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Freeze-dried mixed cultures as samples for proficiency tests and collaborative studies in food microbiology = Des mélanges de cultures lyophilisées comme échantillons pour les tests d'aptitude des souches et pour les études interlaboratoires en microbiologie alimentairePETERZ, M; NORBERG, P.Journal - Association of official analytical chemists. 1983, Vol 66, Num 6, pp 1510-1513, issn 0004-5756Article

Microbiological quality of commercial tofu = Qualité microbiologique du tofu du commerceREHBERGER, T. G; WILSON, L. A; GLATZ, B. A et al.Journal of food protection. 1984, Vol 47, Num 3, pp 177-181, issn 0362-028XArticle

Effect of direct electric current on microbiological quality of white croaker (Micropogonias furnieri)MONTAGNER, S. T; SCHERER, R; LOBATO, L. P et al.Food microbiology. 2005, Vol 22, Num 2-3, pp 227-231, issn 0740-0020, 5 p.Article

Factors affecting the volume of milk delivered by a standard loop in the plate loop method for bacterial count = Facteurs influant sur le volume du lait prélevé par l'anse normalisée lors de la méthode d'ensemencement sur plaque par anse en numération bactérienneKING, J. S; MABBITT, L. A.Journal of dairy research. 1984, Vol 51, Num 2, pp 317-324, issn 0022-0299Article

INVOLVEMENT OF A PRIMARY ELECTROGENIC PUMP IN THE MECHANISM FOR HCO3- UPTAKE BY THE CYANOBACTERIUM ANABAENA VARIABILISKAPLAN A; ZENVIRTH D; REINHOLD L et al.1982; PLANT PHYSIOL.; ISSN 0032-0889; USA; DA. 1982; VOL. 69; NO 4; PP. 978-982; BIBL. 29 REF.Article

A note on the use of 3-section plates for the estimation of the numbers of bacteria and to obtain isolated colonies in 1 day = Note sur l'utilisation de plaques divisées en trois sections pour la numération des bactéries et l'obtention de colonies isolées en un jourLEE, W. H; MCCLAIN, D; SZYMANSKI, C. D et al.Journal of applied bacteriology. 1985, Vol 59, Num 6, pp 501-505, issn 0021-8847Article

A note on the use of the non-central t-distribution in setting numerical microbiological specifications for foods = Note sur l'utilisation d'une distribution-t non centrée lors de l'établissement des spécifications microbiologiques numériques pour les produits alimentairesMALCOLM, S.Journal of applied bacteriology. 1984, Vol 57, Num 1, pp 175-177, issn 0021-8847Article

Rapid cultural method to detect Salmonella in foods = Méthode rapide de culture pour la détection de Salmonella dans les produits alimentairesRAPPOLD, H; BOLDERDIJK, R. F; DE SMEDT, J. M et al.Journal of food protection. 1984, Vol 47, Num 1, pp 46-48, issn 0362-028XArticle

Aerobic mesophilic count of fresh and refrigerated ground mutton : effect of plating and incubation temperature = Numération des germes aérobies mésophiles dans la viande hachée de mouton fraîche et réfrigérée. Effet de la méthode de numération sur plaque et de la température d'incubationMURTHY, T. R. K.Journal of food science and technology (Mysore). 1983, Vol 20, Num 2, pp 83-84, issn 0022-1155Article

Comparison of enrichment and plating media for recovery of virulent strains of Yersinia enterocolitica from inoculated beef stew = Comparaison des milieux d'enrichissement et de numération sur plaque pour la récupération des souches virulentes de Yersinia enterocolitica de ragoût de boeuf contaminé artificiellementSCHIEMANN, D. A.Journal of food protection. 1983, Vol 46, Num 11, pp 957-964, issn 0362-028XArticle

Chemical and microbiological qualities of dry-salted (Lakerda) bonito (Sarda Sarda, Bloch 1793)TURAN, Hülya; KAYA, Yalcin; ERKOYUNCU, Ibrahim et al.Journal of food quality. 2006, Vol 29, Num 5, pp 470-478, issn 0146-9428, 9 p.Article

