Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("PROPRIETE ORGANOLEPTIQUE")

Filter

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 8664

  • Page / 347
Export

Selection :

  • and

RECHERCHES SUR L'INCORPORATION DU COCCIDIOSTATIQUE "CYOSTAT" DANS LES ALIMENTS POUR POULETS DE CHAIRKEPPENS L.1973; REV. AGRIC.; BELG.; DA. 1973; VOL. 26; NO 1; PP. 189-196; ABS. ANGL.; BIBL. 3 REF.Serial Issue

COPPER SUPPLEMENTATION OF CANADIAN DIETS FOR GROWING-FINISHING PIGS = SUPPLEMENTATION EN CUIVRE DES RATIONS DU CANADA POUR LES PORCS EN CROISSANCE FINITIONCASTELL AG; ALLEN RD; BEAMES RM et al.1975; CANAD. J. ANIMAL SCI.; CANADA; DA. 1975; VOL. 55; NO 1; PP. 113-134; ABS. FR.; BIBL. 2 P.Article

MODIFICATIONS SAISONNIERES DE L'ACCEPTABILITE DES VARIETES DE DACTYLIS GLOMERATASAIGA S; KAWABATA S.1974; RES. BULL. HOKKAIDO NATION. AGRIC. EXPER. STN; JAP.; DA. 1974; NO 109; PP. 87-95; ABS. ANGL.; BIBL. 6 REF.Article

COMPARAISON DE L'ENGRAISSEMENT DE PORCS MALES CASTRES OU ENTIERS MAINTENUS A LA LUMIERE OU A L'OBSCURITEBENKOV M.1975; ZHIVOTNOVAD. NAUKI; BALG.; DA. 1975; VOL. 12; NO 1; PP. 41-46; ABS. RUSSE ANGL.; BIBL. 19 REF.Article

THE EFFECT OF SODIUM METABISULPHITE ON THE FLAVOUR OF FRIED PRAWNS = EFFET DU METABISULFITE DE SODIUM SUR LA FLAVEUR DE CREVETTES FRITESRUELLO JH; MCBRIDE RL.1976; FOOD TECHNOL. AUSTRAL.; AUSTRAL.; DA. 1976; VOL. 28; NO 4; PP. 131-133; BIBL. 6REF.Article

LA QUALITE GUSTATIVE DES POMMES GOLDEN DELICIOUS DANS LA MOYENNE VALLEE DE LA LOIRE1976; ARBORIC. FRUIT.; FR.; DA. 1976; VOL. 23; NO 268; PP. 19-21Article

GRAPES AND WINE TECHNOLOGY: GRAPES TO WINE = RAISINS ET VINIFICATION; DU RAISIN AU VINJOE AM; SHAHANI KM.1975; J. MILK FOOD TECHNOL.; U.S.A.; DA. 1975; VOL. 38; NO 4; PP. 237-243; BIBL. 24 REF.Article

LES MALADIES DU VINPUISAIS J.1975; REV. VIN FR.; FR.; DA. 1975; VOL. 49; NO 253; PP. 35Article

QUALITE COMMERCIALE DES CERISES EN MOLDAVIESHCHERBETS BL.1975; SADOVOD. VINOGRAD. VINODEL. MOLDAV.; S.S.S.R.; DA. 1975; VOL. 30; NO 12; PP. 45-46Article

EFFECT OF EXERCISE ON PALATABILITY AND COOKING CHARACTERISTICS OF PORK = EFFET DE L'EXERCICE SUR LA SAVEUR ET LES CARACTERISTIQUES DE CUISSON DES VIANDES DE PORCHAWRYSH ZJ; MURRAY DM; BOWLAND JP et al.1974; CANAD. J. ANIM. SCI.; CANADA; DA. 1974; VOL. 54; NO 2; PP. 191-195; ABS. FR.; BIBL. 11 REF.Article

FLAVORRUBINI ME.1974; AMER. J. CLIN. NUTRIT.; U.S.A.; DA. 1974; VOL. 27; NO 3; PP. 223-225Article

SENSORY EVALUATION OF HEALTH FOODS, A COMPARISON WITH TRADITIONAL FOODS = EVALUATION SENSORIELLE DES ALIMENTS DE SANTE. COMPARAISON AVEC LES ALIMENTS TRADITIONNELSAPPLEDORF H; PENNINGTON J; WHEELER WB et al.1974; J. MILK FOOD TECHNOL.; U.S.A.; DA. 1974; VOL. 37; NO 7; PP. 392-394; BIBL. 4 REF.Article

KVALITETSKRITERIER HOS AEPPLEN FRAN TRE KLIMATISKT OLIKA REGIONER I SVERIGE = CRITERES DE QUALITE DES VARIETES DE POMMIERS CULTIVES DANS TROIS REGIONS CLIMATIQUES DIFFERENTES DE SUEDEGOLDSCHMIDT REISCHEL E.1974; LANTBRUKSHOEGSK. MEDD., A; SVERIGE; DA. 1974; NO 226; PP. 1-22; ABS. ANGL.; BIBL. 1 P.Article

