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EFFECT OF BAKING AND FRYING ON NUTRITIVE VALUE OF POTATOES : MINERALS = EFFETS DE LA CUISSON AU FOUR ET DE LA FRITURE SUR LA VALEUR NUTRITIVE DES POMMES DE TERRE : LES ELEMENTS MINERAUXMONDY NI; PONNAMPALAM R.1983; JOURNAL OF FOOD SCIENCE; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1983; VOL. 48; NO 5; PP. 1475-1478; BIBL. 14 REF.; 7 FIG./3 TABL.Article

ALPHA -CHACONINE AND ALPHA -SOLANINE CONTENT OF POTATO PRODUCTS AND THEIR STABILITY DURING SEVERAL MODES OF COOKINGBUSHWAY RJ; PONNAMPALAM R.1981; J. AGRIC. FOOD CHEM.; ISSN 0021-8561; USA; DA. 1981; VOL. 29; NO 4; PP. 814-817; BIBL. 14 REF.Article

DETERMINATION OF TOTAL GLYCOALKALOIDS (TGA) IN DEHYDRATED POTATOES = DOSAGE DES GLYCOALCALOIDES TOTAUX DANS LES POMMES DE TERRE DESHYDRATEESMONDY NI; PONNAMPALAM R.1983; JOURNAL OF FOOD SCIENCE; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1983; VOL. 48; NO 2; PP. 612-614; BIBL. 21 REF.; 5 FIG.Article

EFFECT OF COOKING ON THE TOTAL GLYCOALKALOID CONTENT OF POTATOES = EFFET DE LA CUISSON SUR LA TENEUR TOTALE EN GLYCOALCALOIDES DES POMMES DE TERREPONNAMPALAM R; MONDY NI.1983; JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY; ISSN 0021-8561; USA; DA. 1983; VOL. 31; NO 3; PP. 493-495; BIBL. 24 REF.; 5 FIG./3 TABL.Article

Effect of sprout inhibitors and nitrogen fertilization on nitrate-N content of potato tubers = Effets des inhibiteurs de germination et de la fertilisation azotée sur les teneurs en azote sous forme de nitrates des tubercules de pommes de terrePONNAMPALAM, R; MONDY, N. I.Journal of food science. 1985, Vol 50, Num 5, pp 1246-1256, issn 0022-1147, 4 p.Article

Effect of foliar application of indoleacetic acid on the total glycoalkaloids and nitrate nitrogen content of potatoes = Effet d'applications foliaires d'acide indolacétique sur la teneur en glycoalcaloïdes totaux et en azote, sous forme nitrate, des pommes de terrePONNAMPALAM, R; MONDY, N. I.Journal of agricultural and food chemistry (Print). 1986, Vol 34, Num 4, pp 686-688, issn 0021-8561Article

A research note. Effect of magnesium fertilizers on total glycoalkaloids and nitrate-N in Katahdin tubers = Note de recherche. Effet des fertilisants au magnésium sur les teneurs en glycoalcaloïdes totaux et en azote des nitrates de pommes de terre KatahdinMONDY, N. I; PONNAMPALAM, R.Journal of food science. 1985, Vol 50, Num 2, pp 535-536, issn 0022-1147Article

A research note. Effect of sprout inhibitor isopropyl-N(3-chlorophenyl)-carbamate on total glycoalkaloid content of potatoes = Note de recherche. Effet d'un inhibiteur de germination, l'isopropyl-N(chloro-3-phényl)-carbamate, sur les teneurs en glycoalcaloïdes totaux des pommes de terreMONDY, N. I; PONNAMPALAM, R.Journal of food science. 1985, Vol 50, Num 1, pp 258-259, issn 0022-1147Article

Effect of baking and frying on nutritive value of potatoes. Nitrogenous constituents = Effets de la cuisson et de la friture sur la valeur nutritive des pommes de terre. Les composés azotésPONNAMPALAM, R; MONDY, N. I.Journal of food science. 1983, Vol 48, Num 6, pp 1613-1616, issn 0022-1147Article

