Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("Protéine animale")

Filter

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 2097

  • Page / 84
Export

Selection :

  • and

UTILIZATION OF TROPICAL FEEDINGSTUFFS IN THE NUTRITION OF MODERN COMMERCIAL LAYING STOCK = UTILISATION D'ALIMENTS D'ORIGINE TROPICALE DANS L'ALIMENTATION DES TROUPEAUX MODERNES INDUSTRIELS DE POULES PONDEUSESHASSAN OEM.1974; TROP. AGRIC.; TRINIDAD; DA. 1974; VOL. 51; NO 4; PP. 569-573; BIBL. 7 REF.Article

L'EXPLOITATION DES ANIMAUX DOMESTIQUES, SOURCE DE PROTIDES POUR L'HOMME. QUEL PROGRES PEUT-ON EN ATTENDRE. COMMENT EVOLUENT LES ELEVAGESFEVRIER R.1973; INDUSTR. ALIMENT. ANIMALE; FR.; DA. 1973; NO 2; PP. 31-46 (10 P.); BIBL. 28 REF.Serial Issue

The nutritive value of mixtures of white leaf protein and food proteins = Valeur nutritive des mélanges de protéines blanches de feuilles et de protéines alimentairesCARLSSON, R; HANCZAKOWSKI, P.Journal of the science of food and agriculture. 1985, Vol 36, Num 10, pp 946-950, issn 0022-5142Article

Early Stiffening and Softening of Collagen: Interplay of Deformation Mechanisms in Biopolymer NetworksKURNIAWAN, Nicholas A; LONG HUI WONG; RAJAGOPALAN, Raj et al.Biomacromolecules. 2012, Vol 13, Num 3, pp 691-698, issn 1525-7797, 8 p.Article

Contribution of research with farm animals to protein metabolism concepts : A historical perspectiveBERGEN, Werner G.The Journal of nutrition. 2007, Vol 137, Num 3, pp 706-710, issn 0022-3166, 5 p.Conference Paper

A research note. Evaluation of gelation and solubility of bovine plasma protein isolates = Note de recherche. Evaluation de la gélification et de la solubilité des isolats protéiques de plasma de boeufKING, J; DE PABLO, S; MONTES DE OCA, F et al.Journal of food science. 1989, Vol 54, Num 5, pp 1381-1382, issn 0022-1147Article

The role of sialic acid in the functional properties of ovomucin = Le rôle de l'acide sialique dans les propriétés fonctionnelles de l'ovomucineKATO, A; MIYACHI, N; MATSUDOMI, N et al.Agricultural and biological chemistry. 1987, Vol 51, Num 3, pp 641-645, issn 0002-1369Article

Hybrid Nanotopographical Surfaces Obtained by Biomimetic Mineralization of Statherin-Inspired Elastin-Like RecombinamersYUPING LI; XI CHEN; RIBEIRO, ArturJ et al.Advanced healthcare materials (Print). 2014, Vol 3, Num 10, pp 1638-1647, issn 2192-2640, 10 p.Article

A research note. Extraction of carotenoprotein from shrimp process wastes with the aid of trypsin from Atlantic cod = Note de recherche. Extraction, par la trypsine de morue de l'Atlantique, des caroténoprotéines des effluents de traitement des crevettesCANO-LOPEZ, A; SIMPSON, B. K; HAARD, N. F et al.Journal of food science. 1987, Vol 52, Num 2, pp 503-506, issn 0022-1147, 3 p.Article

Functional properties of turkey salt-soluble proteins = Propriétés fonctionnelles des protéines de viande de dinde solubles en solution salineFOEGEDING, E. A.Journal of food science. 1987, Vol 52, Num 6, pp 1495-1499, issn 0022-1147Article

A research note. Relative viscosity of proteins extracted from frozen, thawed turkey muscle with the sodium salts of nitrite, chloride, and tripolyphosphate = Note de recherche. Viscosité relative des protéines extraites par les nitrites, chlorures et tripolyphosphates de sodium, de dinde congelées et décongeléesPRUSA, K. J; BOWERS, J. A; CRAIG, J et al.Journal of food science. 1984, Vol 49, Num 3, pp 968-969, issn 0022-1147Article

Selection of a proteolytic enzyme to solubilize lean beef tissue = Sélection d'une enzyme protéolytique pour la solubilisation des tissus de viande maigre de boeufO'MEARA, G. M; MUNRO, P. A.Enzyme and microbial technology. 1984, Vol 6, Num 4, pp 181-185, issn 0141-0229Article

Etude quantitative et qualitative du comportement du consommateur vis-à-vis des protéines non conventionnelles1981, 148 p.Report

