Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("POULTRY")

Filter

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 4995

  • Page / 200
Export

Selection :

  • and

REINIGUNG UND DESINFEKTION IN GEFLUEGELSCHLACHTEREIEN MOEGLICHKEITEN UND GRENZEN. = LAVAGE ET DESINFECTION DANS LES ABATTOIRS DE VOLAILLE. POSSIBILITES ET LIMITESWETTKE K.1977; TIERAERZTL. UMSCH.; DTSCH.; DA. 1977; VOL. 32; NO 12; PP. 670-675 (4P.); BIBL. 11 REF.Article

BASES SCIENTIFIQUES DE LA NORMALISATION DE L'ALIMENTATION DES VOLAILLESSMETNEV SI; GRIGOR'EV NG; LOBIN NV et al.1977; VEST. SEL'SKOKHOZ. NAUKI; S.S.S.R.; DA. 1977; NO 4; PP. 36-46; BIBL. 34 REF.Article

LIQUID DIETS CONTAINING POULTRY WASTES FOR RUMINANTS.MCNIVEN M; SUMMERS JD; LEESON S et al.1976; CANAD. J. ANIM. SCI.; CANADA; DA. 1976; VOL. 56; NO 2; PP. 221-225; ABS. FR.; BIBL. 16 REF.Article

ASPECT ACTUEL ET DEVELOPPEMENT FUTUR DES TECHNIQUES DE REPRODUCTION ET DE GENETIQUE EN SELECTION DES VOLAILLESHORN P.1976; ALLATTENYESZTES; MAGYAR.; DA. 1976; VOL. 25; NO 2; PP. 143-150; ABS. ALLEM. ANGL. RUSSE; BIBL. 21 REF.Article

METABOLISME AZOTE CHEZ LES BOVINS RECEVANT DES GRANULES CONTENANT DE LA FIENTE SECHEE DE VOLAILLESKIRILOV MP; SABIROV A KH.1976; DOKL. VSESOJUZ. AKAD. SEL'SKOKHOZ. NAUK V.I. LENINA; S.S.S.R.; DA. 1976; NO 11; PP. 37-39; BIBL. 4 REF.Article

THE ROLE OF MICRO-ORGANISMS IN POULTRY TAINTS. = ROLE DES MICROORGANISMES DANS LES ALTERATIONS DES VOLAILLESPEEL JL; GEE JM.1976; SOC. APPL. BACTERIOL., SYMP.; U.S.A.; DA. 1976; NO 4; PP. 151-160; BIBL. 2 P.Article

MICROBIAL FLORA OF PRESEASONED COMMINUTED TURKEY MEAT.GUTHERTZ LS; FRUIN JT; FOWLER JL et al.1977; J. FOOD PROTECT.; U.S.A.; DA. 1977; VOL. 40; NO 5; PP. 322-324; BIBL. 10 REF.Article

MICROBIOLOGICAL PROBLEMS OF POULTRY AT REFRIGERATOR TEMPERATURES. A REVIEW.BARNES EM.1976; J. SCI. FOOD AGRIC.; G.B.; DA. 1976; VOL. 27; NO 8; PP. 777-782; BIBL. 24 REF.Article

SPOILAGE ODORS IN POULTRY MEAT PRODUCED BY PIGMENTED AND NONPIGMENTED PSEUDOMONAS.COX NA; JUVEN BJ; THOMSON JE et al.1975; POULTRY SCI.; U.S.A.; DA. 1975; VOL. 54; NO 6; PP. 2001-2006; BIBL. 20 REF.Article

INCIDENCE OF SALMONELLA IN RETAILED RAW CUT-UP CHICKEN.DUITSCHAEVER CL.1977; J. FOOD PROTECT.; U.S.A.; DA. 1977; VOL. 40; NO 3; PP. 191-192; BIBL. 9 REF.Article

CAMPYLOBACTER JEJUNI: INCIDENCE IN PROCESSED BROILERS AND BIOTYPE DISTRIBUTION IN HUMAN AND BROILER ISOLATESSHANKER S; ROSENFIELD JA; DAVEY GR et al.1982; APPL. ENVIRON. MICROBIOL.; ISSN 0099-2240; USA; DA. 1982; VOL. 43; NO 5; PP. 1219-1220; BIBL. 18 REF.Article

PERFORMANCE AND CARCASS QUALITY OF BROILER TOM TURKEYS SUBJECTED TO A POST-HATCH FAST AND OFFERED STARTING RATIONS OF DIFFERENT NUTRIENT CONCENTRATIONMORAN ET JR.1978; CANAD. J. ANIMAL SCI.; CAN; DA. 1978; VOL. 58; NO 2; PP. 233-243; ABS. FRE; BIBL. 18 REF.Article

EINFLUSS VON LAGERDAUER UND -TEMPERATUR AUF DIE FLEISCHQUALITAET BEI GEFLUEGEL. = INFLUENCE DE LA DUREE ET DE LA TEMPERATURE D'ENTREPOSAGE SUR LA QUALITE DE LA CHAIR DE VOLAILLERISTIC M.1977; KAELTE U. KLIMATECH.; DTSCH.; DA. 1977; VOL. 30; NO 11; PP. 464-474 (6P.)Article

