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Freeze-dried mixed cultures as samples for proficiency tests and collaborative studies in food microbiology = Des mélanges de cultures lyophilisées comme échantillons pour les tests d'aptitude des souches et pour les études interlaboratoires en microbiologie alimentairePETERZ, M; NORBERG, P.Journal - Association of official analytical chemists. 1983, Vol 66, Num 6, pp 1510-1513, issn 0004-5756Article

An overview of rapid methods in the microbiological analysis of foods = Panorama des méthodes rapides d'analyse microbiologique des produits alimentairesGIBBS, P. A.Antonie van Leeuwenhoek. 1984, Vol 50, Num 2, pp 199-202, issn 0003-6072Article

Microbiological quality of commercial tofu = Qualité microbiologique du tofu du commerceREHBERGER, T. G; WILSON, L. A; GLATZ, B. A et al.Journal of food protection. 1984, Vol 47, Num 3, pp 177-181, issn 0362-028XArticle

Effect of direct electric current on microbiological quality of white croaker (Micropogonias furnieri)MONTAGNER, S. T; SCHERER, R; LOBATO, L. P et al.Food microbiology. 2005, Vol 22, Num 2-3, pp 227-231, issn 0740-0020, 5 p.Article

Factors affecting the volume of milk delivered by a standard loop in the plate loop method for bacterial count = Facteurs influant sur le volume du lait prélevé par l'anse normalisée lors de la méthode d'ensemencement sur plaque par anse en numération bactérienneKING, J. S; MABBITT, L. A.Journal of dairy research. 1984, Vol 51, Num 2, pp 317-324, issn 0022-0299Article

Microbiological quality of Australian breadcrumbsHUANG, Y; HOCKING, A. D; JENSEN, N et al.Food Australia. 2009, Vol 61, Num 12, pp 527-531, issn 1032-5298, 5 p.Article

Microbiological Quality of Sushi from Sushi Bars and RetailersATANASSOVA, Viktoria; REICH, Felix; KLEIN, Günter et al.Journal of food protection. 2008, Vol 71, Num 4, pp 860-864, issn 0362-028X, 5 p.Article

INVOLVEMENT OF A PRIMARY ELECTROGENIC PUMP IN THE MECHANISM FOR HCO3- UPTAKE BY THE CYANOBACTERIUM ANABAENA VARIABILISKAPLAN A; ZENVIRTH D; REINHOLD L et al.1982; PLANT PHYSIOL.; ISSN 0032-0889; USA; DA. 1982; VOL. 69; NO 4; PP. 978-982; BIBL. 29 REF.Article

ZUR MIKROBIOLOGISCHEN BESCHAFFENHEIT VON HACKFLEISCH UND ANDEREN ERZEUGNISSEN AUS FRISCHEM FLEISCH = QUALITE MICROBIOLOGIQUE DE LA VIANDE HACHEE ET D'AUTRES PRODUITS DE LA VIANDE FRAICHESCHELLHAAS G.1982; FLEISCHWIRTSCHAFT; ISSN 0015-363X; DEU; DA. 1982; VOL. 62; NO 5; PP. 582-587; ABS. ENG; BIBL. 1 P.Article

An improved enzyme immunoassay for the detection of Salmonella = Amélioration d'un test immunologique enzymatique pour la détection de SalmonellaMATTINGLY, J. A; GEHLE, W. D.Journal of food science. 1984, Vol 49, Num 3, pp 807-809, issn 0022-1147Article

Contaminating mycoflora in yogurt : general aspects and special reference to the genus Penicillium = Mycoflore de contamination dans le yoghourt : aspects généraux et référence particulière au genre PenicilliumGARCIA, A. M; SUAREZ FERDANDEZ, G.Journal of food protection. 1984, Vol 47, Num 8, pp 629-636, issn 0362-028XArticle

Production of rabbit antisera to the staphylococcal enterotoxins = Production d'antiséra de lapin vis à vis des entérotoxines staphylococciquesROBBINS, R. N; BERGDOLL, M. S.Journal of food protection. 1984, Vol 47, Num 3, pp 172-176, issn 0362-028XArticle

Recommended modification of dilution procedure used for bacteriological examination of shellfish = Modification de la technique de dilution utilisée pour les contrôles microbiologiques des coquillagesCOOK, D. W; PABST, G. S. JR.Journal - Association of official analytical chemists. 1984, Vol 67, Num 1, pp 197-198, issn 0004-5756Article

