Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("Noisette")

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 406

  • Page / 17
Export

Selection :

  • and

PRODUCTION DE L'HUILE DE NOISETTEKOSTYRKINA TD; LESYUIS AA; GUSEV VN et al.1973; MASLOZHIR.-PROMYSHL.; S.S.S.R.; DA. 1973; NO 2; PP. 17-19; BIBL. 5 REF.Serial Issue

COMPOSITION EN TRIGLYCERIDES DES HUILES D'AMANDE ET DE NOISETTEGEJKO NS; DARMENKO OP; CHERKAS LI et al.1975; KHLEBOPEK. KONDITER. PROMYSHL.; S.S.S.R.; DA. 1975; NO 8; PP. 25-26Article

DETERMINACION DE GRASA EN ALMENDRAS Y AVELLANAS CRUDAS Y TOSTADAS POR COMPLEXOMETRIA INDIRECTA CON MG (II) = DOSAGE DES LIPIDES DANS LES AMANDES ET LES NOISETTES CRUES OU GRILLEES, PAR COMPLEXOMETRIE INDIRECTE AVEC MG (IIGARCIA VILLANOVA R; LOPEZ MARTINEZ C.1973; BOLL. CHIM. FARM.; ITAL.; DA. 1973; VOL. 112; NO 4; PP. 283-287; ABS. ANGL.; BIBL. 9 REF.Serial Issue

Agroklimatičeskoe rajonirivanie Gruzii primenitel'no k kul'ture fundukaARVELADZE, G.A; ARVELADZE, R.G.Meteorologiâ i gidrologiâ. 2007, Num 5, pp 95-98, issn 0130-2906, 4 p.Article

PH3-Rückstände in Halselnüssen, Sojabohnen und Weizen nach Phosphin-Begasungen mit zeitlich nicht konstanter Konzentration = Résidus de PH3 dans les noisettes, le soja et le blé après fumigation avec des concentrations variables = Phosphine residues in hazelnuts, soybeans, and wheat after fumigation with non constant concentrationsNOACK, S; WOHLGEMUTH, R.Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 1985, Vol 180, Num 2, pp 101-108, issn 0044-3026Article

Rückstandsverhalten von Phosphin in begasten Lebensmitteln in Abhängigkeit von der Lagertemperatur und der Belüftung = Effets de la température de stockage et de l'aération sur la décomposition de la phosphine dans les produits alimentaires traités par fumigation = Decomposition of phosphine in treated foods as related to storage temperature and aerationNOACK, S; REICHMUTH, C; WOHLGEMUTH, R et al.Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 1984, Vol 178, Num 1, pp 31-37, issn 0044-3026Article

LA BUONA CONSERVAZIONE DELLE NOCCIOLE = LA BONNE CONSERVATION DES NOISETTESDE ROSA M.1979; FRUTTICOLTURA; ITA; DA. 1979; VOL. 41; NO 2; PP. 29-30Article

'Dorris' HazelnutMEHLENBACHER, Shawn A; SMITH, David C; MCCLUSKEY, Rebecca L et al.HortScience. 2013, Vol 48, Num 6, pp 796-799, issn 0018-5345, 4 p.Article

Sacajawea hazelnutMEHLENBACHER, Shawn A; SMITH, David C; MCCLUSKEY, Rebecca L et al.HortScience. 2008, Vol 43, Num 1, pp 255-257, issn 0018-5345, 3 p.Article

Lye peeling of 'tombul' hazelnuts and effect of peeling on qualityKALEOGLU, M; BAYINDIRLI, L; BAYINDIRLI, A et al.Food and bioproducts processing. 2004, Vol 82, Num 3, pp 201-206, issn 0960-3085, 6 p.Article

Elemental analysis of hazelnut kernels and shells by spark source mass spectrometry = Analyse élémentaire des coques et amandes de noisettes par spectrométrie de masse à sources d'étincellesOZDEMIR, M.Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 1985, Vol 180, Num 4, pp 289-292, issn 0044-3026Article

Ein halbempirisches mathematisches Modell zur Abschätzung von PH3-Rückständen am Beispiel phosphinbegaster Haselnüsse = Modèle mathématique semi-empirique pour le calcul des teneurs en résidus de phosphine des noisettes traitées par fumigation = A half-empirical mathematical model for calculation of PH3-residues in hazelnuts fumigated with phosphineNOACK, S; REICHMUTH, C; WOHLGEMUTH, R et al.Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 1984, Vol 178, Num 2, pp 97-103, issn 0044-3026Article

