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Results 1 to 25 of 12414

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Sensory characterization of human milk = Caractérisation sensorielle du lait de femmeMCDANIEL, M. R; BARKER, E; LEDERER, C. L et al.Journal of dairy science. 1989, Vol 72, Num 5, pp 1149-1158, issn 0022-0302Article

SELECTION DES APPORTS DANS LA REGION DU MINERVOIS.BASCOU M; PHALIPPOU M.1978; VIGNES ET VINS; FRA; DA. 1978; NO 270; PP. 13-14Article

Organoleptic properties of aliphatic aldehydes = Les propriétés organoleptiques des aldéhydes aliphatiquesBOELENS, M. H; VAN GEMERT, L. J.Perfumer & flavorist. 1987, Vol 12, Num 5, pp 31-43, issn 0272-2666, 9 p.Article

A research note. Odor threshold of some pyrazines = Note de recherche. Les seuils de perception de certaines pyrazinesSHIBAMOTO, T.Journal of food science. 1986, Vol 51, Num 4, pp 1098-1099, issn 0022-1147Article

Sweetness and bitterness contributions of structural units of aspartame and some analogues = Contributions, aux goûts sucré et amer, des unités constitutives de l'aspartame et de quelques dérivésSHINODA, I; OKAI, H.Journal of agricultural and food chemistry (Print). 1985, Vol 33, Num 5, pp 792-795, issn 0021-8561Article

Effects of using defatted gluten as a substrate for solubilization with sodium hydroxide = Effets de l'utilisation du gluten délipidé comme substrat pour la solubilisation par l'hydroxyde de sodiumBATEY, I. L; GRAS, P. W.Journal of Food Technology. 1984, Vol 19, Num 1, pp 109-114, issn 0022-1163Article

A research note. Processing and sensory properties of round pork bacon = Note de recherche. Préparation et propriétés organoleptiques du lard de porcSTITES, C. R; MCKEITH, F. K; BECHTEL, P. J et al.Journal of food science. 1989, Vol 54, Num 1, pp 214-215, issn 0022-1147Article

Development and characterization of a snack food product using broken rice flour = Elaboration et caractérisation d'un produit de type snack obtenu à partir de farine de brisures de rizFONDEVILA, M. P; LIUZZO, J. A; RAO, R. M et al.Journal of food science. 1988, Vol 53, Num 2, pp 488-490, issn 0022-1147Conference Paper

A research note. Has aspartame an aftertaste ? = Note de recherche. L'aspartame a-t-il un arrière goût ?SAMUNDSEN, J. A.Journal of food science. 1985, Vol 50, Num 5, pp 1510-1512, issn 0022-1147, 2 p.Article

Interaction of denatonium chloride with the bitter taste receptor = Interaction du chlorure de dénatonium avec les récepteurs du goût amerSAROLI, A.Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 1985, Vol 180, Num 3, pp 227-229, issn 0044-3026Article

Effect of cryoprotectants on frozen whitefish fillets = Effet des cryoprotecteurs sur les filets congelés de corégoneKRIVCHENIA, M; FENNEMA, O.Journal of food science. 1988, Vol 53, Num 4, pp 999-1003, issn 0022-1147Article

Effect of sodium salts and added water on physical, chemical and sensory properties of dark turkey meat subjected to long-term frozen storage = Effet des sels de sodium et de l'eau ajoutée sur les propriétés physiques, chimiques et organoleptiques de la viande rouge de dinde soumise à un stockage frigorifique prolongéPATEL, S. B; KING, A. J; LEE, Y. B et al.Journal of food science. 1988, Vol 53, Num 6, pp 1610-1614, issn 0022-1147Article

Erfahrungen und Ergebnisse des 15.DLG-Sensorik-Seminars (11. Grundlagen-Seminar) = Etudes et rapports du 15ème séminaire organisé par la DLG (11ème séminaire sur les études de base) sur la qualité organoleptique = Experiences and results of the 15. DLG-Sensoric-seminar (11. Basic seminar)SEIBEL, W.Getreide, Mehl und Brot (1972). 1988, Vol 42, Num 8, pp 235-238, issn 0367-4177Article

