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PROTEINES TEXTUREESACHARD M.1975; DGRST-7172810; FR.; DA. 1975; PP. 1-12; (RAPP. FINAL, ACTION CONCERTEE: TECHNOL. ALIMENT. AGRIC.)Report

HERSTELLUNGSMOEGLICHKEITEN NEUARTIGER LEBENSMITTEL = POSSIBILITES DE FABRICATION DE PRODUITS ALIMENTAIRES NOUVEAUXSCHMANDKE H.1974; NAHRUNG; DTSCH.; DA. 1974; VOL. 18; NO 6-7; PP. 685-696; ABS. ANGL. RUSSEArticle

WORLD FOOD SITUATION PROBLEMS AND SOLUTIONS. TEXTURED VEGETABLE PROTEINS FOR THE DEVELOPING COUNTRIES = PROBLEMES ET SOLUTIONS DE L'ALIMENTATION MONDIALE. PROTEINES VEGETALES TEXTUREES POUR LES PAYS EN VOIE DE DEVELOPPEMENTMARKUS J; GOLDSCHEIDER R.1975; CHEM. AGE INDIA; INDIA; DA. 1975; VOL. 26; NO 4; PP. 261-264Article

DIFFUSION D'EAU ET DE SOLIDES SOLUBLES PENDANT LA COAGULATION DES FIBRES DE PROTEINESCASTAIGNE F; RIEL RR; BOULET M et al.1975; CANAD. INST. FOOD SCI. TECHNOL. J.; CANADA; DA. 1975; VOL. 8; NO 3; PP. 133-136; ABS. ANGL.; BIBL. 3 REF.Article

VALEUR NUTRITIONNELLE ET ACCEPTABILITE CHEZ L'HOMME DE PROTEINES VEGETALES TEXTUREESSAUTIER C; CAMUS MC.1976; REV. FR. CORPS GRAS; FR.; DA. 1976; VOL. 23; NO 4; PP. 203-208; ABS. ANGL. ALLEM.; BIBL. 9REF.Article

NUTRITIONAL IMPLICATIONS OF TEXTURED PROTEIN PRODUCTS = IMPLICATIONS NUTRITIONNELLES DES PRODUITS A BASE DE PROTEINES TEXTUREESKIES C.1974; CEREAL SCI. TODAY; U.S.A.; DA. 1974; VOL. 19; NO 10; PP. 450-468 (4 P.); BIBL. 2 REF.Article

TEXTURATION DE PROTEINES VEGETALES PAR CUISSON-EXTRUSION. APPLICATION AUX FARINES DE FEVEROLEDE LA GUERIVIERE JF.1976; REV. FR. CORPS GRAS; FR.; DA. 1976; VOL. 23; NO 2; PP. 67-73; BIBL. 1/2 P.Article

PARAMETERS AFFECTING PRODUCTION AND CHARACTER OF EXTRUSION TEXTURIZED DEFATTED GLANDLESS COTTONSEED MEAL = PARAMETRES AFFECTANT LA PRODUCTION ET LES CARACTERES DE LA FARINE DE GRAINES DE COTON SANS GLANDE DELIPIDEE, TEXTUREE PAR EXTRUSIONTARANTO MV; MEINKE WW; CATER CM et al.1975; J. FOOD SCI.; U.S.A.; DA. 1975; VOL. 40; NO 6; PP. 1264-1269; BIBL. 13 REF.Article

TEXTURED VEGETABLE PROTEINS = PROTEINES VEGETALES TEXTUREESMARTIN CRB.1975; PROCESS BIOCHEM.; G.B.; DA. 1975; VOL. 10; NO 10; PP. 14-17Article

UTILIZATION OF EDIBLE PROTEIN FROM MEAT INDUSTRY BY-PRODUCTS AND WASTE. III. THE ISOLATION AND SPINNING OF PROTEINS FROM LUNG AND STOMACH = UTILISATION DES PROTEINES COMESTIBLES DES SOUS-PRODUITS ET RESIDUS DE L'INDUSTRIE DE LA VIANDE. III.ISOLEMENT ET EXTRUSION DES PROTEINES DE POUMONS ET D'ESTOMACSYOUNG RH; LAWRIE RA.1975; J. FOOD TECHNOL.; G.B.; DA. 1975; VOL. 10; NO 4; PP. 453-464; H.T. 2; BIBL. 9 REF.Article

