kw.\*:("Placer disgusto")
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Travail sexuel et plaisir. Etude exploratoire sur la réponse sexuelle et le travail sexuelALMEIDA, M.J.Sexologies (Marseille). 2011, Vol 20, Num 4, pp 261-264, issn 1158-1360, 4 p.Article
Du désir au plaisir d'être cadre de santéVOILLOT, Sylvie; LE PLAPOUS, Romuald; MIRAVETE, Véronique et al.SOINS. CADRES. 2011, Num 78, pp 30-32, issn 0183-2980, 3 p.Article
LE PLAISIR VIENT EN MANGEANTBILA, C.Louvain médical. 2009, Vol 128, Num 8, issn 0024-6956, S156-S159Conference Paper
Pleasure : the common currencyCABANAC, M.Journal of theoretical biology. 1992, Vol 155, Num 2, pp 173-200, issn 0022-5193Article
Intellectual and sensual pleasures of utilityHIGBY, W.American Ceramic Society bulletin. 1999, Vol 78, Num 9, pp 70-73, issn 0002-7812Article
Travailler avec les émotionsLAMBRETTE, G.Le journal des psychologues. 2012, Num 299, pp 71-75, 5 p.Article
PLAISIR: la nouvelle carte cérébraleKRINGELBACH, Morten; BERRIDGE, Kent.Pour la science (Imprimé). 2012, Num 421, pp 68-73, issn 0153-4092, 6 p.Article
La communication avec le patient atteint de démenceSTRUBEL, D; SAMACOITS, P; SAINSON, A et al.NPG. NEUROLOGIE, PSYCHIATRIE, GERIATRIE. 2007, Num 39, pp 27-32, issn 1627-4830, 6 p.Article
Réunion de la Société Française d'AlcoologieSARDA, Alain; NIOX-RIVIERE, Helene; AUBRION, Jean et al.Alcoologie (Paris). 1998, Vol 20, Num 1, pp 80-89, issn 1142-1983Conference Proceedings
Why do some like it hot? Genetic and environmental contributions to the pleasantness of oral pungencyTÖRNWALL, Outi; SILVENTOINEN, Karri; KAPRIO, Jaakko et al.Physiology & behavior. 2012, Vol 107, Num 3, pp 381-389, issn 0031-9384, 9 p.Article
Le plaisir au travail, entre désir et jouissanceLASSEAUX, Marc.SOINS. CADRES. 2011, Num 78, pp 24-26, issn 0183-2980, 3 p.Article
Le plaisir de travailler ou travailler comme un romain : du tripalium à l'opusMATHIEU, Nicolas.SOINS. CADRES. 2011, Num 78, pp 16-20, issn 0183-2980, 5 p.Article
Eduquer aux plaisirs plus qu'aux facteurs de risqueJANZYK, Véronique.Education santé (Bruxelles). 2010, Num 252, pp 7-8, issn 0776-2623, 2 p.Article
Gourmets, gourmands, gourmandises, luxure et homéopathie = Gourmets, sweetmeats, lust and homeopathyCHAMPION, Ph.L' Homéopathie européenne. 2001, Vol 10, Num 5, pp 148-157, issn 1244-2356, 9 p.Conference Paper
Task aversiveness and procrastination : a multi-dimensional approach to task aversiveness across stages of personal projectsBLUNT, A. K; PYCHYL, T. A.Personality and individual differences. 2000, Vol 28, Num 1, pp 153-167, issn 0191-8869Article
Le plaisir alimentaire = Feeding pleasureCahiers de nutrition et de diététique. 1999, Vol 34, Num 3, pp 147-160, issn 0007-9960Conference Proceedings
On the origin of consciousness, a postulate and its corollaryCABANAC, M.Neuroscience and biobehavioral reviews. 1996, Vol 20, Num 1, pp 33-40, issn 0149-7634Conference Paper
Alterations in pleasantness but not activation when long-term memories are reconstructed during contextual versus noncontextual settingsPERSINGER, M. A; RICHARDS, P. M.Perceptual and motor skills. 1994, Vol 79, Num 1, pp 95-98, issn 0031-5125, 1Article
Musical pleasureGRAMAJO GALIMANY, N. N.International journal of psycho-analysis. 1993, Vol 74, pp 383-391, issn 0020-7578, 2Article
NEUROBIOLOGIE DU DÉSIR ET DU PLAISIR: IMPLICATION DU CIRCUIT DE LA RÉCOMPENSEHERMANS, E.Louvain médical. 2009, Vol 128, Num 8, issn 0024-6956, S131-S136Conference Paper
Liking and exposure : First, second and tenth time aroundBOM FROST, Michael.Physiology & behavior. 2006, Vol 89, Num 1, pp 47-52, issn 0031-9384, 6 p.Article
Response latencies of pleasure and displeasure ratings : Further evidence for mixed feelingsSCHIMMACK, Ulrich.Cognition and emotion (Print). 2005, Vol 19, Num 5, pp 671-691, issn 0269-9931, 21 p.Article
Le bien-être au travailGUTNIK, Fabrice; FOREST, Jacques; STORA, Jean-Benjamin et al.Le journal des psychologues. 2004, Num 220, pp 19-50, 32 p.Article
Sensory awareness versus sensory impression : affect and attention interact to produce somatic meaningCIOFFI, D.Cognition and emotion (Print). 1991, Vol 5, Num 4, pp 275-294, issn 0269-9931Article
Der Wandel der Kochkunst als Genussorientierte Speisengestaltung: Webers theorie der Ausdifferenzierung und rationalisierung als Grundlage einer Ernährungssoziologie = Le changement de l'art culinaire comme préparation de mets orienté vers la jouissance. La théorie de Weber de la surdifférenciation et de la rationalisation comme base d'une sociologie de l'alimentation = Modification of cooking art as preparation of dishes oriented towards enjoyment: the Weber's theory of differenciation and rationalisation as basis of a alimentation sociologyBARLÖSIUS, E; MANZ, W.Kölner Zeitschrift für Soziologie und Sozialpsychologie. 1988, Vol 40, Num 4, pp 728-746, issn 0023-2653Article