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UEBER DEN ENZYMATISCHEN ABBAU VON TRIPOLYPHOSPHAT UND DIPHOSPHAT IN ZERKLEINERTEM FLEISCH. VII. EINFLUSS VON NATRIUMCHLORID AUF DIE TRIPOLYPHOSPHATASE- UND DIPHOSPHATASE-AKTIVITAET IM RINDERMUSKEL. = DEGRADATION ENZYMATIQUE DU TRIPOLYPHOSPHATE ET DU DIPHOSPHATE DANS LA VIANDE HACHEE. VII. INFLUENCE DE NACL SUR LES ACTIVITES TRIPOLYPHOSPHATASE ET DIPHOSPHATASE DANS LE MUSCLE BOVINHAMM R; NERAAL R.1977; Z. LEBENSMITTEL-UNTERS. U. -FORSCH.; DTSCH.; DA. 1977; VOL. 164; NO 1; PP. 34-37; ABS. ANGL.; BIBL. 14 REF.Article

CURING AND SMOKING OF RABBIT MEATOWEN JE; ISON RW; NICOLAIDES L et al.1979; TROP. SCI.; GBR; DA. 1979; VOL. 21; NO 1; PP. 11-31; ABS. FRE/SPA; BIBL. 2 P.Article

UEBER DEN ENZYMATISCHEN ABBAU VON TRIPOLYPHOSPHAT UND DIPHOSPHAT IN ZERKLEINERTEM FLEISCH. VI. EINFLUSS DES PH-WERTES AUF DIE TRIPOLYPHOSPHATASE- UND DIPHOSPHATASE-AKTIVITAET IM RINDERMUSKEL. = DEGRADATION ENZYMATIQUE DU TRIPOLYPHOSPHATE ET DU DIPHOSPHATE DANS LA VIANDE HACHEE. VI. INFLUENCE DU PH SUR L'ACTIVITE DES TRIPOLYPHOSPHATASE ET DIPHOSPHATASE DANS LE MUSCLE DE BOEUFHAMM R; NERAAL R.1977; Z. LEBENSMITTEL-UNTERS. U.-FORSCH.; DTSCH.; DA. 1977; VOL. 163; NO 3; PP. 213-215; ABS. ANGL.; BIBL. 10 REF.Article

VORTEILE DES VAKUUM-POLTERVERFAHRENS BEI KOCHPOEKEWAREN UND EINSATZ VON KOHLENSAEURE (CO2). = AVANTAGE DE LA METHODE DE BARATTAGE SOUS VIDE POUR LES VIANDES CUITES SALEES AVEC EMPLOI DE CO2HERMSEN E.1978; FLEISCH WIRTSCH.; DTSCH.; DA. 1978; VOL. 58; NO 5; PP. 789-791Article

EFFECT OF VACUUM AND MIXING TIME ON THE EXTRACTABILITY AND FUNCTIONALITY OF PRE- AND POSTRIGOR BEEFSOLOMON LW; SCHMIDT GR.1980; J. FOOD SCI.; USA; DA. 1980; VOL. 45; NO 2; PP. 283-287; BIBL. 39 REF.Article

MICROBIAL PROFILE OF DEHYDRATED CURED MUTTON MINCE FROM RAW MATERIAL TO THE FINISHED PRODUCT. = PROFIL MICROBIOLOGIQUE DU MOUTON HACHE FUME DESHYDRATE DE LA MATIERE PREMIERE AU PRODUIT FINISANKARAN R; THANGAMANI; LEELA RK et al.1976; J. FOOD TECHNOL.; G.B.; DA. 1976; VOL. 11; NO 2; PP. 161-169; BIBL. 30 REF.Article

INDUSTRIALIZACION DE LA CARNE DE ALPACA. II. DESHIDRATACION. = TRAITEMENT INDUSTRIEL DE LA VIANDE D'ALPAGA. II. DESHYDRATATIONVIDALON MC; TELLEZ VJ.1975; AN. CI., DEPTO PUBL. UNIV. NACION. AGR.; PERU; DA. 1975; VOL. 13; NO 1-2; PP. 91-99; ABS. ANGL.; BIBL. 5 REF.Article

