Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("SMOKED FISH")

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 217

  • Page / 9
Export

Selection :

  • and

ESTUDOS EXPERIMENTAIS SOBRE DEFUMACAO DE PESCADO DE AGUA DOCE DOS ACUDES DE NORDESTE. = ETUDE EXPERIMENTALE DU FUMAGE DU POISSON D'EAU DOUCE DES RETENUES DU NORD EST DU BRESILVALDO J; FREITAS F; JARBAS J et al.1976; CENTRE TECH. FOREST. TROP., NOTES DOCUM. PECHE PISCIC.; FR.; DA. 1976; NO 13; PP. 48-67; ABS. ANGL.; BIBL. 2 P.Article

DAS RAEUCHERN VON SUESSWASSERFISCHEN = LE FUMAGE DES POISSONS D'EAU DOUCESCHROEDER H.1979; Z. BINNENFISCHEREI D.D.R.; DDR; DA. 1979; VOL. 26; NO 2; PP. 41-45Article

LES SUBSTANCES PHENOLIQUES DES CONSERVES DE POISSON FUME A L'HUILE, PREPAREES SELON DIVERS PROCEDESRODINA TG; KOTLYAR VI.1976; IZVEST. VYSSH. UCHEBN. ZAVED., PISHCH. TEKHNOL.; S.S.S.R.; DA. 1976; VOL. 3; NO 112; PP. 43-46; BIBL. 7 REF.Article

TECHNOLOGIE DU FUMAGE. APPLICATION AU SAUMONNICOLLE JP.1979; SCI. PECHE; FRA; DA. 1979; NO 290; PP. 1-13; BIBL. 6 REF.Article

DOSAGE DU 3,4-BENZOPYRENE DANS LES PRODUITS DE VIANDE ET DE POISSONS FUMES. II. DOSAGE QUANTITATIF DU 3,4-BENZOPYRENE DANS LES POISSONS FUMES.LENGES J; LUKS D; VO THI NB et al.1976; REV. FERMENT. INDUSTR. ALIMENT.; BELG.; DA. 1976; VOL. 31; NO 1; PP. 20-22; ABS. NEERL.; BIBL. 6 REF.Article

COMPARAISON DE LA COMPOSITION DU "KUSAYA" DES ILES NIIJIMA ET OSHIMAFUJII T.1977; BULL. JAP. SOC. SCI. FISH.; JAP.; DA. 1977; VOL. 43; NO 5; PP. 517-521; ABS. ANGL.; BIBL. 11 REF.Article

ESSAIS DE FUMAGE DE POISSON AU MAROC.BOUAYAD.1977; R. MAROC, DEVELOP. PECHE MARIT., TRAV. DOCUM.; MAROC.; DA. 1977; NO 20; PP. 1-33; H.T. 2; BIBL. 1 P.Serial Issue

METHODES ACTUELLES DE PREPARATION DU POISSON FUME EN FRANCE.COSNARD M.1976; REV. FR. DIET.; FR.; DA. 1976; VOL. 20; NO 78; PP. 51-60Article

CHANGES IN THE OXIDATION-REDUCTION POTENTIAL (EH) OF SMOKED AND SALTED FISH DURING STORAGEHUSS HH; LARSEN A.1980; SCI.+TECHNOL. ALIMENT.; CHE; DA. 1980; VOL. 13; NO 1; PP. 40-43; BIBL. 10 REF.Article

ESSAIS DE FUMAGE SUR LA SARDINE, LE MAQUEREAU ET LE MERLUBOUAYAD MOHAMED.1979; BULL. INST. PECHES MARIT.; MAR; DA. 1979; NO 24; PP. 63-81; ABS. ENG/SPA; BIBL. 9 REF.Article

3,4-BENZPYREN-GEHALTE IN GERAEUCHERTEN FISCHEN. = TENEUR EN BENZO-3,4 PYRENE DANS DES POISSONS FUMESSTEINIG J; MEYER V.1976; SCI.+TECHNOL. ALIMENT.; SUISSE; DA. 1976; VOL. 9; NO 4; PP. 215-217; ABS. ANGL.; BIBL. 10 REF.Article

ESTUDIO DE LA COMPOSICION BIOQUIMICA Y VALOR NUTRITIVO DE LA LAMPREA (PETROMYZON MARINUS, L.) = ETUDE DE LA COMPOSITION CHIMIQUE ET VALEUR NUTRITIVE DE LA LAMPROIE PETROMYZON MARINUSPILAR FERNANDEZ OTERO M; ALDEGUNDE VILLAR MA; ESPINOSA J et al.1978; AN. BROMATOL.; ESP; DA. 1978 PUBL. 1979; VOL. 30; NO 3-4; PP. 253-260; ABS. ENG; BIBL. 20 REF.Article

