Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("Maduración")

Filter

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 17263

  • Page / 691
Export

Selection :

  • and

Differential antigen processing by dendritic cell subsets in vivoDUDZIAK, Diana; KAMPHORST, Alice O; STEINMAN, Ralph M et al.Science (Washington, D.C.). 2007, Vol 315, Num 5808, pp 107-111, issn 0036-8075, 5 p.Article

Development of a tissue culture system from immature strawberry fruits = Elaboration d'un système de culture de tissus pour les fraises immaturesHONG, Y. C; READ, P. E; HARLANDER, S. K et al.Journal of food science. 1989, Vol 54, Num 2, pp 388-392, issn 0022-1147Article

Possible pathways of biosynthesis of mesocarp triacylglycerol of maturing oil palm fruit (Elaies guineensis) variety Dura = Les mécanismes possibles de la biosynthèse du triacylglycérol dans le mésocarpe de noix de palme (Elaies guineensis) de la variété Dura, arrivées à maturationBAFOR, M. E; OSAGIE, A. U.Rivista Italiana delle Sostanze Grasse. 1989, Vol 66, Num 1, pp 17-20, issn 0035-6808Article

Ripening and overripening of a non climacteric fruit : the sweet cherry Bigarreau Napoléon. 2. Polyribosomal changes = Maturation et postmaturation d'un fruit non climactérique : la cerise Bigarreau Napoléon. 2. Evolution des polyribosomesFILS-LYCAON, B; BURET, M; DROUET, A et al.Sciences des aliments. 1988, Vol 8, Num 4, pp 459-466, issn 0240-8813Article

Changes of polyuronides in kiwifruit during ripening = Modifications des polyuronides du kiwi lors de la maturationSODA, I; HASEGAWA, T; SUZUKI, T et al.Agricultural and biological chemistry. 1987, Vol 51, Num 2, pp 581-582, issn 0002-1369Article

Influence of daminozide, gibberellic acid, and ethephon on flowering, shoot growth, and yield of ginger = Influence du daminozide, de l'acide gibbéréllique et de l'éthéphon sur la floraison, la croissance des pousses et le rendement du gingembreFURUTANI, S. C; NAGAO, M. A.HortScience. 1986, Vol 21, Num 3, pp 428-429, issn 0018-5345Article

Effect of elevated ripening temperatures on the microflora of cheddar cheese = Effet des températures de maturation élevées sur la microflore du fromage cheddarCROMIE, S. J; GILES, J. E; DULLEY, J. R et al.Journal of dairy research. 1987, Vol 54, Num 1, pp 69-76, issn 0022-0299Article

Récolte mécanique de la cerise douce : le point sur les phénomènes d'abscission naturels ou provoqués, et sur la prévision de la date de maturité = Mecanical harvesting of sweet cherries. Appraisal of natural or induced abscission phenomena and forecasting of the ripening dateFILS-LYCAON, B; POMMIER, P.Fruits (1978). 1987, Vol 42, Num 7-8, pp 455-465, issn 0248-1294Article

Fruit ripening mutants yield insights into ripening controlGIOVANNONI, James J.Current opinion in plant biology. 2007, Vol 10, Num 3, pp 283-289, issn 1369-5266, 7 p.Article

Accumulation of an endogenous alpha-amylase inhibitor in barley during grain development = Accumulation d'un inhibiteur d'α-amylase endogène dans l'orge au cours du développement des grainsROBERTSON, M; HILL, R. D.Journal of cereal science (Print). 1989, Vol 9, Num 3, pp 237-246, issn 0733-5210Article

Genetics and epigenetics of fruit development and ripeningSEYMOUR, Graham; POOLE, Mervin; MANNING, Kenneth et al.Current opinion in plant biology. 2008, Vol 11, Num 1, pp 58-63, issn 1369-5266, 6 p.Article

