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Number representation using generalized (―β)-transformationDOMBEK, D; MASAKOVA, Z; PELANTOVA, E et al.Theoretical computer science. 2011, Vol 412, Num 48, pp 6653-6665, issn 0304-3975, 13 p.Article

A method to assess the bacterial content of refrigerated meat = Une méthode d'évaluation de la charge bactérienne de la viande réfrigéréePEREZ DE CASTRO, B; ASENSIO, M. A; SANZ, B et al.Applied and environmental microbiology (Print). 1988, Vol 54, Num 6, pp 1462-1465, issn 0099-2240Article

Rapid estimation of psychrotrophic and proteolytic bacterial counts from total bacterial counts in cooled raw milk = Estimation rapide du nombre de bactéries psychrotrophes et protéolytiques à partir du nombre de bactéries totales dans du lait cru réfrigéréPOFFE, R; MERTENS, W.International journal of food science & technology. 1988, Vol 23, Num 4, pp 379-383, issn 0950-5423Article

Image analysis method for the rapid counting of Saccharomyces cerevisiae cells = Une méthode d'analyse sur écran pour la numération rapide des cellules de Saccharomyces cerevisiaeCOSTELLO, P. J; MONK, P. R.Applied and environmental microbiology (Print). 1985, Vol 49, Num 4, pp 863-866, issn 0099-2240Article

What is missed in an automated cell count?HAZARIKA, Biswadip.Blood. 2012, Vol 120, Num 17, issn 0006-4971, p. 3394Article

Limitations of the A-1M method for fecal coliform enumeration in the Pacific oyster (Crassostrea gigas) = Limitation de la méthode A-1M pour la numération des coliformes fécaux dans les huîtres du Pacifique (Crassostrea gigas)KAYSNER, C. A; WEAGANT, S. D.Journal - Association of official analytical chemists. 1987, Vol 70, Num 3, pp 535-537, issn 0004-5756Article

Refractory effects in neural counting processes with exponentially decaying ratesPRUCNAL, P. R; TEICH, M. C.IEEE transactions on systems, man, and cybernetics. 1983, Vol 13, Num 5, pp 1028-1033, issn 0018-9472Article

Evaluation of the 3M petrifilm TM culture plate method for enumerating aerobic flora and coliforms in poultry processing facilities = Evaluation de la méthode de culture sur plaque Petrifilm 3M pour la numération des aérobies et des coliformes dans les unités de traitement de la viande de volailleMCALLISTER, J. S; STADTHERR, M. P; FOX, T. L et al.Journal of food protection. 1988, Vol 51, Num 8, pp 658-662, issn 0362-028X, 3 p.Article

The relevance of linear regression for assessing the performance of microbiological counting techniques = Aptitude de l'analyse de régression linéaire pour l'évaluation des performances des techniques de numération microbiologiqueSACREE, M; KILSBY, D. C.Letters in applied microbiology. 1988, Vol 7, Num 1, pp 1-4, issn 0266-8254Article

Count me in even if I am old!RALEIGH, Veena S; DEERY, Anthony.Journal of the Royal Society of Medicine. 2007, Vol 100, Num 11, pp 489-489, issn 0141-0768, 1 p.Article

Spurious platelet countSIEGENTHALER, Michele; SPERTINI, Olivier.The New England journal of medicine. 2006, Vol 354, Num 18, pp 1936-1936, issn 0028-4793, 1 p.Article

Automated turbidimetry for the rapid differentiation and enumeration of bacteria in food = Une méthode turbidimétrique automatisée pour la différenciation rapide et la numération des bactéries dans les produits alimentairesJAKOB, R; LIPPERT, S; BAUMGART, J et al.Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 1989, Vol 189, Num 2, pp 147-148, issn 0044-3026Article

No evidence of a lymphocytopenic state before manifestation of chronic lymphocytic leukemiaBJÖRKHOLM, M; GRIMFORS, G; KIMBY, E et al.Acta medica Scandinavica. 1984, Vol 215, Num 4, pp 371-374, issn 0001-6101Article

