCPHERSON, A. V; DASH, M. C; KITCHEN, B. J et al.Journal of dairy research. 1984, Vol 51, Num 2, pp 289-297, issn 0022-0299Article

Heat stability of milk : pH-dependent dissociation of micellar κ-casein on heating milk at ultra high temperatures = Thermostabilité du lait : dissociation, liée au pH, de la caséine-κ des micelles lors de la stérilisation UHT du laitSINGH, H; FOX, P. F.Journal of dairy research. 1985, Vol 52, Num 4, pp 529-538, issn 0022-0299Article

Purification and characterization of bovine milk fibronectin = Purification et caractérisation de la fibronectine de lait de vacheSATO, T. N; HAYASHI, M.Journal of dairy research. 1985, Vol 52, Num 4, pp 507-511, issn 0022-0299Article

Effect of process- and storage-times and temperatures on concentrations of volatile materials in ultra-high-temperature steam infusion processed milk = Effet des températures et des durées de traitement et de stockage sur les concentrations en composés volatils du lait traité à ultra-haute-températureBASSETTE, R; JEON, I. J.Journal of food protection. 1983, Vol 46, Num 11, pp 950-953, issn 0362-028XArticle

The turbidity test and the quality of ultra-high temperature treated milk = Mesures de turbidité et qualité du lait UHTMOERMANS, R; MOTTAR, J.Milchwissenschaft. 1984, Vol 39, Num 2, pp 94-95, issn 0026-3788Article

Effect of somatic cell count and bacterial count on proteolysis in UHT fluid milk during shelf-life storageHACHANA, Yasser; KRAIEM, Khémaïes; HADDAD, Brahim et al.MHA (Sousse). 2006, Vol 18, Num 52, pp 58-63, issn 0330-8030, 6 p.Article

ON THE AGGREGATION KINETICS OF CASEIN MICELLES IN UHT MILK DURING STORAGE = SUR LA CINETIQUE D'AGGEGATION DES MICELLES DE CASEINE DANS LE LAIT UHT AU COURS DU STOCKAGEGUTHY K; HONG YH; KLOSTERMEYER H et al.1983; MILCHWISSENSCHAFT; ISSN 0026-3788; DEU; DA. 1983; VOL. 38; NO 6; PP. 321-323; ABS. GER; BIBL. 11 REF.; 3 FIG./3 TABL.Article

FORMATION OF LACTULOSE DURING HEAT TREATMENT OF MILK = FORMATION DE LACTULOSE DURANT LE TRAITEMENT THERMIQUE DU LAITGEIER H; KLOSTERMEYER H.1983; MILCHWISSENSCHAFT; ISSN 0026-3788; DEU; DA. 1983; VOL. 38; NO 8; PP. 475-477; ABS. GER; BIBL. 11 REF.; 5 FIG. /1 TABL.Article

THE STABILITY OF GOAT'S MILK TO UHT PROCESSING = STABILITE DU LAIT DE CHEVRE SOUMIS AU TRAITEMENT UHTZADOW JG; HARDHAM JF; KOCAK HR et al.1983; AUSTRALIAN JOURNAL OF DAIRY TECHNOLOGY; ISSN 0004-9433; AUS; DA. 1983; VOL. 38; NO 1; PP. 20-23; BIBL. 13 REF.; 4 FIG./1 TABL.Article

Die Kosten der Modellabteilung H-Milch = Costs of the model department UHT milkWIDERA, H; KRELL, E.Kieler Milchwirtschaftliche Forschungsberichte. 1996, Vol 48, Num 3, pp 241-267, issn 0023-1347Article

Teneur en acide folique des aliments. 2 - Optimisation du dosage microbiologique des folates dans les aliments = Folic acid content of foods. 2 - Improvement in the microbiological assay of folic acid in foodCHRISTIDES, J. P; POTIER DE COURCY, G.Sciences des aliments. 1987, Vol 7, Num 1, pp 7-22, issn 0240-8813Article

