Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("Protéolyse")

Filter

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 6438

  • Page / 258
Export

Selection :

  • and

LES METALLOPROTEASES DES VENINS DE SERPENTS: STRUCTURE, BIOSYNTHESE ET FONCTION(S) = Snake venom Metalloproteinases: structure, biosynthesis and function(s)LIMAM, I; EL AYEB, M; MARRAKCHI, N et al.Archives de l'Institut Pasteur de Tunis. 2010, Vol 87, Num 1-2, pp 3-15, issn 0020-2509, 13 p.Article

Proteolysis in cheese investigated by high performance liquid chromatography = Etude, par chromatographie liquide haute performance, de la protéolyse dans le fromageCHRISTENSEN, T. M. I. E; KRISTIANSEN, K. R; MADSEN, J. S et al.Journal of dairy research. 1989, Vol 56, Num 5, pp 823-828, issn 0022-0299Article

Nutritional value of proteins from lupine seed : factors hindering the attack by proteolytic enzymes = Valeur nutritionnelle des protéines de graine de lupin : facteurs entravant l'attaque par les enzymes protéolytiquesRESTANI, P; CERLETTI, P; SEMINO, G et al.Qualitas plantarum. Plant foods for human nutrition. 1983, Vol 33, Num 2-3, pp 187-191, issn 0377-3205Article

Detection of heat-resistant proteases produced by psychrotrophs in refrigerated milk = Détection, dans le lait réfrigéré, des protéases thermorésistantes produites par les psychrotrophesHOCKNEY, L. J; COUSIN, M. A.Journal of dairy science. 1985, Vol 68, Num 4, pp 810-816, issn 0022-0302Article

Proteolytic systems of lactic acid bacteriaSAVIJOKI, Kirsi; INGMER, Hanne; VARMANEN, Pekka et al.Applied microbiology and biotechnology. 2006, Vol 71, Num 4, pp 394-406, issn 0175-7598, 13 p.Article

Determination of proteolytic enzymes by flow-injection analysisNICOLAS, P; LAMY, A; REYMOND, S et al.Analytical biochemistry. 1991, Vol 192, Num 1, pp 70-73, issn 0003-2697Article

Is pH drop a valid measure of extent of protein hydrolysis ? = La chute du pH est-elle une méthode adéquate pour l'évaluation de l'hydrolyse des protéines ?MOZERSKY, S. M; PANETTIERI, R. A.Journal of agricultural and food chemistry (Print). 1983, Vol 31, Num 6, pp 1313-1316, issn 0021-8561Article

Proteinase activity in bovine raw milk = Activité de la protéase dans le lait cru de vacheHUMBERT, G; BRUN-BELLUT, J; MORA, T et al.Journal of dairy science. 1983, Vol 66, Num 11, pp 2271-2277, issn 0022-0302Article

Engulfment-regulated proteolysis of SpollQ : evidence that dual checkpoints control σk activityXIN JIANG; RUBIO, Aileen; CHIBA, Shinobu et al.Molecular microbiology (Print). 2005, Vol 58, Num 1, pp 102-115, issn 0950-382X, 14 p.Article

Choice of the method for obtaining F(ab)2-fragments of human IgG for the determination of antibodies to staphylococcal protein AMINSTER, A. B; PERELMAN, E. V; BOULK, V. F et al.Žurnal mikrobiologii, èpidemiologii i immunobiologii. 1991, Num 11, pp 45-47, issn 0372-9311Article

Influence de la salinité sur certains aspects physiologiques et métaboliques de la tolérance au sel de tomates sensibles et résistantesMallek, Elhem; Richez, Monique.1989, 150 p.Thesis

Proteolysis in milk associated with increasing somatic cell counts = Association entre la protéolyse du lait et l'augmentation du nombre des cellules somatiquesSENYK, G. F; BARBANO, D. M; SHIPE, W. F et al.Journal of dairy science. 1985, Vol 68, Num 9, pp 2189-2194, issn 0022-0302Article

