Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("LEGUME CONGELE")

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 27

  • Page / 2
Export

Selection :

  • and

USE OF AMMONIUM COMPOUNDS FOR CHLOROPHYLL RETENTION IN FROZEN GREEN VEGETABLES = EMPLOI DE COMPOSES AMMONIACAUX POUR LA RETENTION DE LA CHLOROPHYLLE DANS LES LEGUMES VERTS CONGELESEHEART MS; ODLAND D.1973; J. FOOD SCI.; U.S.A.; DA. 1973; VOL. 38; NO 2; PP. 202-205; BIBL. 21 REF.Serial Issue

BESTAENDIGKEIT VON S-METHYLMETHIONIN IN PUFFERLOESUNGEN UND PFLANZLICHEN PRODUKTEN BEI IHRER GEFRIERKONSERVIERUNG. = STABILITE DE LA S-METHYLMETHIONINE EN SOLUTION TAMPON ET DANS LES PRODUITS VEGETAUX LORS DE LA CONGELATIONKOVATSCHEVA EG.1978; NAHRUNG; DDR; DA. 1978; VOL. 22; NO 3; PP. 331-334; ABS. ANGL. RUSSE; BIBL. 3 REF.Article

INTEGRATED BLANCHING AND COOLING TO REDUCE PLANT EFFLUENT = INTEGRATION DU BLANCHIMENT ET DU REFROIDISSEMENT POUR REDUIRE LES EFFLUENTS D'USINESBOMBEN JL; BROWN GE; DIETRICH WC et al.1974; IN: 5TH. NATL. SYMP. FOOD PROCESS. WASTES. PROC.; MONTEREY, CALIF.; 1974; CORVALLIS, OREG.; U.S. ENVIRON. PROT. AGENCY; DA. 1974; PP. 120-131; BIBL. 1 P.Conference Paper

METHODE VOOR DE BEPALING VAN HET GEHALTE AAN MINERALE BESTANDDELEN IN DIEPVRIESGROENTEN = METHODE DE DOSAGE DES ELEMENTS MINERAUX DANS LES LEGUMES CONGELESLOX F; HERTVELDT L.1974; MEDED. FAC. LANDBOUWWET. RIJKSUNIV. GENT; BELG.; DA. 1974; VOL. 39; NO 4; PP. 1586-1596; ABS. ANGL.; BIBL. 4 REF.Article

EFFECTS OF MATURITY, SOAKING TREATMENT AND COOKING METHOD ON THE QUALITY AND MINERAL CONTENT OF SOUTHERN PEASRIZLEY NF; SISTRUNK WA.1979; J. FOOD SCI.; USA; DA. 1979; VOL. 44; NO 1; PP. 220-221; BIBL. 11 REF.Article

A GYORSFAGYASZTOTT ZOELDSEGEK PEROXIDAZ ENZIMAKTIVITANAK VIZSGALATA = ACTIVITE PEROXYDASIQUE DANS DES LEGUMES CONGELESBARTUCZ KOVACS O.1979; HUETOEIPAR; HUN; DA. 1979; NO 4; PP. 100-108; ABS. ENG/RUS; BIBL. 24 REF.Article

ETUDE DE L'INCIDENCE DES TRAITEMENTS TECHNOLOGIQUES SUR LA TENEUR EN RESIDUS DE PESTICIDES ORGANOCHLORES DANS LA FABRICATION DE LEGUMES SURGELESROUDAUT R.1975; DGRST-7471054; FR.; DA. 1975; PP. 1-67; BIBL. 8 REF.; (RAPP. FINAL, ACTION CONCERTEE: COM. TECHNOL. ALIM.)Report

INCIDENCE DES TRAITEMENTS TECHNOLOGIQUES SUR LA TENEUR EN RESIDUS DE PESTICIDES ORGANO-CHLORES SUR DES LEGUMES TRAITES EN USINE DE SURGELATIONLE NIR J; ROUDAUT R.1975; REV. GEN. FROID; FR.; DA. 1975; VOL. 65; PP. 647-650; BIBL. 6 REF.Article

ENZYMATISCHE VERAENDERUNGEN IN DER TIEFKUEHLKOST = MODIFICATIONS ENZYMATIQUES DANS LES PRODUITS ALIMENTAIRES CONGELESFRICKER A.1972; ANN. TECHNOL. AGRIC.; FR.; DA. 1972; VOL. 21; NO 4; PP. 501-513; ABS. FR. ANGL.; BIBL. 18 REF.; (C.R. TRAV. XIIIE. SYMP. COMM. INT. IND. AGRIC. ALIMENT. EMPLOI ENZYMES IND. AGRIC. ALIMENT. II; PARIS; 1972)Conference Paper

SEGEC A SAINT POL DE LEON (ALIMENTATION). SURGELATION DES CHOUX-FLEURS LA SOLUTION BAC PLASTIQUE.DERID J.1978; MANUTENTION; FR.; DA. 1978; VOL. 7; NO 3; PP. 19-22Article

LA SURGELATION DES DENREES D'ORIGINE VEGETALEPHILIPPON J.1975; MINIST. AGRIC., BULL. TECH. INFORM.; FR.; DA. 1975; NO 296; PP. 81-95; BIBL. 13 REF.Article

