Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("PRODUIT DIETETIQUE")

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 951

  • Page / 39
Export

Selection :

  • and

NATURAL GRAIN-BASED FOODS FIT CONSUMERS "HEALTHY" TASTES. = LES PRODUITS NATURELS A BASE DE CEREALES S'ADAPTENT AUX EXIGENCES "SAINES" DES CONSOMMATEURS.PRZYBYLA A.1983; PROCESSED PREPARED FOODS.; ISSN 512850; USA; DA. 1983; VOL. 152; NO 1; PP. 134-135; 2 FIG.Article

FORMATION OF MAILLARD REACTION PRODUCTS IN PARENTERAL ALIMENTATION SOLUTIONSFRY LK; STEGINK LD.1982; J. NUTR.; ISSN 0022-3166; USA; DA. 1982; VOL. 112; NO 8; PP. 1631-1637; BIBL. 26 REF.Article

DIE BESTIMMUNG DES NICHT VERWERTBAREN ORGANISCHEN ANTEILS IN LEBENSMITTELN = DOSAGE DE LA FRACTION ORGANIQUE NON UTILISEE DES PRODUITS ALIMENTAIRESUGRINOVITS M.1982; MITT. GEB. LEBENSMITTELUNTERS. HYG.; ISSN 0026-6841; CHE; DA. 1982; VOL. 73; NO 1; PP. 50-56; ABS. FRE/ENG; BIBL. 7 REF.Article

LACTOBACILLUS ACIDOPHILUS AS A DIETARY ADJUNCT FOR MILK TO AID LACTOSE DIGESTION IN HUMANS = LACTOBACILLUS ACIDOPHILUS COMME ADDITIF DIETETIQUE DU LAIT POUR AMELIORER LA DIGESTION DU LACTOSE CHEZ L'HOMMEKIM HS; GILLILAND SE.1983; JOURNAL OF DAIRY SCIENCE; ISSN 0022-0302; USA; DA. 1983; VOL. 66; NO 5; PP. 959-966; BIBL. 23 REF.; 1 FIG./7 TABL.Article

SODIUM VALUES OF CHINESE CONDIMENTS AND THEIR USE IN SODIUM-RESTRICTED DIETS = TENEUR EN SODIUM DES CONDIMENTS CHINOIS ET UTILISATION DANS LES REGIMES HYPOSODIQUESCHEW T.1983; JOURNAL OF THE AMERICAN DIETETIC ASSOCIATION; ISSN 0002-8223; USA; DA. 1983; VOL. 82; NO 4; PP. 397-401; BIBL. 15 REF.; 2 TABL.Article

COMPOSITION OF AUSTRALIAN FOODS. X: "HEALTH FOOD" CONFECTIONERYGREENFIELD H; THAM HS; WILLS RBH et al.1981; FOOD TECHNOL. AUST.; ISSN 0015-6647; AUS; DA. 1981; VOL. 33; NO 10; PP. 476-479; BIBL. 9 REF.Article

ALTERNATIVE BACKWAREN - HERSTELLUNG UND QUALITAET. = AUTRES PRODUITS DE BOULANGERIE. FABRICATION ET QUALITE.SEIBEL W.1983; GETREIDE MEHL UND BROT (1972).; ISSN 0367-4177; DEU; DA. 1983; VOL. 37; NO 1; PP. 7-13; BIBL. 42 REF.; 8 FIG./6 TABL.Article

LES COMPOSANTS DU LAIT DANS LES PRODUITS DIETETIQUESMANN E.1983; REVUE LAITIERE FRANCAISE; ISSN 0035-3590; FRA; DA. 1983; NO 420; PP. 51-53; BIBL. 29 REF.Article

OPTIMIERUNG DER BACKWARENQUALITAET = OPTIMISATION DE LA QUALITE DES PRODUITS DE CUISSONSEIBEL W.1982; GETREIDE MEHL BROT (1972); ISSN 0367-4177; DEU; DA. 1982; VOL. 36; NO 8; PP. 207-212; BIBL. 63 REF.Article

METODO PER LA DETERMINAZIONE DELLA VITAMINA A PALMITATO IN UN ALIO DIETETICO = METHODE DE DOSAGE DE LA VITAMINE A SOUS FORME PALMITATE DANS UNE HUILE DIETETIQUEVICENZINI FOPPA GF.1981; RIV. ITAL. SASTANGE GRASSE; ISSN 0035-6808; ITA; DA. 1981; VOL. 58; NO 10; PP. 499Article

HERSTELLUNG UND KENNZEICHNUNG VON DIAET-GETRAENKEN = PREPARATION ET ETIQUETAGE DES BOISSONS DIETETIQUES1982; GORDIAN (1948); ISSN 0017-2243; DEU; DA. 1982; VOL. 82; NO 5; PP. 93-98; 6 P.Article

REFLEXIONS CONCERNANT LES VITAMINES DANS LES PRODUITS DIETETIQUESRAOUL Y.1982; MEDECINE ET NUTRITION; ISSN 0398-7604; FRA; DA. 1982; VOL. 18; NO 5; PP. 291-294; ABS. ENG; BIBL. 7 REF.Article

ZINC AND MINERAL CONTENT OF WEIGHT REDUCING DIETSKRAMER L; SPENCER H; OSIS D et al.1981; AM. J. CLIN. NUTR.; ISSN 0002-9165; USA; DA. 1981; VOL. 34; NO 7; PP. 1372-1378; BIBL. 25 REF.Article

