Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("MALOLACTIC FERMENTATION")

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 387

  • Page / 16
Export

Selection :

  • and

ZUR VERAENDERUNG DES WEINES DURCH DEN BAKTEREILLEN SAEUREABBAU = MODIFICATION DU VIN PAR LA DEGRADATION BACTERIENNE DE L'ACIDEDITTRICH HH; SPONHOLZ WR; WUENSCH B et al.1980; WEIN-WISS.; ISSN 0375-8818; DEU; DA. 1980; VOL. 35; NO 6; PP. 421-429; ABS. ENG/FRE; BIBL. 11 REF.Article

MALO-LACTIC FERMENTATION IN SOUTH AFRICAN TABLE WINES.VAN WYK CJ.1976; AMER. J. ENOL. VITICULT.; U.S.A.; DA. 1976; VOL. 27; NO 4; PP. 181-185; BIBL. 20 REF.Article

LA FERMENTATION MALO-LACTIQUE: CROISSANCE DES BACTERIES MALO-LACTIQUES A PARTIR DE SUBSTRATS NON GLUCIDIQUES (ESSAI 1979)CHAUVET J; BRECHOT P; DUPUY P et al.1981; VIGNES ET VINS; ISSN 0395-9465; FRA; DA. 1981; NO 300; PP. 21-22; BIBL. 5 REF.Article

MALO-LACTIC FERMENTATION IN SPARKLING WINESHIMAZU Y; WATANABE M.1979; J. FERMENT. TECHNOL.; JPN; DA. 1979; VOL. 57; NO 6; PP. 512-518; BIBL. 25 REF.Article

ISOLATION AND CHARACTERIZATION OF MALO-LACTIC BACTERIA FROM ISRAELI RED WINES.CHALFAN Y; GOLDBERG I; MATELES RI et al.1977; J. FOOD SCI.; U.S.A.; DA. 1977; VOL. 42; NO 4; PP. 939-968 (6P.); BIBL. 37 REF.Article

VERHALTEN VON 2-ACETOLACTAT, 2-ACETOHYDROXYBUTYRAT, DIACETYL, 2,3-PENTANDION UND ACETOIN WAEHREND DES BAKTERIELLEN APFELSAEUREABBAUS IN WEIN = DEVENIR DE L'ACETO-2-LACTATE, DE L'ACETO-2-HYDROXYBUTYRATE, DU DIACETYLE, DU PENTANE-2,3-DIONE ET DE L'ACETOINE AU COURS DE LA FERMENTATION MALOLACTIQUE DU VINPOSTEL W; MEIER B.1983; ZEITSCHRIFT FUER LEBENSMITTEL-UNTERSUCHUNG UND -FORSCHUNG; ISSN 0044-3026; DEU; DA. 1983; VOL. 176; NO 5; PP. 356-359; ABS. ENG; BIBL. 17 REF.; 1 FIG.Article

LES ACIDES MALIQUE ET CITRIQUE PEUVENT-ILS ETRE LES SUBSTRATS PERMETTANT LA CROISSANCE DES BACTERIES MALOLACTIQUES DANS LE VIN.CHAUVET J; BRECHOT P; DUPUY P et al.1980; C.R. SEANCES ACAD. AGR. FR.; ISSN 0151-1335; FRA; DA. 1980; VOL. 66; NO 13; PP. 1174-1180; ABS. ENGArticle

LE MECANISME DE LA FERMENTATION MALOLACTIQUE DES VINS.LONVAUD M; LONVAUD FUNEL A; RIBEREAU GAYON P et al.1977; CONNAISS. VIGNE VIN; FR.; DA. 1977; VOL. 11; NO 1; PP. 73-91; ABS. ANGL. ALLEM. ESP. ITAL.; BIBL. 2 P.Article

A RESEARCH NOTE. EFFECT OF VITAMIN SUPPLEMENTS ON GROWTH OF LEUCONOSTOC OENOS 44.40 = NOTE DE RECHERCHE. EFFET D'UN APPORT EN VITAMINES SUR LA CROISSANCE DE LEUCONOSTOC OENOS 44.40KOLE M; ALTOSAAR I; DUCK P et al.1983; JOURNAL OF FOOD SCIENCE; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1983; VOL. 48; NO 4; PP. 1380-1381; BIBL. 12 REF.; 2 TABL.Article

FLORE MALOLACTIQUE DE MOUTS ET DE VINS DU CANTON DU VALAIS (SUISSE). III: LES LEUCONOSTOCSMARET R; SOZZI T; SCHELLENBERG D et al.1979; ANN. TECHNOL. AGRIC.; FRA; DA. 1979; VOL. 28; NO 1; PP. 41-55; ABS. ENG; BIBL. 11 REF.Article

Presence of lactic bacteria in the air of a winery during the vinification periodGARIJO, P; LOPEZ, R; SANTAMARIA, P et al.International journal of food microbiology. 2009, Vol 136, Num 1, pp 142-146, issn 0168-1605, 5 p.Article

Influence of freeze-drying conditions on survival of Oenococcus oeni for malolactic fermentationGUOQUN ZHAO; GUI ZHANG.International journal of food microbiology. 2009, Vol 135, Num 1, pp 64-67, issn 0168-1605, 4 p.Article

