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kw.\*:("PRODUIT LAITIER FERMENTE")

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CONTRIBUTION A L'ETUDE DE L'EVOLUTION DU DOUGH IRANIEN AU COURS DE SA CONSERVATION. I.EVOLUTION DE L'AZOTELAME H; HEKMATI M.1976; LAIT; FR.; DA. 1976; VOL. 61; NO 555-556; PP. 319-327; ABS. ANGL.; BIBL. 3REF.Article

MANUFACTURE OF CULTURED DAIRY PRODUCTS BY DIRECT ACIDIFICATIONFOX PF.1978; FEDER. INTERNATION. LAIT., BULL. ANNU.; BEL; DA. 1978; NO 108; PP. 33-39; BIBL. 2 P.Article

STUDIES ON THE CHEMICAL COMPOSITION OF MARKET SAMPLES OF SHRIKHAND = ETUDES SUR LA COMPOSITION CHIMIQUE D'ECHANTILLONS DE SHRIKHAND DU COMMERCEUPADHYAY KG; VYAS SH; DAVE JM et al.1975; J. FOOD SCI. TECHNOL.; INDIA; DA. 1975; VOL. 12; NO 4; PP. 190-194; BIBL. 6REF.Article

VARIATION DE LA TENEUR EN COMPOSES CARBONYLES DU LAIT AU COURS DE SA FERMENTATION CONTINUESILANT'EVA LA; KRASNIKOVA LV; VASIL'EVA NF et al.1975; IZVEST. VYSSH. UCHEBN. ZAVED., PISHCH. TEKHNOL.; S.S.S.R.; DA. 1975; NO 3; PP. 50-52; BIBL. 8 REF.Article

STUDIES ON THE DEHYDRATION OF DAHI (MILK CURD) = ETUDE DE LA DESHYDRATATION DE DAHI (LAIT CAILLE FERMENTE)BAISYA RK; BOSE AN.1974; J. FOOD SCI. TECHNOL.; INDIA; DA. 1974; VOL. 11; NO 3; PP. 128-131; BIBL. 9 REF.Article

DEVELOPMENT OF AN INDUSTRIAL PROCESS FOR THE MANUFACTURE OF SHRIKHAND.ANEJA RP; VYAS MN; NANDA K et al.1977; J. FOOD SCI. TECHNOL.; INDIA; DA. 1977; VOL. 14; NO 4; PP. 159-163; BIBL. 10 REF.Article

WHEY WINE FROM CONCENTRATES OF RECONSTITUTED ACID WHEY POWDER.KOSIKOWSKI FV; WZOREK W.1977; J. DAIRY SCI.; U.S.A.; DA. 1977; VOL. 60; NO 12; PP. 1982-1986; BIBL. 12 REF.Article

CONTRIBUTION A L'ETUDE DE L'EVOLUTION DU DOUGH IRANIEN AU COURS DE SA CONSERVATION. II: EVOLUTION DU LACTOSE, DE L'ACIDITE ET DU PHLAME H.1978; LAIT; FRA; DA. 1978; VOL. 58; NO 578; PP. 496-509; ABS. ENG; BIBL. 2 REF.Article

UTILISATION DES SOUCHES THERMOTOLERANTES DE STREPTOCOQUES LACTIQUES POUR L'ACTIVATION DE L'ACIDIFICATION DU LAITYAKOVLEV DA; IBRAGIMOVA AZ; AVDONINA KP et al.1977; MASLOZHIR. PROMYSHL.; S.S.S.R.; DA. 1977; NO 4; PP. 24Article

COMPARATIVE CHANGES IN CHEMICAL CONSTITUENTS OF SOME SPECIAL MILKS AND DAHI OBTAINED FROM THEM.KOHK DA; LADKANI BG; MULAY CA et al.1978; J. FOOD SCI. TECHNOL.; IND; DA. 1978; VOL. 15; NO 1; PP. 22-24; BIBL. 6 REF.Article

FABRICATION DE CREME ACIDIFIEE A TEXTURE ONCTUEUSEHYLMAR B.1976; PRUMYSL POTRAVIN; CESKOSL.; DA. 1976; VOL. 27; NO 4; PP. 224Article

AGGREGATION OF WHEY PROTEINS DURING STORAGE OF ACIDIFIED MILK = AGREGATION DES PROTEINES DU LACTOSERUM PENDANT LA CONSERVATION DE LAIT ACIDIFIEARGYLE PJ; JONES N; CHANDAN RC et al.1976; J. DAIRY RES.; G.B.; DA. 1976; VOL. 43; NO 1; PP. 45-51; H.T. 1; BIBL. 12REF.Article

EFFECT OF FAT AND SUGAR VARIATION ON THE ACCEPTABILITY OF SHRIKHAND PREPARATION = EFFET DE VARIATIONS DANS LA MATIERE GRASSE ET LE SUCRE SUR L'ACCEPTABILITE DES PREPARATIONS DE "SHRIKHAND"INGLE UM; JOGLEKAR NV.1974; J. FOOD SCI. TECHNOL.; INDIA; DA. 1974; VOL. 11; NO 4; PP. 189-190Article

