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MINIMAL LEVELS OF DIETARY OILS, GRAIN OILS OR SUPPLEMENTARY OIL, AFFECTING THE COMPOSITION AND STABILITY OF CARCASS FAT AND MEAT OF BROILERS.BARTOV I; BORNSTEIN S.1976; POULTRY SCI.; U.S.A.; DA. 1976; VOL. 55; NO 3; PP. 1036-1046; BIBL. 1 P.Article

MATERIAS GRASAS. ACEITE DE MAZ REFINADO PARA CONSUMO ALIMENTICIO = MATIERES GRASSES. HUILE DE MAIS RAFFINEE A USAGE ALIMENTAIRE1972; GRASAS Y ACEITES; ESP.; DA. 1972; VOL. 23; NO 6; PP. 147A-148ASerial Issue

UNTERSUCHUNGEN UEBER DIE FETTQUALITAET VON KEIMLING, ENDOSPERM UND TECHNOLOGISCHEN MAHLFRAKTIONEN DES MAISKORNES = ETUDES DE LA QUALITE DE LA MATIERE GRASSE DE GERMES, ALBUMEN ET FRACTIONS DE MOUTURE POUR LES GRAINS DE MAISJAHN DEESBACH W; MARQUARD R; HEIL M et al.1975; Z. LEBENSMITTEL-UNTERS. U.-FORSCH.; DTSCH.; DA. 1975; VOL. 159; NO 5; PP. 279-283; ABS. ANGL.; BIBL. 6 REF.Article

GAS-LIQUID CHROMATOGRAPHIC DETERMINATION OF DOCOSENOIC ACID IN FATS AND OILS: COLLABORATIVE STUDY = DOSAGE PAR CHROMATOGRAPHIE GAZ-LIQUIDE DE L'ACIDE DOCOSENOIQUE DANS GRAISSES ET HUILES: ETUDE EN COLLABORATIONCONACHER HBS.1975; J. ASS. OFF. ANAL. CHEMISTS; U.S.A.; DA. 1975; VOL. 58; NO 3; PP. 488-491; BIBL. 4 REF.Article

PRODUCTION OF MARGARINE OIL FROM COTTONSEED OIL AND CORN OIL = PRODUCTION D'HUILE POUR MARGARINE A PARTIR D'HUILES DE COTON ET DE MAISABDEL HAMID YOUSSEF ABDEL RAHMAN.1975; J. OIL TECHNOLOGISTS ASS. INDIA; INDIA; DA. 1975; VOL. 7; NO 4; PP. 99-100; BIBL. 6REF.Article

UNTERSUCHUNGEN UEBER DIE FETTQUALITAET BEI DEUTSCHEN MAISPROVENIENZEN UNTER BESONDERER BERUECKSICHTIGUNG DER LINOLSAEUREGEHALTE = RECHERCHES SUR LA QUALITE DE L'HUILE DE MAIS D'ORIGINE ALLEMANDE, SOUS L'ASPECT EN PARTICULIER DE LA TENEUR EN ACIDE LINOLEIQUEJAHN DEESBACH W; MARQUARD R; HEIL M et al.1975; Z. LEBENSMITTEL-UNTERS. U.-FORSCH.; DTSCH.; DA. 1975; VOL. 159; NO 5; PP. 271-278; ABS. ANGL.; BIBL. 19 REF.Article

VITAMIN E ADEQUACY OF VEGETABLE OILS = TENEUR ADEQUATE EN VITAMINE E DES HUILES VEGETALESBIERI JG; EVARTS RP.1975; J. AMER. DIET. ASS.; U.S.A.; DA. 1975; VOL. 66; NO 2; PP. 134-139; BIBL. 25 REF.Article

INFLUENCE OF HERBICIDE MIXTURES ON CORN OIL QUANTITY AND COMPOSITION = INFLUENCE DE MELANGES D'HERBICIDES SUR LA QUANTITE ET LA COMPOSITION DE L'HUILE DE MAISWILKINSON RE; HARDCASTLE WS.1974; CANAD. J. PLANT SCI.; CANADA; DA. 1974; VOL. 54; NO 3; PP. 471-473; ABS. FR.; BIBL. 6 REF.Article

