Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

au.\*:("RUTKOWSKI A")

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 70

  • Page / 3
Export

Selection :

  • and

PROFESSOR DR. MED. A. SZCZYGIEL ZUM 65. GEBURTSTAGRUTKOWSKI A.NAHRUNG. 1971, Vol 15, Num 6, PP. 611-3Article

HYDROKRAKING DESTYLATOW NAFTOWYCH UKIERUNKOWANY NA PRODUKCJE FRAKEJI BENZYNOWYCH = DESTRUCTIVE HYDROGENATION OF CRUDE OIL DISTILLATES ORIENTED ON THE PRODUCTION OF OIL FRACTIONS = HYDROGENATION DESTRUCTIVE DES DISTILLATS DE PETROLE BRUT ORIENTEE VERS LA PRODUCTION DE FRACTIONS PETROLIERESRUTKOWSKI A.1980; CHEMIK; POL; DA. 1980; VOL. 33; NO 3; PP. 82-87; ABS. ENG/RUS; BIBL. 10 REF.Article

CATALYSTS FOR COAL LIQUEFACTION. A NECESSITY OR A TRADITION.RUTKOWSKI A.1978; KOKS SMOLA GAZ ZAGADN. EKSPLOAT. PRZEMYSLU KOKS; POLSKA; DA. 1978; VOL. 23; NO 3; PP. 69-72; ABS. RUSSE ANGL. FR.; BIBL. 6 REF.Article

TRADITIONAL PALM OIL PROCESSING IN WESTERN AFRICA = LE TRAITEMENT TRADITIONNEL DE L'HUILE DE PALME EN AFRIQUE OCCIDENTALERUTKOWSKI A.1983; FETTE, SEIFEN, ANSTRICHMITTEL; ISSN 0015-038X; DEU; DA. 1983; VOL. 85; NO 7; PP. 262-267; ABS. GER; BIBL. 11 REF.; 10 FIG./4 TABLArticle

ROLA PROCESU HYDROKRAKINGU DESTYLATOW W PRODUKCJI OLEJOW SMAROWYCH = THE ROLE OF DISTILLATES HYDROCRACKING IN THE LUBRICATING OILS PRODUCTION = LE ROLE DES DISTILLATS D'HYDROCRAQUAGE DANS LA PRODUCTION DES HUILES LUBRIFIANTESRUTKOWSKI A.1980; CHEMIK; POL; DA. 1980; VOL. 33; NO 4; PP. 118-122; ABS. ENG/RUS; BIBL. 11 REF.Article

Zamek Piastow i Jagiellonow w Warszawie.. (Le château des Piast et des Jagiellons à Warszawa)RUTKOWSKI, A.1985, 60 p.Book

ST Trente années d'activité du Comité de la technologie et de la chimie de l'alimentationRUTKOWSKI, A.Nauka polska (Wrocłlaw. 1953). 1985, Vol 33, Num 6, pp 159-168, issn 0028-1271Article

The number of strictly increasing mappings of fencesRUTKOWSKI, A.Order (Dordrecht). 1992, Vol 9, Num 1, pp 31-42, issn 0167-8094Article

Relativistic perturbation theory: II. One-electron variational perturbation calculationsRUTKOWSKI, A.Journal of physics. B. Atomic and molecular physics. 1986, Vol 19, Num 21, pp 3431-3441, issn 0022-3700Article

THE PRESENCE OF NITRILES IN RAPESEED MEAL. = PRESENCE DE NITRILES DANS LE TOURTEAU DE COLZAKLEPACKA M; RUTKOWSKI A.1982; ACTA ALIMENTARIA POLONICA; ISSN 0137-1495; POL; DA. 1982; VOL. 8; NO 1-2; PP. 3-10; ABS. POL; BIBL. 16 REF.; 3 FIG./1 TABL.Article

CHARAKTERYSTYKA CHEMICZNA WYBRANYCH ODMIAN GROCHU POD KATEM ICH PRZYDATNOSCI DO OTRZYMYWANIA PREPARATOW BIALKOWYCH = CARACTERISTIQUES CHIMIQUES DE VARIETES DE POIS EN RELATION AVEC LEUR APTITUDE A PRODUIRE DES PROTEINESDABROWSKI K; RUTKOWSKI A.1978; HODOWLA ROSL. AKLIM. NASIENN.; POL; DA. 1978; VOL. 22; NO 6; PP. 359-368; ABS. RUS/ENG; BIBL. 16 REF.Article

DER EINFLUSS DES ZUSATZES EINIGER POEKELMISCHUNGSBESTANDTEILE AUF DEN GEHALT AN NUCLEOTIDEN IN SCHLACHTFRISCHEM UND GEKUEHLTEM SCHWEINEFLEISCH. = EFFETS DE L'ADDITION DE CERTAINS CONSTITUANTS DES MELANGES POUR SALAGE SUR LA TENEUR EN NUCLEOTIDES DU PORC FRAICHEMENT ABATTU OU SOUS REFRIGERATIONMROCZEK J; RUTKOWSKI A.1977; NAHRUNG; DTSCH.; DA. 1977; VOL. 21; NO 10; PP. 865-871; ABS. ANGL. RUSSE; BIBL. 22 REF.Article