Effect of ultra high temperature processing and storage conditions on rates of sedimentation and fat separation of aseptically packaged milk = Effets de la stérilisation UHT et des conditions de stockage sur la vitesse de sédimentation et sur la séparation de la matière grasse du lait conditionné aseptiquementRAMSEY, J. A; SWARTZEL, K. R.Journal of food science. 1984, Vol 49, Num 1, pp 257-262, issn 0022-1147Article

TYPES OF OFF-FLAVOUR. = TYPES DE DEFAUTS DE FLAVEUR.BURTON H.1983; JOURNAL OF THE SOCIETY OF DAIRY TECHNOLOGY.; ISSN 0037-9840; GBR; DA. 1983; VOL. 36; NO 1; PP. 1-3; BIBL. 7 REF.; 2 TABL.Conference Paper

Bestimmung von Retinol und α-Tocopherol in Milch und Milchprodukten mit Hilfe der Hochdruck-flüssigchromatographie (HPLC) nach Verseifung in Serumfläschchen = Dosage, par chromatographie liquide haute performance (CLHP) après saponification dans les flacons de sérum, du rétinol et de l'α-tocophérol dans le lait et les produits laitiers = Determination of retinol and α-tocopherol in milk and dairy products using high-pressure liquid chromatography after saponification in serum vialsBILIC, N; SIEBER, R.Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 1988, Vol 186, Num 6, pp 514-518, issn 0044-3026Article

Presence of aflatoxin M1 in commercial ultra-high-temperature-treated milk = Présence d'aflatoxine M1 dans le lait UHT commercialiséBLANCO, J. L; DOMINGUEZ, L; GOMEZ-LUCIA, E et al.Applied and environmental microbiology (Print). 1988, Vol 54, Num 6, pp 1622-1623, issn 0099-2240Article

Effect of storage, light and homogenization on the colour of ultra heat treated and sterilized milk = Effets du stockage, de la lumière et de l'homogénéisation du lait UHT ou stériliséANDREWS, G. R.Journal of dairy research. 1986, Vol 53, Num 4, pp 615-624, issn 0022-0299Article

Potassium iodate-induced proteolysis in ultra heat treated milk during storage : the role of β-lactoglobulin and plasmin = Protéolyse, induite par l'iodate de potassium, dans le lait UHT au cours du stockage : les rôles de la β-lactoglobuline et de la plasmineGRUFFERTY, M. B; FOX, P. F.Journal of dairy research. 1986, Vol 53, Num 4, pp 601-613, issn 0022-0299Article

Proteolytische Aktivitäten von Ps. fluorescens in Milch : Bestimmung mit Azocasein und vergleichsweise mit HPA = Activité protéolytique de Pseudomonas fluorescens dans le lait : comparaison des mesures utilisant l'azocaséine ou le bleu brillant de remazol (HPA) = Proteolytic activities of Ps. fluorescens in milk : determination with Azocasein in comparison with HPAKROLL, S; KLOSTERMEYER, H.Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 1984, Vol 178, Num 3, pp 179-186, issn 0044-3026Article

Objective evaluation of the UHT process with respect to the quality of milk = Evaluation objective du procédé UHT avec référence à la qualité du laitMOTTAR, J.Netherlands milk and dairy journal. 1987, Vol 41, Num 2, 145Article

Revue bibliographique : caractérisation de la thermorésistance des spores bactériennes pour l'optimisation des traitements UHTCERF, O.Le Lait (Print). 1987, Vol 67, Num 1, pp 97-109, issn 0023-7302Article

The usefulness of co-extruded high-density polyethylene for packaging UHT-milk = Possibilités d'utilisation de polyéthylène co-extrudé haute densité pour l'emballage du lait UHTMOTTAR, J.Milchwissenschaft. 1986, Vol 41, Num 9, pp 573-577, issn 0026-3788Article

  • Page / 11