Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("PRODUIT CONGELE")

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 1390

  • Page / 56
Export

Selection :

  • and

ETUDE SUR LA MYCOFLORE DES ALIMENTS CONGELES VENDUS SUR LES MARCHES DE DETAILUDAGAWA S; ICHINOE M; TANIGUCHI S et al.1975; BULL. NATION. INST. HYG. SCI.; JAP.; DA. 1975; NO 93; PP. 142-145; ABS. ANGL.; BIBL. 6 REF.Article

BACTERIOLOGICAL QUALITY OF SOFT-SERVE MIXES AND FROZEN PRODUCTSRYAN JJ; GOUGH RH.1982; J. FOOD PROT.; ISSN 0362-028X; USA; DA. 1982; VOL. 45; NO 3; PP. 279-280; BIBL. 8 REF.Article

RESULTATS D'ETUDES CHIMIQUES ET MICROBIOLOGIQUES SUR LA CONSERVATION DU POISSON DU LAC ASSOUAN EN EGYPTEMAHFOOZ GOMA; SHAWKI EL BAHRAWI.1974; ELELMISZERVIZGAL. KOEZL.; MAGYAR; DA. 1974; VOL. 20; NO 1-2; PP. 59-62; ABS. RUSSE ALLEM. ANGL. FR.; BIBL. 15REF.Article

ANFORDERUNGEN AN LAGERVERSUCHE MIT TIEFGEFRORENEN LEBENSMITTELN = DONNEES D'EXPERIMENTATION, DE STOCKAGE DES PRODUITS ALIMENTAIRES SURGELESREINDL B; GROSSKLAUS R; BUSSE H et al.1983; FLEISCHWIRTSCHAFT; ISSN 0015-363X; DEU; DA. 1983; VOL. 63; NO 7; PP. 1193-1196; ABS. ENG; BIBL. 22 REF.; 2 FIG./2 TABL.Article

MAINTAINING THE QUALITY OF FROZEN FOODS DURING DISTRIBUTIONBRAMSNAES F.1981; FOOD TECHNOL. (CHIC.); ISSN 0015-6639; USA; DA. 1981; VOL. 35; NO 4; PP. 38-43; BIBL. 26 REF.Article

MICROBIOLOGICAL QUALITY OF COMMERCIAL FROZEN MINCED FISH BLOCKSLICCIARDELLO JJ; HILL WS.1978; J. FOOD PROTECT.; USA; DA. 1978; VOL. 41; NO 12; PP. 948-952; BIBL. 17 REF.Article

THE USE OF SALINE-WASHED FROZEN RED CELLS FOR EXTRACORPOREAL BYPASS. A TECHNIQUE FOR REDUCING HEMOLYSIS = UTILISATION D'HEMATIES CONGELEES LAVEES AU SERUM SALE DANS LA CIRCULATION EXTRACORPORELLE. UNE TECHNIQUE POUR REDUIRE L'HEMOLYSELEWIS M; PINDER GC; LEFEMINE AA et al.1975; ANN. THORAC. SURG.; U.S.A.; DA. 1975; VOL. 19; NO 2; PP. 153-157; BIBL. 13REF.Article

ETUDE EXPERIMENTALE DE LA PERSISTANCE DE DIVERS VIRUS ENTERIQUES A RNA DANS LES ALIMENTS SURGELES.KUBELIK LINDNER U.1975; ; S.L.; DA. 1975; PP. 1-74; H.T. 15; BIBL. 7 P.; (THESE DOCT. UNIV., MENTION PHARM.; LOUIS PASTEUR STRASBOURG)Thesis

UNTERSUCHUNGEN AN STAPHYLOKOKKEN AUS DEM AUFTAUWASSER VON GEFRIERGEFLUEGEL = RECHERCHES SUR LES STAPHYLOCOQUES PROVENANT DES EAUX DE DECONGELATION DES VOLAILLES CONGELEESKUSCH D; GOETZE U.1974; FLEISCH WIRTSCH.; DTSCH.; DA. 1974; VOL. 54; NO 12; PP. 1960-1965 (4P.); ABS. ANGL. FR.; BIBL. 1/2P.Article

