Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("Pomme de terre")

Filter

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 10441

  • Page / 418
Export

Selection :

  • and

Influence of reducing sugars and amino acids in the color development of fried potatoes = Influence des sucres réducteurs et des acides aminés sur le développement de la couleur des pommes de terre fritesMARQUEZ, G; ANON, M. C.Journal of food science. 1986, Vol 51, Num 1, pp 157-160, issn 0022-1147Article

A research note. Amino acid composition and its change in raw and granulated potatoes during processing = Note de recherche. La composition en acides aminés des pommes de terre crues ou en flocons et sa modification au cours du procédé de fabricationGORINSTEIN, S; YAMAGATA, S; HADZIYEV, D et al.Journal of food science. 1988, Vol 53, Num 1, pp 308-310, issn 0022-1147Article

Effect of temperature on thermal properties of «Record» potatoes = Effet de la température sur les propriétés thermiques des pommes de terre «Record»RICE, P; SELMAN, J. D; ABDUL-REZZAK, R. K et al.International journal of food science & technology. 1988, Vol 23, Num 3, pp 281-286, issn 0950-5423Article

R&D applications: full fried flavor from precursorsPrepared foods. 1993, Vol 162, Num 10, issn 0747-2536, p. 79Article

Untersuchungen zur Inaktivierung einiger Enzyme durch Wasserblanchieren bei der Pommes frites-Herstellung = Recherches concernant l'inactivation de quelques enzymes par le blanchiment à l'eau lors de la fabrication de pommes de terre frites = Studies of some enzyme inactivation by water blanching in technology of french fries potatoesFRETZDORFF, B; BERGTHALLER, W; PUTZ, B et al.Potato research. 1988, Vol 31, Num 1, pp 25-36, issn 0014-3065Article

Sensory quality of French fries prepared from Belrus and Russet Burbank potatoes = Propriétés organoleptiques des pommes de terre frites préparées à partir de pommes de terre Belrus et Russett BurbankTRUE, R. H; WORK, T. M; BUSHWAY, R. J et al.American potato journal. 1983, Vol 60, Num 12, pp 933-937, issn 0003-0589Article

Changes of glycoalkaloids and nitrate contents in potatoes during chip processingPEKSA, A; GOŁUBOWSKA, G; ANIOLOWSKI, K et al.Food chemistry. 2006, Vol 97, Num 1, pp 151-156, issn 0308-8146, 6 p.Article

A research note. Effect of surface freezing on ascorbic acid retention in water blanched potato strips = Note de recherche. Effets de la surgélation de bâtonnets de pomme de terre blanchis sur la rétention de l'acide ascorbiqueGARROTE, R. L; SILVA, E. R; BERTONE, R. A et al.Journal of food science. 1989, Vol 54, Num 4, pp 1090-1091, issn 0022-1147Article

Yield and quality of dehydrated chips prepared from sprout inhibitor treated potatoes stored under different conditions = Rendement et qualité de chips de pommes de terre déshydratées préparées à partir de tubercules traités par des inhibiteurs de germination et entreposés dans différentes conditionsKHURANA, D. S; RANDHAWA, K. S.Journal of food science and technology (Mysore). 1985, Vol 22, Num 6, pp 433-436, issn 0022-1155Article

Percent starch hydrolysis and dietary fiber content of chipped and baked potatoes = Pourcentage d'hydrolyse de l'amidon et teneur en fibres alimentaires de pommes de terre chips et de pommes de terre cuites au fourDREHER, M. L; BREEDON, C; ORR, P. H et al.Nutrition reports international. 1983, Vol 28, Num 3, pp 687-691, issn 0029-6635Article

A research note. Ascorbic acid and protein content of potatoes in relation to tuber anatomy = Note de recherche. Teneurs en acide ascorbique et en protéines des pommes de terre, en relation avec l'anatomie des tuberculesMUNSHI, C. B; MONDY, N. I.Journal of food science. 1989, Vol 54, Num 1, pp 220-221, issn 0022-1147Conference Paper

Diffusion of carbon monoxide, carbon dioxide and sulfur dioxide in potato tissue = Diffusion du monoxyde de carbone, du dioxyde de carbone et du dioxyde de soufre dans les tissus de pommes de terreSIRIVICHA, S.1986, 388 pThesis