ZUR MIKROSKOPISCHEN IDENTIFIZIERUNG VON CHILENISCHEN HASELNUESSEN (GEVUINA AVELLANA MOLINA). = IDENTIFICATION AU MICROSCOPE DES FRUITS DE G.A.M.HOHMANN B.1978; Z. LEBENSMITTEL-UNTERS. U.-FORSCH.; DEU; DA. 1978; VOL. 166; NO 5; PP. 304-307; ABS. ANGL.; BIBL. 11 REF.Article

OXYDATION DES HUILES DE COUDRIER ET DE NOISETIER FRANCKOSTYRKINA TD.1972; MASLOZHIR. PROMYSHL.; S.S.S.R.; DA. 1972; NO 7; PP. 10-11; BIBL. 6 REF.Serial Issue

UNTERSUCHUNGEN ZUR ZUSAMMENSETZUNG VON HASELNUSSKERNEN UND SUESSEN MAUDELN VERSCHIEDENER HERKUNFT = RECHERCHES RELATIVES A LA COMPOSITION CHIMIQUE DES NOISETTES DECORTIQUEES ET DES AMANDES DOUCES DE DIFFERENTES PROVENANCESFINCKE A.1981; GORDIAN (1948); ISSN 0017-2243; DEU; DA. 1981; VOL. 81; NO 11; PP. 253-257; 4 P.Article

EVALUATION DE LA THIAMINE DANS DIVERSES VARIETES DE SOJA, DE NOIX ET DE NOISETTES IRANIENNESKOUCHKABADI H; EDRISSI M.1975; BULL. SOC. PHARM. BORDEAUX; FR.; DA. 1975; VOL. 114; NO 3; PP. 123-124; BIBL. 2REF.Article

COMPOSITION DES ACIDES AMINES DE L'AMANDE, DE LA NOISETTE, DE LA NOIX DE CAJOU, DE L'ARACHIDE ET DES PATISSERIES QUI EN DERIVENTORLOVA LP; KOZ'MINA EP; DANILOVA AI et al.1973; IZVEST. VYSSH. UCHEBN. ZAVED., PISHCH. TEKHNOL.; S.S.S.R.; DA. 1973; NO 2; PP. 128-129; BIBL. 2 REF.Serial Issue

ELEMENTAL COMPOSITION OF TREE NUTSFURR AK; MACDANIELS LH; ST JOHN LE JR et al.1979; BULL. ENVIRONMENT. CONTAMIN. TOXICOL.; USA; DA. 1979; VOL. 21; NO 3; PP. 392-396; BIBL. 14 REF.Article

ETUDE DE L'INSAPONIFIABLE ET DE LA COMPOSITION DES GLYCERIDES DES HUILES D'ESPECES DE CORYLLUSVAN DIJCK M; DAENENS P; LARUELLE L et al.1975; REV. FR. CORPS GRAS; FR.; DA. 1975; VOL. 22; NO 11-12; PP. 619-622; BIBL. 35 REF.Article

Conséquences cliniques d'une sensibilisation moléculaire aux protéines de transfert lipidique des fruits à coque = Clinical manifestations of molecular sensitization to lipid transfer proteins in nutsPEROTIN, J.-M; LAVAUD, F.Revue française d'allergologie (Amsterdam. Print). 2013, Vol 53, Num 3, pp 267-269, issn 1877-0312, 3 p.Article

Algorithms for the detection of hazelnut oil in olive oilCERT, A; MOREDA, W.Grasas y aceites (Sevilla). 2000, Vol 51, Num 3, pp 143-149, issn 0017-3495Article

OLIO DI NOCI, NOCCIOLE, MANDORLE, AVOCADO: COMPOSIZIONE STEROLICA = HUILES DE NOIX, DE NOISETTE, D'AMANDE ET D'AVOCAT: COMPOSITION STEROLIQUECOLOMBINI M; VANONI MC; AMELOTTI G et al.1979; RIV. ITAL. SOSTANZE GRASSE; ITA; DA. 1979; VOL. 56; NO 10; PP. 392-393; BIBL. 15 REF.Article

Ultrasonically assisted solid-phase extraction and GC analysis of filbertone in hazelnut oilRUIZ DEL CASTILLO, Maria Luisa; HERRAIZ, Marta.Journal of the American Oil Chemists' Society. 2003, Vol 80, Num 4, pp 307-310, issn 0003-021X, 4 p.Article

Pyrolysis kinetics of hazelnut husk using thermogravimetric analysisCEYLAN, Selim; TOPCU, Yildiray.Bioresource technology. 2014, Vol 156, pp 182-188, issn 0960-8524, 7 p.Article

Aflatoxin levels in raw and processed hazelnuts in TurkeyBALTACI, C; ILYASOGLU, H; CAVRAR, S et al.Food additives & contaminants. Part B, Surveillance (Print). 2012, Vol 5, Num 2, pp 83-86, issn 1939-3210, 4 p.Article

  • Page / 17