Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("MATIERE GRASSE DU LAIT")

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 42

  • Page / 2
Export

Selection :

  • and

THE MEMBRANES OF RECOMBINED FAT FLOBULES. 4. EFFECTS ON PROPERTIES OF THE RECOMBINED MILKS. = LES MEMBRANES DES GLOBULES GRAS RECOMBINES. 4. EFFETS SUR LES PROPRIETES DES LAITS RECOMBINESOORTWIJN H; WALSTRA P.1982; NETHERLANDS MILK AND DAIRY JOURNAL.; ISSN 507474; NLD; DA. 1982; VOL. 36; NO 4; PP. 279-290; ABS. DUT; BIBL. 22 REF.; 4 FIG./4 TABL.Article

RELATIONSHIP BETWEEN FATTY ACID COMPOSITION AND TRIGLYCERIDE STRUCTURE OF BOVINE MILK FAT = CORRELATION ENTRE LA COMPOSITION EN ACIDES GRAS ET LA STRUCTURE DES TRIGLYCERIDES DE LA MATIERE GRASSE DU LAITPARODI PW.1983; JOURNAL OF DAIRY RESEARCH; ISSN 0022-0299; GBR; DA. 1983; VOL. 50; NO 4; PP. 443-447; BIBL. 20 REF.; 2 TABL.Article

INFLUENCE OF THE COMPOSITION OF THE MILK FAT GLOBULE MEMBRANE ON THE RHEOLOGICAL PROPERTIES OF ACID MILK GELS. = INFLUENCE DE LA COMPOSITION DE LA MEMBRANE DES GLOBULES GRAS DU LAIT SUR LES PROPRIETES RHEOLOGIQUES DES GELS DE LAIT ACIDIFIE.VAN VLIET T; DENTENER KIKKERT A.1982; NETHERLANDS MILK AND DAIRY JOURNAL.; ISSN 507474; NLD; DA. 1982; VOL. 36; NO 3; PP. 261-265; ABS. DUT; BIBL. 9 REF.; 2 FIG.Article

ZUR LIPOLYSE DER MILCH DURCH TECHNOLOGISCHE BEEINFLUSSUNGEN. 2. MITT. UNTERSUCHUNGEN ZUM EINFLUSS DER MILCHFETTZUSAMMENSETZUNG AUF DIE LIPOLYTISCHEN VERAENDERUNGEN BEI DER KUEHLUNG DER MILCH = SUR LA LIPOLYSE DU LAIT INDUITE PAR LES TRAITEMENTS TECHNOLOGIQUES. 2E COMMUNICATION. ETUDES DE L'INFLUENCE DE LA COMPOSITION EN MATIERE GRASSE DU LAIT SUR LES MODIFICATIONS DE LA LIPOLYSE LORS DE LA REFRIGERATION DU LAITKIRST E; WESTPHAL G.1983; NAHRUNG; ISSN 0027-769X; DDR; DA. 1983; VOL. 27; NO 1; PP. 1-8; ABS. ENG/RUS; BIBL. 25 REF.; 2 FIG./2 TABL.Article

ISOMETRIC FATTY ACIDS IN MILK FAT. = LES ACIDES GRAS ISOMERES DE LA MATIERE GRASSE DU LAITLUND P; JENSEN F.1983; MILCHWISSENSCHAFT; ISSN 0026-3788; DEU; DA. 1983; VOL. 38; NO 4; PP. 193-196; ABS. GER; BIBL. 6 REF.; 3 FIG.,/3 TABL.Article

TRANS FATTY ACIDS IN MILKFAT = LES ACIDES GRAS TRANS DE LA MATIERE GRASSE DU LAITDEMAN L; DEMAN JM.1983; JOURNAL OF THE AMERICAN OIL CHEMISTS' SOCIETY; ISSN 0003-021X; USA; DA. 1983; VOL. 60; NO 6; PP. 1095-1098; BIBL. 22 REF.; 4 FIG./2 TABL.Conference Paper

LIPID GLOBULES RETAIN GLOBULE MEMBRANE MATERIAL AFTER HOMOGENIZATION. = LES GLOBULES LIPIDIQUES FIXENT LES CONSTITUANTS DE LA MEMBRANE DES GLOBULES APRES HOMOGENEISATIONKEENAN TW; TAE WHA MOON; DYLEWSKI DP et al.1983; JOURNAL OF DAIRY SCIENCE.; ISSN 0022-0302; USA; DA. 1983; VOL. 66; NO 2; PP. 196-203; BIBL. 25 REF.; 7 FIG./1 TABL.Article

