Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("PALME HUILE")

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 75

  • Page / 3
Export

Selection :

  • and

THE EFFECTS OF VARYING THE LEVELS OF PROTEINS AND RED PALM OIL ON THE UTILIZATION OF POULTRY FEEDS BY BROILER CHICKS = EFFET DE DIFFERENTS NIVEAUX EN PROTEINES ET EN HUILE DE PALME ROUGE SUR L'UTILISATION D'ALIMENTS POUR VOLAILLES CHEZ DES POUSSINS DE CHAIRMBA AU; BELLO AO; OYENUGA VA et al.1974; NIGER. AGRIC. J.; NIGERIA; DA. 1974; VOL. 11; NO 2; PP. 174-184; BIBL. 21 REF.Article

CAROTINANALYSEN IN ROHEM PALMOEL = ANALYSE DES CAROTENES DANS L'HUILE DE PALME BRUTEMUELLER MULOT W.1976; FETTE SEIFEN ANSTRICHMITTEL; DTSCH.; DA. 1976; VOL. 78; NO 1; PP. 18-22; ABS. ANGL.; BIBL. 44REF.Article

FACTORS RESPONSIBLE FOR THE DEVELOPMENT OF PEROXIDES DURING PRODUCTION AND HANDLING OF PALM OIL = FACTEURS RESPONSABLES DU DEVELOPPEMENT DES PEROXYDES PENDANT LE TRAITEMENT ET LA MANUTENTION DE L'HUILE DE PALMEBEK NIELSEN B.1972; OLEAGINEUX; FR.; DA. 1972; VOL. 27; NO 7; PP. 379-383Serial Issue

LES HUILERIES DE PALME EN AFRIQUE. LEUR EVOLUTION DANS LES PAYS DU GOLFE DE GUINEEPOUJADE R.1974; OLEAGINEUX; FR.; DA. 1974; VOL. 29; NO 11; PP. 521-524; ABS. ANGL. ESPPatent

TRAITEMENTS DE L'HUILE DE PALME. III. DECOLORATIONMARTINENGHI GB.1972; OLEAGINEUX; FR.; DA. 1972; VOL. 27; NO 11; PP. 553-555; ABS. ANGL. ESP.; BIBL. 10 REF.Serial Issue

BREVET 2.208.403 (B) (7241629). A 23 NOVEMBRE 1972. FRACTIONNEMENT DE CORPS GRAS A L'AIDE DU TRIFLUORO-TRICHLOROETHANEsdPatent

BETA -CAROTENE LOSS IN PALM OIL USED FOR FRYING NIGERIAN SNACKS.RAJAGORAL MV; MUDAMBI SR.1978; J. FOOD TECHNOL.; G.B.; DA. 1978; VOL. 13; NO 2; PP. 87-90; BIBL. 3 REF.Article

THE NEW H.L.S. METHOD OF FRACTIONATING PALM OIL BY TRANSESTERIFICATION = LA NOUVELLE METHODE H.L.S. DE FRACTIONNEMENT DE L'HUILE DE PALME PAR TRANSESTERIFICATIONKOSLOWSKY L.1975; OLEAGINEUX; FR.; DA. 1975; VOL. 30; NO 5; PP. 221-224; ABS. FR. ESP.; BIBL. 8 REF.Article

EMPLOI DES TERRES DECOLORANTES ACTIVEES POUR LE BLANCHISSEMENT DES HUILES D'ORIGINE TROPICALEFAHN R; FENDERL K.1974; OLEAGINEUX; FR.; DA. 1974; VOL. 29; NO 4; PP. 193-197; BIBL. 5 REF.Article

LE PROCEDE ZENITH ET LE RAFFINAGE DE L'HUILE DE PALMEHOFFMANN Y.1974; OLEAGINEUX; FR.; DA. 1974; VOL. 29; NO 5; PP. 259-262; ABS. ANGL. ESP.; BIBL. 2 REF.Article

DIE WEITERENTWICKLUNG DER CODEX ALIMENTARIUS STANDARDS FUER OLE UND FETTE = L'EXTENSION DES NORMES DU CODEX ALIMENTARIUS CONCERNANT LES HUILES ET LES CORPS GRASWESSELS H.1975; FETTE SEIFEN ANSTRICHMITTEL; DTSCH.; DA. 1975; VOL. 77; NO 1; PP. 23-25; ABS. ANGL.; BIBL. 3 REF.Article

