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PECTINESTERASE IN NEW ZEALAND GRAPEFRUIT JUICE = PECTINESTERASE DANS LE JUS DE POMELO DE NOUVELLE ZELANDEROBERTSON GL.1976; J. SCI. FOOD AGRIC.; G.B.; DA. 1976; VOL. 27; NO 3; PP. 261-265; BIBL. 19REF.Article

CLOUD LOSS DURING STORAGE OF PASTEURIZED CITRUS JUICES AND CONCENTRATES = PERTE DE TURBIDITE AU COURS DE L'ENTREPOSAGE DE JUS ET CONCENTRES D'AGRUMES PASTEURISESROTHSCHILD G; KARSENTY A.1974; J. FOOD SCI.; U.S.A.; DA. 1974; VOL. 39; NO 5; PP. 1037-1041; BIBL. 17 REF.Article

INFLUENCE OF HOLDING TIME BEFORE PASTEURIZATION, PASTEURIZATION AND CONCENTRATION ON THE TURBIDITY OF CITRUS JUICES = INFLUENCE DE LA DUREE DE CONSERVATION AVANT PASTEURISATION, OU PAR PASTEURISATION ET CONCENTRATION, SUR LA TURBIDITE DES JUS D'AGRUMESROTHSCHILD G; KARSENTY A.1974; J. FOOD SCI.; U.S.A.; DA. 1974; VOL. 39; NO 5; PP. 1042-1044; BIBL. 8 REF.Article

QUANTITATIVE DETERMINATION OF LIMONIN IN GRAPEFRUIT JUICE BY HIGH-PRESSURE LIQUID CHROMATOGRAPHY = DOSAGE PAR CHROMATOGRAPHIE LIQUIDE SOUS PRESSION ELEVEE DE LA LIMONINE DANS LE JUS DE POMELOFISHER JF.1975; J. AGRIC. FOOD CHEM.; U.S.A.; DA. 1975; VOL. 23; NO 6; PP. 1199-1201; BIBL. 12 REF.Article

TEMPERATURE AND DURATION OF STORAGE ON ETHANOL CONTENT OF CITRUS FRUITS = INFLUENCE DE LA TEMPERATURE ET DE LA DUREE D'ENTREPOSAGE SUR LA TENEUR EN ETHANOL DE FRUITS D'AGRUMEDAVIS PL; HOFMANN RC; HATTON TT JR et al.1974; HORTSCIENCE; U.S.A.; DA. 1974; VOL. 9; NO 4; PP. 376-377; BIBL. 10 REF.Article

UBER DIE GEHALTE AN STICKSTOFFVERBINDUNGEN UND NITRAT SOWIE DEN FORMOL- UND AMMONIAKSTICKSTOFFWERT IN NATUERLICHEN GRAPEFRUIT- UND ZITRONENSAEFTEN = TENEUR EN COMPOSES AZOTES ET NITRATES ET INDICE DE FORMOL ET D'AZOTE AMMONIACAL DANS LES JUS NATURELS DE GRAPEFRUIT ET DE CITRONBENK E; SEEFRIED R.1975; RIECHST. AROM. KOERPERPFLEGEMITTEL; DTSCH.; DA. 1975; VOL. 25; NO NO 7; PP. 194-196; BIBL. 6 REF.Article

PASTEURIZATION CONDITIONS FOR JUICES AND COMMINUTED PRODUCTS OF ISRAELI CITRUS FRUITS = CONDITIONS DE PASTEURISATION DE JUS ET MORCEAUX D'AGRUMES D'ISRAELROTHSCHILD G; VAN VLIET C; KARSENTY A et al.1975; J. FOOD TECHNOL.; G.B.; DA. 1975; VOL. 10; NO 1; PP. 29-38; BIBL. 22 REF.Article

IL SUCCO DI POMPELMO ITALIANO = JUS DE POMELO D'ITALIEPENNISI L.1975; ESSENZE DERIV. AGRUM.; ITAL.; DA. 1975; VOL. 45; NO 2; PP. 129-143; BIBL. 10REF.; (IV CONV. NAZ. OLII ESSENZIALI DERIV. AGRUM. ATTI; REGGIO CALABRIA; 1975)Conference Paper

PECTINESTERASE ACTIVITY IN THE COMPONENT PARTS OF DIFFERENT ISRAELI CITRUS FRUIT VARIETIES = ACTIVITE DE LA PECTINESTERASE DANS DIVERSES PARTIES CONSTITUANTES DE DIVERSES VARIETES D'AGRUMES D'ISRAELROTHSCHILD G; MOYAL Z; KARSENTY A et al.1974; J. FOOD TECHNOL.; G.B.; DA. 1974; VOL. 9; NO NO 4; PP. 471-475; BIBL. 8 REF.Article

SULLE CARATTERISTICHE ANALITICHE DEI SUCCHI DI TANGELO MAPO E DI POMPELMO PRODOTTI IN CALABRIA E BASILICATA = CARACTERISTIQUES CHIMIQUES DES JUS DE TANGELO MAPO ET DE POMELOS PRODUITS EN CALABRE ET BASILICATEMICALI B.1977; ESSENZE DERIV. AGRUM.; ITA; DA. 1977; VOL. 47; NO 3; PP. 372-380; BIBL. 8 REF.Article

METHOD FOR TESTING THE PURITY OF ISRAELI CITRUS JUICES = METHODE DE DETERMINATION DE LA PURETE DES JUS D'AGRUMES D'ISRAELLIFSHITZ A; STEPAK Y; BROWN MB et al.1974; J. ASS. OFF. ANAL. CHEMISTS; U.S.A.; DA. 1974; VOL. 57; NO 5; PP. 1169-1175; BIBL. 13REF.Article