CHANGES IN SUCROSE, FRUCTOSE AND GLUCOSE CONTENT OF FROZEN STRAWBERRIES WITH THAWING = MODIFICATION DES TENEURS EN SACCHAROSE, FRUCTOSE ET GLUCOSE LORS DE LA DECONGELATION DES FRAISES SURGELEESSKREDE G.1983; JOURNAL OF FOOD SCIENCE; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1983; VOL. 48; NO 4; PP. 1094-1100; 4 P.; BIBL. 10 REF.; 1 FIG./3 TABL.Article

NASE POZNATKY SO ZABEZPECOVANIM PRIPRAVY A PRODAVANIA MRAZENYEH JEDAL V.N.P. DUSLO SALA = NOTRE EXPERIENCE CONCERNANT LA TECHNOLOGIE ET LA DISTRIBUTION DES ALIMENTS CONGELES DANS UNE ENTREPRISE DE DUSLO SALAMAZAG J; SIMKOVICOVA H.1978; CESKOSL. HYG.; CSK; DA. 1978; VOL. 23; NO 6-7; PP. 295-299; ABS. RUS/ENGArticle

STUDIES OF DIFFERENT SAMPLING METHODS FOR THE DETERMINATION OF BACTERIAL COUNTS FROM FROZEN BROILERSNOTERMANS S; KAMPELMACHER EH; VAN SCHOTHORST M et al.1975; J. APPL. BACTERIOL.; G.B.; DA. 1975; VOL. 39; NO 2; PP. 125-131; BIBL. 13 REF.Article

ONDERZOEKINGEN OVER HET KWANTITATIEF VOORKOMEN VAN SALMONELLAE BIJ DIEPVRIESKUIKENS. = RECHERCHES QUANTITATIVES SUR LA PRESENCE DES SALMONELLES DANS LES POULETS SURGELESNOTERMANS S; VAN SCHOTHORST M; VAN LEUSDEN FM et al.1975; T. DIERGENEESKDE; NEDERL.; DA. 1975; VOL. 100; NO 12; PP. 648-653; ABS. ANGL.; BIBL. 11 REF.Article

UNTERSUCHUNGEN UEBER DIE HYGIENISCHE BESCHAFFENHEIT VON GEFROREN IM HANDEL ANGEBOTENEM IN- UND AUSLAENDISCHEM GEFLUEGEL (BRATHAEHNCHEN, ENTEN UND PUTEN) = RECHERCHES SUR LES CARACTERISTIQUES HYGIENIQUES DES VOLAILLES CONGELEES (POULETS A ROTIR, CANARDS, DINDES) COMMERCIALISEES EN PROVENANCE DE REPUBLIQUE FEDERALE ALLEMANDE OU DE L'ETRANGERGOETZE U.1974; FLEISCH WIRTSCH.; DTSCH.; DA. 1974; VOL. 54; NO 8; PP. 1347-1360 (11P.); ABS. ANGL. FR.; BIBL. 120REF.Article

FROZEN FOOD HANDLING DURING DISTRIBUTION = MANIPULATION DES PRODUITS SURGELES LORS DE LA DISTRIBUTIONSYMONS HW.1983; DAIRY AND FOOD SANITATION; ISSN 514691; USA; DA. 1983; VOL. 3; NO 5; PP. 175-178; BIBL. 10 REF.; 1 FIG.Article

CONGELATION DE DENREES ALIMENTAIRES EN CELLULE FLUIDISEE A FLOTTATION = FREEZING OF FOODSTUFFS BY FLOTATION ON A FLUIDIZED BEDMARIN MICHELE.1982; ; FRA; DA. 1982; 97 F.-51 PL.; 30 CM; BIBL. 43 REF.; TH. DOCT.-ING.: SCI. ALIMENT./EC. NATL. SUPER. AGRON. MONTPELLIER/1982Thesis

