Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("Metodología")

Filter

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 95456

  • Page / 3819

Export

Selection :

  • and

A rule-based systems approach to the design of manufacturing cellsKOCHHAR, A. K; PEGLER, H.CIRP annals. 1991, Vol 40, Num 1, pp 139-142, issn 0007-8506, 4 p.Article

Auswuchttechnik für starre Rotoren = Techniques of balancing for rigid rotorsLINGENER, A.Maschinenbautechnik. 1991, Vol 40, Num 1, pp 21-24, issn 0025-4495, 4 p.Article

Conceptual issues and methodology in kin-recognition research : a critical discussionGAMBOA, G. J; REEVE, H. K; HOLMES, W. G et al.Ethology. 1991, Vol 88, Num 2, pp 109-127, issn 0179-1613, 19 p.Article

The warm-up effect as a means of increasing the discriminability of sensory difference tests = La dégustation rapide de plusieurs échantillons en tant que méthode d'amélioration de la différenciation des tests sensorielsOMAHONY, M; THIEME, U; GOLDSTEIN, L. R et al.Journal of food science. 1988, Vol 53, Num 6, pp 1848-1850, issn 0022-1147Article

Control methodologies based on geothermal recirculating aquaculture systemFARGHALLY, Hanaa M; ATIA, Doaa M; EL-MADANY, Hanaa T et al.Energy (Oxford). 2014, Vol 78, pp 826-833, issn 0360-5442, 8 p.Article

A research note. A comparison of single and concurrent evaluations of sensory and hedonic attributes = Note de recherche. Comparaison des évaluations isolées ou simultanées des attributs sensoriels et hédoniquesMELA, D. J.Journal of food science. 1989, Vol 54, Num 4, pp 1098-1100, issn 0022-1147Article

Les méthodes sensoriellesTOURAILLE, C.Industries alimentaires et agricoles. 1988, Vol 105, Num 6, pp 523-525, issn 0019-9311Article

Quelques données comportementales observées sur 6 sujets humains au cours de séances d'évaluation sensorielle de longue durée = Six human subject's behaviour during long sessions of sensory evaluationHA DUYEN, T; MAISON, M. A; SAUVAGEOT, F et al.Sciences des aliments. 1987, Vol 7, pp 83-88, issn 0240-8813, h.s. 8Conference Paper

Les techniques rapides de contrôle microbiologique en IAACARALP, P; LEVEAU, J. Y.Industries alimentaires et agricoles. 1988, Vol 105, Num 6, pp 443-447, issn 0019-9311Article

Comparison between active and passive blood pressure surveys = Comparaison entre des examens actifs et passifs de la tension artérielleHANDA, S.P; WOLF, H.K.REVUE CANADIENNE DE SANTE PUBLIQUE : CANADIAN JOURNAL OF PUBLIC HEALTH. 1982, Vol 73, Num 4, pp 255-258Article

Elaboration, rédaction et animation du projet d'établissement ou de service2010, 76 p.Book

L'assurance de la qualité microbiologique des aliments par le système analyse des risques/maîtrise des points critiques - système HACCP = Microbiological quality assurance for foods through the HACCP systemJOUVE, J. L.Sciences des aliments. 1988, Vol 8, pp 115-129, issn 0240-8813, suppl. 9Conference Paper

6. APPROCHE MÉTHODOLOGIQUE À LA DURABILITÉ DE L'ŒNOTOURISMEMACCHI, Par Gianluca; GAUDIO, Roberto.Revue française d'oenologie. 2012, Num 252, issn 0395-899X, p. 20Conference Paper

Shared or unshared consensus for collective movement? Towards methodological concerns : Collective movements: decision-making process within groupsBOURJADE, Marie; SUEUR, Cédric.Behavioural processes. 2010, Vol 84, Num 3, pp 648-652, issn 0376-6357, 5 p.Article

Conductive differences in electodes used with transcutaneous electrical nerve stimulation devicesNOLAN, M.F.Physical therapy. 1991, Vol 71, Num 0010, pp 00746-00751, issn 0031-9023Article

An oxygen electrode-based assay of catalase activity as a rapid method for estimating the bacterial content of foods = Un test utilisant une électrode à oxygène pour la mesure de l'activité de la catalase, en tant que méthode rapide d'estimation de la charge bactérienne des produits alimentairesKROLL, R. G; FREARS, E. R; BAYLISS, A et al.Journal of applied bacteriology. 1989, Vol 66, Num 3, pp 209-217, issn 0021-8847Article

A new conceptual and methodological framework for exploring and explaining pattern in presence―absence dataPODANI, János; SCHMERA, Denes.Oikos (København). 2011, Vol 120, Num 11, pp 1625-1638, issn 0030-1299, 14 p.Article

Methods in biobanking = Méthodes de biobanquesDILLNER, J.2011, 421 p., isbn 978-1-58829-995-6Book

Defining a taste by a single standard : aspects of salty and umami tastes = Définition du goût par un seul échantillon : aspects du goût salé et du goût «umami»ISHII, R; O'MAHONY, M.Journal of food science. 1987, Vol 52, Num 5, pp 1405-1409, issn 0022-1147Article

Intérêt économique de la miniaturisation des techniques d'identification bactérienne = Economic importance of miniaturization of microbial identification methodsTOQUIN, M; LAHELLEC, C.Sciences des aliments. 1987, Vol 7, pp 281-282, issn 0240-8813, h.s. 7Conference Paper

Power, influence, and group dynamics in sensory evaluation = Les situations professionnelles, les réactions entre plusieurs personnes et les dynamiques de groupe en analyses sensoriellesPETERS, D.Food technology (Chicago). 1987, Vol 41, Num 11, pp 62-65, issn 0015-6639, 3 p.Conference Paper

Effectiveness of sensory difference tests : sequential sensitivity analysis for liquid food stimuli = Efficacité des tests de différenciation sensorielle : analyse de sensibilité séquentielle vis-à-vis de stimuli appliqués à des liquides alimentairesO 'MAHONY, M; GOLDSTEIN, L. R.Journal of food science. 1986, Vol 51, Num 6, pp 1550-1553, issn 0022-1147Article

Review of developments in meta-analytic methodBANGERT-DROWNS, R. L.Psychological bulletin. 1986, Vol 99, Num 3, pp 388-399, issn 0033-2909Article

Engineering history, or the history of engineering? Re-writing the technological pastCANNADINE, David.Transactions - Newcomen Society for the Study of the History of Engineering and Technology. 2004, Vol 74, Num 2, pp 163-180, issn 0372-0187, 18 p.Article

Aerobic plate counts of 100-ml samples in plastic bags = Numération sur plaque des microorganismes d'échantillons de 100 ml dans des sacs en matière plastiqueCAMPBELL, S. G; HARTMAN, P. A.Journal of food protection. 1987, Vol 50, Num 4, pp 296-299, issn 0362-028XArticle

  • Page / 3819