UNTERSUCHUNGEN UEBER DEN PHYSIKOCHEMISCHEN BAU DER JODOPHOREN.KLOPOTEK A; RUTKOWSKI A.1977; SEIFEN OELE FETTE WACHSE; DTSCH.; DA. 1977; VOL. 103; NO 4; PP. 91-94; ABS. ANGL. FR.; BIBL. 21 REF.Article

RELATIONS ENTRE L'HYDROGENATION DE L'HUILE DE COLZA ET SA DIGESTIBILITECICHON R; RUTKOWSKI A.1973; ROCZ. TEHNOL. CHEM. ZYWN.; POLSKA; DA. 1973; VOL. 23; NO 3-4; PP. 221-228; ABS. ANGL.; BIBL. 12 REF.Article

Relativistic perturbation theory: III. A new perturbation approach to the two-electron Dirac-Coulomb equationRUTKOWSKI, A.Journal of physics. B. Atomic and molecular physics. 1986, Vol 19, Num 21, pp 3443-3455, issn 0022-3700Article

SYNTHESE VON JODCOMPLEXVERBINDUNGEN MIT NICHTIONOGENEN OBERFLAECHENAKTIVEN SUBSTANZEN. = SYNTHESE DE COMPLEXES DE L'IODE AVEC DES AGENTS DE SURFACE NON IONIQUESKLOPOTEK A; RUTKOWSKI A.1978; SEIFEN OELE FETTE WACHSE; DTSCH.; DA. 1978; VOL. 104; NO 10; PP. 271-274; BIBL. 14 REF.Article

PROCESSUS D'AUTOREGRESSION DANS LE PROCESSUS DE MOYENNE MOBILENOWAKOWSKI J; RUTKOWSKI A.1974; PRZEGL. STATYST.; POLSKA; DA. 1974; VOL. 21; NO 1; PP. 121-132; ABS. RUSSE ANGL.; BIBL. 3 REF.Article

RHEOLOGICAL PROPERTIES OF LIPOPHILIC BASES APPLIED TO COSMETICSRUTKOWSKI A; ELSNER Z.1973; COSMET. AND PERFUM.; U.S.A.; DA. 1973; VOL. 88; NO 7; PP. 23-26; BIBL. 10 REF.Serial Issue

The formula for the number of order-preserving selfmappings of a fenceRUTKOWSKI, A.Order (Dordrecht). 1992, Vol 9, Num 2, pp 127-137, issn 0167-8094Article

On the variational perturbation approach to the Dirac equationRUTKOWSKI, A.Physica scripta (Print). 1988, Vol 38, Num 6, pp 816-820, issn 0031-8949Article

STUDIES ON USABILITY OF PHYTIC ACID DETERMINATION FOR ESTIMATION OF SOYBEAN PROTEIN CONTENT IN MEAT PRODUCTSKLOCZKO I; RUTKOWSKI A.1979; ACTA ALIMENT. POLON.; POL; DA. 1979; VOL. 5; NO 4; PP. 331-335; ABS. POL; BIBL. 9 REF.Article

Le crédit juif sur le marché local de Varsovie au XVsiècleRUTKOWSKI, A.Przeglad Historyczny Warszawa. 1979, Vol 70, Num 2, pp 267-284Article

QUELQUES REMARQUES SUR LES STEROLS DE L'HUILE DE COLZA ET LEUR ANALYSE PAR CHROMATOGRAPHIE EN COUCHE MINCEBUDZINSKA TOPOLOWSKA J; RUTKOWSKI A.1972; OLEAGINEUX; FR.; DA. 1972; VOL. 27; NO 8-9; PP. 439-442; ABS. ESP. ANGL.; BIBL. 11 REF.Serial Issue

ISOTHERMS OF BENZENE SORPTION ON SUPERCRITICAL TOLUENE-EXTRACTED COALSLOMKA B; RUTKOWSKI A; LISZKA M et al.1983; FUEL PROCESSING TECHNOLOGY; ISSN 0378-3820; NLD; DA. 1983; VOL. 7; NO 1; PP. 71-74; BIBL. 5 REF.Article

CHARAKTERYSTYKA CHEMICZNA WYBRANYCH ODMIAN LUBINU POD KATEM ICH PRZYDATNOSCI DO OTRZYMYWANIA PREPARATOW BIALKOWYCH = CARACTERISTIQUE CHIMIQUE CHEZ QUELQUES VARIETES DE LUPIN COMME SOURCE DES PROTEINES D'ORIGINE VEGETALEDABROWSKI KJ; RUTKOWSKI A; MACZYNSKA M et al.1982; HODOWLA ROSL. AKLIM. NASIENN.; POL; DA. 1982; VOL. 26; NO 4; PP. 261-271; ABS. RUS/ENG; BIBL. 16 REF.Article

  • Page / 3