Somatic cell reference samples for calibration of milk somatic cell counting methods = Echantillons de référence de cellules somatiques pour l'évaluation des méthodes de numération des cellules somatiques dans le laitLINTNER, T. J; HEALD, C. W; EBERHART, R. J et al.Journal of food protection. 1984, Vol 47, Num 9, pp 694-696, issn 0362-028XArticle

Void counting in assessing membrane filter samples of asbestos fibreATTFIELD, M. D; BECKETT, S. T.Annals of occupational hygiene. 1983, Vol 27, Num 3, pp 273-282, issn 0003-4878Article

Methodological developments in food mycology = Développements de la méthodologie dans le domaine de la mycologie des produits alimentairesWILLIAMS, A. P.Journal of applied bacteriology. 1989, Vol 67, Num 18, pp 61-67, issn 0021-8847, supplArticle

Ineffectiveness of crystal violet tetrazolium agar for determining psychrotrophic Gram-negative bacteria = Inefficacité de la gélose tétrazolium-cristal violet pour la numération des bactéries Gram négatif psychrotrophesJAY, J. M; BUE, M. E.Journal of food protection. 1987, Vol 50, Num 2, pp 147-149, issn 0362-028XArticle

Quantification of mold in hay by near infrared reflectance spectroscopy = Numération des moisissures dans le fourrage par spectroscopie de réflectance dans le proche infrarougeROBERTS, C. A; MOORE, K. J; GRAFFIS, D. W et al.Journal of dairy science. 1987, Vol 70, Num 12, pp 2560-2564, issn 0022-0302Article

Ausnutzung der Interaktionseigenschaften zum Nachweis von Laktobazillen in Mischkulturen mit Enterokokken = Application des propriétés d'interaction pour la détection des lactobacilles en culture mixte avec des entérocoques = Interactive properties as a means for the detection of Lactobacillus in mixed cultures with EnterococciASPERGER, H; BRANDL, E.Milchwissenschaft. 1984, Vol 39, Num 9, pp 533-534, issn 0026-3788Article

Enumeration of purified suspensions of mycobacterium lepraeHUMBER, D. P.International journal of leprosy. 1984, Vol 52, Num 1, pp 34-40, issn 0020-7349Article

A CYTOFLUOROMETRIC METHOD OF COUNTING TRYPANOSOMES.MILLS JN; VALLI VEO.1978; TROPENMED. UND PARASITOL.; DTSCH.; DA. 1978; VOL. 29; NO 1; PP. 95-100; ABS. ALLEM.; BIBL. 11 REF.Article

APPROCHE METHODIQUE DE L'ETUDE DES VARIATIONS QUANTITATIVES DE LA MICROFLORE DU SOLARISTOVSKAYA TV; TEN KHAK MUN A; EFREMOVA TN et al.1977; POCHVOVEDENIE; S.S.S.R.; DA. 1977; NO 4; PP. 99-107; ABS. ANGL.; BIBL. 12 REF.Article

Optimal pyruvate concentration for the recovery of coliforms from food and water = Concentration optimale en pyruvate pour la récupération des coliformes dans les produits alimentaires et l'eauLEE, R. M; HARTMAN, P. A.Journal of food protection. 1989, Vol 52, Num 2, pp 119-121, issn 0362-028XArticle

Selection of tests for monitoring the bacteriological quality of refrigerated raw milk supplies = Sélection de tests pour le contrôle de la qualité bactériologique des stocks de lait cru réfrigéréSENYK, G. F; GOODALL, C; KOZLOWSKI, S. M et al.Journal of dairy science. 1988, Vol 71, Num 3, pp 613-619, issn 0022-0302Article

Rapid cultural method to detect Salmonella in foods = Méthode rapide de culture pour la détection de Salmonella dans les produits alimentairesRAPPOLD, H; BOLDERDIJK, R. F; DE SMEDT, J. M et al.Journal of food protection. 1984, Vol 47, Num 1, pp 46-48, issn 0362-028XArticle

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