Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("Propiedad farmacológica")

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 905

  • Page / 37
Export

Selection :

  • and

Dietary agar's effect on apparent permeability of the rat intestine = Effet de la gélose alimentaire sur la perméabilité apparente de l'intestin de ratSHIAU, S. Y; YU, J.Nutrition reports international. 1988, Vol 38, Num 5, pp 979-985, issn 0029-6635Article

Effets des huiles de poisson riches en acides gras n-3 sur les facteurs de risque des maladies cardio-vasculaires = Influence of n-3 fatty acids rich fish oils on cardiovascular risk factorsDRISS, F; DARCET, P.Revue française des corps gras. 1988, Vol 35, Num 1, pp 7-11, issn 0035-3000Article

Effects of dietary glutathione on plasma and liver lipid levels in rats fed on a high cholesterol diet = Effets du glutathion alimentaire sur les teneurs en lipides du plasma et du foie de rats alimentés avec des rations riches en cholestérolSUGIYAMA, K; OHISHI, K; MURAMATSU, K et al.Agricultural and biological chemistry. 1987, Vol 51, Num 6, pp 1601-1606, issn 0002-1369Article

Dietary effects of frankfurters with added beef fat and peanut oil = Effets nutritionnels des saucisses de Francfort contenant de la graisse de boeuf et de l'huile d'arachideMARQUEZ, E; AHMED, E. M; SHIREMAN, R. B et al.Journal of food science. 1989, Vol 54, Num 3, pp 497-526, issn 0022-1147, 4 p.Article

Dietary modification of xenobiotic metabolism : contribution of indolylic compounds present in Brassica oleracea = Modifications, induites par l'alimentation, du métabolisme des substances xénobiotiques : contribution des composés indolyliques présents dans Brassica oleraceaBRADFIELD, C. A; BJELDANES, L. F.Journal of agricultural and food chemistry (Print). 1987, Vol 35, Num 6, pp 896-900, issn 0021-8561Article

Ingestion of high doses of fish oil increases the susceptibility of cellular membranes to the induction of oxidative stress = L'ingestion de fortes doses d'huile de poisson augmente la sensibilité des membranes cellulaires à l'induction de l'oxydationGARRIDO, A; GARRIDO, F; GUERRA, R et al.Lipids. 1989, Vol 24, Num 9, pp 833-835, issn 0024-4201Article

Lipids as anti-cancer agents = Les lipides comme agents anticancérigènesBERDEL, W. E.Journal of the American Oil Chemists' Society. 1988, Vol 65, Num 12, pp 1874-1880, issn 0003-021X, 4 p.Article

Antitumour activity of polysaccharides and lipids from marine algae = Activité antitumorale des polysaccharides et des lipides d'algues marinesNODA, H; AMANO, H; ARASHIMA, K et al.Nippon Suisan Gakkaishi. 1989, Vol 55, Num 7, pp 1265-1271, issn 0021-5392Article

Screening of biologically active compounds in microalgae = Examen des substances actives biologiquement dans les algues microscopiquesMURAKAMI, M; MAKABE, K; OKADA, S et al.Nippon Suisan Gakkaishi. 1988, Vol 54, Num 6, pp 1035-1039, issn 0021-5392Article

The opioid potency of milk and body tissue extracts of rabbits treated with opioids = Potentialités opiacées du lait et des extraits tissulaires corporels de lapins traités par des substances opiacéesHOSSAIN, M. A; HOSSAIN, J. A; GANGULI, N. C et al.Milchwissenschaft. 1988, Vol 43, Num 10, pp 646-650, issn 0026-3788Article

Dietary curry and cholesterol metabolism in rats = Le curry alimentaire et le métabolisme du cholestérol chez le ratBEYNEN, A. C; KRITCHEVSKY, D.Nutrition reports international. 1987, Vol 36, Num 2, pp 235-240, issn 0029-6635Article

Effect of dietary whey upon the serum cholesterol of the pig = Effet du lactosérum alimentaire sur la teneur en cholestérol du sérum de porcNORTON, S. A; BEAMES, C. G. JR; MAXWELL, C. V et al.Nutrition reports international. 1987, Vol 36, Num 2, pp 273-279, issn 0029-6635Article