18-MONTH STORAGE STUDY OF PREPARED FROZEN FOODS CONTAINING PROTEIN CONCENTRATESAMIHUD KRAMER; KING RL; WESTHOFF DC et al.1979; A.S.H.R.A.E. TRANS.; USA; DA. 1979; VOL. 85; NO 2; PP. 31-55; BIBL. 11 REF.Article

ONDERZOEK NAAR DE AANWEIZIGHEID EN BETEKENIS VAN SCHIMMELS EN GISTEN OP DIEPGEVROREN EETWAREN VAN DIERLIJKE OORSPRONG. = LA RECHERCHE DES MOISISSURES ET DES LEVURES ET LEUR IMPORTANCE DANS LES ALIMENTS SURGELES D'ORIGINE ANIMALEVERCRUYSSE JG.1976; T. DIERGENEESKDE; NEDERL.; DA. 1976; VOL. 101; NO 5; PP. 227-233; ABS. ANGL.; BIBL. 22 REF.Article

RECHERCHES DE SALMONELLES DANS LA VIANDE CONGELEE (ESTIMATION DU TEST PRESOMPTIF SUR "LYSINE-IRON-CYSTINE-NEUTRAL RED")PAPADIAS A; SKOUNTZOS C.1974; ARCH. INST. PASTEUR HELLEN.; GRECE; DA. 1974; VOL. 20; PP. 83-94; ABS. GREC ANGL.; BIBL. 2 P.Article

COMPOSITION OF SERUM AND SENSORY EVALUATION OF COOKED-FROZEN-THAWED SCRAMBLED EGGS AT VARIOUS SALT LEVELS = COMPOSITION DU SERUM ET ANALYSE SENSORIELLE DES OEUFS BROUILLES CONGELES-DECONGELES, A DIFFERENTES TENEURS EN SELFEISER GE; COTTERILL OJ.1983; JOURNAL OF FOOD SCIENCE; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1983; VOL. 48; NO 3; PP. 794-797; BIBL. 17 REF.; 4 FIG./2 TABL.Article

ELECTROCONDUCTIVE THAWING BY LIQUID CONTACT. = DECONGELATION ELECTROCONDUCTIVE PAR CONTACT AVEC UN LIQUIDENAVEH D; KOPELMAN IJ; MIZRAHI S et al.1983; JOURNAL OF FOOD TECHNOLOGY.; ISSN 0022-1163; GBR; DA. 1983; VOL. 18; NO 2; PP. 171-176; BIBL. 5 REF.; 4 FIG.Article

SODIUM IN COMMERCIALLY PRODUCED FROZEN PIZZAS = LE SODIUM DANS LES PIZZAS SURGELEES COMMERCIALISEESRANHOTRA GS; VETTER JL; GELROTH JA et al.1983; CEREAL CHEMISTRY; ISSN 0009-0352; USA; DA. 1983; VOL. 60; NO 4; PP. 325-326; BIBL. 6 REF.; 1 FIG./2 TABL.Article

PREPARATION INDUSTRIELLE DE VIANDES BOVINES CONGELEES1982; ; FRA; RIOM : CEMAGREF; DA. 1982; 189 P.; BIBL. 50 REF.; ETUDE NO 8Book

THE FROZEN FOOD LABEL AND CONSUMER NEEDSSYMONS HW.1981; FOOD TECHNOL. (CHIC.); ISSN 0015-6639; USA; DA. 1981; VOL. 35; NO 2; PP. 65-66Article

THE SUITABILITY OF FROZEN AND FREEZE-DRIED ZOOPLANKTON AS FOOD FOR FISH LARVAE: A BIOCHEMICAL TEST PROGRAMGRABNER M; WIESER W; LACKNER R et al.1981; AQUACULTURE; ISSN 0044-8486; NLD; DA. 1981; VOL. 26; NO 1-2; PP. 85-94; BIBL. 13 REF.Article

  • Page / 56