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A research note. Chiral liquid chromatography for resolving malic acid enantiomers in adulterated apple juice = Note de recherche. La chromatographie liquide chirale pour la résolution des énantiomères de l'acide malique dans le jus de pomme adultéréDONER, L. W; CAVENDER, P. J.Journal of food science. 1988, Vol 53, Num 6, pp 1898-1899, issn 0022-1147Article

The contributing effect of apple pectin on the freezing point depression of apple juice concentrates = Contribution des pectines de pomme à l'abaissement du point de congélation des jus concentrés de pommeHOO, A. F; MCLELLAN, M. R.Journal of food science. 1987, Vol 52, Num 2, pp 372-377, issn 0022-1147, 4 p.Article

Honey in combination with vacuum impregnation to prevent enzymatic browning of fresh-cut applesJEON, M; ZHAO, Y.International journal of food sciences and nutrition. 2005, Vol 56, Num 3, pp 165-176, issn 0963-7486, 12 p.Article

Solute and enzyme recoveries in apple juice clarification using ultrafiltration = Récupération de soluté et d'enzymes lors de la clarification, par ultrafiltration, du jus de pommeSHEU, M. J; WILEY, R. C; SCHLIMME, D. V et al.Journal of food science. 1987, Vol 52, Num 3, pp 732-736, issn 0022-1147Conference Paper

Investigation of the heterogeneity of xyloglucans from the cell walls of apple = Etude de l'hétérogénéité des xyloglucanes des parois cellulaires de pommeRUPEREZ, P; SELVENDRAN, R. R; STEVENS, B. J. H et al.Carbohydrate research. 1985, Vol 142, Num 1, pp 107-113, issn 0008-6215Article

Improving pectin technology. II. Extraction using ultrasonic treatment = L'amélioration de la technologie des pectines. II. Extraction par traitement aux ultrasonsPANCHEV, I; KIRCHEV, N; KRATCHANOV, C et al.International journal of food science & technology. 1988, Vol 23, Num 4, pp 337-341, issn 0950-5423Article

Effective thermal conductivity of cellular tissues during drying : prediction by a computer assisted model = La conductivité thermique effective des tisus cellulaires au cours du séchage : prévision par un modèle assisté par ordinateurMATTEA, M; URBICAIN, M. J; ROTSTEIN, E et al.Journal of food science. 1989, Vol 54, Num 1, pp 194-204, issn 0022-1147, 5 p.Article

Thermophysical properties of clarified apple juice as a function of concentration and temperature = Propriétés thermophysiques du jus de pomme clarifié, en fonction de la concentration et de la températureCONSTENLA, D. T; LOZANO, J. E; CRAPISTE, G. H et al.Journal of food science. 1989, Vol 54, Num 3, pp 663-668, issn 0022-1147Article

Direct use of apple pomace in bakery products = Utilisation directe du marc de pomme dans les produits de boulangerieWANG, H. J; THOMAS, R. L.Journal of food science. 1989, Vol 54, Num 3, pp 618-639, issn 0022-1147, 4 p.Conference Paper

A research note. Utilization of endo-polygalacturonase from Kluyveromyces fragilis in the clarification of apple juice = Note de recherche. Utilisation de l'endo-polygalacturonase de Kluyveromyces fragilis pour la clarification du jus de pommeGOMEZ-RUIZ, L; GARCIA-GARIBAY, M; BARZANA, E et al.Journal of food science. 1988, Vol 53, Num 4, pp 1236-1240, issn 0022-1147, 3 p.Article

Identification of some phenolic compounds in apples = Identification de quelques composés phénoliques dans les pommesOLESZEK, W; LEE, C. Y; JAWORSKI, A. W et al.Journal of agricultural and food chemistry (Print). 1988, Vol 36, Num 3, pp 430-432, issn 0021-8561Article

A research note. Effect of delayed cooling on the poststorage flesh firmness of apples = Note de recherche. Effet d'un refroidissement retardé sur la fermeté de la chair des pommes après stockageD'SOUZA, M. C; INGLE, M.Journal of food science. 1989, Vol 54, Num 2, pp 493-494, issn 0022-1147Article

