Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("PROTEINE DU LAIT")

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 38

  • Page / 2
Export

Selection :

  • and

KINETIC STUDIES OF IN VIVO DIGESTION OF BOVINE UNHEATED SKIM-MILK PROTEINS IN THE RAT STOMACH. = ETUDE CINETIQUE DE LA DIGESTION IN VIVO, DANS L'ESTOMAC DE RAT, DES PROTEINES DE LAIT ECREME NON CHAUFFEMIRANDA G; PELISSIER JP.1983; JOURNAL OF DAIRY RESEARCH.; ISSN 0022-0299; GBR; DA. 1983; VOL. 50; NO 1; PP. 27-36; BIBL. 16 REF.; 6 FIG./4 TABL.Article

PRODUCTION AND CHARACTERIZATION OF AN ENZYMATIC HYDROLYSATE OF SKIM MILK LACTOSE AND PROTEINS. = PRODUCTION ET CARACTERISATION D'UN HYDROLYSAT ENZYMATIQUE DE LACTOSE ET DE PROTEINES DE LAIT ECREME.HERNANDEZ R; ASENJO JA.1982; JOURNAL OF FOOD SCIENCE.; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1982; VOL. 47; NO 6; PP. 1895-1911; 5 P.; BIBL. 25 REF.; 6 FIG.Article

SPECTROPHOTOMETRIC ASSAY USING O-PHTHALDIALDEHYDE FOR DETERMINATION OF PROTEOLYSIS IN MILK AND ISOLATED MILK PROTEINS = ANALYSE SPECTROPHOTOMETRIQUE UTILISANT L'O-PHTHALDIALDEHYDE POUR LA MESURE DE LA PROTEOLYSE DU LAIT ET DES PROTEINES DU LAIT ISOLEESCHURCH FC; SWAIGOOD HE; PORTER DH et al.1983; JOURNAL OF DAIRY SCIENCE; ISSN 0022-0302; USA; DA. 1983; VOL. 66; NO 6; PP. 1219-1227; BIBL. 36 REF.; 5 FIG./2 TABL.Article

PHYSICAL AND SENSORY PROPERTIES OF YOGURT STABILIZED WITH MILK PROTEINS = PROPRIETES PHYSIQUES ET ORGANOLEPTIQUES DU YAOURT STABILISE AVEC DES PROTEINES DU LAITMODLER HW; LARMOND ME; LIN CS et al.1983; JOURNAL OF DAIRY SCIENCE; ISSN 0022-0302; USA; DA. 1983; VOL. 66; NO 3; PP. 422-429; BIBL. 7 REF.; 3 FIG./6 TABL.Article

COMPARISON OF FOUR METHODS FOR DETERMINING PROTEASE ACTIVITY IN MILK = COMPARAISON DE QUATRE METHODES DE DETERMINATION DE L'ACTIVITE DES PROTEASES DANS LE LAITKWAN KKH; NAKAI S; SKURA BJ et al.1983; JOURNAL OF FOOD SCIENCE; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1983; VOL. 48; NO 5; PP. 1418-1421; BIBL. 32 REF.; 3 FIG./1 TABL.Conference Paper

TRENNUNG UND BESTIMMUNG DER PROTEINE DER KUHMILCH. 1. MITT. CHROMATOGRAPHISCHE METHODEN = SEPARATION ET DOSAGE DES PROTEINES DE LAIT. 1E COMM. METHODES CHROMATOGRAPHIQUESDROESE B.1983; NAHRUNG; ISSN 0027-769X; DDR; DA. 1983; VOL. 27; NO 3; PP. 273-278; ABS. ENG/RUS; BIBL. 23 REF.; 3 FIG./1 TABL.Article

TRENNUNG UND BESTIMMUNG DER PROTEINE DER KUHMILCH. 2. MITT. ELEKTROPHORETISCHE BESTIMMUNG = SEPARATION ET DOSAGE DES PROTEINES DU LAIT. 2EME COMM. DOSAGE PAR ELECTROPHORESEDROESE B.1983; NAHRUNG; ISSN 0027-769X; DDR; DA. 1983; VOL. 27; NO 3; PP. 279-283; ABS. ENG/RUS; BIBL. 9 REF.; 2 FIG./2 TABL.Article

LES COMPOSANTS DU LAIT DANS LES PRODUITS DIETETIQUESMANN E.1983; REVUE LAITIERE FRANCAISE; ISSN 0035-3590; FRA; DA. 1983; NO 420; PP. 51-53; BIBL. 29 REF.Article

PHYSICAL, CHEMICAL AND NUTRITIONAL QUALITY OF EXTRUDED CORN GERM FLOUR AND MILK PROTEIN BLENDS. = QUALITE PHYSIQUE, CHIMIQUE ET NUTRITIONNELLE DE MELANGES DE FARINE EXTRUDEE DE GERMES DE MAIS ET DE PROTEINES DU LAITPERI C; BARBIERI R; CASIRAGHI EM et al.1983; JOURNAL OF FOOD TECHNOLOGY.; ISSN 0022-1163; GBR; DA. 1983; VOL. 18; NO 1; PP. 43-52; BIBL. 16 REF.; 6 FIG./3 TABL.Article

