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Bestimmung phenolischer Verbindungen in alkoholischen Getränken durch HPLC mit elektrochemischem Detektor = Dosage, par CLHP à détecteur électrochimique, des composés phénoliques dans les boissons alcoolisées = Determination of phenolic compounds in distilled alcoholic beverages by HPLC with electrochemical detectionSONTAG, G; FRIEDRICH, O.Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 1988, Vol 186, Num 2, pp 130-133, issn 0044-3026Article

Contribution à l'étude des bactéries des milieux fermentaires de rhumerie = Contribution to the study of bacteria in fermative media from rum distilleriesGANOU-PARFAIT, Berthe.1984, [198] fThesis

Le métabolisme du soufre dans la rhumerieFAHRASMANE, L; GANDU-PARFAIT, B; BAZILE, F et al.MIRCEN journal of applied microbiology and biotechnology. 1989, Vol 5, Num 2, pp 239-245, issn 0265-0762Article

c-Cbl is a critical modulator of the Ron tyrosine kinase receptorPENENGO, Lorenza; RUBIN, Chanan; YARDEN, Yosef et al.Oncogene (Basingstoke). 2003, Vol 22, Num 24, pp 3669-3679, issn 0950-9232, 11 p.Article

ETUDE EXPERIMENTALE DES FACTEURS IMMUNOLOGIQUES DE LA RESISTANCE A L'AMINAZINEGILYADOVA LA.1974; FARMAKOL. I TOKSIKOL.; S.S.S.R.; DA. 1974; VOL. 37; NO 4; PP. 421-424; ABS. ANGL.; BIBL. 1/2P.Article

Contribution à l'étude des bactéries des milieux fermentaires de rhumerieGANOU-PARFAIT, Berthe.1984, 206 pThesis

Techniques disponibles pour le traitement et la valorisation des vinasses de rhumeries dans les départements d'Outre-Mer1985, 25 p.Book

The influence on cognitive processing from the switches of shooting angles in videos of real-world events: An ERP studyBAOLIN LIU; ZHONGNING WANG; ZHIXING JIN et al.Neuroscience letters. 2010, Vol 469, Num 3, pp 370-374, issn 0304-3940, 5 p.Article

Numerical solution of inviscid transonic flow through 3D axial blade rowFORT, J; FÜRST, J; HALAMA, J et al.Zeitschrift für angewandte Mathematik und Mechanik. 2000, Vol 80, pp S607-S608, issn 0044-2267, SUP3Article

L'aide formique composant de l'acidité volatile des rhums = Formic acid, a volatile acidity component of rumsJOURET, C; PACE, E; PARFAIT, A et al.Industries alimentaires et agricoles. 1990, Vol 107, Num 12, pp 1239-1242, issn 0019-9311, 4 p.Article

Propriétés fermentaires des levures de rhumerie = Fermentation activity of rhum yeastsFAHRASMANE, L; PARFAIT, A; GALZY, P et al.Industries alimentaires et agricoles. 1986, Vol 103, Num 3, pp 125-127, issn 0019-9311Article

Presencia de fenoles totales y otros componentes en el roble de barriles usados en cuba para el anejamiento del ron. Algunos aspectos de su extracción = Presence of phenols and others compounds in oak barrels used in Cuba for the ageing process from rumGONZALEZ DELGADO, Juan Carlos.Alimentaria. 2001, Num 327, pp 133-139, issn 0300-5755Article

PC-based control system distills rum in BarbadosControl engineering. 1997, Vol 44, Num 18, pp 19-20, issn 0010-8049Article

Bactériologie de la Fermentation rhumière à base de jus de canne à sucre = Bacteriology of cane juice fermentation media in rhum distilleriesGANOU-PARFAIT, B; FAHRASMANE, L; PARFAIT, A et al.L' Eurobiologiste (Paris). 1990, Vol 24, Num 190, pp 389-393, issn 0999-5749, 5 p.Article

Evaluation of volatile compounds and antioxidant capacity of some commercial rums from Dominican republicDA PORTO, Carla; DECORTI, Deborha; TUBARO, Franco et al.International journal of food science & technology. 2011, Vol 46, Num 5, pp 988-993, issn 0950-5423, 6 p.Article

CONTRIBUTION A L'ETUDE DE L'INFLUENCE DE QUELQUES MICRO-ORGANISMES SUR LA COMPOSITION DU RHUM = CONTRIBUTION TO THE STUDY OF THE INFLUENCE OF SOME MICRO-ORGANISMES ON THE RUM COMPOSITIONMagnet, Raphael; Pieribattesti, Jean Claude.1997, 258 p.Thesis

De la canne au rhumFahrasme, L; Ganou-Parfait, B.Techniques et pratiques Paris. 1997, issn 1150-3912, isbn 2-7380-0728-7, 104 p., isbn 2-7380-0728-7Book

Consumer perceptions of dark rum explored by free choice profilingPIGGOTT, J. R; PATERSON, A; FLEMING, A. M et al.Food quality and preference. 1991, Vol 3, Num 3, pp 135-140, issn 0950-3293Article

Calidad de las bebidas alcohôlicas destiladas = Quality of alcoholic beveragesBLANCO CARVAJAL, Idania; GONZALEZ FLOREZ, Maria Dorita; VAZQUEZ GARCIA, Miguel A et al.Alimentaria. 2001, Num 325, pp 119-124, issn 0300-5755Article

Différenciation analytique des rhums agricoles et industriels par les alkylpyrazines = Analytical differenciation of agricultural and industrial rums by alkylpyrazinesJOURET, C; PACE, E; PARFAIT, A et al.Annales des falsifications, de l'expertise chimique et toxicologique. 1994, Vol 87, Num 926, pp 85-90, issn 0242-6110Article

Introduction d'une levure à aptitude rhumière en fermentation de dérivés de la canne à sucre = Fermentation of sugar cane by product: introduction of a rumer yeastVIDAL, F; PARFAIT, A.Bios (Paris). 1994, Vol 25, Num 249, pp 21-26, issn 0366-2284Article

Characterisation of odour-active compounds in aged rumPINO, Jorge A; TOLLE, Sebastian; GÖK, Recep et al.Food chemistry. 2012, Vol 132, Num 3, pp 1436-1441, issn 0308-8146, 6 p.Article

Application of artificial aging techniques to samples of rum and comparison with traditionally aged rums by analysis with artificial neural netsQUESADA GRANADOS, J; MERELO GUERVOS, J. J; OLIVERAS LOPEZ, M. J et al.Journal of agricultural and food chemistry (Print). 2002, Vol 50, Num 6, pp 1470-1477, issn 0021-8561Article

Microbiology and physiology of Cachaça (Aguardente) fermentationsSCHWAN, Rosane Freitas; MENDONCA, Alexandre T; DA SILVA, Joao José et al.Antonie van Leeuwenhoek. 2001, Vol 79, Num 1, pp 89-96, issn 0003-6072Article

Acropathie ulcéromutilante d'origine alcoolique aux Antilles = Alcoholic mutilating acrodystrophic neuropathy in the French West-IndiesVIREVIALLE, M. H; BROUZES, F; LAMAURY, I et al.La Revue de médecine interne (Paris). 1996, Vol 17, Num 9, pp 727-731, issn 0248-8663Article

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