CONTRIBUCION AL ESTUDIO BROMATOLOGICA DE ALIMENTOS DIETETICOS INFANTILES PREPARADOS. II: CONTENIDO VITAMINICO DE "BABY FOODS" = CONTRIBUTION A L'ETUDE BROMATOLOGIQUE DES ALIMENTS PREPARES DIETETIQUES DESTINES AUX NOURRISSONS. II. TENEUR EN VITAMINE DES "BABY FOODS"CASARES R; CARBALLIDO A; SILVEIRA I et al.1979; AN. BROMATOL.; ISSN 0003-2492; ESP; DA. 1979; VOL. 31; NO 3-4; PP. 295-326; ABS. ENG; BIBL. 94 REF.Article

KAKAOGETRAENKE - DURSTLOESCHEND UND NAEHREND. = BOISSON A BASE DE CACAO RAFRAICHISSANTE ET NOURRISSANTELEHMANN G.1983; GORDIAN (1948); ISSN 0017-2243; DEU; DA. 1983; VOL. 83; NO 3; PP. 45-46; BIBL. 10 REF.; 1 TABL.Article

IMPORTANCE OF SENSORY EVALUATION IN THE STABILITY TESTING OF A MEDICAL FOODTHOMAS SM; CAPORASO F; MILLER GA et al.1981; J. FOOD SCI.; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1981; VOL. 46; NO 2; PP. 435-439; BIBL. 22 REF.Article

PROTEIN QUALITY OF SUPPLEMENTS AND MEAL REPLACEMENTSMARABLE NL; HINNERS ML; HARDISON NW et al.1980; J. AM. DIET. ASSOC.; ISSN 0002-8223; USA; DA. 1980; VOL. 77; NO 3; PP. 270-276; BIBL. 24 REF.Article

LOW-SODIUM/HIGH-POTASSIUM FERMENTED SAUCES. = LES SAUCES FERMENTEES A FAIBLE TENEUR EN SODIUM ET A TENEUR ELEVEE EN POTASSIUMCAMIRAND W; RANDALL J; POPPER K et al.1983; FOOD TECHNOLOGY (CHICAGO).; ISSN 0015-6639; USA; DA. 1983; VOL. 37; NO 4; PP. 81-85; 4 P.; BIBL. 28 REF.; 3 TABL.Article

ALIMENTS DIETETIQUES INFANTILES: LES DESSERTS ET LES FRUITS, PRODUITS DISPONIBLES A L'OFFINETROIZIER MARTINE.1981; ; FRA; DA. 1981; 81 P.; 30 CM; BIBL. 18 REF.; TH.: PHARM./REIMS/1981/511Thesis

LE SOJA, SON INTERET EN DIETETIQUE = THE NUTRITIONAL ADVANTAGES OF SOYLAM MINH PHUNG.1981; ; FRA; DA. 1981; 57 P.; 30 CM; BIBL. 75 REF.; TH.: PHARM./BORDEAUX 2/1981/14Thesis

METODO RAPIDO PER LA DETERMINAZIONE DELLA VITAMINA B6 IN UN OLIO DIETETICO = METHODE RAPIDE DE DOSAGE DE LA VITAMINE B6 DANS UNE HUILE DIETETIQUEVICENZINI FOPPA GF.1981; RIV. ITAL. SOSTANZE GRASSE; ISSN 0035-6808; ITA; DA. 1981; VOL. 58; NO 10; PP. 498-499Article

A VERY-LOW-CALORIE FORMULA DIET (CAMBRIDGE DIET) FOR THE TREATMENT OF DIABETIC-OBESE PATIENTSDI BIASE G; MATTIOLI PL; CONTALDO F et al.1981; INT. J. OBES.; ISSN 0307-0565; GBR; DA. 1981; VOL. 5; NO 3; PP. 319-324; BIBL. 4 REF.Article

FORTSCHRITTSBERICHT. AKALORISCHE VERBINDUNGEN MIT FETTAEHNLICHEN FUNKTIONELLEN EIGENSCHAFTEN (PSEUDOFETTE) = REVUE BIBLIOGRAPHIQUE. DES COMPOSES ACALORIQUES AVEC DES PROPRIETES FONCTIONNELLES IDENTIQUES A CELLES DES LIPIDES (LES PSEUDO-GRAISSES)MIETH G; ELSNER A; BRUCKNER J et al.1983; NAHRUNG; ISSN 0027-769X; DDR; DA. 1983; VOL. 27; NO 9; PP. 853-876; ABS. ENG/RUS; BIBL. 185 REF.; 6 TABL.Article

INTERET DE LA SURVEILLANCE BACTERIOLOGIQUE DES PREPARATIONS DIETETIQUES POUR ALIMENTATION PAR SONDEVINCENT BALLEREAU G; HOEL JC.1983; MEDECINE ET MALADIES INFECTIEUSES; ISSN 0399-077X; FRA; DA. 1983; VOL. 13; NO 7; PP. 405-411; ABS. ENG; BIBL. 9 REF.Article

BAKINGCALVEL R.1982; REV. FABR.; ISSN 0223-1077; FRA; DA. 1982; VOL. 57; NO 4; PP. 10-12Article

  • Page / 39