Stiff gelatin hydrogels can be photo-chemically synthesized from low viscous gelatin solutions using molecularly functionalized gelatin with a high degree of methacrylationHOCH, Eva; SCHUH, Christian; HIRTH, Thomas et al.Journal of materials science. Materials in medicine. 2012, Vol 23, Num 11, pp 2607-2617, issn 0957-4530, 11 p.Article

Emulsifying capacity and stability of goat, waterbuffalo, sheep and cattle muscle proteins = Pouvoir émulsifiant et stabilité des émulsions des protéines de viandes de chèvre, de buffle, de mouton et de boeufTURGUT, H.Journal of food science. 1984, Vol 49, Num 1, pp 168-182, issn 0022-1147Article

Release of peptides and amino acids from dietary proteins during sequential enzymatic digestion in vitro with pepsin, pancreatin+trypsin and erepsin = Libération de peptides et d'aminoacides des protéines alimentaires au cours de la digestion enzymatique séquentielle in vitro par la pepsine, la pancréatine+trypsine, l'érepsineRAGHUNATH, M; NARASINGA RAO, B. S.Food chemistry. 1984, Vol 15, Num 4, pp 285-306, issn 0308-8146Article

Functional properties of chemically modified egg white proteins = Propriétés fonctionnelles des protéines de blanc d'oeuf modifiées par voie chimiqueBALL, H. R. JR.Journal of the American Oil Chemists' Society. 1987, Vol 64, Num 12, pp 1718-1725, issn 0003-021XConference Paper

The precipitation of bovine blood plasma proteins by anionic polysaccharides. 1 - Study of the precipitation conditions = Précipitation des protéines de plasma de sang de boeuf par des polysaccharides anioniques. 1 - Etude des conditions de précipitationGONCALVES, M. P; BOURGEOIS, C. M.Sciences des aliments. 1986, Vol 6, Num 2, pp 137-145, issn 0240-8813Article

Use of protein extract from bone residue in poultry meat processing = Utilisation des extraits de protéines provenant des os après désossage en technologie de la viande de volailleKIJOWSKI, J; NIEWIAROWICZ, A; LASKOWSKA, M et al.Journal of Food Technology. 1985, Vol 20, Num 1, pp 51-56, issn 0022-1163Article

Enzyme diafiltration technique for in vitro determination of protein digestibility and availability of amino acids of legumes = Technique de diafiltration enzymatique pour la détermination, in vitro, de la digestibilité des protéines et de la disponibilité des acides aminés des légumineusesKAN, T. M; SHIPE, W. F.Journal of food science. 1984, Vol 49, Num 3, pp 794-798, issn 0022-1147Article

Protein-protein interactions : their importance in the foaming of heterogeneous protein systems = Interactions protéines-protéines : leur importance dans la formation de mousse de systèmes protéiques hétérogènesPOOLE, S; WEST, S. I; WALTERS, C. L et al.Journal of the science of food and agriculture. 1984, Vol 35, Num 6, pp 701-711, issn 0022-5142Article

BETA GLOBULIN TO ALBUMIN RATIO AS INDEX OF DIETARY PROTEIN QUALITYSLOBODIANIK NH; FARINA R; RIO ME et al.1981; NUTR. REP. INT.; ISSN 0029-6635; USA; DA. 1981; VOL. 24; NO 4; PP. 803-810; BIBL. 10 REF.Article

FUNCTIONAL PROPERTIES OF PROTEINS ISOLATED FROM BOVINE BLOOD BY A CONTINUOUS PILOT PROCESS = PROPRIETES FONCTIONNELLES DES PROTEINES ISOLEES DU SANG DE BOVINS PAR UN PROCEDE PILOTE EN CONTINUTYBOR PT; DILL CW; LANDMANN WA et al.1975; J. FOOD SCI.; U.S.A.; DA. 1975; VOL. 40; NO 1; PP. 155-159; BIBL. 17 REF.Article

PROTEIN FROM MEAT FACTORY WASTES = PROTEINES A PARTIR D'EFFLUENTS D'ABATTOIRS1975; PROCESSING; G.B.; DA. 1975; VOL. 21; NO 10; PP. 7-8Article

SQUID PROTEIN CONCENTRATES. I. EVALUATION OF PROCESSES AND PRODUCT CHARACTERISTICS = CONCENTRES DE PROTEINES DE CALMAR. I. EVALUATION DES PROCESSUS ET CARACTERISTIQUES DES PRODUITSKAHN LN; BERK Z; SUN DE TONG et al.1975; SCI.+TECHNOL. ALIMENT.; SUISSE; DA. 1975; VOL. 8; NO 2; PP. 64-69; BIBL. 10 REF.Article

  • Page / 84