COMPOSITION EN AMINOACIDES DU LAIT DE JUMENT ET DU KOUMIS NATURELSHAJKHIEV AA.1974; VOPR. PITAN.; S.S.S.R.; DA. 1974; NO 5; PP. 60-62; ABS. ANGL.; BIBL. 15 REF.Article

EFFECT OF MILK COAGULANTS ON THE QUALITY OF RASOGOLLA AND SAN DESH.SINGH GP; RAY TK.1977; J. FOOD SCI. TECHNOL.; INDIA; DA. 1977; VOL. 14; NO 4; PP. 149-152; BIBL. 5 REF.Article

EXOTIC FERMENTED DAIRY FOODS.VEDAMUTHU ER.1977; J. FOOD PROTECT.; U.S.A.; DA. 1977; VOL. 40; NO 11; PP. 801-802; BIBL. 3 REF.Article

EFFECT OF DIFFERENT SALTS AND CHEMICAL ADDITIVES UPON THE QUALITY OF CURD (DAHI) = EFFET DE DIFFERENTS SELS ET ADDITIFS CHIMIQUES SUR LA QUALITE DU DAHI (PRODUIT LAITIER FERMENTE)BAISYA RK; BOSE AN.1974; J. FOOD SCI. TECHNOL.; INDIA; DA. 1974; VOL. 11; NO 2; PP. 70-73; BIBL. 19 REF.Article

EXPERIENCES POUR LA MISE AU POINT D'UNE TECHNOLOGIE D'HOMOGENEISATION DES PRODUITS DE CREME ACIDE A DIFFERENTES TENEURS EN MATIERE GRASSE.SZAKALY S; OBERT G; SCHREM J et al.1977; TECHNICIEN DU LAIT; FR.; DA. 1977-06; PP. 8-9Article

FLAVOR ACCEPTABILITY OF UNFERMENTED AND LACTIC-FERMENTED SOY MILKS.MITAL BK; STEINKRAUS KH.1976; J. MILK FOOD TECHNOL.; U.S.A.; DA. 1976; VOL. 39; NO 5; PP. 342-344; BIBL. 11 REF.Article

PROCEDE EN CONTINU DE FABRICATION DE LAIT RECOMBINE DESTINE A ETRE UTILISE DANS LES LAITS COMPOSES OU MODIFIES.HADLAND G; BO S; SOLBERG P et al.1977; TECHNICIEN DU LAIT; FR.; DA. 1977-06; PP. 7-8Article

FACTORY-SCALE EXPERIMENTS ON THE PRODUCTION OF YMER BY ULTRAFILTRATION.OLESEN DELANEY AG.1977; MILCHWISSENSCHAFT; DTSCH.; DA. 1977; VOL. 32; NO 11; PP. 651-653; ABS. ANGL.; BIBL. 11 REF.Article

INTERNATIONALER MILCHWIRTSCHAFTSVERBAND. ZAEHLUNG VON HEFEN UND SCHIMMELPILZEN IN SAUERMILCHERZEUGNISSEN = FEDERATION INTERNATIONALE DE LAITERIE. PRODUITS LAITIERS FERMENTES: DENOMBREMENT DES LEVURES ET MOISISSURES. NORME INTERNATIONALE FIL/IDF 67: 1971 (METHODE DE REFERENCE)1974; MILCHWISSENSCHAFT; DTSCH.; DA. 1974; VOL. 29; NO 9; PP. 526-527; ABS. ANGL. FR. ESP.Article

REVIEWS OF THE PROGRESS OF DAIRY SCIENCE. WATER-SOLUBLE VITAMINS IN MILK AND MILK PRODUCTS = REVUE DES PROGRES DE LA SCIENCE LAITIERE. VITAMINES HYDROSOLUBLES DANS LE LAIT ET LES PRODUITS LAITIERSGREGORY ME.1975; J. DAIRY RES.; G.B.; DA. 1975; VOL. 42; NO 1; PP. 197-216; BIBL. 3 P. 1/2Article

EFFECTS OF STARTER CULTURES AND INCUBATION PERIOD AND TEMPERATURE ON THE ACIDITY OF DAHI (CURD). I. = EFFET DU LEVAIN, DE LA TEMPERATURE ET DE LA DUREE D'INCUBATION SUR L'ACIDITE DU DAHI (CAILLE). ISHARMA CK; JAIN SC.1974; J. FOOD SCI. TECHNOL.; INDIA; DA. 1974; VOL. 11; NO 6; PP. 277-280; BIBL. 16REF.Article

COMPOSIZIONE MICROBIOLOGICA, CHIMICA ED ULTRASTRUTTURA DEI GRANULI DI KEFIR = COMPOSITION MICROBIOLOGIQUE, CHIMIQUE ET ULTRASTRUCTURE DES GRAINS DE KEFIROTTOGALLI G; GALLI A; RESMINI P et al.1973; ANN. MICROBIOL. ENZIMOL.; ITAL.; DA. 1973; VOL. 23; NO 4-6; PP. 109-121; ABS. ANGL.; BIBL. 16REF.Article

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