Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("PRODUIT CONGELE")

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 2124

  • Page / 85

Export

Selection :

  • and

ETUDE SUR LA MYCOFLORE DES ALIMENTS CONGELES VENDUS SUR LES MARCHES DE DETAILUDAGAWA S; ICHINOE M; TANIGUCHI S et al.1975; BULL. NATION. INST. HYG. SCI.; JAP.; DA. 1975; NO 93; PP. 142-145; ABS. ANGL.; BIBL. 6 REF.Article

BACTERIOLOGICAL QUALITY OF SOFT-SERVE MIXES AND FROZEN PRODUCTSRYAN JJ; GOUGH RH.1982; J. FOOD PROT.; ISSN 0362-028X; USA; DA. 1982; VOL. 45; NO 3; PP. 279-280; BIBL. 8 REF.Article

RESULTATS D'ETUDES CHIMIQUES ET MICROBIOLOGIQUES SUR LA CONSERVATION DU POISSON DU LAC ASSOUAN EN EGYPTEMAHFOOZ GOMA; SHAWKI EL BAHRAWI.1974; ELELMISZERVIZGAL. KOEZL.; MAGYAR; DA. 1974; VOL. 20; NO 1-2; PP. 59-62; ABS. RUSSE ALLEM. ANGL. FR.; BIBL. 15REF.Article

BEHAVIOUR OF FROZEN MEAT PRODUCTS IN FIRE SITUATIONS. = COMPORTEMENT DE LA VIANDE CONGELEE EN CAS D'INCENDIE.HUNT JH.1983; INT. J. REFRIG., INTERNATIONAL JOURNAL OF REFRIGERATION.; ISSN 0140-7007; GBR; DA. 1983; VOL. 6; NO 1; PP. 39-42; ABS. FRE; BIBL. 1 REF.; 1 TABL.Conference Paper

THE APPLICABILITY OF OPEN DATE MARKING FOR QUICK FROZEN FOODSYMONS HW.1980; INT. J. REFRIG.; ISSN 0140-7007; GBR; DA. 1980; VOL. 3; NO 3; PP. 167-170; ABS. FRE; BIBL. 8 REF.Article

L'HETERO-INSEMINATION PAR LE SPERME HUMAIN CONGELE. PREMIERS RESULTATS DE L'HOPITAL NECKERMILLET D; JONDET M; NETTER A et al.1974; J. GYNECOL. OBSTETR. BIOL. REPROD.; FR.; DA. 1974; VOL. 3; NO 6; PP. 903-911; ABS. ANGL.; BIBL. 1 P.Article

ANFORDERUNGEN AN LAGERVERSUCHE MIT TIEFGEFRORENEN LEBENSMITTELN = DONNEES D'EXPERIMENTATION, DE STOCKAGE DES PRODUITS ALIMENTAIRES SURGELESREINDL B; GROSSKLAUS R; BUSSE H et al.1983; FLEISCHWIRTSCHAFT; ISSN 0015-363X; DEU; DA. 1983; VOL. 63; NO 7; PP. 1193-1196; ABS. ENG; BIBL. 22 REF.; 2 FIG./2 TABL.Article

MAINTAINING THE QUALITY OF FROZEN FOODS DURING DISTRIBUTIONBRAMSNAES F.1981; FOOD TECHNOL. (CHIC.); ISSN 0015-6639; USA; DA. 1981; VOL. 35; NO 4; PP. 38-43; BIBL. 26 REF.Article

MICROBIOLOGICAL QUALITY OF COMMERCIAL FROZEN MINCED FISH BLOCKSLICCIARDELLO JJ; HILL WS.1978; J. FOOD PROTECT.; USA; DA. 1978; VOL. 41; NO 12; PP. 948-952; BIBL. 17 REF.Article

THE USE OF SALINE-WASHED FROZEN RED CELLS FOR EXTRACORPOREAL BYPASS. A TECHNIQUE FOR REDUCING HEMOLYSIS = UTILISATION D'HEMATIES CONGELEES LAVEES AU SERUM SALE DANS LA CIRCULATION EXTRACORPORELLE. UNE TECHNIQUE POUR REDUIRE L'HEMOLYSELEWIS M; PINDER GC; LEFEMINE AA et al.1975; ANN. THORAC. SURG.; U.S.A.; DA. 1975; VOL. 19; NO 2; PP. 153-157; BIBL. 13REF.Article

ETUDE EXPERIMENTALE DE LA PERSISTANCE DE DIVERS VIRUS ENTERIQUES A RNA DANS LES ALIMENTS SURGELES.KUBELIK LINDNER U.1975; ; S.L.; DA. 1975; PP. 1-74; H.T. 15; BIBL. 7 P.; (THESE DOCT. UNIV., MENTION PHARM.; LOUIS PASTEUR STRASBOURG)Thesis

UNTERSUCHUNGEN AN STAPHYLOKOKKEN AUS DEM AUFTAUWASSER VON GEFRIERGEFLUEGEL = RECHERCHES SUR LES STAPHYLOCOQUES PROVENANT DES EAUX DE DECONGELATION DES VOLAILLES CONGELEESKUSCH D; GOETZE U.1974; FLEISCH WIRTSCH.; DTSCH.; DA. 1974; VOL. 54; NO 12; PP. 1960-1965 (4P.); ABS. ANGL. FR.; BIBL. 1/2P.Article

