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Mihaly Vuk, One of the Founders of Hungarian Food Science, Was Born 100 Years AgoLASZTITY R; TORLEY D.Periodica Polytechnica. Chemical Engineering. 1976, Vol 20, Num 4, pp 303-309Article

PROPRIETES RHEOLOGIQUES DES PRODUITS ALIMENTAIRES ET PRINCIPES DE BASE DE LEUR EVALUATIONLASZTITY R.1975; ELELMISZERVIZGAL. KOEZL.; MAGYAR.; DA. 1975; VOL. 21; NO 5-6; PP. 239-250; ABS. RUSSE ANGL. ALLEM. FR.; BIBL. 6 REF.Article

RECENT RESULTS IN CEREAL PROTEIN RESEARCHLASZTITY R.1972; PERIOD. POLYTECH., CHEM. ENGNG; HONGR.; DA. 1972; VOL. 16; NO 4; PP. 331-346; BIBL. 17 REF.Article

AZ ELELMISZERANALITIKA BELYZETE ES FEJLOEDESI IRANYAI = ETAT ET ORIENTATION DU DEVELOPPEMENT DANS LE DOMAINE DE BROMATOLOGIELASZTITY R.1979; ELELMISZERVIZGAL. KOEZL.; HUN; DA. 1979; VOL. 25; NO 5-6; PP. 129-136Article

THE ROLE OF THE CHEMICAL COMPOSITION IN THE DEVELOPMENT OF THE RHEOLOGICAL PROPERTIES OF FOODS = ROLE DE LA COMPOSITION CHIMIQUE DANS LE DEVELOPPEMENT DES PROPRIETES RHEOLOGIQUES DES PRODUITS ALIMENTAIRESLASZTITY R.1974; DECHEMA-MONOGR.; DTSCH.; DA. 1974; VOL. 77; NO 1505-1536; PP. 377-396; ABS. ALLEM. FR.; BIBL. 24 REF.; (LEBENSM. EINFLUSS RHEOL. LEBENSMITTELVERARB. LEBENSMITTELQUAL. 5. EUR. SYMP.; ZUERICH; 1973)Conference Paper

CORRELATION BETWEEN CHEMICAL STRUCTURE AND RHEOLOGICAL PROPERTIES OF GLUTENLASZTITY R.1980; ANN. TECHNOL. AGRIC.; ISSN 0003-4223; FRA; DA. 1980 PUBL. 1981; VOL. 29; NO 2; PP. 339-361; ABS. FRE; BIBL. 31 REF.Conference Paper

RHEOLOGICAL STUDIES ON BREAD AT THE TECHNICAL UNIVERSITY OF BUDAPESTLASZTITY R.1980; J. TEXTURE STUD.; ISSN 0022-4901; NLD; DA. 1980 PUBL. 1981; VOL. 11; NO 2; PP. 81-115; BIBL. 15 REF.Article

PROBLEMES DE CHIMIE RELATIFS A LA TECHNOLOGIE ALIMENTAIRELASZTITY R.1975; KEM. KOEZL.; MAGYAR.; DA. 1975; VOL. 44; NO 1-2; PP. 69-90; ABS. ANGL.; BIBL. 26 REF.Article

TOXINERZEUGUNG VON FUSARIUMARTEN UND IHR VORKOMMEN IN LANDWIRTSCHAFTLICHEN PRODUKTEN. = LA PRODUCTION DE TOXINE PAR DES ESPECES DE F. ET LEUR MISE EN EVIDENCE DANS LES PRODUITS AGRICOLESLASZTITY R; WOLLER L.1975; PERIOD. POLYTECH., CHEM. ENGNG; HONGR.; DA. 1975; VOL. 19; NO 4; PP. 249-262; BIBL. 21 REF.Article

COMPARATIVE ANALYSIS OF THE PRIMARY STRUCTURE OF GRAIN THIONINSBEKES F; LASZTITY R.1981; ACTA ALIMENT.(BP.); ISSN 0139-3006; HUN; DA. 1981; VOL. 10; NO 4; PP. 357-369; BIBL. 7 REF.Article

TOXINBILDUNG BEI FUSARIUM-ARTEN UND VORKOMMEN DER TOXINE IN LANDWIRTSCHAFTLICHEN PRODUKTEN = PRODUCTION DE TOXINES PAR LES ESPECES DE F. ET PRESENCE DE TOXINES DANS LES PRODUITS AGRICOLESLASZTITY R; WOELLER L.1975; NAHRUNG; DTSCH.; DA. 1975; VOL. 19; NO 7; PP. 537-546; ABS. ANGL. RUSSE; BIBL. 21 REF.Article

BIOCHEMISCHE ZUCKERVERBESTE WAEHREND DER LAGERUNG = PERTES EN SUCRE, PAR VOIE BIOCHIMIQUE, AU COURS DE L'ENTREPOSAGEHANGYAL K; LASZTITY R.1980; ZUCKERINDUSTRIE; DEU; DA. 1980; VOL. 105; NO 5; PP. 466-468; BIBL. 9 REF.Article

EFFECTS OF ZEARALENONE AND SOME DERIVATIVES ON ANIMALS FED ON CONTAMINATED FODDERLASZTITY R; WOLLER L.1975; ACTA ALIMENT. ACAD. SCI. HUNGAR.; HONGR.; DA. 1975; VOL. 4; NO 2; PP. 189-197; BIBL. 12REF.Article

EVALUATION DE LA QUALITE DES PRODUITS ALIMENTAIRES PAR ANALYSE SENSORIELLE UTILISANT LE SYSTEME DES NOTESLASZTITY R; ORSI F.1974; ELELMISZERVIZGAL. KOEZL.; MAGYAR.; DA. 1974; VOL. 20; NO 5-6; PP. 287-298; ABS. RUSSE ALLEM. ANGL. FR.; BIBL. 7 REF.Article

