Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("SIRUP")

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 384

  • Page / 16
Export

Selection :

  • and

LE SIROP DE SUCRE INVERTI1980; REV. INT. FABR. PROD. BASE FARINE SUCRE IND. ALLIEES; FRA; DA. 1980; VOL. 55; NO 12; PP. 28-32Article

ESTIMATION OF METRONIDAZOLE.INAMDAR MC; MODY SB.1977; INDIAN J. PHARM.; INDIA; DA. 1977; VOL. 39; NO 5; PP. 106-108; BIBL. 8 REF.Article

Syrup of Ipecac in 1993 : a personal perspectiveHAULMAN, J; ROBERTSON, W. O.Drug safety. 1993, Vol 9, Num 2, pp 79-84, issn 0114-5916Article

AZ INVERTCUKOR OLDATOK ES SZOERPOEK HOEALLOSAGAROL. = STABILITE THERMIQUE DE SOLUTIONS DE SUCRE INVERTI ET DE SIROPSVUKOV K; PATKAI G; MONSZPARTNE SENYI J et al.1981; KERTESZETIEGYETEM KOEZLEMENYEI; ISSN 0368-5217; HUN; DA. 1981 PUBL. 1982; VOL. 45; PP. 209-214; 4P.; ABS. ENG/RUS; BIBL. 10 REF.; 2 TABL.Article

CONTROLLO ANALITICO E TECHNOLOGICO DI ALCUNI PREPARATI OFFICINALI = CONTROLE ANALYTIQUE ET TECHNOLOGIQUE DE QUELQUES PREPARATIONS OFFICINALESPIRISINO G; PIU L.1978; BOLL. CHIM. FARM.; ITA; DA. 1978; VOL. 117; NO 5; PP. 296-302; ABS. ENG; BIBL. 2 REF.Article

Titrable acidity in corn syrup : collaborative study = Acidité titrable du sirop de maïs : étude interlaboratoiresBERNETTI, R; OWEN, R.Journal - Association of official analytical chemists. 1983, Vol 66, Num 6, pp 1395-1399, issn 0004-5756Article

POLITICAL AND ECONOMIC ASPECTS OF THE STARCH HYDROLYSATES MARKET = ASPECTS POLITIQUES ET ECONOMIQUES DU MARCHE DES HYDROLYSATS D'AMIDONDENYER E.1983; CHEMISTRY AND INDUSTRY (LONDON); ISSN 0009-3068; GBR; DA. 1983; NO 3; PP. 99-101; 1 FIG./2 TABL.Conference Paper

SPECTROPHOTOMETRIC DETERMINATION OF BROMHEXINE-CANFOSULFONATE: APPLICATION TO COUGH SYMPCACHO J; NERIN C; RUBERTE L et al.1983; ANALYTICAL LETTERS; ISSN 0003-2719; USA; DA. 1983; VOL. 16; NO 3; PP. 237-253; BIBL. 9 REF.Article

PROBA ZASTOSOWANIA SYROPOW SKROBIOWYCH O ROZNYM STOPNIU SCUKRZENIA DO PRODUKCJI ZZELOWANYCH PRZETWOROW OWOCOWYCH. = UTILISATION DES SIROPS D'AMIDONS A DIFFERENTS DEGRES DE SACCHARIFICATION POUR LA PREPARATION DES PRODUITS GELIFIES A BASE DE FRUITS.SEWER LEWANDOWSKA B; ZDZIENNICKA D.1980; PRACE INSTYTUTOW I LABORATORIOW BADAWCZYCK PRZEMYSLU SPOZYWCZEGO.; ISSN 0554-9043; POL; DA. 1980; VOL. 33; PP. 5-23; ABS. ENG/RUS; BIBL. 38 REF.; 2 FIG./4 TABL.Article

LES DERIVES DE L'AMIDON EN NUTRITION HUMAINE.BOUQUELET S.1983; INFORMATION DIETETIQUE; ISSN 0020-0034; FRA; DA. 1983; VOL. 34; NO 1; PP. 29-35; 6 FIG./3 TABL.Conference Paper

EFFECT OF ADDED SUGARS DURING LIQUEFACTION AND SACCHARIFICATION ON THE PERCENT HYDROLYSIS AND THE CHEMICAL COMPOSITION OF ENZYME HYDROLYZATEMORSI MKS; MOHSIN SM; HUSSEIN AA et al.1981; EGYPT. J. FOOD SCI.; ISSN 0301-8571; EGY; DA. 1981; VOL. 6; NO 1-2; PP. 1-12; ABS. ARA; BIBL. 12 REF.Article

PREPARATION DU SIROP DE SUCRE POUR LES EAUX-DE-VIE DE TYPE COGNACLESNON PP; FERTMAN GI.1981; VINODEL. VINOGRAD. SSSR; ISSN 0042-6318; SUN; DA. 1981; NO 5; PP. 33-34Article

THE PRODUCTION AND PROPERTIES OF GLUCOSE SYRUPS. II: PHYSIOLOGICAL PROPERTIES OF GLUCOSE SYRUPSKEARSLEY MW; BIRCH GG; TABIRI JN et al.1980; STARCH; DEU; DA. 1980; VOL. 32; NO 6; PP. 205-209; ABS. GER; BIBL. 16 REF.Article

