Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("Matière grasse")

Filter

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 7908

  • Page / 317
Export

Selection :

  • and

Free fat, surface fat and dairy powders : interactions between process and product. A reviewVIGNOLLES, Marie-Laure; JEANTET, Romain; LOPEZ, Christelle et al.Le Lait (Print). 2007, Vol 87, Num 3, pp 187-236, issn 0023-7302, 50 p.Article

Get the Fat Out!IGNATENKO, Natalia A; GERNER, Eugene W.Cancer prevention research (Philadelphia, Pa.). 2013, Vol 6, Num 3, pp 161-164, issn 1940-6207, 4 p.Article

Grandeur, décadence et renouveau de la matière grasse laitièreMAUBOIS, J.-L.Sciences des aliments. 2010, Vol 29, Num 1-2, pp 105-110, issn 0240-8813, 6 p.Article

Functional fatsMILO OHR, Linda.Food technology (Chicago). 2006, Vol 60, Num 3, pp 81-84, issn 0015-6639, 4 p.Article

Matières grasses = FatsPETITDIDIER, Catherine.Arômes ingrédients additifs. 2003, Num 48, issn 1260-9978, p. 76Article

Too much of a good thing: the consequences of too much fat?ANDERSON, S.Food Australia. 2004, Vol 56, Num 3, pp 88-89, issn 1032-5298, 2 p.Article

Place de la matière grasse laitière dans l'alimentation des Français = Dairy fat in the French dietSOUSTRE, Y; CHESNEAU, C; MARMONIER, C et al.Sciences des aliments. 2011, Vol 30, Num 1-4, pp 33-44, issn 0240-8813, 12 p.Article

Cristallisation de la matière grasse de lait anhydre : influence du polymorphisme et des émulsifiants : Emulsions alimentaires foisonnées = Crystallisation of anhydrous milk fat : Influence of polymorphism and emulsifiersOLLIVON, M; REIKIN, P; MICHON, C et al.Sciences des aliments. 2005, Vol 25, Num 5-6, pp 397-411, issn 0240-8813, 15 p.Article

Manipulation of solvent-extractable fat content of milk powdersCLARKE, Phil T; AUGUSTIN, Mary Ann.Le Lait (Print). 2005, Vol 85, Num 4-5, pp 261-268, issn 0023-7302, 8 p.Conference Paper

Reformulating tortillas with zero trans fatBEJOSANO, Feliciano P; NOVIE ALVIOLA, J; WANISKA, Ralph D et al.Cereal foods world. 2006, Vol 51, Num 2, pp 66-68, issn 0146-6283, 3 p.Article

Matière grasse laitière: Composition, organisation et propriétés = Milk fat: composition, organization and propertiesBOUTONNIER, Jean-Luc.Techniques de l'ingénieur. Agroalimentaire. 2006, Vol F4, Num F6320, issn 1282-9064, F6320.1-F6320.15Article

Images de la matière grasse laitière: le point de vue du praticien = Image of dairy fat: the health professional's point of viewMENNETEAU, U.Sciences des aliments. 2011, Vol 30, Num 1-4, pp 123-130, issn 0240-8813, 8 p.Article

Monoacylglycerols in dairy recombined cream: I. The effect on milk fat crystallizationFREDRICK, Eveline; MOENS, Kim; HEYMAN, Bart et al.Food research international. 2013, Vol 51, Num 2, pp 892-898, issn 0963-9969, 7 p.Article

Controlling fat bloom formation in chocolate - Impact of milk fat on microstructure and fat phase crystallisationSONWAI, Sopark; ROUSSEAU, Dérick.Food chemistry. 2010, Vol 119, Num 1, pp 286-297, issn 0308-8146, 12 p.Article

CONTRIBUTION AU FRACTIONNEMENT DE LA MATIERE GRASSE DU LAITFORMAN L; VODICKOVA M.1977; PRUMYSL POTRAVIN; CESKOSL.; DA. 1977; VOL. 28; NO 4; PP. 205-207; BIBL. 8 REF.Article

IDENTIFICATION OF THE "YELLOW STAIN" ON MILK SEDIMENT DISCS = IDENTIFICATION DE LA COULEUR JAUNE DES DISQUES UTILISES DANS LES ESSAIS DE SEDIMENTATION DU LAITO'TOOLE DK; SALKELD JN.1975; AUSTRAL. J. DAIRY TECHNOL.; AUSTRAL.; DA. 1975; VOL. 30; NO 1; PP. 34-37; BIBL. 18 REF.Article