SIMULTANEOUS DETECTION OF SOME FUSARIOTOXINS BY GAS-LIQUID CHROMATOGRAPHY = DETECTION SIMULTANEE, PAR CHROMATOGRAPHIE GAZ-LIQUIDE, DE QUELQUES FUSARIOTOXINESBATA A; VANYI A; LASZTITY R et al.1983; JOURNAL-ASSOCIATION OF OFFICIAL ANALYTICAL CHEMISTS; ISSN 0004-5756; USA; DA. 1983; VOL. 66; NO 3; PP. 577-581; BIBL. 16 REF.; 2 FIG./3 TABL.Article

NEUE UNTERSUCHUNGSERGEBNISSE UEBER PROTEINE MIT NIEDRIGEM MOLEKULARGEWICHT BEI UNGARISCHEN WEIZEN = NOUVEAUX RESULTATS DE RECHERCHES SUR LES PROTEINES A FAIBLE POIDS MOLECULAIRE DANS LES BLES HONGROISLASZTITY R; VARGA J; BEKES F et al.1980; GETREIDE MEHL BROT; DEU; DA. 1980; VOL. 34; NO 8; PP. 199-203; BIBL. 25 REF.Article

CONTRIBUTION TO THE DETERMINATION OF FUSARIUM TOXINSBATA A; LASZTITY R; BALLA J et al.1980; ACTA ALIMENT.; HUN; DA. 1980; VOL. 9; NO 2; PP. 99-106; BIBL. 17 REF.Article

Comparative study of proteins of some rye and triticale cultivars grown in Hungary, using HPGLCÖRSI, F; LASZTITY, R.Acta alimentaria (Budapest). 1993, Vol 22, Num 2, pp 107-118, issn 0139-3006Conference Paper

PROBLEMES METHODOLOGIQUES DE LA RECHERCHE DANS LE DOMAINE DES PROTEINES DU BLE ET NOUVEAUX RESULTATS A PROPOS DE LA CHIMIE DE CES PROTEINESLASZTITY R; TORLEY D; NEDELKOVITS J et al.1974; ELELMEZ. IPAR; MAGYAR.; DA. 1974; VOL. 28; NO 5; PP. 129-135; ABS. RUSSE ANGL. ALLEM.; BIBL. 27 REF.Article

SCREENING PROGRAM CONCERNING EVENTUAL OCCURENCE OF ZEARALENONE IN HUNGARIAN RED PEPPER = PROGRAMME DE CONTROLE CONCERNANT LA PRESENCE EVENTUELLE DE ZEARALENONE DANS LE POIVRE ROUGE HONGROISBATA A; LASZTITY R; SARUDI I et al.1983; ZEITSCHRIFT FUER LEBENSMITTEL-UNTERSUCHUNG UND -FORSCHUNG; ISSN 0044-3026; DEU; DA. 1983; VOL. 177; NO 3; PP. 203-204; ABS. GER; BIBL. 13 REF.; 2 FIG.Article

EGYES ELELMISZEREK ZSIRTARTALMANAK MEGHATAROZASARA SZOLGALO GYORS ELJARASOK VIZSGALATA. II. TURBIDIMETRIAS ZSIRMEGHATAROZAS ALKALMAZASI LEHETOSEGEINEK VIZSGALATA TEJIPARI TERMEKEKBEN. = ETUDES DES TECHNIQUES RAPIDES DE DETERMINATION DE LA MATIERE GRASSE DE QUELQUES PRODUITS ALIMENTAIRES. II. RECHERCHES SUR LES POSSIBILITES D'APPLICATION DES DOSAGES TURBIDIMETRIQUES A LA MATIERE GRASSE DES PRODUITS LAITIERS.LASZTITY R; BEKES F; ZSIGMOND A et al.1982; ELELMISZERVIZSGALATI KOEZLEMENYEK.; ISSN 0422-9576; HUN; DA. 1982; VOL. 28; NO 4; PP. 109-123; ABS. RUS/GER/ENG; BIBL. 4 REF.; 6 FIG./4 TABL.Article

Detoxification of mycotoxin-contaminated food and feed by microorganismsBATA, A; LASZTITY, R.Trends in food science & technology (Regular ed.). 1999, Vol 10, Num 6-7, pp 223-228, issn 0924-2244Article

Phytic acid in cereal technologyLASZTITY, R; LASZTITY, L.Advances in cereal science and technology. 1990, Vol 10, pp 309-371, 63 p.Article

Amino acid composition and biological value of cereal proteins. Proceedings of the International Association for Cereal Chemistry Symposium. Budapest, Hungary, may 31-june 1, 1983 with supplemental invited contributions = Composition en acides aminés et valeur biologique des protéines de céréales. Comptes-rendus d'un symposium de l'Association internationale de chimie céréalière. Budapest, Hongrie, 31 mai-1er juin 1983 avec quelques contributions supplémentairesLASZTITY, R; HIDVEGI, M.1985, 662 p., isbn 90-277-1937-3Book

EGYES ELELMISZEREK ZSIRTARTALMANAK MEGHATAROZASARA SZOLGALO GYORS ELJARASOK VIZSGALATA = RECHERCHES DE METHODES RAPIDES DE DOSAGE DES LIPIDES DANS QUELQUES PRODUITS ALIMENTAIRESLASZTITY R; MERESZ P; BEKES F et al.1981; ELELMISZERVIZSG. KOEZL.; ISSN 0422-9576; HUN; DA. 1981; VOL. 27; NO 3; PP. 113-122; ABS. RUS/GER/ENG; BIBL. 52 REF.Article

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