CHAUFFAGE DES CUVERIES : ASPECT ECONOMIQUE LIE A L'UTILISATION DE L'ENERGIE ELECTRIQUEROCHARD J; DUBOIS B.1982; REVUE FRANCAISE D'OENOLOGIE.; ISSN 0395-899X; FRA; DA. 1982; VOL. 22; NO 88; PP. 77-80; BIBL. 2 REF.; 2 FIG./1 TABL.Article

AN L-LACTIC ACID DEHYDROGENASE BASED METHOD FOR DETECTING MICROBIAL COLONIES PERFORMING A MALO-LACTIC FERMENTATION = UNE METHODE BASEE SUR LA L-LACTIQUE ACIDE DESHYDROGENASE PERMETTANT DE METTRE EN EVIDENCE DES COLONIES MICROBIENNES CAPABLES DE REALISER LA FERMENTATION MALO-LACTIQUESUBDEN RE; LIN WL; LAUTENSACH A et al.1982; CAN. J. MICROBIOL.; ISSN 0008-4166; CAN; DA. 1982; VOL. 28; NO 7; PP. 883-886; ABS. FRE; BIBL. 13 REF.Article

CHROMATOGRAPHIE IMMEDIATE DES ACIDES MALIQUE ET LACTIQUE DES VINS.SALGUES M; ANDRE J.1977; VIGNES ET VINS; FR.; DA. 1977; NO 261; PP. 36-37Article

METHODE BIOLOGIQUE D'AMELIORATION DE LA QUALITE DES VINS DE TABLETROFIMCHENKO AV; ORESHKINA AE; SARISHVILI NG et al.1976; VINOD. VINOGRADAR.; S.S.S.R.; DA. 1976; NO 6; PP. 14-18Article

Recent developments of industrial malolactic starter cultures for the wine industryKING, S. W.Developments in industrial microbiology. 1984, Vol 26, pp 311-321, issn 0070-4563Conference Paper

PROBLEME DES BIOLOGISCHEN SAEUREABBAUES IN SUEDTIROL = PROBLEME DE LA DECOMPOSITION BIOLOGIQUE DES ACIDES DU VIN DANS LE SUD DU TYROLWEGER B.1983; WEIN-WISSENSCHAFT; ISSN 0375-8818; DEU; DA. 1983; VOL. 38; NO 3; PP. 210-214; ABS. ENG; BIBL. 4 REF.Article

INDUCTION DE LA FERMENTATION MALOLACTIQUE DES VINS PAR INOCULATION D'UNE BIOMASSE INDUSTRIELLE CONGELEE DE L. OENOS APRES REACTIVATIONLAFON LAFOURCADE S; CARRE E; LONVAUD FUNEL A et al.1983; CONNAISSANCE DE LA VIGNE ET DU VIN; ISSN 0010-597X; FRA; DA. 1983; VOL. 17; NO 1; PP. 55-71; ABS. ENG/GER/SPA/ITA; BIBL. 15 REF.; 2 FIG./6 TABL.Article

STIMULATION DE LA CROISSANCE DANS LE VIN D'UNE FLORE MALOLACTIQUE PAR LES ACIDES MALIQUE ET CITRIQUE = MOLIC AND CITRIC ACID STIMULATING GROWTH OF MALOTACTIC BACTERIA IN WINECHAUVET J; BRECHOT P; DUBOIS C et al.1982; SCIENCES DES ALIMENTS; ISSN 0240-8813; FRA; DA. 1982; VOL. 2; NO 4; PP. 495-504; ABS. ENG; BIBL. 5 REF.Article

ETUDE EXPERIMENTALE DE LA VINIFICATION EN ROUGE (1978)SAPIS JC; RIBEREAU GAYON J; JOYEUX MME et al.1979; C.R. ACAD. AGRIC. FR.; FRA; DA. 1979; VOL. 65; NO 5; PP. 472-478Article

FLORE MALOLACTIQUE DE MOUTS ET DE VINS DU CANTON DU VALAIS (SUISSE). II: EVOLUTION DES POPULATIONS DE LACTOBACILLES ET DE PEDIOCOQUES AU COURS DE LA VINIFICATION D'UN VIN BLANC (UN FENDANT) ET D'UN VIN ROUGE (UNE DOLE)MARET R; SOZZI T.1979; ANN. TECHNOL. AGRIC.; FRA; DA. 1979; VOL. 28; NO 1; PP. 31-40; ABS. ENG; BIBL. 4 REF.Article

FLORE MALOLACTIQUE DE MOUTS ET DE VINS DU CANTON DU VALAIS (SUISSE). I. LACTOBACILLES ET PEDIOCOQUES.MARET R; SOZZI T.1977; ANN. TECHNOL. AGRIC.; FR.; DA. 1977; VOL. 26; NO 3; PP. 255-273; ABS. ANGL.; BIBL. 18 REF.Article

INFLUENCE DES CONSTITUANTS AZOTES DU VIN SUR LA CROISSANCE DES BACTERIES LACTIQUES.FEUILLAT M.1977; C.R. ACAD. SCI., D; FR.; DA. 1977; VOL. 285; NO 9; PP. 1013-1016; ABS. ANGL.; BIBL. 9 REF.Article

A NEW STRAIN OF LEUCONOSTOC OENOS FOR INDUCED MALO-LACTIC FERMENTATION IN EASTERN WINES.BEELMAN RB; GAVIN A III; KEEN RM et al.1977; AMER. J. ENOL. VITICULT.; U.S.A.; DA. 1977; VOL. 28; NO 3; PP. 159-165; BIBL. 21 REF.Article

  • Page / 16