COMPARATIVE STUDY OF LIPIDS OF DIFFERENT VARIETIES OF MAIZE (ZEA MAYS)SHARMA BN; SHYAMA GOPAL; YASH PAUL et al.1972; INDIAN J. NUTRIT. DIET.; INDIA; DA. 1972; VOL. 9; NO 6; PP. 342-346; BIBL. 7 REF.Serial Issue

THE LIPIDS OF CORN GERM AND ENDOSPERMWEBER EJ.1979; J. AMER. OIL CHEMISTS' SOC.; USA; DA. 1979; VOL. 56; NO 6; PP. 637-641; BIBL. 36 REF.Article

THE ANALYSIS OF TOCOPHEROLS IN CORN OIL AND BACON FAT BY THIN-LAYER CHROMATOGRAPHY AND SPOT DENSITY MEASUREMENTBALL GFM; RATCLIFF PW.1978; J. FOOD TECHNOL.; GBR; DA. 1978; VOL. 13; NO 5; PP. 433-443Article

ACEITES CALENTADOS: MODIFICACIONES FISICO-QUIIMICAS DE INTERES BROMATOLOGICO, ESTUDIO PRELIMINAR = LES HUILES CHAUFFEES: MODIFICATIONS PHYSICOCHIMIQUES D'ORDRE ALIMENTAIRE. ETUDE PRELIMINAIREPERMANYER JJ; BOATELLA J.1977; AN. BROMATOL.; ESP; DA. 1977; VOL. 29; NO 4; PP. 489-495; ABS. ENG; BIBL. 10 REF.Article

INFLUENCE DE L'HUILE DE POISSON SUR LA DEGRADATION THERMIQUE DE L'HUILE DE MAISFUJITANI T; KAJIKAWA H; YUKI E et al.1975; YUKAGAKU; JAP.; DA. 1975; VOL. 24; NO 2; PP. 82-87; ABS. ANGL.; BIBL. 16 REF.Article

VALIDITY OF THE 2-THIOBARBITURIC ACID TEST FOR THE QUANTITATIVE DETERMINATION OF RANCIDITY IN FATS AND OILS = VALIDITE DU TEST A L'ACIDE 2-THIOBARBITURIQUE POUR LE DOSAGE DE LA RANCIDITE DES GRAISSES ET HUILESMALEVI M.1974; FETTE SEIFEN ANSTRICHMITTEL; DTSCH.; DA. 1974; VOL. 76; NO NO 4; PP. 181-183; ABS. ALLEM.; BIBL. 6 REF.Article

CHANGES IN PHOSPHOLIPIDS IN CHICKEN TISSUES DURING COOKING IN FRESH AND REUSED COOKING OIL, AND DURING FROZEN STORAGE.LEE WT; DAWSON LE.1976; J. FOOD SCI.; U.S.A.; DA. 1976; VOL. 41; NO 3; PP. 598-600; BIBL. 7 REF.Article

RAFFINAGE DE L'HUILE DE MAISVOLOTOVSKAYA SN; GRIBOVA NI; SAVINA TV et al.1975; MASLOZHIR. PROMYSHL.; S.S.S.R.; DA. 1975; NO 8; PP. 11-12; BIBL. 5REF.Article

PEROXIDE VALUE DETERMINATION. COMPARISON OF SOME METHODSBARTHEL G; GROSCH W.1974; J. AMER. OIL CHEMISTS' SOC.; U.S.A.; DA. 1974; VOL. 51; NO 12; PP. 540-544; BIBL. 14 REF.Article