Effect of sprout inhibitors and nitrogen fertilization on nitrate-N content of potato tubers = Effet des inhibiteurs de germination et de la fertilisation azotée sur la teneur en azote sous forme de nitrates des tubercules de pommes de terrePONNAMPALAM, R; MONDY, N. I.Journal of food science. 1985, Vol 50, Num 6, issn 0022-1147, 1771Article

Effect of sprout inhibitor isopropyl N-(3-chlorophenyl) carbamate (CIPC) on phenolic and ascorbic acid content of potatoes = Effet d'un inhibiteur de germination, l'isopropyl N-(3-chlorophényl) carbamate (CIPC) sur les teneurs en composés phénoliques et en acide ascorbique des pommes de terrePONNAMPALAM, R; MONDY, N. I.Journal of agricultural and food chemistry (Print). 1986, Vol 34, Num 2, pp 262-263, issn 0021-8561Article

Potato quality as affected by source of magnesium fertilizer : nitrogen, minerals, and ascorbic acid = Influence de la fertilisation par le magnésium sur la qualité des pommes de terre : l'azote, les éléments minéraux et l'acide ascorbiqueMONDY, N. I; PONNAMPALAM, R.Journal of food science. 1986, Vol 51, Num 2, pp 352-354, issn 0022-1147Article

Inhibition of 1-aminocyclopropane-1-carboxylic acid-dependent ethylene production in tomato-tissue discs by biochemical treatmentsPONNAMPALAM, R; ARUL, J; MAKHLOUF, J et al.Postharvest biology and technology. 1993, Vol 2, Num 4, pp 291-300, issn 0925-5214Article

Induction of 6-lethoxymellein and resistance to storage pathogens in carrot slices by UV-CMERCIER, J; ARUL, J; PONNAMPALAM, R et al.Journal of phytopathology (1986). 1993, Vol 137, Num 1, pp 44-54, issn 0931-1785Article

Effect of soil applications of magnesium sulfate and dolomite on the quality of potato tubersMONDY, N. I; GOSSELIN, B; PONNAMPALAM, R et al.American potato journal. 1987, Vol 64, Num 1, pp 27-34, issn 0003-0589Article

Effect of acetylation on composition of phenolic acids and proteolysis of rapeseed flour = Effet de l'acétylation sur la composition des acides phénoliques et sur la protéolyse de la farine de colzaPONNAMPALAM, R; VIJAYALAKSHMI, M. A; LEMIEUX, L et al.Journal of food science. 1987, Vol 52, Num 6, pp 1552-1594, issn 0022-1147, 6 p.Article

Chitosan coating effect on storability and quality of fresh strawberriesEL GHAOUTH, A; ARUL, J; PONNAMPALAM, R et al.Journal of food science. 1991, Vol 56, Num 6, pp 1618-1631, issn 0022-1147, 4 p.Article

Some functional and nutritional properties of oat flours as affected by proteolysis = Influence de la protéolyse sur quelques propriétés fonctionnelles et nutritionnelles des farines d'avoinePONNAMPALAM, R; GOULET, G; AMIOT, J et al.Journal of agricultural and food chemistry (Print). 1987, Vol 35, Num 2, pp 279-285, issn 0021-8561Article

Chitosan coating to extend the storage life of tomatoesEL GHAOUTH, A; PONNAMPALAM, R; CASTAIGNE, F et al.HortScience. 1992, Vol 27, Num 9, pp 1016-1018, issn 0018-5345Article

Some functional properties of acetylated and succinylated oat protein concentrates and a blend of succinylated oat protein and whey protein concentrates = Quelques propriétés fonctionnelles de concentrés protéiques succinylés ou acétylés d'avoine et d'un mélange de protéines succynilées d'avoine et de concentrés protéiques de lactosérumPONNAMPALAM, R; GOULET, G; AMIOT, J et al.Food chemistry. 1988, Vol 29, Num 2, pp 109-118, issn 0308-8146Article

Nutritional value of acylated oat protein concentrates = Valeur nutritive des concentrés protéiques acylés d'avoineGOULET, G; PONNAMPALAM, R; AMIOT, J et al.Journal of agricultural and food chemistry (Print). 1987, Vol 35, Num 4, pp 589-592, issn 0021-8561Article

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