ZUR KENNTNIS DER UMSETZUNG VON NITRIT UND VON NITRAT IN FLEISCHWAREN. II. DIE WIEDERAUFFINDUNG VON NITRIT- UND NITRATZUSAETZEN IN FLEISCHWAREN-EXTRAKTEN MIT DEM TECHNICON AUTOANALYZER. = CONNAISSANCE DES MODIFICATIONS DE NITRITES ET NITRATES DANS LES PRODUITS CARNES. II. RECUPERATION DES NITRITES ET NITRATES AJOUTES A DES EXTRAITS DE PRODUITS CARNES AU MOYEN DE L'AUTOANALYSEUR TECHNICONHAUSEN E; WEBER U.1978; FLEISCH WIRTSCH.; DTSCH.; DA. 1978; VOL. 58; NO 1; PP. 140-144; BIBL. 2 REF.Article

Bacterial microflora associated with a commercial fish smoker = Microflore bactérienne associée aux fumoirs industriels à poissonsALEXANDER, B; AUSTIN, B.FEMS microbiology letters. 1986, Vol 34, Num 3, pp 309-312, issn 0378-1097Article

INFLUENCE DE LA TECHNOLOGIE DU FUMAGE SUR LA CONTAMINATION DE POISSONS FUMES EN 3,4-BENZOPYRENE.LENGES J; VO THI NB; DECLERCK D et al.1976; REV. FERMENT. INDUSTR. ALIMENT.; BELG.; DA. 1976; VOL. 31; NO 4; PP. 97-101; ABS. NEERL.; BIBL. 9 REF.Article

Longitudinal studies on Listeria in smoked fish plants: Impact of intervention strategies on contamination patternsLAPPI, Victoria R; THIMOTHE, Joanne; NIGHTINGALE, Kendra Kerr et al.Journal of food protection. 2004, Vol 67, Num 11, pp 2500-2514, issn 0362-028X, 15 p.Article

DETERMINATION OF PHENOL, GUAIACOL AND 4-METHYLGUAIACOL IN WOOD SMOKE AND SMOKED FISH-PRODUCTS BY GAS-LIQUID CHROMATOGRAPHYLUTEN JB; RITSKES JM; WESEMAN JM et al.1979; Z. LEBENSMITTEL-UNTERS. U.-FORSCH.; DEU; DA. 1979; VOL. 168; NO 4; PP. 289-292; ABS. GER; BIBL. 11 REF.Article

OSSERVAZIONI SULLA PRESENZA DI NITRITI E NITRATI IN CARNI AFFUMICATE DI PESCE. = PRESENCE DE NITRITES ET DE NITRATES DANS LA CHAIR DES POISSONS FUMESCANTONI C; RENON P; D'AUBERT S et al.1976; ARCH. VETER. ITAL.; ITAL.; DA. 1976; VOL. 27; NO 3-4; PP. 57-59; ABS. ANGL.; BIBL. 7 REF.Article

Quality changes of nigerian traditionally processed freshwater fish species. II. Chemical composition = Modifications de la qualité d'espèces de poissons d'eau douce nigériens traités traditionnellement. II. Composition chimiqueAFOLABI, O. A; SALAU, A. M. A; OKE, O et al.Journal of Food Technology. 1984, Vol 19, Num 3, pp 341-348, issn 0022-1163Article

N-nitrosothiazolidine and N-nitrosothiazolidine-4-carboxylic acid in smoked meats and fish = La N-nitrosothiazolidine et l'acide N-nitrosothiazolidine-4-carboxylique dans les viandes et les poissons fumésSEN, N. P; BADDOO, P. A; SEAMAN, S. W et al.Journal of food science. 1986, Vol 51, Num 3, pp 821-825, issn 0022-1147Article

Smoked dogfish processing and its refrigerated storage stability = Le traitement des aiguillats fumés et leur stabilité au stockage frigorifiqueSHIAU, C. Y; CHAI, T.Journal of food science. 1985, Vol 50, Num 5, pp 1348-1350, issn 0022-1147Article

Prevalence and challenge tests of Listeria monocytogenes in Belgian produced and retailed mayonnaise-based deli-salads, cooked meat products and smoked fish between 2005 and 2007UYTTENDAELE, M; BUSSCHAERT, P; VALERO, A et al.International journal of food microbiology. 2009, Vol 133, Num 1-2, pp 94-104, issn 0168-1605, 11 p.Article

An educationally inspired illustration of two-dimensional Quantitative Microbiological Risk Assessment (QMRA) and sensitivity analysisVASQUEZ, G. A; BUSSCHAERT, P; HABERBECK, L. U et al.International journal of food microbiology. 2014, Vol 190, pp 31-43, issn 0168-1605, 13 p.Article

The determination of polycyclic aromatic hydrocarbons in smoked fish by gas chromatography mass spectrometry with positive-ion chemical ionizationYURCHENKO, S; MOLDER, U.Journal of food composition and analysis (Print). 2005, Vol 18, Num 8, pp 857-869, issn 0889-1575, 13 p.Article

Effect of Native American Fish Smoking Methods on Dietary Exposure to Polycyclic Aromatic Hydrocarbons and Possible Risks to Human HealthFORSBERG, Norman D; STONE, Dave; HARDING, Anna et al.Journal of agricultural and food chemistry (Print). 2012, Vol 60, Num 27, pp 6899-6906, issn 0021-8561, 8 p.Article

  • Page / 9