TRIACYLGLYCEROL COMPOSITION OF COW MILK FAT. = COMPOSITION EN TRIACYLGLYCEROLS DE LA MATIERE GRASSE DU LAIT DE VACHEARUMUGHAN C; NARAYANAN KM.1982; JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY.; ISSN 0022-1155; IND; DA. 1982; VOL. 19; NO 2; PP. 71-74; BIBL. 11 REF.; 3 TABL.Article

DETERMINATION OF FREE FAT IN CREAM FOR THE ASSESSMENT OF DAMAGE CAUSED TO FAT GLOBULES BY PROCESSING = DETERMINATION DE LA MATIERE GRASSE "LIBRE" DANS LA CREME POUR L'EVALUATION DE L'ENDOMMAGEMENT DES GLOBULES GRAS PAR LES TRAITEMENTS TECHNOLOGIQUESFINK A; KESSLER HG.1983; MILCHWISSENSCHAFT; ISSN 0026-3788; DEU; DA. 1983; VOL. 38; NO 6; PP. 330-334; ABS. GER; BIBL. 12 REF.; 8 FIG./4 TABL.Article

AN ANALYTICAL STUDY OF FRACTIONS OBTAINED BY STEPWISE COOLING OF MELTED MILK FAT. 2. RESULTS. = ANALYSE DES FRACTIONS OBTENUES PAR REFROIDISSEMENT FRACTIONNE DE LA MATIERE GRASSE DE LAIT FONDUE. 2. RESULTATSBADINGS HT; SCHAAP JE; DEJONG C et al.1983; MILCHWISSENSCHAFT; ISSN 0026-3788; DEU; DA. 1983; VOL. 38; NO 3; PP. 150-156; ABS. GER; BIBL. 8 REF.; 4 FIG./8 TABL.Article

EVALUATION OF CH STRETCH MEASUREMENT FOR ESTIMATION OF FAT IN AQUEOUS FAT EMULSIONS USING INFRARED SPECTROSCOPY. = EVALUATION DE LA MESURE DE VIBRATION DE VALENCE DE LA LIAISON CH POUR LE DOSAGE DE LA MATIERE GRASSE DANS DES EMULSIONS EAU-MATIERE GRASSE, PAR SPECTROSCOPIE IR.MILLS BL; VAN DE VOORT FR.1982; JOURNAL-ASSOCIATION OF OFFICIAL ANALYTICAL CHEMISTS; ISSN 0004-5756; USA; DA. 1982; VOL. 65; NO 6; PP. 1357-1361; BIBL. 17 REF.; 1 FIG./2 TABL.Article

THE FATTY ACID COMPOSITION OF MILK LIPIDS = COMPOSITION EN ACIDES GRAS DES LIPIDES DU LAITANTILA V; KANKARE V.1983; MILCHWISSENSCHAFT; ISSN 0026-3788; DEU; DA. 1983; VOL. 38; NO 8; PP. 478-481; ABS. GER; BIBL. 13 REF.; 1 FIG./4 TABL.Article

EGYES ELELMISZEREK ZSIRTARTALMANAK MEGHATAROZASARA SZOLGALO GYORS ELJARASOK VIZSGALATA. II. TURBIDIMETRIAS ZSIRMEGHATAROZAS ALKALMAZASI LEHETOSEGEINEK VIZSGALATA TEJIPARI TERMEKEKBEN. = ETUDES DES TECHNIQUES RAPIDES DE DETERMINATION DE LA MATIERE GRASSE DE QUELQUES PRODUITS ALIMENTAIRES. II. RECHERCHES SUR LES POSSIBILITES D'APPLICATION DES DOSAGES TURBIDIMETRIQUES A LA MATIERE GRASSE DES PRODUITS LAITIERS.LASZTITY R; BEKES F; ZSIGMOND A et al.1982; ELELMISZERVIZSGALATI KOEZLEMENYEK.; ISSN 0422-9576; HUN; DA. 1982; VOL. 28; NO 4; PP. 109-123; ABS. RUS/GER/ENG; BIBL. 4 REF.; 6 FIG./4 TABL.Article

THE APPLICATION OF CHEMILUMINESCENCE TO THE STUDY OF THE OXIDATION OF OILS AND FATS. = APPLICATION DE LA CHIMILUMINESCENCE A L'ETUDE DE L'OXYDATION DES HUILES ET GRAISSES.TIMMS RE; ROUPAS P.1982; LEBENSMITTEL-WISSENSCHAFT 870+870 TECHNOLOGIE.; ISSN 0023-6438; CHE; DA. 1982; VOL. 15; NO 6; PP. 372-377; BIBL. 16 REF.; 3 FIG./7 TABL.Article