DISTRIBUTION OF VOLATILE COMPOUNDS BETWEEN THE PULP AND SERUM OF SOME FRUIT JUICE = DISTRIBUTION DES COMPOSES VOLATILS ENTRE PULPE ET SERUM DE QUELQUES JUS DE FRUITSRADFORD T; KAWASHIMA K; FRIEDEL PK et al.1974; J. AGRIC. FOOD CHEM.; U.S.A.; DA. 1974; VOL. 22; NO 6; PP. 1066-1070; BIBL. 14 REF.Article

PIGMENTATION AND COLOR COMPARISON OF RUBY RED AND STAR RUBY GRAPEFRUIT JUICECRUSE RR; LIME BJ; HENSZ RA et al.1979; J. AGRIC. FOOD CHEM.; USA; DA. 1979; VOL. 27; NO 3; PP. 641-642; BIBL. 6 REF.Article

L'ACIDO 1-MALICO NEL SUCCO DEI POMPELMI DELLA CALABRIA E DELLA BASILICATA = L'ACIDE MALIQUE-1 DANS LE JUS DE POMELO DE CALABRE ET DE BASILICATEDE LEO MM; MAZZA B; DI GIACOMO A et al.1978; ESSENZE DERIV. AGRUM.; ITA; DA. 1978; VOL. 48; NO 4; PP. 390-398; BIBL. 19 REF.Conference Paper

SUL CONTENUTO IN NITRATI DEI SUCCHI DI ALCUNE SPECIE AGRUMARIE = TENEUR EN NITRATE DES JUS DE QUELQUES ESPECES D'AGRUMEDE LEO MM; MAZZA B; DI GIACOMO A et al.1978; ESSENZE DERIV. AGRUM.; ITA; DA. 1978; VOL. 48; NO 4; PP. 399-408; BIBL. 8 REF.Conference Paper

EFFECT OF ELECTROLYTIC TINPLATE AND PACK VARIABLES ON THE SHELF LIFE OF CANNED PURE CITRUS FRUIT JUICES = EFFET DES PARAMETRES DE L'ETAMAGE ELECTROLYTIQUE ET DU CONDITIONNEMENT SUR LA DUREE DE CONSERVATION DES JUS DE FRUITS D'AGRUMES PURS EN BOITESEMEL A; SAGUY M.1974; J. FOOD TECHNOL.; G.B.; DA. 1974; VOL. 9; NO 4; PP. 459-470; BIBL. 22 REF.Article

SUL CONTENUTO IN ACIDO ISOCITRICO NEI SUCCHI DI AGRUMI. III: SUCCHI DI POMPELMO E DI TANGELO MAPO = TENEUR EN ACIDE ISOCITRIQUE DANS LES JUS D'AGRUMES. III. JUS DE POMELO ET DE TANGELO MAPOMICALI B.1978; ESSENZE DERIV. AGRUM.; ITA; DA. 1978; VOL. 48; NO 3; PP. 345-351; BIBL. 6 REF.Conference Paper

LOSS OF ASCORBIC ACID FROM GRAPEFRUIT JUICE WHEN CULTURED WITH ASPERGILLUS PARASITICUS = PERTES EN ACIDE ASCORBIQUE DU JUS DE POMELO INOCULE AVEC A. P.ALDERMAN GG; MARTH EH.1974; J. MILK FOOD TECHNOL.; U.S.A.; DA. 1974; VOL. 37; NO 11; PP. 551-552; BIBL. 8REF.Article

PRODUCTION OF AFLATOXIN IN CONCENTRATED AND DILUTED GRAPEFRUIT JUICE = PRODUCTION D'AFLATOXINE DANS LE JUS DE POMELO CONCENTRE OU DILUEALDERMAN GG; MARTH EH.1974; J. MILK FOOD TECHNOL.; U.S.A.; DA. 1974; VOL. 37; NO 7; PP. 395-398; BIBL. 25REF.Article

SENSORY EVALUATIONS ON TANGERINE-GRAPEFRUIT JUICE BLENDS.WAGNER CJ JR; SHAW PE.1978; J. FOOD SCI.; U.S.A.; DA. 1978; VOL. 43; NO 1; PP. 267-269; BIBL. 9 REF.Article

NARINGIN BITTERNESS OF GRAPEFRUIT JUICE DEBITTERED WITH NARINGINASE IMMOBILIZED IN A HOLLOW FIBEROLSON AC; GRAY GM; GUADAGNI DG et al.1979; J. FOOD SCI.; USA; DA. 1979; VOL. 44; NO 5; PP. 1358-1361; BIBL. 19 REF.Article

RELACION ENTRE LOS GRADOS BRIX DE LOS ZUMOS CITRICOS Y SUS COMPONENTES SOLUBLES. = RELATION ENTRE LE DEGRE BRIX DES JUS D'AGRUMES ET LEURS CONSTITUANTS SOLUBLESROYO IRANZO J; PERIS TORAN MJ.1977; REV. AGROQUIM. TECNOL. ALIMENT.; ESP.; DA. 1977; VOL. 17; NO 4; PP. 435-443; BIBL. 2 REF.Article

A HIGH-PRESSURE LIQUID CHROMATOGRAPHIC METHOD FOR THE RESOLUTION AND QUANTITATION OF NARINGIN AND NARINGENIN RUTINOSIDE IN GRAPEFRUIT JUICE.FISHER JF; WHEATON TA.1976; J. AGRIC. FOOD CHEM.; U.S.A.; DA. 1976; VOL. 24; NO 4; PP. 898-899; BIBL. 13 REF.Article

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