Tilsiter-Aroma = La flaveur du Tilsit = Flavour of Tilsit cheeseNEY, K. H.Fette, Seifen, Anstrichmittel. 1985, Vol 87, Num 7, pp 289-294, issn 0015-038XArticle

Influence of the ratio of degrees Brix to percent acid on consumer acceptance of processed modified grapefruit juice = Influence du rapport degré Brix sur pourcentage d'acide sur l'acceptabilité, par le consommateur, d'un jus de pamplemousse modifiéFELLERS, P. J; CARTER, R. D; DE JAGER, G et al.Journal of food science. 1988, Vol 53, Num 2, pp 513-515, issn 0022-1147Article

Storage stability of a processed ginger paste = Stabilité au stockage de la pâte de gingembreBARANOWSKI, J. D.Journal of food science. 1985, Vol 50, Num 4, pp 932-933, issn 0022-1147Article

Aroma properties of some oxazoles = Propriétés aromatiques de quelques oxazolesJIN, Q. Z; HARTMAN, G. J; CHI-TANGHO et al.Perfumer & flavorist. 1984, Vol 9, Num 4, pp 25-29, issn 0272-2666Article

A research note. Is chlorogenic acid bitter ? = Note de recherche. L'acide chlorogénique est-il amer ?NAGEL, C. W; HERRICK, I. W; GRABER, W. R et al.Journal of food science. 1987, Vol 52, Num 1, issn 0022-1147, 213Article

Structure-activity relationship of bitter compounds related to denatonium chloride and dipeptide methyl esters = Relation entre l'activité et la structure des composés amers dérivés du chlorure de dénatonium et des esters méthyliques de dipeptidesSAROLI, A.Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 1986, Vol 182, Num 2, pp 118-120, issn 0044-3026Article

Overproduction of 2-phenylethanol by industrial yeasts to improve organoleptic properties of bakers' productsDUENAS-SANCHEZ, Rafael; PEREZ, Ana G; CODON, Antonio C et al.International journal of food microbiology. 2014, Vol 180, pp 7-12, issn 0168-1605, 6 p.Article

Potential of functional strains, isolated from traditional Maasai milk, as starters for the production of fermented milksPATRIGNANI, Francesca; LANCIOTTI, Rosalba; MATHARA, Julius Maina et al.International journal of food microbiology. 2006, Vol 107, Num 1, pp 1-11, issn 0168-1605, 11 p.Article

La technologie des produits allégés = Diet-product technologyFROMENTIN, G.Cahiers de nutrition et de diététique. 1991, Vol 26, Num 2, pp 121-124, issn 0007-9960, 4 p.Article

SENSORY QUALITIES OF CHICKEN BROILER HEARTS AND LIVERS.TARVER FR JR; BALL HR JR; MAY KN et al.1978; POULTRY SCI.; U.S.A.; DA. 1978; VOL. 57; NO 1; PP. 119-122; BIBL. 3 REF.Article

CORRELATION BETWEEN SOME INDICES OF SENSORY PROFILES OF BEEF BROTHS AND THE LEVELS OF 5'-NUCLEOTIDES, TOTAL LIPIDS, TOTAL CARBONYL COMPOUNDS AND FREE FATTY ACIDSKIROVA E; PESCHEVSKA M.1982; NAHRUNG; ISSN 0027-769X; DDR; DA. 1982; VOL. 26; NO 7-8; PP. 669-674; ABS. GER/RUS; BIBL. 8 REF.Article

Organoleptic characteristics of flavor materialsMOSCIANO, G.Perfumer & flavorist. 1996, Vol 21, Num 4, pp 51-56, issn 0272-2666, 4 p.Article

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