TEXTURED VEGETABLE PROTEIN COMES OF AGE = LES PROTEINES TEXTUREES DE LEGUMES ATTEIGNENT LEUR OPTIMUMLANDAU JH.1983; FOOD (LONDON. 1979); ISSN 0143-8441; GBR; DA. 1983; VOL. 5; NO 9; PP. 33-37; 3 P.; 5 PHOTO.Article

MODELE MATHEMATIQUE DE LA DIFFUSION D'EAU ET DE SOLIDES SOLUBLES AU COURS DE LA COAGULATION DES FIBRES DE PROTEINES DANS LE PROCEDE DE FABRICATION DES SIMILI-VIANDESCASTAIGNE F; RIEL RR; BOULET M et al.1976; CANAD. INST. FOOD SCI. TECHNOL. J.; CANADA; DA. 1976; VOL. 9; NO 1; PP. 39-42; ABS. ANGL.; BIBL. 4REF.Article

THE EFFECT OF TEXTURED SOY FLOUR PARTICLES ON THE MICROSCOPIC MORPHOLOGY OF FRANKFURTERS = EFFET DES PARTICULES DE LA FARINE DE SOJA TEXTUREE SUR LA MORPHOLOGIE MICROSCOPIQUE DE SAUCISSES DE FRANCFORTCASSENS RG; TERRELL RN; COUCH C et al.1975; J. FOOD SCI.; U.S.A.; DA. 1975; VOL. 40; NO 5; PP. 1097-1098; BIBL. 8REF.Article

POSSIBILITES DE FILAGE DES PROTEINES DE LEVURE ET LES PROPRIETES ELASTIQUESHAYAKAWA I; KAWASAKI S; NOMURA D et al.1975; J. AGRIC. CHEM. SOC. JAP.; JAP.; DA. 1975; VOL. 49; NO 12; PP. 641-646; ABS. ANGL.; BIBL. 23REF.Article

BEEF PATTIES: THE EFFECT OF TEXTURED SOY PROTEIN AND FAT LEVELS ON QUALITY AND ACCEPTABILITY = BOULETTES DE BOEUF: EFFET DES PROTEINES TEXTUREES DE SOJA ET DES TENEURS EN MATIERES GRASSES SUR LA QUALITE ET L'ACCEPTABILITEDRAKE SR; HINNERGARDT LC; KLUTER RA et al.1975; J. FOOD SCI.; U.S.A.; DA. 1975; VOL. 40; NO 5; PP. 1065-1067; BIBL. 12REF.Article

EMERGING MEAT ALTERNATES = APPARITION DE SUBSTITUTS DE VIANDEBRUDNAK JA.1974; CEREAL SCI. TODAY; U.S.A.; DA. 1974; VOL. 19; NO 10; PP. 447-476 (3 P.)Article

INFLUENCE OF THE EXTRUSION SHEAR ENVIRONMENT ON PLANT PROTEIN TEXTURIZATION. = INFLUENCE DE L'ENVIRONNEMENT LORS DE L'EXTRUSION SUR LA TEXTURATION DES PROTEINES VEGETALES.HOLAY SH; HARPER JM.1982; JOURNAL OF FOOD SCIENCE.; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1982; VOL. 47; NO 6; PP. 1869-1874; BIBL. 24 REF.; 9 FIG.Article

LES OPERATIONS UNITAIRES DU PROCEDE HYDRODYNAMIQUE DE FILAGE DES PROTEINES.CASTAIGNE F; LIBER E; CARBILLET L et al.1977; REV. FR. CORPS GRAS; FR.; DA. 1977; VOL. 24; NO 6; PP. 315-319; ABS. ANGL. ALLEM. ESP.; BIBL. 14 REF.Article