Technical note : the estimation of viable count in the control of quality in food manufacture = Note technique : l'évaluation du nombre de bactéries viables pour le contrôle de qualité des produits alimentairesMURPHY, R. P.Journal of Food Technology. 1983, Vol 18, Num 6, pp 801-804, issn 0022-1163Article

A note on the use of 3-section plates for the estimation of the numbers of bacteria and to obtain isolated colonies in 1 day = Note sur l'utilisation de plaques divisées en trois sections pour la numération des bactéries et l'obtention de colonies isolées en un jourLEE, W. H; MCCLAIN, D; SZYMANSKI, C. D et al.Journal of applied bacteriology. 1985, Vol 59, Num 6, pp 501-505, issn 0021-8847Article

A note on the use of the non-central t-distribution in setting numerical microbiological specifications for foods = Note sur l'utilisation d'une distribution-t non centrée lors de l'établissement des spécifications microbiologiques numériques pour les produits alimentairesMALCOLM, S.Journal of applied bacteriology. 1984, Vol 57, Num 1, pp 175-177, issn 0021-8847Article

Rapid cultural method to detect Salmonella in foods = Méthode rapide de culture pour la détection de Salmonella dans les produits alimentairesRAPPOLD, H; BOLDERDIJK, R. F; DE SMEDT, J. M et al.Journal of food protection. 1984, Vol 47, Num 1, pp 46-48, issn 0362-028XArticle

Aerobic mesophilic count of fresh and refrigerated ground mutton : effect of plating and incubation temperature = Numération des germes aérobies mésophiles dans la viande hachée de mouton fraîche et réfrigérée. Effet de la méthode de numération sur plaque et de la température d'incubationMURTHY, T. R. K.Journal of food science and technology (Mysore). 1983, Vol 20, Num 2, pp 83-84, issn 0022-1155Article

Comparison of enrichment and plating media for recovery of virulent strains of Yersinia enterocolitica from inoculated beef stew = Comparaison des milieux d'enrichissement et de numération sur plaque pour la récupération des souches virulentes de Yersinia enterocolitica de ragoût de boeuf contaminé artificiellementSCHIEMANN, D. A.Journal of food protection. 1983, Vol 46, Num 11, pp 957-964, issn 0362-028XArticle

Chemical and microbiological qualities of dry-salted (Lakerda) bonito (Sarda Sarda, Bloch 1793)TURAN, Hülya; KAYA, Yalcin; ERKOYUNCU, Ibrahim et al.Journal of food quality. 2006, Vol 29, Num 5, pp 470-478, issn 0146-9428, 9 p.Article

Einsatz von Methylumbelliferylglucuronid-(MUG-) haltigen Medien bei der bakteriologischen Wasseruntersuchung = L'usage de méthylumbelliferylglucuronid (MUG) pour l'analyse bactériologique de l'eau = The application of 4-methylumbelliferylglucuronide-containing media in bacteriological water examinationHÜBNER, I; OBST, U.Gas- und Wasserfach. Wasser, Abwasser. 1989, Vol 130, Num 4, pp 201-205, issn 0016-3651Article

Automated counting of bacterial colonies on spread agar plates and non-gridded membrane filters = Numération automatique des colonies bactériennes sur plaques d'agar et sur filtres à membrane non striéeDEVENISH, J. A; CIEBIN, B. W; BRODSKY, M. H et al.Journal of food protection. 1984, Vol 47, Num 4, pp 284-287, issn 0362-028XArticle

Evaluation of bacterial diagnostics kits and systems at an instructional workshop = Evaluation des kits et des systèmes d'identification bactériennes par un groupe d'expertsFUNG, D. Y. C; GOLDSCHMIDT, M. C; COX, N. A et al.Journal of food protection. 1984, Vol 47, Num 1, pp 68-73, issn 0362-028XArticle

Selecting a miniaturized system for identification of Enterobacteriaceae = Sélection d'un système miniaturisé pour l'identification des EnterobacteriaceaeCOX, N. A; FUNG, D. Y. C; GOLDSCHMIDT, M. C et al.Journal of food protection. 1984, Vol 47, Num 1, pp 74-77, issn 0362-028XArticle

Evolution de la flore microbienne à la surface des camemberts fabriqués avec du lait cru = Evolution of the microbial flora of the surface of camembert cheese made from raw milkRICHARD, J; GRATADOUX, J. J.Le Lait (Print). 1984, Vol 64, Num 645-646, pp 496-520, issn 0023-7302Article

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