Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

au.\*:("NIJHUIS H")

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 25

  • Page / 1
Export

Selection :

  • and

PARTIAL FRACTIONATION OF WHOLE CASEIN BY AFFINITY CHROMATOGRAPHY = FRACTIONNEMENT PARTIEL DE LA CASEINE ENTIERE PAR CHROMATOGRAPHIE D'AFFINITENIJHUIS H; KLOSTERMEYER H.1975; MILCHWISSENSCHAFT; DTSCH.; DA. 1975; VOL. 30; NO 9; PP. 530-531; ABS. ALLEM.; BIBL. 14REF.Article

TIEREXPERIMENTELLE UNTERSUCHUNGEN ZUR ERMITTLUNG DER CARRY OVER-RATE VON NITRAT IN DIE MILCH NACH ORALER AUFNAHME BEIM LAKTIERENDEN RIND = ETUDES PAR EXPERIMENTATION SUR L'ANIMAL DE LA RECHERCHE DU "CARRY OVER-RATE" DU NITRATE DANS LE LAIT APRES ADMINISTRATION ORALE A LA VACHE LACTANTENIJHUIS H; HEESCHEN W; LORENZEN PC et al.1982; MILCHWISSENSCHAFT; ISSN 0026-3788; DEU; DA. 1982; VOL. 37; NO 1; PP. 30-32; ABS. ENG; BIBL. 5 REF.Article

ZUR BESTIMMUNG VON PYRETHRUM UND PIPERONYLBUTOXID IN MILCH MIT DER HOCHLEISTUNGS-FLUESSIGKEITS-CHROMATOGRAPHIE (HPLC) = DOSAGE DU PYRETHRE ET DU BUTOXYDE DE PIPERONYL DANS LE LAIT PAR CHROMATOGRAPHIE EN PHASE LIQUIDE A HAUTE PERFORMANCENIJHUIS H; HEESCHEN W; HAHNE KH et al.1982; MILCHWEISSENSCHAFT; ISSN 0026-3788; DEU; DA. 1982; VOL. 37; NO 2; PP. 97-100; ABS. ENG; BIBL. 6 REF.Article

UNTERSUCHUNGEN ZUR BEDEUTUNG DES UM- UND ABBAUS VON HEXACHLORCYCLOHEXAN (HCH) IM MILCHTIER UND IN DER UMWELT FUER DIE HCH-KONTAMINATION DER MILCH = ETUDE DE L'IMPORTANCE DE LA TRANSFORMATION ET LA DEGRADATION D'HEXACHLOROCYCLOHEXANE (HCH) CHEZ LA VACHE LACTANTE ET DANS L'ENVIRONNEMENT, POUR LA CONTAMINATION DU LAIT PAR HCHHEESCHEN W; NIJHUIS H; BLUETHGEN A et al.1980; MILCHWISSENSCHAFT; DEU; DA. 1980; VOL. 35; NO 4; PP. 221-224; ABS. ENG; BIBL. 8 REF.Article

UNTERSUCHUNGEN ZUM EINSATZ DER GELPERMEATIONSCHROMATOGRAHIE IN DER RUECKSTANDSANALYTIK. I: NACHWEIS VON AFLATOXIN B1 IN FUTTERMITTELN FUER MILCHTIERE = RECHERCHES RELATIVES A L'UTILISATION DE LA CHROMATOGRAPHIE DE PERMEATION EN GEL DANS L'ANALYSE DES RESIDUS. I. MISE EN EVIDENCE DE L'AFLATOXINE B1 DANS LES ALIMENTS POUR LES ANIMAUX DE RACE LAITIERENIJHUIS H; BLUETHGEN A; HEESCHEN W et al.1982; MILCHWISSENSCHAFT; ISSN 0026-3788; DEU; DA. 1982; VOL. 37; NO 8; PP. 449-453; ABS. ENG; BIBL. 3 REF.Article