CHANGES IN SUCROSE, FRUCTOSE AND GLUCOSE CONTENT OF FROZEN STRAWBERRIES WITH THAWING = MODIFICATION DES TENEURS EN SACCHAROSE, FRUCTOSE ET GLUCOSE LORS DE LA DECONGELATION DES FRAISES SURGELEESSKREDE G.1983; JOURNAL OF FOOD SCIENCE; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1983; VOL. 48; NO 4; PP. 1094-1100; 4 P.; BIBL. 10 REF.; 1 FIG./3 TABL.Article

NASE POZNATKY SO ZABEZPECOVANIM PRIPRAVY A PRODAVANIA MRAZENYEH JEDAL V.N.P. DUSLO SALA = NOTRE EXPERIENCE CONCERNANT LA TECHNOLOGIE ET LA DISTRIBUTION DES ALIMENTS CONGELES DANS UNE ENTREPRISE DE DUSLO SALAMAZAG J; SIMKOVICOVA H.1978; CESKOSL. HYG.; CSK; DA. 1978; VOL. 23; NO 6-7; PP. 295-299; ABS. RUS/ENGArticle

STUDIES OF DIFFERENT SAMPLING METHODS FOR THE DETERMINATION OF BACTERIAL COUNTS FROM FROZEN BROILERSNOTERMANS S; KAMPELMACHER EH; VAN SCHOTHORST M et al.1975; J. APPL. BACTERIOL.; G.B.; DA. 1975; VOL. 39; NO 2; PP. 125-131; BIBL. 13 REF.Article

ONDERZOEKINGEN OVER HET KWANTITATIEF VOORKOMEN VAN SALMONELLAE BIJ DIEPVRIESKUIKENS. = RECHERCHES QUANTITATIVES SUR LA PRESENCE DES SALMONELLES DANS LES POULETS SURGELESNOTERMANS S; VAN SCHOTHORST M; VAN LEUSDEN FM et al.1975; T. DIERGENEESKDE; NEDERL.; DA. 1975; VOL. 100; NO 12; PP. 648-653; ABS. ANGL.; BIBL. 11 REF.Article

UNTERSUCHUNGEN UEBER DIE HYGIENISCHE BESCHAFFENHEIT VON GEFROREN IM HANDEL ANGEBOTENEM IN- UND AUSLAENDISCHEM GEFLUEGEL (BRATHAEHNCHEN, ENTEN UND PUTEN) = RECHERCHES SUR LES CARACTERISTIQUES HYGIENIQUES DES VOLAILLES CONGELEES (POULETS A ROTIR, CANARDS, DINDES) COMMERCIALISEES EN PROVENANCE DE REPUBLIQUE FEDERALE ALLEMANDE OU DE L'ETRANGERGOETZE U.1974; FLEISCH WIRTSCH.; DTSCH.; DA. 1974; VOL. 54; NO 8; PP. 1347-1360 (11P.); ABS. ANGL. FR.; BIBL. 120REF.Article

MICROBIOLOGICAL QUALITY OF FROZEN CAULIFLOWER, CORN, AND PEAS OBTAINED AT RETAIL MARKETSBARNARD RJ; DURAN AP; SCHWARTZENTRUBER A et al.1982; APPL. ENVIRON. MICROBIOL.; ISSN 0099-2240; USA; DA. 1982; VOL. 44; NO 1; PP. 54-58; BIBL. 9 REF.Article

MONITORING FOOD HANDLING USING TIME AND TEMPERATURE DEVICESFARQUHAR JW.1982; INT. J. REFRIG.; ISSN 0140-7007; GBR; DA. 1982; VOL. 5; NO 1; PP. 50-54; ABS. FREArticle

LA CALIDAD DE LOS ALIMENTOS CONGELADOS = LA QUALITE DES PRODUITS ALIMENTAIRES CONGELESLAFUENTE FERRIOLS B.1982; REV. AGROQUIM. TECNOL. ALIMENT.; ISSN 0034-7698; ESP; DA. 1982; VOL. 22; NO 1; PP. 39-50Article

L'UTILISATION D'INDICATEURS TEMPS/TEMPERATURE AUX U.S.A. = UTILIZATION OF TIME/TEMPERATURE INDICATORS IN USA1982; REV. GEN. FROID; ISSN 0035-3205; FRA; DA. 1982; VOL. 72; NO 7-8; PP. 413-415; BIBL. 3 REF.Article

QUELQUES FABRICATIONS SURGELEES OBTENUES A PARTIR DE FRUITS ELABORESCARLES L.1982; ARBORIC. FRUIT.; ISSN 0003-794X; FRA; DA. 1982; VOL. 29; NO 340; PP. 59-61; 2 P.Article

ETUDE DE LA CONDUCTIBILITE THERMIQUE DES OVOPRODUITS CONGELES LORS DU PROCESSUS DE SUBLIMATIONKAMOVNIKOV BP; JALISHEVA EF; ANTIPOV AV et al.1982; MJASNAJA INDUSTRIJA SSSR; SUN; DA. 1982; NO 9; PP. 35-37; BIBL. 4 REF.; 1 FIG./1 TABL.Article

LA GESTION DE LA DISTRIBUTION DANS L'INDUSTRIE DES PRODUITS SURGELESREYNAUD R.1981; REV. GEN. FROID; ISSN 0035-3205; FRA; DA. 1981; VOL. 71; NO 1; PP. 33-41Article

PROBLEMES POSES PAR LA COHABITATION DE DIVERS PRODUITS CONGELES DANS UNE MEME CHAMBRE FROIDE1972; BULL. INST. INTERNATION. FROID; FR.; DA. 1972; VOL. 52; NO 3; PP. 521-526; ABS. ANGLSerial Issue

  • Page / 85