EFFECT OF MECHANICAL TREATMENT, FAT LEVEL AND CHOPPING TIME ON THE TEXTURE OF COMMINUTED MEATBALLSWU FY; OCKERMAN HW.1982; J. FOOD PROT.; ISSN 0362-028X; USA; DA. 1982; VOL. 45; NO 8; PP. 729-732; BIBL. 22 REF.Article

FACTORS AFFECTING PALATABILITY AND COOKING PROPERTIES OF GROUND BEEF PATTIES-FROZEN LEAN, PATTY SIZE, AND SURFACE TREATMENTCROSS HR; BERRY BW.1980; J. FOOD SCI.; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1980; VOL. 45; NO 6; PP. 1463-1465; BIBL. 9 REF.Article

CONTROLE DES POINTS DE VENTE AU DETAIL DES DENREES ALIMENTAIRES ANIMALES OU D'ORIGINE ANIMALE (FICHES TECHNIQUES)JOUVE JL; ROZIER J; ADROIT J et al.1980; R.T.V.A.; FRA; DA. 1980; VOL. 19; NO 156; PP. 39-46Article

EXTENSION OF SHELF LIFE IN REFRIGERATED GROUND BEEF STORED UNDER AN ATMOSPHERE CONTAINING CARBON DIOXIDE AND CARBON MONOXIDE.GEE DL; BROWN WD.1978; J. AGRIC. FOOD CHEM.; U.S.A.; DA. 1978; VOL. 26; NO 1; PP. 274-276; BIBL. 13 REF.Article

SECTIONED AND FORMED PRODUCT MADE FROM EMULSION-COATED PORK TISSUETSAI TC; OCKERMAN HW.1982; J. FOOD SCI.; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1982; VOL. 47; NO 4; PP. 1080-1095; 3 P.; BIBL. 11 REF.Article

UEBER DEN ENZYMATISCHEN ABBAU VON TRIPOLYPHOSPHAT UND DIPHOSPHAT IN ZERKLEINERTEM FLEISCH. VIII. EINFLUSS ZWEIWERTIGER KATIONEN AUF DIE TRIPOLYPHOSPHATASEAKTIVITAET VON MUSKELGEWEBE. = DEGRADATION ENZYMATIQUE DU TRIPOLYPHOSPHATE ET DU DIPHOSPHATE DANS LA VIANDE HACHEE. VIII. INFLUENCE DES CATIONS DIVALENTS SUR L'ACTIVITE DE LA TRIPOLYPHOSPHATASE DU TISSU MUSCULAIRENERAAL R; HAMM R.1977; Z. LEBENSMITTEL-UNTERS. U. -FORSCH.; DTSCH.; DA. 1977; VOL. 164; NO 1; PP. 38-40; ABS. ANGL.; BIBL. 7 REF.Article

RELATIONSHIP OF FIBER TYPE COMPOSITION TO MARBLING AND TENDERNESS OF BOVINE MUSCLECALKINS CR; DUTSON TR; SMITH GC et al.1981; J. FOOD SCI.; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1981; VOL. 46; NO 3; PP. 708-715; 4 P.; BIBL. 38 REF.Article

VYZNAM CHLAZENI MASA V PREVENCI SKOD A ZTRAT = REFROIDISSEMENT EFFICACE POUR LA PREVENTION DE L'ALTERATION ET DES PERTES DE VIANDELAT J.1979; PRUMYSL POTRAVIN; CSK; DA. 1979; VOL. 30; NO 3; PP. 132-135Article

FRISCHFLEISCH PORTIONSPACKUNGEN NACH DEM BEI KALLE ENTWICKELTEN SCHUTZGASVERFAHREN = CONDITIONNEMENT UNITAIRE DE VIANDE FRAICHE PAR LE PROCEDE KALLE UTILISANT DES GAZ PROTECTEURSBOHME VF.1978; ARCH. LEBENSMITTEL-HYG.; DEU; DA. 1978; VOL. 29; NO 6; PP. 236-237; BIBL. 14 REF.Article