Proteolytic activity of largomycinZAHEER, A; ZAHEER, S; MONTGOMERY, R et al.Biochimica et biophysica acta. 1985, Vol 841, Num 3, pp 261-266, issn 0006-3002Article

Etude des protéines de réserve et des enzymes protéolytiques de la graine et de germinations de lupin blanc = Study of forage proteins and proteolytic enzymes of dry and germinating white lupin speedsGuegan, Philippe; Citharel, J.1992, 92 p.Thesis

Influence of bovine mastitis on lipolysis and proteolysis in milk = Influence de la mammite bovine sur la lipolyse et la protéolyse du laitMURPHY, S. C; CRANKER, K; SENYK, G. F et al.Journal of dairy science. 1989, Vol 72, Num 3, pp 620-626, issn 0022-0302Article

Proteolysis during cheese manufacture and ripening = La protéolyse au cours de la fabrication et de la maturation du fromageFOX, P. F.Journal of dairy science. 1989, Vol 72, Num 6, pp 1379-1400, issn 0022-0302Conference Paper

Augmentation de la sensibilité, vis-à-vis de la calpaïne, de la myosine de carpe traitée thermiquementSEKI, N; TAKADA, S.Nippon Suisan Gakkaishi. 1987, Vol 53, Num 3, pp 457-463, issn 0021-5392Article

Effect of calcium activated protease (CAF) on bovine myofibrils under different conditions of pH and temperature = Effet d'une protèase activée par le calcium sur les myofibrilles bovines, dans différentes conditions de pH et de températureZEECE, M. G; ROBSON, R. M; LUSBY, M. L et al.Journal of food science. 1986, Vol 51, Num 3, pp 797-803, issn 0022-1147Article

Effects of postmortem pH and temperature on bovine muscle structure and meat tenderness = Effets du pH et de la température post-mortem sur la structure du muscle et la tendreté de la viande de boeufYU, L. P; LEE, Y. B.Journal of food science. 1986, Vol 51, Num 3, pp 774-780, issn 0022-1147Article

Comparison of the hide powder azure and casein-trinitrobenzene sulfonic acid methods for determining proteolysis in skim milk = Comparaison des méthodes poudre de peau-bleu azur et caséine-trinitrobenzène-acide sulfonique pour déterminer la protéolyse du lait écréméMCKELLAR, R. C.Journal of food protection. 1984, Vol 47, Num 6, pp 476-480, issn 0362-028XArticle

Revue bibliographique. Protéolyse des caséines = Review. Proteolysis of caseinsPELISSIER, J. P.Sciences des aliments. 1984, Vol 4, Num 1, pp 1-35, issn 0240-8813Article

Etude biochimique et immunochimique de l'exotoxine A de pseudomonas aeruginosaBourdenet, Sylviane; Guinand, Micheline.1989, 171 p.Thesis

Effect of a proteolytic enzyme preparation (Alcalase) on whey proteins = Effet d'une préparation d'enzyme protéolytique (Alcalase) sur les protéines de lactosérumPALLAVICINI, C; PAGLIARINI, E; PERI, C et al.Journal of dairy science. 1988, Vol 71, Num 4, pp 887-892, issn 0022-0302Article

On the possibility of accelerating the ripening of Gouda cheese ; a comment = Faisabilité de l'accélération de la maturation du fromage Gouda : commentairesEXTERKATE, F. A.Netherlands milk and dairy journal. 1987, Vol 41, Num 2, pp 189-194Article

A research note. Preparation of fermented soybean curd using stem bromelain = Note de recherche. Préparation d'un caillé fermenté à base de soja, utilisant la bromélaïne des tiges de plantesFUKE, Y; MATSUOKA, H.Journal of food science. 1984, Vol 49, Num 1, pp 312-313, issn 0022-1147Article

  • Page / 258