TRAITEMENT THERMIQUE DES TOURTEAUX DE MAIS EN PRESENCE DE SOLVANTS PREALABLEMENT A L'EXTRACTIONKOSHEVOJ EP; MINASYAN NM; KOPEJKOVSKIJ VM et al.1974; MASLOZHIR. PROMYSHL.; S.S.S.R.; DA. 1974; NO 7; PP. 13-15; BIBL. 3 REF.Article

DETERMINACION DE RIQUEZA GRASA EN GERMEN DE MAZ POR COMPLEXOMETRA INDIRECTA CON MG (II) = DETERMINATION DE LA TENEUR EN HUILE DU GERME DE MAIS PAR COMPLEXOMETRIE INDIRECTE AVEC MG (II)GARCIA VILLANOVA R; LOPEZ MARTINEZ MC.1973; GRASAS Y ACEITES; ESP.; DA. 1973; VOL. 24; NO 1; PP. 10-12; ABS. ANGL. FR. ALLEM.; BIBL. 8 REF.Serial Issue

METHODE REFRACTOMETRIQUE DE DOSAGE DES LIPIDES DU GRAIN DE MAISIVANOV IE.1976; FIZIOL. BIOKHIM. KUL'TUR. PASTEN., U.S.S.R.; S.S.S.R.; DA. 1976; VOL. 8; NO 5; PP. 547-551; ABS. ANGL.; BIBL. 7 REF.Article

PRODUCTION OF MARGARINE OIL FROM COTTONSEED OIL AND CORN OIL = PRODUCTION D'HUILE POUR MARGARINE A PARTIR D'HUILE DE COTON ET D'HUILE DE MAISABDEL HAMID YOUSSEF ABDEL RAHMAN.1975; GRASAS Y ACEITES; ESP.; DA. 1975; VOL. 26; NO 6; PP. 367-368; ABS. ESP. FR. ALLEM.; BIBL. 6 REF.Article

VARIACIONES QUE SUFREN LOS TOCOFEROLES EN ACEITES SOMETIDOS A OXIDACION. = MODIFICATIONS SUBIES PAR LES TOCOPHEROLS DANS DES HUILES SOUMISES A L'OXYDATIONCAMPASOL P; BOATELLA J; DE LA TORRE MC et al.1976; AN. BROMATOL.; ESP.; DA. 1976; VOL. 28; NO 2; PP. 199-209; ABS. ANGL.; BIBL. 13 REF.Article

GEHALT AN FREIEN UND UNTERSCHIEDLICH GEBUNDENEN STERINEN IN SONNENBLUMEN-, SOJA- UND MAISOEL = TENEURS EN STEROLS LIBRES OU LIES DE FACONS DIVERSES DANS LES HUILES DE TOURNESOL, SOJA ET MAISPOPOV A; MILKOVA T; MAREKOV N et al.1975; NAHRUNG; DTSCH.; DA. 1975; VOL. 19; NO 7; PP. 547-549; ABS. ANGL. RUSSE; BIBL. 6 REF.Article

THE EFFECT OF NON-ENZYMATIC BROWNING IN THE PRESENCE OF GLUCOSE AND GLYCINE ON THE DEVELOPMENT OF RANCIDITY IN CORN OIL = L'INFLUENCE DU BRUNISSEMENT NON ENZYMATIQUE EN PRESENCE DE GLUCOSE ET DE GLYCINE SUR LA RANCIDITE DE L'HUILE DE MAISMALEKI M.1973; FETTE SEIFEN ANSTRICHMITTEL; DTSCH.; DA. 1973; VOL. 75; NO 2; PP. 103-104; ABS. ALLEM. FR. RUSSE; BIBL. 7 REF.Serial Issue

COLLABORATIVE STUDY OF A SIMPLIFIED HALPHEN PROCEDURE FOR THE QUANTITATIVE DETERMINATION OF LOW LEVELS OF CYCLOPROPENE FATTY ACIDSCOLEMAN EC.1973; J. ASS. OFF. ANAL. CHEMISTS; U.S.A.; DA. 1973; VOL. 56; NO 1; PP. 82-85; BIBL. 16REF.Serial Issue

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