Glycoalkaloid composition of potatoes : diversity and biological implications = Composition en glycoalcaloïdes des pommes de terre : diversité et implications biologiquesGREGORY, P.American potato journal. 1984, Vol 61, Num 3, pp 115-122, issn 0003-0589Article

Genetic and environmental control of potato glycoalkaloids = Contrôle génétique et par l'environnement des glycoalcaloïdes de pommes de terreSINDEN, S. L; SANFORD, L. L; WEBB, R. E et al.American potato journal. 1984, Vol 61, Num 3, pp 141-156, issn 0003-0589Article

Comparative efficacies of gibberellic acid (GA) and ethrel mixture and other established chemicals for the induction of sprouting in seed potato tubers = Efficacités comparées du mélange acide gibberellique - éthrel et d'autres formules chimiques sur l'induction de la germination des tubercules de pommes de terre de semenceSHASHIREKHA, M. N; NARASIMHAM, P.Journal of food science and technology (Mysore). 1988, Vol 25, Num 6, pp 335-339, issn 0022-1155Article

Impact of biotechnology on vegetable processing = L'impact de la biotechnologie dans la technologie des légumesADDY, N. D; STUART, D. A.Food technology (Chicago). 1987, Vol 40, Num 10, pp 64-66, issn 0015-6639Conference Paper

Synergistic action of gibberellin and ethrel on the inducement of sprouting in potatoes = Action synergique de la gibbérelline et de l'éthrel pour l'induction de la germination des pommes de terreREKHA, M. N. S; RAMA, M. V; NARASIMHAM, P et al.Journal of food science and technology (Mysore). 1983, Vol 20, Num 3, pp 120-122, issn 0022-1155Article

Factors related to potato mealiness = Les facteurs associés au caractère farineux de la pomme de terreMCCOMBER, D. R; OSMAN, E. M; LOHNES, R. A et al.Journal of food science. 1988, Vol 53, Num 5, pp 1423-1426, issn 0022-1147Article

Changes in concentration of pesticide residues in potatoes during washing and home preparationSOLIMAN, K. M.Food and chemical toxicology. 2001, Vol 39, Num 8, pp 887-891, issn 0278-6915Article

Trichothecene toxin production by strains of Gibberella pulicaris (Fusarium sambucinum) in liquid culture and in potato tubers = Production de la toxine trichothécène par des souches de Gibberella pulicaris (Fusarium sambucinum) en culture en milieu liquide et dans les tubercules de pommes de terreDESJARDINS, A. E; PLATTNER, R. D.Journal of agricultural and food chemistry (Print). 1989, Vol 37, Num 2, pp 388-392, issn 0021-8561Article

Influence of friction, sample dimensions and deformation rate on the uniaxial compression of raw potato flesh = Influence des frottements, des dimensions de l'échantillon et de la vitesse de déformation sur la compression uniaxiale de chair crue de pomme de terreCANET, W; SHERMAN, P.Journal of texture studies. 1988, Vol 19, Num 3, pp 275-287, issn 0022-4901Article

An interface design for microcomputer control of a potato storage = Equipement d'interface pour une gestion de l'entreposage des pommes de terre par microordinateurROWE, R. J; HUNTER, J. H; DRECHSEL, C. M et al.Computers and electronics in agriculture. 1986, Vol 1, Num 2, pp 205-212, issn 0168-1699Article

Segregation of leptine glycoalkaloids in Solanum chacoense Bitter = Ségrégation des glycoalcaloïdes (leptines) chez Solanum chacoense BitterSINDEN, S. L; SANFORD, L. L; DEAHL, K. L et al.Journal of agricultural and food chemistry (Print). 1986, Vol 34, Num 2, pp 372-377, issn 0021-8561Article

Cracking in potatoes = Les craquelures des pommes de terreSCHOORL, D; HOLT, J. E.Journal of texture studies. 1983, Vol 14, Num 1, pp 61-70, issn 0022-4901Article

Effect of exposure time of ethylene on potato sprout development = Effet de la durée d'exposition à l'éthylène sur le développement des germes de pomme de terreTIMM, H; HUGHES, D. L; WEAVER, M. L et al.American potato journal. 1986, Vol 63, Num 11, pp 655-663, issn 0003-0589Article

  • Page / 418