Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("MOUTARDE GRAINE")

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 10 of 10

  • Page / 1
Export

Selection :

  • and

EFFICACITE DE L'EMPLOI DE DESINTEGRATEURS POUR LA PREPARATION DE POUDRE DE MOUTARDEKLYUCHKIN VV; AVODTSOVA LM; SHIROKIJ IS et al.1979; MASLOZHIR. PROMYSHL.; SUN; DA. 1979; NO 4; PP. 35-38; BIBL. 3 REF.Article

CHEMICAL AND PHYSICAL STUDIES OF MUSTARD AND RAPESEED COATS = ETUDE PHYSIQUE ET CHIMIQUE DES TEGUMENTS DE GRAINES DE COLZA ET DE MOUTARDEVOSE JR.1974; CEREAL CHEM.; U.S.A.; DA. 1974; VOL. 51; NO 5; PP. 658-665; BIBL. 8 REF.Article

DETERMINATION OF AIR MOVEMENT IN STORED GRAIN AS A FACTOR IN DYNAMIC DISPERSION AND DISTRIBUTION PATTERNS OF GASEOUS PESTICIDES (FUMIGANTS) = DETERMINATION DES MOUVEMENTS DE L'AIR DANS LES GRAINS STOCKES, EN TANT QUE FACTEUR DE LA DISTRIBUTION DYNAMIQUE ET DU MODE DE DISTRIBUTION DES PESTICIDES GAZEUX (FUMIGANTS)BERCK B.1975; BULL. ENVIRONMENT. CONTAMIN. TOXICOL.; U.S.A.; DA. 1975; VOL. 13; NO 5; PP. 527-533; BIBL. 5 REF.Article

DER EINFLUSS VON SORTE, STANDORT UND SCHWEFELDUENGUNG BEI VERSCHIEDENEN SENFARTEN AUF QUALITAETSEIGENSCHAFTEN DER ROHSTOFFE FUER DIE MOSTRICHHERSTELLUNG = INFLUENCE DE LA VARIETE, DU LIEU DE CULTURE, DE L'APPORT D'ENGRAIS SOUFRE POUR DIFFERENTES ESPECES DE MOUTARDES SUR LES QUALITES DE LA MATIERE PREMIERE LORS DE LA PREPARATION DE LA MOUTARDE CONDIMENTAIREKLEIN H; SCHUSTER W; MARQUARD R et al.1980; FETTE SEIFEN ANSTRICHMITTEL; DEU; DA. 1980; VOL. 82; NO 1; PP. 5-10; ABS. ENG; BIBL. 11 REF.Article

COMPOSITION OF SEEDS FROM SOME BRASSICA CULTIVARS.ANJOU K; LONNERDAL B; UPPSTROM B et al.1977; SWED. J. AGRIC. RES.; SWED.; DA. 1977; VOL. 7; NO 4; PP. 169-178; BIBL. 1 P.Article

COMPOSITION EN FRACTIONS ET EN ACIDES GRAS DES PHOSPHOLIPIDES DES GRAINES MURISSANTES DE BRASSICA JUNCEAKHARCHENKO LN; SHAVLO VF.1972; MASLOZHIR. PROMYSHL.; S.S.S.R.; DA. 1972; NO 6; PP. 14-16; BIBL. 5 REF.Serial Issue

MOULD COUNTS AND BIOCHEMICAL CHANGES IN STORED SEEDS OF INDIAN MUSTAND, TARAMIRA AND SAFFLOWER.SINGH HG; SINHA S.1978; INDIAN J. AGRIC. SCI.; IND; DA. 1978; VOL. 48; NO 2; PP. 67-71; BIBL. 19 REF.Article

ORIGINE ET ROLE DU CUIVRE ET DU FER DANS LA FABRICATION DE LA MOUTARDE DE DIJON.VANGHEESDAELE G; FOURNIER N.1977; ANN. TECHNOL. AGRIC.; FRA; DA. 1977; VOL. 26; NO 4; PP. 487-498; ABS. ENG; BIBL. 18 REF.Article

LA DEGRADATION DES THIOGLUCOSIDES PAR LES SELS DE CUIVRE (APPLICATION AU DOSAGE DE LA SINIGRINE DANS LES GRAINES DE MOUTARDE).VANGHEESDAELE G; FOURNIER N.1977; ANN. TECHNOL. AGRIC.; FRA; DA. 1977; VOL. 26; NO 4; PP. 499-510; ABS. ENG; BIBL. 12 REF.Article

SEED OIL DETERMINATION BY PULSED NUCLEAR MAGNETIC RESONANCE WITHOUT WEIGHING AND DRYING SEEDSTIWARI PN; BURK W.1980; J. AMER. OIL CHEMISTS' SOC.; USA; DA. 1980; VOL. 57; NO 3; PP. 119-121; BIBL. 3 REF.Article

  • Page / 1