OBTENTION DE PRODUITS NOUVEAUX FAISANT INTERVENIR DIFFERENTES FRACTIONS DE PROTEINES DU LAIT. OPTIMISATION DE TECHNIQUES D'ETUDES DE DESSERTS LAITIERS GLACESCHASSAGNE MH.1982; ; FRA; DA. 1982; DGRST/79 7 0234; 286 P.; BIBL. 27 REF.; ACTION CONCERTEE : TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE ET AGRICOLEReport

Optimization of the heat stability of protein-rich concentrates prepared by ultrafiltration of skim-milk = Optimisation de la thermostabilité des concentrés riches en protéines obtenus par ultrafiltration du lait écréméMUIR, D. D; SWEETSUR, A. W. M.Journal of Food Technology. 1984, Vol 19, Num 2, pp 263-271, issn 0022-1163Article

The reaction of glucono delta lactone with proteins = Réaction de la glucono-delta-lactone avec les protéinesTROP, M; KUSHELEVSKY, A.Journal of dairy science. 1985, Vol 68, Num 10, pp 2534-2535, issn 0022-0302Article

Effect of some insoluble milk proteins on sensory characteristics of appearance and texture in cookies = Effets de certaines protéines insolubles du lait sur les caractéristiques organoleptiques d'apparence et de texture des biscuitsCOOPER, H. R; PATTEN, J. D; FLETCHER, R. H et al.Journal of food science. 1984, Vol 49, Num 2, pp 376-392, issn 0022-1147Article

Nomenclature of proteins of cow's milk : fifth revision = Nomenclature des protéines du lait de vache. 5ème révisionEIGEL, W. N; BUTLER, J. E; ERNSTROM, C. A et al.Journal of dairy science. 1984, Vol 67, Num 8, pp 1599-1631, issn 0022-0302Article

Der Abbau von Milcheiweiss und nichtmizellarem Casein durch ungereinigte Pseudomonas-Proteasen = Dégradation des protéines du lait et de la caséine non micellaire par des protéases non purifiées extraites de Pseudomonas = Degradation of milk protein and non-micellar casein by crude Pseudomonas proteasesKNAUT, T; ZABORNIAK, A.Archiv für Lebensmittelhygiene. 1984, Vol 35, Num 1, pp 19-21, issn 0003-925XArticle

Some functional properties of milk protein calcium co-precipitates = Quelques propriétés fonctionnelles des coprécipités calciques de protéines de laitKOSARIC, N; NG, D. C. M.Canadian Institute of Food Science and Technology journal. 1983, Vol 16, Num 2, pp 141-147, issn 0315-5463Article

Relationships of hydrophobicity and net charge to the solubility of milk and soy proteins = Corrélations entre l'hydrophobicité, le potentiel zéta et la solubilité des protéines du lait et de sojaHAYAKAWA, S; NAKAI, S.Journal of food science. 1985, Vol 50, Num 2, pp 486-491, issn 0022-1147Conference Paper

A research note. Enzymatic proteolysis of milk proteins, in a salt environment, with a Bacillus subtilis neutral protease preparation = Note de recherche. Protéolyse enzymatique des protéines du lait, en milieu salin, par une préparation de protéase neutre de Bacillus subtilisEL MAYDA, E; PAQUET, D; RAMET, J. P et al.Journal of food science. 1985, Vol 50, Num 6, pp 1745-1746, issn 0022-1147Article

Concentrés protéiques laitiers : obtention, utilisations et valeurs nutritionnellesCHAMBRE, M; GOUDAL, R.Cahiers de nutrition et de diététique. 1984, Vol 19, Num 3, pp 166-170, issn 0007-9960Article

Milk proteins : physicochemical and functional properties = Les protéines du lait : propriétés physicochimiques et fonctionnellesKINSELLA, J. E.CRC critical reviews in food science and nutrition. 1984, Vol 21, Num 3, pp 197-262, issn 0099-0248Article

Bemerkungen zum biologischen Wert von Milcheiweiss = Remarques concernant la valeur biologique des protéines du lait = On the biological value of milk proteinKAUFMANN, W.Milchwissenschaft. 1985, Vol 40, Num 2, pp 86-88, issn 0026-3788Article

Folate and folate binding capacity of human milk = Les folates et la capacité de fixation des folates du lait de femmeKHALSA, Indra Kaur.1982, 99 pThesis

Primary proteolysis of cheese proteins during ripening. A review = La protéolyse primaire des protéines de fromage au cours de la maturation. RevueGRAPPIN, R; RANK, T. C; OLSON, N. F et al.Journal of dairy science. 1985, Vol 68, Num 3, pp 531-540, issn 0022-0302Article

Separation, extraction and fractionation of milk protein components = Séparation, extraction et fractionnement des constituants des protéines du laitMAUBOIS, J. L.Le Lait (Print). 1984, Vol 64, Num 645-646, pp 485-495, issn 0023-7302Conference Paper

Iron derivatives of modified milk proteinCREMONESI, P; STRADA, D; GALIMBERTI, G et al.Arzneimittel-Forschung. 1984, Vol 34, Num 9, pp 948-952, issn 0004-4172Article

  • Page / 2