Effect of seed maturity on seed oil, fatty acid and crude protein content of eight Cuphea species = Effet de la maturité des graines sur les teneurs en huile, en acides gras et protéines brutes de huit variétés de CupheaTHOMPSON, A. E; KLEIMAN, R.Journal of the American Oil Chemists' Society. 1988, Vol 65, Num 1, pp 139-146, issn 0003-021XArticle

Affinage et qualité du gruyère de Comté. VI. Caractéristiques sensorielles des fromagesBERDAGUE, J. L; GRAPPIN, R; DUBOZ, G et al.Le Lait (Print). 1988, Vol 68, Num 2, pp 189-203, issn 0023-7302Article

Déroulement de la puberté. âge des premières règles (suite) CS, 19-20 mars 1981GUILLEMOT, M; DESCHAMPS, J.P.1981, 2 p.Book

RIPENING OF CLIMACTERIC FRUITS AND THEIR CONTROLPAYASI, A; SANWAL, G. G.Journal of food biochemistry. 2010, Vol 34, Num 4, pp 679-710, issn 0145-8884, 32 p.Article

Abfüllung und Reifung von Rohwurst: Welchen Beitrag leistet die Fleischereimaschinentechnik?WEISENFELS, M.Fleischwirtschaft (Frankfurt). 1990, Vol 70, Num 11, pp 1250-1265, issn 0015-363X, 8 p.Article

Characteristics of the storage proteins of cotton = Caractéristiques des protéines de réserve des graines de cotonDURE III, L.Journal of the American Oil Chemists' Society. 1989, Vol 66, Num 3, pp 356-359, issn 0003-021XArticle

Espace corporel et espace visuel, leur coordination dans les débuts du développement = Influence of visual perception on corporal self-image: Their co-ordination and the onset of developmentBULLINGER, A.Annales de réadaptation et de médecine physique. 1989, Vol 32, Num 5, pp 511-522, issn 0168-6054, 12 p.Article

Proteolysis during cheese manufacture and ripening = La protéolyse au cours de la fabrication et de la maturation du fromageFOX, P. F.Journal of dairy science. 1989, Vol 72, Num 6, pp 1379-1400, issn 0022-0302Conference Paper

Post-harvest changes in Mangifera indica mesocarp cell walls and cytoplasmic polysaccharides = Modifications après récolte des parois cellulaires du mésocarpe de mangue, Mangifera indica, et des polyosides cytoplasmiquesBRINSON, K; DEY, P. M; JOHN, M. A et al.Phytochemistry. 1988, Vol 27, Num 3, pp 719-723, issn 0031-9422Article

On the possibility of accelerating the ripening of Gouda cheese ; a comment = Faisabilité de l'accélération de la maturation du fromage Gouda : commentairesEXTERKATE, F. A.Netherlands milk and dairy journal. 1987, Vol 41, Num 2, pp 189-194Article

Etudes de la coloration des limes. II. Méthodes de mesure de la couleur ; modifications physiologiques et colorimétriques en cours de conservationESTANOVE, P; COLLIN, M. N.Fruits (1978). 1985, Vol 40, Num 9, pp 570-582, issn 0248-1294Article

Oocyte maturation in white sturgeon, Acipenser transmontanus: some mechanisms and applicationsLUTES, P. B.Environmental biology of fishes. 1985, Vol 14, Num 1, pp 87-92, issn 0378-1909Article

The maturation and ripening of the «Wonderful» pomegranate = Evolution de la maturation des grenades «Wonderful»BEN-ARIE, R; SEGAL, N; GUELFAT-REICH, S et al.Journal of the American Society for Horticultural Science. 1984, Vol 109, Num 6, pp 898-902, issn 0003-1062Article

Evolucion de las proteinas en la maduracion del fruto de la Musa cavendishii : Estudio por electroforesis e inmunoelectroforesis = Evolution des protéines au cours de la maturation du fruit de Musa cavendishii. Etude par électrophorèse et immunoélectrophorèseFERNANDEZ, T; FERNANDEZ, M; CHORDI, A et al.Fruits (1978). 1985, Vol 40, Num 10, pp 633-639, issn 0248-1294Article

  • Page / 691