Coffee and cholesterol = Le café et le cholestérolHEYDEN, S; SCHNEIDER, K. A.Café, cacao, thé (Paris). 1989, Vol 33, Num 2, pp 109-113, issn 0007-9510Article

Effect of ascorbic acid on N-nitrosoproline excretion in the urine of lacto-vegetarians and subjects on a free-choice diet = Effet de l'acide ascorbique sur l'excrétion de N-nitrosoproline dans les urines de lacto-végétariens ou d'individus ayant le libre choix de leur alimentationHALLING, H; OSTERDAHL, B. G; CARSTENSEN, J et al.Food additives and contaminants. 1989, Vol 6, Num 4, pp 445-452, issn 0265-203XArticle

Effect of boiled and instant coffee on plasma lipids and fecal excretion of neutral sterols and bile acids in the rat = Effet du café instantané et du café infusé sur les lipides du plasma, l'excrétion fécale de stérols neutres et les acides biliaires chez le ratHESTMARK, A. T; LYSTAD, E; HAUG, A et al.Nutrition reports international. 1988, Vol 38, Num 4, pp 859-864, issn 0029-6635Article

Les fibres alimentairesFEILLET, P.Industries alimentaires et agricoles. 1988, Vol 105, Num 12, pp 1249-1253, issn 0019-9311Article

Zum Vorkommen antikanzerogener Substanzen in Lebensmitteln speziell in milchsauren Produkten = Présence de substances anticancérigènes dans les produits alimentaires et plus spécialement dans les produits contenant de l'acide lactiqueGROENEVELD, M; LEITZMANN, C.Aktuelle Ernährungsmedizin. 1987, Vol 12, Num 6, pp 202-204, issn 0341-0501Article

Evaluation toxicologique et nutritionnelle des alginates. 4. Effets des alginates sur le métabolisme des lipides = Toxicological and nutritional evaluation of alginates. 4. Effects of alginates on lipid metabolismSUSCHETET, M.Sciences des aliments. 1986, Vol 6, Num 4, pp 509-515, issn 0240-8813Article

Effects of citrus limonoids on glutathione S-transferase activity in mice = Effets des limonoïdes d'agrumes sur l'activité de la glutathione S-transférase chez les sourisLAM, L. K. T; YING LI; HASEGAWA, S et al.Journal of agricultural and food chemistry (Print). 1989, Vol 37, Num 4, pp 878-880, issn 0021-8561Article

Studies on the antitumour activity of marine algae = Etude de l'activité antitumorale des algues marinesNODA, H; AMANO, H; ARASHIMA, K et al.Nippon Suisan Gakkaishi. 1989, Vol 55, Num 7, pp 1259-1264, issn 0021-5392Article

Cod liver oil feeding increases osmotic resistance of red blood cells = L'ingestion d'huile de foie de morue améliore la résistance à l'osmose des globules rouges sanguinsHOSTMARK, A. T; LYSTAD, E; HAUG, A et al.Nutrition reports international. 1987, Vol 36, Num 3, pp 613-616, issn 0029-6635Article

Effects of egg on iron-deficient rats = Effets des oeufs chez les rats carencés en ferUEHARA, M; ENDO, Y; MOWLAH, G et al.Nutrition reports international. 1987, Vol 35, Num 5, pp 1023-1034, issn 0029-6635Article

Antimutagenic properties of lactic acid-cultured milk on chemical and fecal mutagens = Propriétés antimutagènes, vis-à-vis de substances mutagènes chimiques et fécales, de lait fermenté par des bactéries lactiquesHOSONO, A; KASHINA, T; KADA, T et al.Journal of dairy science. 1986, Vol 69, Num 9, pp 2237-2242, issn 0022-0302Article

Counteraction of the toxicity of aflatoxin B1 by thymine and folic acid in experimental animals = Effet inhibiteur, vis-à-vis de la toxicité de l'aflatoxine B1, de la thiamine et de l'acide folique, chez les animaux de laboratoireBHAVANISHANKAR, T. N; SHANTHA, T; RAMESH, H. P et al.Nutrition reports international. 1986, Vol 33, Num 4, pp 603-612, issn 0029-6635Article

Pharmacodynamics and side effects of flecainide acetateSALERNO, D. M; GRANRUD, G; SHARKEY, P et al.Clinical pharmacology and therapeutics. 1986, Vol 40, Num 1, pp 101-107, issn 0009-9236Article

  • Page / 37