Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("Propriété organoleptique")

Filter

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 8664

  • Page / 347
Export

Selection :

  • and

Sensory characterization of human milk = Caractérisation sensorielle du lait de femmeMCDANIEL, M. R; BARKER, E; LEDERER, C. L et al.Journal of dairy science. 1989, Vol 72, Num 5, pp 1149-1158, issn 0022-0302Article

RECHERCHES SUR L'INCORPORATION DU COCCIDIOSTATIQUE "CYOSTAT" DANS LES ALIMENTS POUR POULETS DE CHAIRKEPPENS L.1973; REV. AGRIC.; BELG.; DA. 1973; VOL. 26; NO 1; PP. 189-196; ABS. ANGL.; BIBL. 3 REF.Serial Issue

Organoleptic properties of aliphatic aldehydes = Les propriétés organoleptiques des aldéhydes aliphatiquesBOELENS, M. H; VAN GEMERT, L. J.Perfumer & flavorist. 1987, Vol 12, Num 5, pp 31-43, issn 0272-2666, 9 p.Article

A research note. Odor threshold of some pyrazines = Note de recherche. Les seuils de perception de certaines pyrazinesSHIBAMOTO, T.Journal of food science. 1986, Vol 51, Num 4, pp 1098-1099, issn 0022-1147Article

Sweetness and bitterness contributions of structural units of aspartame and some analogues = Contributions, aux goûts sucré et amer, des unités constitutives de l'aspartame et de quelques dérivésSHINODA, I; OKAI, H.Journal of agricultural and food chemistry (Print). 1985, Vol 33, Num 5, pp 792-795, issn 0021-8561Article

Effects of using defatted gluten as a substrate for solubilization with sodium hydroxide = Effets de l'utilisation du gluten délipidé comme substrat pour la solubilisation par l'hydroxyde de sodiumBATEY, I. L; GRAS, P. W.Journal of Food Technology. 1984, Vol 19, Num 1, pp 109-114, issn 0022-1163Article

Effect of cryoprotectants on frozen whitefish fillets = Effet des cryoprotecteurs sur les filets congelés de corégoneKRIVCHENIA, M; FENNEMA, O.Journal of food science. 1988, Vol 53, Num 4, pp 999-1003, issn 0022-1147Article

Effect of sodium salts and added water on physical, chemical and sensory properties of dark turkey meat subjected to long-term frozen storage = Effet des sels de sodium et de l'eau ajoutée sur les propriétés physiques, chimiques et organoleptiques de la viande rouge de dinde soumise à un stockage frigorifique prolongéPATEL, S. B; KING, A. J; LEE, Y. B et al.Journal of food science. 1988, Vol 53, Num 6, pp 1610-1614, issn 0022-1147Article

A research note. Processing and sensory properties of round pork bacon = Note de recherche. Préparation et propriétés organoleptiques du lard de porcSTITES, C. R; MCKEITH, F. K; BECHTEL, P. J et al.Journal of food science. 1989, Vol 54, Num 1, pp 214-215, issn 0022-1147Article

Development and characterization of a snack food product using broken rice flour = Elaboration et caractérisation d'un produit de type snack obtenu à partir de farine de brisures de rizFONDEVILA, M. P; LIUZZO, J. A; RAO, R. M et al.Journal of food science. 1988, Vol 53, Num 2, pp 488-490, issn 0022-1147Conference Paper

A research note. Has aspartame an aftertaste ? = Note de recherche. L'aspartame a-t-il un arrière goût ?SAMUNDSEN, J. A.Journal of food science. 1985, Vol 50, Num 5, pp 1510-1512, issn 0022-1147, 2 p.Article

Interaction of denatonium chloride with the bitter taste receptor = Interaction du chlorure de dénatonium avec les récepteurs du goût amerSAROLI, A.Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 1985, Vol 180, Num 3, pp 227-229, issn 0044-3026Article

A research note. Is chlorogenic acid bitter ? = Note de recherche. L'acide chlorogénique est-il amer ?NAGEL, C. W; HERRICK, I. W; GRABER, W. R et al.Journal of food science. 1987, Vol 52, Num 1, issn 0022-1147, 213Article