L'HUILE DE PALME EN MALAYSIEHI SIM GUAN.1973; OLEAGINEUX; FR.; DA. 1973; VOL. 28; NO 1; PP. 37-40Serial Issue

MISE EN EVIDENCE DE L'INTERSOLUBILITE COMME FACTEUR PRINCIPAL AFFECTANT LA CRISTALLISATION DES GLYCERIDESDEROANNE C; SEVERIN M.1973; SCI. TECHNOL. ALIMENT.; SUISSE; DA. 1973; VOL. 6; NO 1; PP. 30-31; BIBL. 2 REF.Serial Issue

POURQUOI COMBINER L'INTERESTERIFICATION AU FRACTIONNEMENT DE L'HUILE DE PALMEBABIN A.1974; OLEAGINEUX; FR.; DA. 1974; VOL. 29; NO 7; PP. 375-378; ABS. ANGL. ESPArticle

INFLUENCE OF PROCESSING AND PALM OIL ON THE CARBONYLS AND FATTY ACIDS IN NIGERIAN CASSAVA FOODSABE MO; LINSAY RC.1979; J. AMER. OIL CHEMISTS' SOC.; USA; DA. 1979; VOL. 56; NO 4; PP. 512-515; BIBL. 36 REF.Article

PALM OIL MILL PROCESS DESCRIPTION.TJENG TD; OLIE JJ.1977; SEIFEN OELE FETTE WACHSE; DTSCH.; DA. 1977; VOL. 103; NO 16; PP. 453-457Article

WHY SOLVENT EXTRACTION OF PALM OIL IS NOT TO BE RECOMMENDED = POURQUOI L'EXTRACTION PAR SOLVANT DE L'HUILE DE PALME EST A DECONSEILLERTJENG TD; OLIE JJ.1975; OLEAGINEUX; FR.; DA. 1975; VOL. 30; NO 12; PP. 523-528; ABS. FR. ESP.; BIBL. 10REF.Article

COMPOSITIONS ET STRUCTURES GLYCERIDIQUES COMPAREES DES HUILES D'ELAEIS GUINEENSIS, D'ELAEIS MELANOCOCCA ET D'HYBRIDES GUINEENSIS-MELANOCOCCANAUDET M; FAULKNER H.1975; OLEAGINEUX; FR.; DA. 1975; VOL. 30; NO 4; PP. 171-174; ABS. ANGL. ESP.; BIBL. 3 REF.Article

ANALYSE QUANTITATIVE DES GLYCERIDES DE L'HUILE DE PALME SEPARES PAR CHROMATOGRAPHIE SUR COUCHE MINCE DE SILICAGELDEROANNE C; SEVERIN M.1972; BULL. RECH. AGRON. GEMBLOUX; BELG.; DA. 1972; VOL. 7; NO 1-4; PP. 59-66; ABS. ANGL.; BIBL. 11 REF.Article

H.L.S. PROCESS FOR THE FULL CONVERSION OF PALM OIL INTO LIQUID OIL.KOSLOWSKY L.1976; OLEAGINEUX; FR.; DA. 1976; VOL. 31; NO 10; PP. 443-446; ABS. FR. ESP.; BIBL. 7 REF.Article

EVALUATION DE LA QUALITE DE L'HUILE DE PALMEONG TL.1975; REV. FR. CORPS GRAS; FR.; DA. 1975; VOL. 22; NO 1; PP. 27-29Article

TECHNOLOGIEN ZUR VERARBEITUNG VON PALMOEL UND DESSEN VERWENDUNG = L'HUILE DE PALME: TECHNOLOGIE ET UTILISATIONSBALTES J.1975; FETTE SEIFEN ANSTRICHMITTEL; DTSCH.; DA. 1975; VOL. 77; NO 2; PP. 41-50; ABS. ANGLArticle

TRAITEMENTS DE L'HUILE DE PALME. III. LE RAFFINAGE PHYSIQUEMARTINENGHI GB.1973; OLEAGINEUX; FR.; DA. 1973; VOL. 28; NO 4; PP. 189-191; ABS. ANGL. ESP.; BIBL. 5 REF.Serial Issue

ETUDE DE LA COMPOSITION DE L'HUILE D'ELAEIS GUINEENSIS JACQ. POSSIBILITES D'AMELIORATIONWUIDART W; GASCON JP.1975; OLEAGINEUX; FR.; DA. 1975; VOL. 30; NO 10; PP. 401-406; ABS. ESP.; BIBL. 3 REF.; MEME DOC. ANGLArticle

L'HUILE DE PALME. TECHNOLOGIE ET UTILISATIONSBALTES J.1975; REV. FR. CORPS GRAS; FR.; DA. 1975; VOL. 22; NO 5; PP. 255-260; ABS. ANGL. ALLEM. ESP.; BIBL. 3REF.Article

  • Page / 3