METHODS FOR DETERMINING THE RATIO OF SOLID TO LIQUID FAT IN DAIRY PRODUCTS PARTICULARLY IN BUTTER = METHODES D'EVALUATION DES PROPORTIONS SOLIDE-LIQUIDE DE LA MATIERE GRASSE DANS LES PRODUITS LAITIERS EN PARTICULIER DANS LE BEURREMORTENSEN BK.1983; BULLETIN-FEDERATION INTERNATIONALE DE LAITERIE; ISSN 0250-5118; BEL; DA. 1983; NO 153; PP. 28-34; BIBL. 54 REF.Article

PRAXISBEZOGENE UNTERSUCHUNGEN ZUR AUFNAHME DER KRISTALLISATIONSKURVEN VON MILCHFETT. = ESSAIS PRATIQUES D'ETABLISSEMENT DES COURBES DE CRISTALLISATION DE LA MATIERE GRASSE DU LAIT.FREDE E; PRECHT D; PETER KH et al.1982; MILCHWISSENSCHAFT., MILCHWISSENSCHAFT.; ISSN 0026-3788; DEU; DA. 1982; VOL. 37; NO 12; PP. 733-736; ABS. ENG; BIBL. 6 REF.; 4 FIG./1 TABL.Article

Isolation and composition of milk fat globule membrane material. II. From homogenized and ultra heat treated milks = Isolement et composition des constituants de la membrane des globules gras du lait. 1. Isolement à partir de laits homogénéisés ou UHTMCPHERSON, A. V; DASH, M. C; KITCHEN, B. J et al.Journal of dairy research. 1984, Vol 51, Num 2, pp 289-297, issn 0022-0299Article

Effect of buttermilk and milk fat globule membrane on serum and liver lipid levels of rats = Effet du babeurre et de membranes de globules lipidiques du lait sur les taux lipidiques, sérique et hépatique, chez le ratYAMAUCHI, K; ANDO, T; SHIMIZU, M et al.Milchwissenschaft. 1985, Vol 40, Num 5, pp 273-275, issn 0026-3788Article

Effect of ultra high temperature processing and storage conditions on rates of sedimentation and fat separation of aseptically packaged milk = Effets de la stérilisation UHT et des conditions de stockage sur la vitesse de sédimentation et sur la séparation de la matière grasse du lait conditionné aseptiquementRAMSEY, J. A; SWARTZEL, K. R.Journal of food science. 1984, Vol 49, Num 1, pp 257-262, issn 0022-1147Article

Milk fat and total solids composition of purchased vanilla ice cream samples = Teneurs en matière grasse du lait et en solides totaux des échantillons de crèmes glacées à la vanilleBARNARD, S. E; GLASS, E. D. JR; FOLEY, J. L et al.Journal of dairy science. 1984, Vol 67, Num 7, pp 1546-1547, issn 0022-0302Article

Milch - Bestimmung des Fettgehalts. Gravimetrische Methode (Referenz-Methode) = Dosage de la matière grasse du lait. Méthode gravimétrique (Méthode de référence)Milchwissenschaft. 1983, Vol 38, Num 12, pp 720-725, issn 0026-3788Article

Illumination of fat globule clustering in cows milk = Illumination des grappes de globules gras dans le lait de vacheEUBER, John R.1982Thesis

Effect of photoperiod on milk yield and milk fat in commercial dairy herds = Effet de la durée d'exposition à la lumière des vaches laitières d'élevages intensifs, sur le rendement en lait et sa composition en matière grasseSTANISIEWSKI, E. P; MELLENBERGER, R. W; ANDERSON, C. R et al.Journal of dairy science. 1985, Vol 68, Num 5, pp 1134-1140, issn 0022-0302Article

Some comments on the isolation of fat globule membrane material = Quelques remarques sur l'isolement des constituants de la membrane des globules gras du laitWALSTRA, P.Journal of dairy research. 1985, Vol 52, Num 2, pp 309-312, issn 0022-0299Article

Binding of concanavalin A to milk fat globules and release of the lectin-membrane complex by Triton X-100 = Fixation de la concanavaline A aux globules gras du lait et libération par le triton X-100, du complexe lectine-membranePATTON, S; HUBERT, J.Journal of dairy science. 1983, Vol 66, Num 11, pp 2312-2319, issn 0022-0302Article

  • Page / 2