PREVENTION OF CHURNING DURING SHIPMENT OF DAIRY HERD IMPROVEMENT MILK SAMPLES = PREVENTION DU BARATTAGE PENDANT LE TRANSPORT DES ECHANTILLONS DE LAIT DU PROGRAMME D'AMELIORATION DU TROUPEAU LAITIERMOYES DV; ELWOOD RD; BARNES WJ et al.1975; J. MILK FOOD TECHNOL.; U.S.A.; DA. 1975; VOL. 38; NO 6; PP. 329-332; BIBL. 9REF.Article

INFLUENCE DE LA TENEUR EN MATIERE GRASSE DU LAIT SUR LA PRECISION DES DOSAGES DE LACTOSE AVEC L'APPAREIL IRMAGRAPPIN R; COLLIN JC.1975; LAIT; FR.; DA. 1975; VOL. 55; NO 541-542; PP. 51-56; BIBL. 4 REF.Article

ETUDE STRUCTURALE, PAR RAYONS X DE LA MATIERE GRASSE DU LAIT ET DE SES FRACTIONS DANS DIVERSES ZONES CLIMATIQUES D'UKRAINETVERDOKHLEB GV; FAL'K E YU; NESTEROV VN et al.1975; IZVEST. VYSSH. UCHEBN. ZAVED., PISHCH. TEKHNOL.; S.S.S.R.; DA. 1975; NO 3; PP. 46-49Article

INFLUENCE OF MASTITIS ON PROPERTIES OF MILK. X. FATTY ACID COMPOSITION = INFLUENCE DE LA MAMMITE SUR LES PROPRIETES DU LAIT. X. COMPOSITION EN ACIDES GRASRANDOLPH HE; ERWIN RE.1974; J. DAIRY SCI.; U.S.A.; DA. 1974; VOL. 57; NO 8; PP. 865-868; BIBL. 19 REF.Article

INFLUENCE DU CUIVRE ET DU FER SUR LA MODIFICATION DES MATIERES GRASSES DU LAIT AU COURS DE LA CONSERVATIONMERZAMETOV MM; VARNAKOVA VF; KORNICHENKO LF et al.1974; IZVEST. VYSSH. UCHEBN. ZAVED., PISHCH. TEKHNOL.; S.S.S.R.; DA. 1974; NO 4; PP. 74-77; BIBL. 8 REF.Article

RICERCHE SUL LATTE DI BUFALA. VIII. I FOSFOLIPIDI = RECHERCHE SUR LE LAIT DE BUFFLONNE. I. LES PHOSPHOLIPIDESMINCIONE B; SCUDIERO A; CASILLO R et al.1972; INDUSTR. AGR.; ITAL.; DA. 1972; VOL. 10; NO 12; PP. 455-462; ABS. FR. ANGL.; BIBL. 11 REF.Serial Issue

EFECTO DE LA ADICION DE BILIS SOBRE EL APROVECHAMIENTO DE LA GRASA INCOPORADA A LAS RACIONES CONCENTRADAS DE CORDEROS. = EFFET DE L'ADDITION DE BILE SUR L'UTILISATION DES MATIERES GRASSES DE RATIONS CONCENTREES CHEZ DES AGNEAUXRODRIGUEZ LOZANO J; APARICIO RUIZ F; VERA Y VEGA A et al.1977; ARCH. ZOOTEC.; ESP.; DA. 1977; VOL. 26; NO 103; PP. 247-269; ABS. ANGL.; BIBL. 1 P.Article

EVALUATION OF THE BABCOCK METHOD FOR THE DETERMINATION OF MILK FAT = EVALUATION DE LA METHODE DE BABCOCK POUR LE DOSAGE DE LA MATIERE GRASSE DU LAITMCKINLEY MR; ARNOLD RE; ROSENBURY JB et al.1975; J. ASS. OFF. ANAL. CHEMISTS; U.S.A.; DA. 1975; VOL. 58; NO 5; PP. 949-956; BIBL. 7REF.Article

PROTEIN AND FAT CONTENT OF COW'S MILK = TENEUR EN PROTEINES ET MATIERE GRASSE DU LAIT DE VACHESYRSTAD O.1975; MELD. NORGES LANDBRUKSHOEGSK.; NORGE; DA. 1975; VOL. 54; NO 19; PP. 1-15; ABS. NORV.; BIBL. 7REF.Serial Issue

  • Page / 317