MISE AU POINT SUR L'EVACUATION DIGESTIVE EN TOXICOLOGIE D'URGENCE PAR LE SIROP D'IPECA.SAUDIN F; FRANTZ P; ROUZIOUX JM et al.1978; BULL. MED. LEG. TOXICOL.; FRA; DA. 1978; VOL. 21; NO 3; PP. 399-403; BIBL. 2 REF.Article

Zucker aus Stärke - Rückschau und Ausblick = Sucre à partir d'amidon - Revue et prospective = Sugar from starch - Review and outlookTEGGE, G.Stärke. 1984, Vol 36, Num 3, pp 77-85, issn 0038-9056Article

SYNTHETIC ROUTES TO 2-HYDROXY-3-METHYLCYCLOPENT-2-EN-1-ONE AND RELATED CYCLOPENTANE-1,2-DIONES. A REVIEW. = VOIES DE SYNTHESE DE HYDROXY-2-METHYLCYCLO-3-PENTENE-2-ONE-1 ET DES CYCLOPENTANE DIONES-1,2 APPARENTEES : REVUESTRUNZ GM.1983; JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY; ISSN 0021-8561; USA; DA. 1983; VOL. 31; NO 2; PP. 185-190; BIBL. 46 REF.; 2 FIG./4 TABL.Article

HIRSE UND BRUCHREIS ALS BASISMATERIAL FUER DIE GLUCOSEGEWINNUNG = LE SORGHO ET LES BRISURES DE RIZ, MATIERES PREMIERES POUR L'OBTENTION DE GLUCOSETEGGE G; RICHTER G.1982; STAERKE; ISSN 0038-9056; DEU; DA. 1982; VOL. 34; NO 11; PP. 386-390; ABS. ENG; BIBL. 7 REF.Article

FORMATION OF OLIGOSACCHARIDES DURING LACTOSE HYDROLYSIS WITH BETA -GALACTOSIDASE IN CHEESE-WHEY PERMEATES. = FORMATION D'OLIGOSIDES AU COURS DE L'HYDROLYSE DU LACTOSE PAR LA BETA -GALACTOSIDASE DANS DES PERMEATS DE LACTOSERUM DE FROMAGERIE.GIEC A; GRUCHALA L; WASOWICZ E et al.1981; ACTA ALIMENTARIA POLONICA; ISSN 0137-1495; POL; DA. 1981 PUBL. 1982; VOL. 7; NO 3-4; PP. 199-208; ABS. POL; BIBL. 17 REF.; 2 FIG./3 TABL.Article

IDENTIFICATION ET DOSAGE D'ALCALOIDES EN MELANGE DANS UNE FORME PHARMACEUTIQUE PAR CHROMATOGRAPHIE LIQUIDE HAUTE PERFORMANCEGIMET R; FILLOUX A.1979; J. CHROMATOGR.; NLD; DA. 1979; VOL. 177; NO 2; PP. 333-342; BIBL. 50 REF.Article

SEPARATION AND SPECTROPHOTOMETRIC DETERMINATION OF THEOPHILLINE AND HYDROXYETHYLTHEOPHYLLINE IN A PHARMACEUTICAL SYRUP.DE FABRIZIO F.1978; J. PHARM. SCI.; U.S.A.; DA. 1978; VOL. 67; NO 4; PP. 572-573; BIBL. 8 REF.Article

LA CONTAMINATION DES FORMES LIQUIDES ET LES CONSERVATEURS.AZRIA M.1978; LABO-PHARMA, PROBL. TECH.; FR.; DA. 1978; VOL. 26; NO 273; PP. 145; BIBL. 4 REF.Article

INFLUENCE DU MIEL, DU SIROP DE SUCRE ET DE LEUR PASTEURISATION SUR L'ACTIVITE AMPICILLINE ET PENICILLINEAKOPYAN ZM; SHAKARYAN GA.1978; BIOL. ZH. ARMENII; S.S.S.R.; DA. 1978; VOL. 31; NO 1; PP. 36-40; ABS. ARM. ANGL.; BIBL. 5 REF.Article

A research note. High fructose corn syrup replacement for sucrose in shortened cakes = Note de recherche. Remplacement du saccharose par du sirop de maïs enrichi en fructose, dans les gâteauxMCCULLOUGH, M. A. P; JOHNSON, J. M; PHILLIPS, J. A et al.Journal of food science. 1986, Vol 51, Num 2, pp 536-537, issn 0022-1147Article

Intérêt de l'adjonction du sirop d'hémoglobine Deschiens dans le traitement des anémies d'étiologies variées = Effect of hemoglobin Deschiens sirup in the treatment of various etiology anemiasPENE, P; CHAUDET, H.Médecine d'Afrique Noire. 1984, Vol 31, Num 1, pp 59-60, issn 0465-4668Article

Reverse osmosis in the production of maple syrup = L'osmose inverse en production de sirop d'érableSENDAK, P. E; MORSELLI, M. F.Forest products journal. 1984, Vol 34, Num 7-8, pp 57-61, issn 0015-7473Article

  • Page / 16