CARCASS COMPOSITION IN RELATION TO SIMPLE VISUAL GRADES.CREEK MJ; SQUIRE HA; ROBB JM et al.1977; WORLD REV. ANIMAL PRODUCT; ITALY; DA. 1977; VOL. 13; NO 1; PP. 59-64; ABS. FR. ESP.; BIBL. 3 REF.Article

UEBER POSTMORTALE VORGAENGE IM SKELETTMUSKEL, VOR ALLEM BEI SCHLACHTSCHWEINEN. VI. DER ATP-ABBAU IM SCHWEINEMUSKEL IN ABHAENGIGKEIT VOM PH-WERT UND SEINE BEZIEHUNGEN ZUM STOFFWECHSELGESCHEHEN BEI EINTRITT DES TODES. = DEROULEMENT POSTMOTEUR DANS LES MUSCLES SQUELETTIQUES, ESSENTIELLEMENT CHEZ LE PORC CHARCUTIER. VI. LA DEGRADATION DE L'ATP DANS LE MUSCLE DE PORC EN CORRELATION AVEC LE PH ET SON RAPPORT AVEC LE METABOLISME AU MOMENT DE LA MORTBEUTLER W.1977; FLEISCH WIRTSCH.; DTSCH.; DA. 1977; VOL. 57; NO 8; PP. 1481-1486; ABS. ANGL. FR.; BIBL. 1/2 P.Article

BOVINE MUSCULARITY: ITS RELATIONSHIP TO FEED EFFICIENCY.KAUFFMAN RG; VAN ESS MD; LONG RA et al.1977; J. ANIMAL SCI.; U.S.A.; DA. 1977; VOL. 44; NO 3; PP. 368-373; BIBL. 8 REF.Article

EFFECT OF COLLAGEN LEVELS AND SARCOMERE SHORTENING ON MUSCLE TENDERNESS.DUTSON TR; HOSTETLER RL; CARPENTER ZL et al.1976; J. FOOD SCI.; U.S.A.; DA. 1976; VOL. 41; NO 4; PP. 863-866; BIBL. 21 REF.Article

EFFECT OF POST-RIGOR MUSCLE LENGTH ON THE TEXTURE OF MEAT. = EFFET DE LA LONGUEUR DU MUSCLE APRES L'ETABLISSEMENT DE LA RIGIDITE SUR LA TEXTURE DE LA VIANDEDRANSFIELD E; RHODES DN.1976; J. SCI. FOOD AGRIC.; G.B.; DA. 1976; VOL. 27; NO 5; PP. 483-486; BIBL. 9 REF.Article

FACTORS INFLUENCING COOKING LOSSES FROM MEAT.BOUTON PE; HARRIS PV; SHORTHOSE WR et al.1976; J. FOOD SCI.; U.S.A.; DA. 1976; VOL. 41; NO 5; PP. 1092-1095; BIBL. 8 REF.Article

SELECTION CRITERIA FOR INTENSIVE MARKET LAMB PRODUCTION CARCASS AND GROWTH TRAITS.OLSON LW; DICKERSON GE; CROUSE JD et al.1976; J. ANIMAL SCI.; U.S.A.; DA. 1976; VOL. 43; NO 1; PP. 90-101; BIBL. 13 REF.Article

TOPOGRAPHIE DES DFD-FLEISCHES. = TOPOGRAPHIE DE LA VIANDE FERME, SECHE ET SOMBRELINKE H; JANKOWITSCH H; MURKE M et al.1976; FLEISCH WIRTSCH.; DTSCH.; DA. 1976; VOL. 56; NO 7; PP. 973-975; ABS. ANGL. FR.; BIBL. 1/2 P.Article

A NOTE ON MUSCLE PH1 VALUES IN COMMERCIAL PIG CARCASSES. = VALEURS DU PH1 DES MUSCLES DES CARCASSES DE PORC COMMERCIALISEESSMITH WC; WILSON A; BURR AC et al.1976; ANIMAL PRODUCT.; G.B.; DA. 1976; VOL. 22; NO 2; PP. 283-286; BIBL. 7 REF.Article

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