UNTERSUCHUNGEN ZUM EINSATZ DER GELPERMEATIONSCHROMATOGRAPHIE IN DER RUECKSTANDSANALYTIK. 2. NACHWEIS VON AFLATOXIN M1 IN MILCH. = RECHERCHES RELATIVES A L'APPLICATION DE LA CHROMATOGRAPHIE DE PERMEATION SUR GEL A L'ANALYSE DES RESIDUS. 2. DETECTION DE L'AFLATOXINE M1 DANS LE LAITNIJHUIS H; HEESCHEN W; MUHLHOFF C et al.1983; MILCHWISSENSCHAFT; ISSN 0026-3788; DEU; DA. 1983; VOL. 38; NO 3; PP. 157-159; ABS. ENG; BIBL. 4 REF.; 2 FIG./2 TABL.Article

DIE AUTOMATISIERTE BESTIMMUNG VON NITRAT UND NITRIT IN MILCH UND MILCHERZEUGNISSEN IN DER KONTINUIERLICHEN DURCHFLUSSANALYSE = DOSAGE AUTOMATISE DES NITRATES ET NITRITES DANS LE LAIT ET LES PRODUITS LAITIERS DANS L'ANALYSE A FLUX CONTINUNIJHUIS H; HEESCHEN W; BLUTHGEN A et al.1979; MILCHWISSENSCHAFT; DEU; DA. 1979; VOL. 34; NO 7; PP. 414-416; ABS. ENG; BIBL. 7 REF.Article

ZUM VORKOMMEN VON NITRAT UND NITRIT IN MILCH UND MILCHERZEUGNISSEN-EINE SITUATIONS ANALYSE = PRESENCE DE NITRATE ET NITRITE DANS LE LAIT ET LES PRODUITS LAITIERS. ANALYSE DE LA SITUATIONNIJHUIS H; HEESCHEN W; BLUETHGEN A et al.1980; MILCHWISSENSCHAFT; ISSN 0026-3788; DEU; DA. 1980; VOL. 35; NO 11; PP. 678-680; ABS. ENG; BIBL. 10 REF.Article

NACHWEIS UND AUSSCHEIDUNGSVERHALTEN DES INSEKTIZIDS BROMOCYCLEN IN MILCH NACH KUTANER APPLIKATION BEIM LAKTIERENDEN RIND. = DETECTION ET ELIMINATION DE L'INSECTICIDE BROMOCYCLEN DANS LE LAIT APRES ADMINISTRATION EXTERNE SUR UNE VACHE EN LACTATIONNIJHUIS H; BLUTHGEN A; HAMANN J et al.1978; MILCHWISSENSCHAFT; DTSCH.; DA. 1978; VOL. 33; NO 4; PP. 224-227; ABS. ANGL.; BIBL. 7 REF.Article

Untersuchungen zum Nachweis und zur Bestimmung von Coumaphos und Coroxon in Milch = Recherches concernant la détection et le dosage du Coumaphos et du Coroxon dans le lait = Studies on the detection and determination of coumaphos and coroxon in milkNIJHUIS, H; EWERS, C.Milchwissenschaft. 1986, Vol 41, Num 3, pp 133-135, issn 0026-3788Article

Zum Nachweis von Campher-Rückständen in Milch = Mise en évidence de résidus de camphre dans le lait = Detection of camphor residues in milkNIJHUIS, H; EWERS, C; HEESCHEN, W et al.Milchwissenschaft. 1985, Vol 40, Num 6, pp 349-350, issn 0026-3788Article

Untersuchungen zur Messung und Bewertung von Rückständen des Ektoparasitenbekämpfungsmittels Phoxim in milch = Recherches sur le dosage et l'évaluation dans le lait des résidus de phoxime utilisé pour la lutte contre les ectoparasites = Investigations on the measurement and evaluation of residues of the ectoparasiticide phoxime in milkNIJHUIS, H; HEESCHEN, W; HAMANN, J et al.Milchwissenschaft. 1984, Vol 39, Num 9, pp 535-537, issn 0026-3788Article

Improved ultrafiltration for color reduction and stabilization of apple juiceGÖKMEN, V; BORNEMAN, Z; NIJHUIS, H. H et al.Journal of food science. 1998, Vol 63, Num 3, pp 504-507, issn 0022-1147Article