HATCHABILITY UNAFFECTED BY FEEDING POULTRY LITTER.COOPER JB; HUGHES BL.1976; POULTRY SCI.; U.S.A.; DA. 1976; VOL. 55; NO 3; PP. 1138-1140; BIBL. 8 REF.Article

SOCIAL BEHAVIOR OF THE FOWL.SIEGEL PB.1976; POULTRY SCI.; U.S.A.; DA. 1976; VOL. 55; NO 1; PP. 5-13; BIBL. 1 P. 1/2Article

DIE URSACHEN DER STAPHYLOKOKKENKONTAMINATION BEI DER GEWINNUNG VON BRATHAEHNCHEN. = CAUSES DE LA CONTAMINATION PAR LES STAPHYLOCOQUES LORS DE LA PRODUCTION DES POULETS A ROTIRKUSCH D; GOTZE U.1976; FLEISCH WIRTSCH.; DTSCH.; DA. 1976; VOL. 56; NO 5; PP. 707-709; ABS. ANGL. FR.; BIBL. 1/2 P.Article

VALORISATION DES FIENTES DE VOLAILLES DANS L'ALIMENTATION ANIMALE NOTAMMENT DANS L'ALIMENTATION DES RUMINANTS.BORIES G; WOIRHAYE; BARRE P et al.sdDGRST-7470326; FR.; DA. S.D.; PP. (252P.); BIBL. DISSEM.; (RAPP. FINAL, ACTION CONCERTEE: TECHNOL. AGRIC. ALIMENT.)Report

ORIGIN AND PREVALENCE OF CAMPYLOBACTER JEJUNI IN POULTRY PROCESSING = ORIGINE ET PREDOMINANCE DE CAMPYLOBACTER JEJUNI LORS DE LA TRANSFORMATION DES VOLAILLESOOSTEROM J; NOTERMANS S; KARMAN H et al.1983; JOURNAL OF FOOD PROTECTION; ISSN 0362-028X; USA; DA. 1983; VOL. 46; NO 4; PP. 339-344; BIBL. 24 REF.; 7 TABL.Article

LES DETERMINANTS DE LA CONCENTRATION DANS LES SECTEURS AGRO-ALIMENTAIRES. LE CAS DE LA FILIERE "VOLAILLES DE CHAIR"SAUNIER P; SCHALLER B.1982; ; FRA; PARIS : INRA, STATION D'ECONOMIE ET DE SOCIOLOGIE RURALES; DA. 1982; PP. 1-112; 115 P.; ISBN 2-85340-351-3Book

EINFLUSSFAKTOREN AUF DIE FLEISCH-BESCHAFFENHEIT BEI BROILERN = FACTEURS INFLUENCANT LA QUALITE DE LA CHAIR DES POULETS DE CHAIRRISTIC M.1981; FLEISCHWITSCHAFT; ISSN 0015-363X; DEU; DA. 1981; VOL. 61; NO 10; PP. 1522-1531; 6 P.; BIBL. 20 REF.Article

THE INFLUENCE OF FRYER TEMPERATURE AND RAW WEIGHT ON FRY TIME OF DEEP-FAT FRIED CHICKEN THIGHSLANE RH; MUIR WM; MULLINS SG et al.1980; POULT. SCI.; ISSN 0032-5791; USA; DA. 1980; VOL. 59; NO 1; PP. 2467-2469; BIBL. 9 REF.Article

VARIABLE FREQUENCY STUNNING AND A COMPARISON OF TWO BLEED-OUT TIME INTERVALS FOR MAXIMIZING BLOOD RELEASE IN PROCESSED POULTRY.KUENZEL WJ; INGLING AL; DENBOW DM et al.1978; POULTRY SCI.; U.S.A.; DA. 1978; VOL. 57; NO 2; PP. 449-454; BIBL. 3 REF.Article

EVALUATION ACTUELLE DES ALIMENTS PROTEIQUES D'ORIGINE ANIMALE DANS L'ALIMENTATION DES VOLAILLES ET DES PORCSKRALOVANGZKY UP.1977; ALLATTENYESZTES; MAGYAR.; DA. 1977; VOL. 26; NO 1; PP. 1-8; ABS. ALLEM. ANGL. RUSSE; BIBL. 5 REF.Article

ZUR QUALITAETS-SITUATION BEI SCHLACHTGEFLUEGEL DES HANDELS. = SITUATION, DU POINT DE VUE QUALITE, DANS LE COMMERCE DES VOLAILLESHENNER S; MANTEL T; SCHNEIDERHAN M et al.1977; FLEISCH WIRTSCH.; DTSCH.; DA. 1977; VOL. 57; NO 5; PP. 996-998; ABS. ANGL. FR.; BIBL. 1/2 P.Article

FURTHER STUDIES OF POSTMORTEM AGING EFFECTS ON CHICKEN ACTOMYOSIN. = NOUVELLES ETUDES DES EFFETS DE LA MATURATION POSTMORTEM SUR L'ACTOMYOSINE DU POULETWOLFE FH; SAMEJIMA K.1976; J. FOOD SCI.; U.S.A.; DA. 1976; VOL. 41; NO 2; PP. 244-249; BIBL. 19 REF.Article

  • Page / 200