Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("Producto lácteo")

Filter

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 13362

  • Page / 535
Export

Selection :

  • and

A novel application of neutron scattering on dairy productsTROMP, R. Hans; BOUWMAN, Wim G.Food hydrocolloids. 2007, Vol 21, Num 2, pp 154-158, issn 0268-005X, 5 p.Article

Technology transfer of some Moroccan traditional dairy products (lben, jben and smen) to small industrial scaleBENKERROUM, N; TAMIME, A. Y.Food microbiology. 2004, Vol 21, Num 4, pp 399-413, issn 0740-0020, 15 p.Article

Fromages à pâte fraîche et fondusRENARD, Anne-Caroline.Arômes ingrédients additifs. 2004, Num 52, pp 26-33, issn 1260-9978, 8 p.Article

Les laits enrichis en standard : Aliments santé : le marché en redemandeRICHARD, Sylvie.RIA. Revue économique et technique de l'industrie alimentaire européenne. 2004, Num 645, issn 0035-4244, p.43Article

The transfer of radiocesium from pasture to milkJOHANSON, K. J; KARLEN, G; BERTILSSON, J et al.Science of the total environment. 1989, Vol 85, pp 73-80, issn 0048-9697, 8 p.Article

Du neuf pour vos fromagesROUSSELIN-ROUSVOAL, Fanny.Process (Cesson-Sévigné). 2004, Num 1200, pp 32-33, issn 0998-6650, 2 p.Article

Le yoghourt stimule l'absorption intestinale du calciumJAISSER, F; BOUCHARD, A; BLANCHARD, F et al.LA PRESSE MEDICALE. 1987, Vol 16, Num 34, 1705 p.Serial Issue

Lait et ultra-frais: créez la différence !Process (Cesson-Sévigné). 2011, Num 1284, issn 0998-6650, 36-56 [17 p.]Article

Sphingoid bases in dairy productsRIBAR, Slavica; KARMELIC, Ivana; MESARIC, Marko et al.Food research international. 2007, Vol 40, Num 7, pp 848-854, issn 0963-9969, 7 p.Article

Whey texturization: A way forwardONWULATA, Charles; TOMASULA, Peggy.Food technology (Chicago). 2004, Vol 58, Num 7, pp 50-54, issn 0015-6639, 4 p.Article

Yaourts : plein pot sur la santé activeRENARD, Anne-Caroline.Arômes ingrédients additifs. 2004, Num 54, pp 28-31, issn 1260-9978, 4 p.Article

Some characteristics of surk, a traditional Turkish cheeseSAGDIC, Osman; SIMSEK, Bedia; GURSOY, Orhan V et al.Archiv für Lebensmittelhygiene. 2005, Vol 56, Num 1, pp 13-15, issn 0003-925X, 3 p.Article

Guide pratique d'analyse microbiologique des laits et des produits laitiersBEERENS, H; LUQUET, F. M.1987, 144 p., isbn 2-85206-395-6Book

Le fromage porté par les nouveaux usagesRevue laitière française. 2012, Vol 718, pp 12-23, issn 0035-3590, 12 p.Article

LES PRODUITS LAITIERS EN RHF :Légère baisse des achats en 2009RENARD, Anne-Caroline.Revue laitière française. 2011, Vol 709, pp 20-21, issn 0035-3590, 2 p.Article

Le lait bientôt premier acteur du secteur agroalimentaire turcLEMOINE, Rita.Revue laitière française. 2011, Vol 709, pp 24-25, issn 0035-3590, 2 p.Article

MICROBIOLOGICAL, PHYSICO-CHEMICAL AND TOXICOLOGICAL QUALITY OF TRADITIONAL TURKISH CHEESE DESSERTSAYDIN, Ali; AKSU, Harun; TASKANAL, Nedim et al.Journal of food quality. 2009, Vol 32, Num 5, pp 590-606, issn 0146-9428, 17 p.Article

COOPÉRATIVE DE SAINT-BONNET-DE-SALERS (CANTAL) : Le retour en grâce du lait des SalersGRIFFOUL, Bernard.Revue laitière française. 2009, Vol 689, pp 40-41, issn 0035-3590, 2 p.Article

Oui aux produits laitiers, mais pas trop blancs... : L'alimentation des adolescentsRENARD, Anne-Caroline.Revue laitière française. 2009, Vol 695, pp 18-19, issn 0035-3590, 2 p.Article

Quand le yaourt aide à embellir son corps : L'alimentation des adolescentsRENARD, Anne-Caroline.Revue laitière française. 2009, Vol 695, pp 20-22, issn 0035-3590, 3 p.Article

Hygienic quality of cream pastries in TurkeyELMALI, Mehmet; ULUKANLI, Zeynep; YAMAN, Hilmi et al.Archiv für Lebensmittelhygiene. 2007, Vol 58, Num 1, pp 14-18, issn 0003-925X, 5 p.Article

Le nouveau «décret fromage» est paruCARANTINO, Sabine; RENARD, Anne-Caroline.Revue laitière française. 2007, Vol 674, pp 20-29, issn 0035-3590, 10 p.Article

The formation of histamine in herby cheese during ripeningSAGUN, Emrullah; EKICI, Kamil; DURMAZ, Husamettin et al.Journal of food quality. 2005, Vol 28, Num 2, pp 171-178, issn 0146-9428, 8 p.Article

Factors contributing to the occurrence of antimicrobial drug residues in kenyan milkSHITANDI, Anakalo; STERNESJÖ, Ase.Journal of food protection. 2004, Vol 67, Num 2, pp 399-402, issn 0362-028X, 4 p.Article

Evaluación de cocoa en leche saborizadaRODRIGUEZ, Tamara; CAMEJO, Juana; PAZ, Teresa et al.Alimentaria. 2004, Num 351, pp 81-83, issn 0300-5755, 3 p.Article

  • Page / 535