Occlusion of the brachial artry by thrommbus dislodged from a traumatic aneurysm of the anterior humeral circumflex arteryNIJHUIS, H. H. A. M; MÜLLER-WIEFEL, H.Journal of vascular surgery. 1991, Vol 13, Num 3, pp 408-411, issn 0741-5214Article

Selective removal of polyphenols and brown colour in apple juices using PES/PVP membranes in a single-ultrafiltration processBORNEMAN, Z; GÖKMEN, V; NIJHUIS, H. H et al.Journal of membrane science. 1997, Vol 134, Num 2, pp 191-197, issn 0376-7388Article

Extraction of secondary metabolites from plant material : A reviewSTARMANS, D. A. J; NIJHUIS, H. H.Trends in food science & technology (Regular ed.). 1996, Vol 7, Num 6, pp 191-197, issn 0924-2244Article

Untersuchungen zum Nachweis persistenter Chlorkohlenwasserstoffe in Milch und Milchprodukten durch Miniaturisierung der säulenchromatographischen Reinigung und Extraktion über teilweise inaktiviertes Florisil = Recherches sur l'identification d'hydrocarbures chlorés persistants dans le lait et les produits laitiers, par miniaturisation de la purification par chromatographie sur colonne et extraction sur Florisil partiellement inactivé = Investigations on the detection of persistent chlorinated hydrocarbons in milk and dairy products by miniaturization of the column-chromatographic cleaning and extraction over partly inactivated FlorisilNIJHUIS, H; HEESCHEN, W; MEIBOHM, P et al.Milchwissenschaft. 1985, Vol 40, Num 2, pp 78-80, issn 0026-3788Article

Selection of elastomeric membranes for the removal of volatile organics from waterNIJHUIS, H. H; MULDER, M. H. V; SMOLDERS, C. A et al.Journal of applied polymer science. 1993, Vol 47, Num 12, pp 2227-2243, issn 0021-8995Article

Continuing the debate on the philosophy of modern public health : social quality as a point of referenceVAN DER MAESEN, L. J. G; NIJHUIS, H. G. J.Journal of epidemiology and community health (1979). 2000, Vol 54, Num 2, pp 134-142, issn 0143-005XArticle

Prevalence of the Korsakoff syndrome in The Hague, The NetherlandsBLANSJAAR, B. A; HORJUS, M. C; NIJHUIS, H. G. J et al.Acta psychiatrica Scandinavica. 1987, Vol 75, Num 6, pp 604-607, issn 0001-690XArticle

Removal of trace organics from aqueous solutions. Effect of membrane thicknessNIJHUIS, H. H; MULDER, M. H. V; SMOLDERS, C. A et al.Journal of membrane science. 1991, Vol 61, pp 99-111, issn 0376-7388Conference Paper

Controlling maillard reactions in the heating process of blockmilk using an electronic noseZONDERVAN, C; MURESAN, S; DE JONGE, H. G et al.Journal of agricultural and food chemistry (Print). 1999, Vol 47, Num 11, pp 4746-4749, issn 0021-8561Article

Microwave heating distributions in slabs, spheres and cylinders with relation to food processingVAN REMMEN, H. H. J; PONNE, C. T; NIJHUIS, H. H et al.Journal of food science. 1996, Vol 61, Num 6, pp 1105-1113, issn 0022-1147, 1117 [10 p.]Article

Aroma profile development of intermediate chocolate products. I. Volatile constituents of block-milkMURESAN, S; EILLEBRECHT, M. A. J. L; DE RIJK, T. C et al.Food chemistry. 2000, Vol 68, Num 2, pp 167-174, issn 0308-8146Article

Approaches to improving the quality of dried fruit and vegetablesNIJHUIS, H. H; TORRINGA, H. M; NILHUIS, H. H et al.Trends in food science & technology (Regular ed.). 1998, Vol 9, Num 1, pp 13-20, issn 0924-2244Article

  • Page / 1