Structure-activity relationship of bitter compounds related to denatonium chloride and dipeptide methyl esters = Relation entre l'activité et la structure des composés amers dérivés du chlorure de dénatonium et des esters méthyliques de dipeptidesSAROLI, A.Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 1986, Vol 182, Num 2, pp 118-120, issn 0044-3026Article

COPPER SUPPLEMENTATION OF CANADIAN DIETS FOR GROWING-FINISHING PIGS = SUPPLEMENTATION EN CUIVRE DES RATIONS DU CANADA POUR LES PORCS EN CROISSANCE FINITIONCASTELL AG; ALLEN RD; BEAMES RM et al.1975; CANAD. J. ANIMAL SCI.; CANADA; DA. 1975; VOL. 55; NO 1; PP. 113-134; ABS. FR.; BIBL. 2 P.Article

COMPARAISON DE L'ENGRAISSEMENT DE PORCS MALES CASTRES OU ENTIERS MAINTENUS A LA LUMIERE OU A L'OBSCURITEBENKOV M.1975; ZHIVOTNOVAD. NAUKI; BALG.; DA. 1975; VOL. 12; NO 1; PP. 41-46; ABS. RUSSE ANGL.; BIBL. 19 REF.Article

MODIFICATIONS SAISONNIERES DE L'ACCEPTABILITE DES VARIETES DE DACTYLIS GLOMERATASAIGA S; KAWABATA S.1974; RES. BULL. HOKKAIDO NATION. AGRIC. EXPER. STN; JAP.; DA. 1974; NO 109; PP. 87-95; ABS. ANGL.; BIBL. 6 REF.Article

La technologie des produits allégés = Diet-product technologyFROMENTIN, G.Cahiers de nutrition et de diététique. 1991, Vol 26, Num 2, pp 121-124, issn 0007-9960, 4 p.Article

THE EFFECT OF SODIUM METABISULPHITE ON THE FLAVOUR OF FRIED PRAWNS = EFFET DU METABISULFITE DE SODIUM SUR LA FLAVEUR DE CREVETTES FRITESRUELLO JH; MCBRIDE RL.1976; FOOD TECHNOL. AUSTRAL.; AUSTRAL.; DA. 1976; VOL. 28; NO 4; PP. 131-133; BIBL. 6REF.Article

LA QUALITE GUSTATIVE DES POMMES GOLDEN DELICIOUS DANS LA MOYENNE VALLEE DE LA LOIRE1976; ARBORIC. FRUIT.; FR.; DA. 1976; VOL. 23; NO 268; PP. 19-21Article

GRAPES AND WINE TECHNOLOGY: GRAPES TO WINE = RAISINS ET VINIFICATION; DU RAISIN AU VINJOE AM; SHAHANI KM.1975; J. MILK FOOD TECHNOL.; U.S.A.; DA. 1975; VOL. 38; NO 4; PP. 237-243; BIBL. 24 REF.Article

LES MALADIES DU VINPUISAIS J.1975; REV. VIN FR.; FR.; DA. 1975; VOL. 49; NO 253; PP. 35Article

QUALITE COMMERCIALE DES CERISES EN MOLDAVIESHCHERBETS BL.1975; SADOVOD. VINOGRAD. VINODEL. MOLDAV.; S.S.S.R.; DA. 1975; VOL. 30; NO 12; PP. 45-46Article

EFFECT OF EXERCISE ON PALATABILITY AND COOKING CHARACTERISTICS OF PORK = EFFET DE L'EXERCICE SUR LA SAVEUR ET LES CARACTERISTIQUES DE CUISSON DES VIANDES DE PORCHAWRYSH ZJ; MURRAY DM; BOWLAND JP et al.1974; CANAD. J. ANIM. SCI.; CANADA; DA. 1974; VOL. 54; NO 2; PP. 191-195; ABS. FR.; BIBL. 11 REF.Article

FLAVORRUBINI ME.1974; AMER. J. CLIN. NUTRIT.; U.S.A.; DA. 1974; VOL. 27; NO 3; PP. 223-225Article

  • Page / 347