CARACTERISTIQUES QUALITATIVES DES VARIETES DE HARICOTS VERTS INTRODUITS EN UKRAINEMAGOMET LL; KOLOMATS'KIJ AV.1973; VISN. SIL'SKOGOSPODAR. NAUKY; U.R.S.R.; DA. 1973; NO 5; PP. 55-57; ABS. RUSSESerial Issue

OLIVENOEL VERSUS OLIVENOEL = HUILE D'OLIVE ET HUILE D'OLIVELOEW G.1972; SEIFEN OLE FETTE WACHSE; DTSCH.; DA. 1972; VOL. 98; NO 20; PP. 667-670; ABS. ANGL. FR. ESP.; BIBL. 40 REF.Serial Issue

CONSUMER PREFERENCES FOR VEGETABLES GROWN UNDER COMMERCIAL AND ORGANIC CONDITIONS = PREFERENCES DES CONSOMMATEURS POUR LES LEGUMES CULTIVES DANS DES CONDITIONS INDUSTRIELLES OU BIOLOGIQUESSCHUTZ HG; LORENZ OA.1976; J. FOOD SCI.; U.S.A.; DA. 1976; VOL. 41; NO 1; PP. 70-73; BIBL. 8REF.Article

RETAIL PRICES AND MARKET QUALITY OF UNSALTED-GRILLED AND SALTED-DRIED TILAPIA FROM VOLTA LAKE GHANA = PRIX DE DETAIL ET QUALITE MARCHANDE DE TILAPIA NON SALEE ET GRILLEE OU SALEE ET SECHEE DU LAC VOLTA, GHANAWATANABE K; MENSAH EM.1976; BULL. JAP. SOC. SCI. FISH.; JAP.; DA. 1976; VOL. 42; NO 1; PP. 109-121; BIBL. 8REF.Article

INVESTIGATION OF SWEETNESS IN THE FRUIT OF DIOSCOREOPHYLLUM CUMINSII (SERENDIPITY BERRIES) FROM SOUTHERN AFRICA = RECHERCHE SUR LA SAVEUR SUCREE DU FRUIT DE D.C. D'AFRIQUE DU SUDVAN WYK PJ; DU PLESSIS LM; TORLINE P et al.1973; S. AFR. J. SCI.; S. AFR.; DA. 1973; VOL. 69; NO 3; PP. 91-92; BIBL. 4 REF.Serial Issue

THE EFFECT OF TRITHION ON THE FLAVOR OF LOWBUSH BLUEBERRIES = L'EFFET DE TRITHION SUR LA FLAVEUR DES BAIES DE VACCINIUM ANGUSTIFOLIUMMURPHY EF; TRUE RH; FORSYTHE HY JR et al.1973; HORTSCIENCE; U.S.A.; DA. 1973; VOL. 8; NO 1; PP. 42; BIBL. 3 REF.Serial Issue

DIE SUESSKRAFT VON FRUCTOSE IN ABHAENGIGKEIT VON TEMPERATUR, KONZENTRATION UND SUBSTRAT = POUVOIR EDULCORANT DU FRUCTOSE EN FONCTION DE LA TEMPERATURE, DE LA CONCENTRATION ET DU SUBSTRATFRICKER A; PROCHAZKA E; GUTSCHMIDT J et al.1973; SCI.+TECHNOL. SUISSE; DA. 1973; VOL. 6; NO 2; PP. 63-65; BIBL. 4 REF.Serial Issue

RELATION OF PRECOOKING METHOD AND LENGTH OF STORAGE AT 0OF TO QUALITY OF TURKEY ROASTS = RELATIONS ENTRE METHODES DE PRECUISSON ET DUREE DE CONSERVATION A -17,8OC ET QUALITE DE ROTIS DE DINDEGOLIGHTLY MB; CARLIN AF.1972; IOWA STATE J. RES.; U.S.A.; DA. 1972; VOL. 47; NO 1; PP. 61-69; BIBL. 3 REF.Serial Issue

ACCEPTABILITY OF THREE CONVENIENCE CHICKEN PRODUCTS = ACCEPTABILITE DE TROIS PRODUITS A BASE DE POULETFARTHING MAC; CASSILLY JP.1976; J. AMER. DIET. ASS.; U.S.A.; DA. 1976; VOL. 68; NO 2; PP. 148-151; BIBL. 17REF.Article

MILK QUALITY IN THE NEW YORK PUBLIC SCHOOL SYSTEM = QUALITE DU LAIT DANS LE SYSTEME DES ECOLES PUBLIQUES DE NEW YORKBANDLER DK; BROWN RO; WOLFF ET et al.1975; J. MILK FOOD TECHNOL.; U.S.A.; DA. 1975; VOL. 38; NO 4; PP. 223-226; BIBL. 3 REF.Article

LA PRODUCTION ET L'UTILISATION DES VIANDES DE PORC MALE ENTIERDESMOULIN B; RHODES DN.1975; MINIST. AGRIC., BULL. TECH. INFORM.; FR.; DA. 1975; NO 298; PP. 265-276; BIBL. 20 REF.Article

KUENSTLICHE SUESSSTOFFE = EDULCORANTS DE SYNTHESESTEINLE G.1975; ZUCKER; DTSCH.; DA. 1975; VOL. 28; NO 1; PP. 20-28; ABS. ANGL. FR.; BIBL. 1 P. 1/2Article

  • Page / 347