A research note. Effects of chitosan treatments on the clarity and color of apple juice = Note de recherche. Effets du traitement par le chitosane sur la limpidité et la couleur du jus de pommeSOTO-PERALTA, N. V; MULLER, H; KNORR, D et al.Journal of food science. 1989, Vol 54, Num 2, pp 495-496, issn 0022-1147Article

Effect of concentration and pressure on the boiling point rise of apple juice and related sugar solutions = Effet de la concentration et de la pression sur l'augmentation du point d'ébullition du jus de pomme et des solutions sucrées dérivéesCRAPISTE, G. H; LOZANO, J. E.Journal of food science. 1988, Vol 53, Num 3, pp 865-895, issn 0022-1147, 5 p.Article

Changes in the flavor components in apples during maturation, ripening, and storage = Modifications des composés de la flaveur des pommes au cours de la maturation, du mûrissement et du stockageYAHIA, Elhadi Maawi.1986, 149 pThesis

Comparing apples with pairsBANGDIWALA, Shrikant I.International journal of injury control and safety promotion (Print). 2013, Vol 20, Num 1, pp 99-100, issn 1745-7300, 2 p.Article

Heat stability of soluble and ionically bound peroxidases extracted from apples = Thermostabilité des peroxydases solubles ou fixées par des liaisons ioniques, extraites des pommesMOULDING, P. M; GRANT, H. F; MCLELLAN, K. M et al.International journal of food science & technology. 1987, Vol 22, Num 4, pp 391-397, issn 0950-5423Article

Optimization of apple juice production by single pass metallic membrane ultrafiltration = Optimisation de la fabrication du jus de pomme, par ultrafiltration, en une seule étape, sur membrane métalliqueTHOMAS, R. L; GADDIS, J. L; WESTFALL, P. H et al.Journal of food science. 1987, Vol 52, Num 5, pp 1263-1266, issn 0022-1147Conference Paper

Impact of Organic and Conventional Management on the Phyllosphere Microbial Ecology of an Apple CropOTTESEN, Andrea R; WHITE, James Robert; SKALTSAS, Demetra N et al.Journal of food protection. 2009, Vol 72, Num 11, pp 2321-2325, issn 0362-028X, 5 p.Article

Comparaison de la résistance aux chocs et de la fermeté de deux variétés de pommes au cours de l'entreposage au froid = Relationship between susceptibility to mechanical injury and flesh firmness during cold storage for two varieties of applesROUDOT, A. C; GROTTE-NICOLAS, M; DUPRAT, F et al.Sciences des aliments. 1989, Vol 9, Num 2, pp 319-333, issn 0240-8813Article

Production of microbiologically stable apple juice by metallic membrane ultrafiltration = Obtention, par ultrafiltration sur membrane métallique, de jus de pomme stable du point de vue microbiologiqueBAREFOOT, S. F; TAI, H. Y; BRANDON, S. C et al.Journal of food science. 1989, Vol 54, Num 2, pp 408-411, issn 0022-1147Conference Paper

Reduction of bitter pit of apples with Phorone = Réduction, par la Phorone, des taches amères des pommesSCOTT, K. J; WILLS, R. B. H; YUEN, C. M. C et al.HortScience. 1986, Vol 21, Num 2, pp 268-270, issn 0018-5345Article

On the biosynthesis of ethylene. Determination of the stereochemical course using modified substrates = Biosynthèse de l'éthylène. Evaluation du déroulement stéréochimique en utilisant des substrats modifiésBALDWIN, J. E; ADLINGTON, R. M; LAJOIE, G. A et al.Journal of the Chemical Society. Chemical communications. 1985, Num 21, pp 1496-1498, issn 0022-4936Article

Optimizing apple juice extraction in multiple pressesGONZALEZ, M. T; ELUSTONDO, M. P; URBICAIN, M. J et al.Journal of food science. 2000, Vol 65, Num 3, pp 461-465, issn 0022-1147Article

Performance and representation of Euclidian Distance Ideal Point Mapping (EDIPM) using a third dimensionTUBBS, Joshua; OUPADISSAKOON, Gaewalin; YOUNG SEUNG LEE et al.Food quality and preference. 2010, Vol 21, Num 3, pp 278-285, issn 0950-3293, 8 p.Conference Paper

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