LES TOURTEAUX DE TOURNESOL, MATIERE PREMIERE POUR L'OBTENTION DE PROTEINES ISOLEESUZZAN A; LE BARBANCHON N; FABRY H et al.1976; DGRST-7471218; FR.; DA. 1976; PP. (50P.); H.T. 5; BIBL. 2P.; (RAPP. FINAL, ACTION CONCERTEE: TECHNOL. ALIM. AGRIC.Report

PROTEIN-LIPID FILMS AS MEAT SUBSTITUTES = PELLICULES PROTEINES-LIPIDES EN TANT QUE SUCCEDANES DE LA VIANDEWU LC; BATES RP.1975; J. FOOD SCI.; U.S.A.; DA. 1975; VOL. 40; NO 1; PP. 160-163; BIBL. 20 REF.Article

UTILIZATION OF EDIBLE PROTEIN FROM MEAT INDUSTRY BY-PRODUCTS AND WASTE. IV. STUDIES ON THE PHYSICAL AND MECHANICAL PROPERTIES OF SPUN FIBROUS PRODUCTS = UTILISATION DES PROTEINES COMESTIBLES DES SOUS-PRODUITS ET RESIDUS DE L'INDUSTRIE DE LA VIANDE. IV. ETUDE DES PROPRIETES PHYSIQUES ET MECANIQUES DES PRODUITS FIBREUX EXTRUDESYOUNG RH; LAWRIE RA.1975; J. FOOD TECHNOL.; G.B.; DA. 1975; VOL. 10; NO 4; PP. 465-474; H.T. 3; BIBL. 7 REF.Article

PHYSICAL AND CHEMICAL CHANGES IN SPUN SOY PROTEIN FIBERS DURING STORAGE = MODIFICATIONS PHYSIQUES ET CHIMIQUES DES FIBRES DE PROTEINES DE SOJA FILEES, PENDANT LEUR CONSERVATIONCHIANG JPC; STERNBERG M.1974; CEREAL CHEM.; U.S.A.; DA. 1974; VOL. 51; NO 4; PP. 465-471; BIBL. 9 REF.Article

LE BEEFSTEAK DE SOJA : UNE SOLUTION AU PROBLEME ALIMENTAIRE MONDIAL .POGET JL.1982; ; FRA; PARIS : EDITIONS L'HARMATTAN; DA. 1982; PP. 1-167; BIBL. 90 REF.; ISBN 2-85802-242-9; COLLECTION ALTERNATIVES PAYSANNES.Book

ZUR UNTERSUCHUNG UND BEEINFLUSSUNG FUNKTIONELLER EIGENSCHAFTEN VON PROTEINROHSTOFFEN UND PROTEINFASERN. II. ZUR LOESLICHKEIT VON IN 5% IGER NATRIUMCHLORIDLOESUNG HITZE BEHANDELTEN SOWIE MIT DIALDEHYDSTAERKE BEHANDELTEN ACKERBOHNENPROTEIN-CASEIN (1:1)-FASERN UND CASEINFASERN. = ETUDE ET MODIFICATION DES PROPRIETES FONCTIONNELLES DES PROTEINES BRUTES ET DES PROTEINES FILEES. II. SOLUBILITE DES FIBRES DE CASEINE OU DE PROTEINES DE FEVEROLE-CASEINE (1:1) TRAITEES PAR LA CHALEUR DANS UNE SOLUTION A 5% DE NACL OU TRAITEES PAR L'AMIDON DIALDEHYDESCHMANDKE H; SCHMIDT G.1977; NAHRUNG; DTSCH.; DA. 1977; VOL. 21; NO 3; PP. 209-213; ABS. ANGL. RUSSE; BIBL. 6 REF.Article

RETENTION OF WATER AND FAT IN COOKED PATTIES OF BEEF AND OF BEEF EXTENDED WITH TEXTURED VEGETABLE PROTEIN = RETENTION D'EAU ET DE MATIERE GRASSE DANS DES PATES DE BOEUF CUITS ET DES PATES DE BOEUF MELANGE A DES PROTEINES VEGETALES TEXTUREESANDERSON RH; LIND KD.1975; FOOD TECHNOL.; U.S.A.; DA. 1975; VOL. 29; NO 2; PP. 44-45; BIBL. 3 REF.Article

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