ZUR FRAGE VON FERMENTAKTIVITAET UND QUALITAET VON GEMUESEGEFRIERKONSERVEN. I. DIE VERBLEIBENDE RESTAKTIVITAET AN PEROXYDASE = LA QUESTION DE L'ACTIVITE DES ENZYMES ET DE LA QUALITE DES LEGUMES CONGELES. I. ACTIVITE RESIDUELLE DE LA PEROXYDASEBOTTCHER H.1975; NAHRUNG; DTSCH.; DA. 1975; VOL. 19; NO 2; PP. 173-179; ABS. ANGL. RUSSE; BIBL. 11 REF.Article

EFFECT OF TEMPERATURE FLUCTUATION ON ENERGY CONSUMPTION AND QUALITY CHANGES OF PALLETIZED FOODS IN FROZEN STORAGEMOLEERATANOND W; KRAMER A; ASHBY BH et al.1979; INT. J. REFRIG.; GBR; DA. 1979; VOL. 2; NO 6; PP. 221-228; ABS. FREArticle

VITAMINA C EN VEGETALES CONGELADOS = VITAMINE C DANS LES LEGUMES CONGELESCARBALLIDO A; FUENTES ME.1978; AN. BROMATOL.; ESP; DA. 1978; VOL. 30; NO 2; PP. 99-106; ABS. ENG; BIBL. 23 REF.Article

LA CONGELATION DES FRUITS ET LEGUMESKONOPKOVA D.1976; PRUMYSL POTRAVIN; CESKOSL.; DA. 1976; VOL. 27; NO 3; PP. 154-155; ABS. RUSSE ALLEM. ANGL. FR.Article

THE MICROBIOLOGY OF FROZEN VEGETABLES. HOW THEY GET CONTAMINATED AND WHICH ORGANISMS PREDOMINATE = MICROBIOLOGIE DES LEGUMES CONGELES. COMMENT SONT-ILS CONTAMINES ET QUELS SONT LES ORGANISMES PREDOMINANTS.SPLITTSTOESSER DF.1973; FOOD TECHNOL.; U.S.A.; DA. 1973; VOL. 27; NO 1; PP. 54-60 (3P.); BIBL. 14REF.Serial Issue

POLLUTION CHIMIQUE EVENTUELLE DES PRODUITS SURGELESGUILLOT G.1975; REV. GEN. FROID; FR.; DA. 1975; VOL. 65; PP. 637-646; BIBL. 3 P. 1/2Article

COBALT, CHROMIUM AND NICKEL CONTENT OF SOME VEGETABLE FOODSTUFFS = TENEUR EN COBALT, CHROME ET NICKEL DE QUELQUES PRODUITS ALIMENTAIRES D'ORIGINE VEGETALETHOMAS B; ROUGHAN JA; WATTERS ED et al.1974; J. SCI. FOOD AGRIC.; G.B.; DA. 1974; VOL. 25; NO 7; PP. 771-776; BIBL. 21 REF.Article

QUALITY RETENTION OF UNBLANCHED FROZEN VEGETABLES BY VACUUM PACKING. II: ASPARAGUS, PARSLEY AND CELERYSTEINBUCH E.1980; J. FOOD TECHNOL.; GBR; DA. 1980; VOL. 15; NO 3; PP. 351-352; BIBL. 4 REF.Article

EFFECTS OF FREEZING AND FROZEN STORAGE ON NUTRIENT RETENTION OF FRUITS AND VEGETABLESKRAMER A.1979; FOOD TECHNOL.; USA; DA. 1979; VOL. 33; NO 2; PP. 58-65; (5 P.); BIBL. 22 REF.Article

VERWENDBARKEIT VON TIELGEFRORENEN LEBENSMITTELN NACH AUSFALL DER KUEHLUNG = UTILISATION PRATIQUE DES ALIMENTS CONGELES APRES UNE PANNE DU SYSTEME DE REFROIDISSEMENTMARCY G; ADAM W.1978; ARCH. LEBENSMITTEL-HYG.; DEU; DA. 1978; VOL. 29; NO 5; PP. 182-184; ABS. ENG; BIBL. 8 REF.Article

TEXTURE OF FROZEN FRUITS AND VEGETABLES.BROWN MS.1977; J. TEXTURE STUD.; NETHERL.; DA. 1977; VOL. 7; NO 4; PP. 391-404; BIBL. 1 P. 1/2Article

THEOLOGY OF FRESH AND FROZEN OKRA DISPERSIONS.OLORUNDA AO; TUNG MA.1977; J. FOOD TECHNOL.; G.B.; DA. 1977; VOL. 12; NO 6; PP. 593-598; BIBL. 9 REF.Article

CHANGEMENT DE LA COMPOSITION DES ACIDES AMINES LORS DE LA CONGELATION ET DE LA CONSERVATION DU POIVRONTARAN AA; MAGDIEVA MN; YATSYNA ZF et al.1977; IZVEST. VYSSN. UCHEBN. ZAVED., PISHCH. TEKHNOL.; S.S.S.R.; DA. 1977; NO 6; PP. 85-87; BIBL. 5 REF.Article

QUALITY RETENTION OF UNBLANCHED FROZEN VEGETABLES BY VACUUM PACKING. I: MUSHROOMSSTEINBUCH E.1979; J. FOOD TECHNOL.; GBR; DA. 1979; VOL. 14; NO 3; PP. 321-323; BIBL. 4 REF.Article

  • Page / 2