Einsatz von Methylumbelliferylglucuronid-(MUG-) haltigen Medien bei der bakteriologischen Wasseruntersuchung = L'usage de méthylumbelliferylglucuronid (MUG) pour l'analyse bactériologique de l'eau = The application of 4-methylumbelliferylglucuronide-containing media in bacteriological water examinationHÜBNER, I; OBST, U.Gas- und Wasserfach. Wasser, Abwasser. 1989, Vol 130, Num 4, pp 201-205, issn 0016-3651Article

Automated counting of bacterial colonies on spread agar plates and non-gridded membrane filters = Numération automatique des colonies bactériennes sur plaques d'agar et sur filtres à membrane non striéeDEVENISH, J. A; CIEBIN, B. W; BRODSKY, M. H et al.Journal of food protection. 1984, Vol 47, Num 4, pp 284-287, issn 0362-028XArticle

Evaluation of bacterial diagnostics kits and systems at an instructional workshop = Evaluation des kits et des systèmes d'identification bactériennes par un groupe d'expertsFUNG, D. Y. C; GOLDSCHMIDT, M. C; COX, N. A et al.Journal of food protection. 1984, Vol 47, Num 1, pp 68-73, issn 0362-028XArticle

Selecting a miniaturized system for identification of Enterobacteriaceae = Sélection d'un système miniaturisé pour l'identification des EnterobacteriaceaeCOX, N. A; FUNG, D. Y. C; GOLDSCHMIDT, M. C et al.Journal of food protection. 1984, Vol 47, Num 1, pp 74-77, issn 0362-028XArticle

Evolution de la flore microbienne à la surface des camemberts fabriqués avec du lait cru = Evolution of the microbial flora of the surface of camembert cheese made from raw milkRICHARD, J; GRATADOUX, J. J.Le Lait (Print). 1984, Vol 64, Num 645-646, pp 496-520, issn 0023-7302Article

Lebensmittelmikrobiologie. Grundlagen für die Praxis = Microbiologie alimentaire. Bases pratiquesPICHHARDT, K.1984, 183 p., isbn 3-540-13522-7Book

Zur Methodik der Probenahme an festen Oberflächen = Méthodologie de l'échantillonnage sur des surfaces solides = Methods for bacteriological sampling from surfacesFRIES, R; JANKE-GRIMM, G.Archiv für Lebensmittelhygiene. 1984, Vol 35, Num 2, pp 38-41, issn 0003-925XArticle

Role of micro-organisms in biltong flavour development = Rôle des microorganismes dans le développement de la flaveur du biltongPRIOR, B. A.Journal of applied bacteriology. 1984, Vol 56, Num 1, pp 41-45, issn 0021-8847Article

Application of immuno-assays in food microbiology = Application des méthodes immunologiques à la microbiologie alimentaireNOTERMANS, S.Antonie van Leeuwenhoek. 1985, Vol 51, Num 5-6, issn 0003-6072, 495Article

EBC analytica microbiologica : Part III = Microbiologie analytique de l'EBC. Partie IIIJournal of the Institute of Brewing. 1984, Vol 90, Num 4, pp 272-276, issn 0046-9750Article

Venezuelan white cheese : composition and quality = Les fromages blancs vénézuéliens : composition et qualitéARISPE, I; WESTHOFF, D.Journal of food protection. 1984, Vol 47, Num 1, pp 27-35, issn 0362-028XArticle

Failure to detect Clostridium difficile in foodsOISHI, J. S; MULLIGAN, M. E; FINEGOLD, S. M et al.The Journal of infectious diseases. 1983, Vol 148, Num 2, issn 0022-1899, 360Article

Are reduced fat spreads water-in-oil emulsionsGLAESER, H.Dairy industries international. 1990, Vol 55, Num 9, pp 29-31, issn 0308-8197, 3 p.Article

Vème gamme: les quatre «S» dans l'assiette = Vaccuum packed cooked products: health, safety, satisfaction, serviceBARLET, B.Revue pratique du froid et du conditionnement d'air. 1991, Vol 46, Num 722, pp 54-61, issn 0370-6699, 7 p.Article

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