Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("SOJA")

Filter

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 11904

  • Page / 477
Export

Selection :

  • and

SMALL-SCALE AND HOME PROCESSING OF SOYA BEANS WITH APPLICATIONS AND RECIPES = TRANSFORMATION A PETITE ECHELLE OU TRANSFORMATION DOMESTIQUE DU SOJA, AVEC DES APPLICATIONS ET DES RECETTESTHIO GOAN LOO.1975; DEPT AGRIC. RES. R. TROP. INST., COMMUNIC., AMSTERDAM; NETHERL.; DA. 1975; NO 64; PP. (59P.); BIBL. 1P.1/2Serial Issue

COOKED SOYBEANS IN SWINE AND RAT DIETS = SOJA CUIT DANS DES RATIONS POUR PORC ET RATSEERLEY RW; EMBERSON JW; MCCAMPBELL HC et al.1974; J. ANIMAL SCI.; U.S.A.; DA. 1974; VOL. 39; NO 6; PP. 1082-1091; BIBL. 25 REF.Article

UBER DEN EINFLUSS DES STANDORTES UND DES ANBAUJAHRES AUF PROTEIN- UND FETTGEHALT SOWIE DAS FETTSAEUREMUSTER BEI UNTERSCHIEDLICHEN SOJABOHNENSORTEN = INFLUENCE DE LA LOCALISATION ET DE L'ANNEE DE CULTURE SUR LE TAUX PROTIDIQUE ET LIPIDIQUE, AINSI QUE LE MODELE D'ACIDES GRAS CHEZ DIVERS CULTIVARS DE SOJASCHUSTER W; MARQUARD R.1973; FETTE SEIFEN ANSTRICHMITTEL; DTSCH.; DA. 1973; VOL. 75; NO 5; PP. 289-298; ABS. ANGL. FR. RUSSE; BIBL. 30 REF.Serial Issue

LIPIDAENDERUNGEN LAGERNDER UND KEIMENDER SOJAHBONEN = ALTERATION DES LIPIDES DES GRAINES DE SOJA STOCKEES ET EN GERMINATIONSEN GUPTA AK; ROST HE.1976; FETTE SEIFEN ANSTRICHMITTEL; DTSCH.; DA. 1976; VOL. 78; NO 2; PP. 59-61; ABS. ANGL.; BIBL. DISSEM.Article

ANDERUNGEN IM OEL-GEHALT UND IN DER FETTSAEUREZUSAMMENSETZUNG VON IN UNGARN ANGEBAUTEN AUSLAENDISCHEN SOJABOHNENSORTEN = MODIFICATIONS DE LA TENEUR EN HUILE ET DE LA COMPOSITION EN ACIDES GRAS DE VARIETES ETRANGERES DE SOJA CULTIVEES EN HONGRIEKURNIK E; JAKY M.1975; FETTE SEIFEN ANSTRICHMITTEL; DTSCH.; DA. 1975; VOL. 99; NO 6; PP. 216-220; ABS. ANGL.; BIBL. 6REF.Article

FLOW CHRACTERISTICS OF SOYBEAN CONSTITUENTS CONTROLLED BY RATIO OF TOTAL TO IMBIBED WATER = CARACTERISTIQUES DE DYNAMIQUE D'ECOULEMENT DES CONSTITUANTS DU SOJA, EVALUEES PAR LE RAPPORT EAU TOTALE SUR EAU D'IMBIBITIONURBANSKI GE; WEI LS; NELSON AI et al.1983; JOURNAL OF FOOD SCIENCE; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1983; VOL. 48; NO 3; PP. 691-694; BIBL. 19 REF.; 4 FIG./1 TABL.Article

SOY PRODUCTS IN FOODSTUFFS = LES PRODUITS A BASE DE SOJA DANS LES PRODUITS ALIMENTAIRES1983; FOOD PROCESSING; ISSN 512842; GBR; DA. 1983; VOL. 52; NO 10; PP. 45-47; 4 TABL.Article

DESODORISATION DU LAIT DE SOJA ET REDUCTION DES COMPOSES CARBONYLES PAR LES CONIDIOSPORES D'ASPERGILLUS ORYZAEYAMAGUCHI Y; HATTORI R; KIKUCHI M et al.1975; J. AGRIC. CHEM. SOC. JAP.; JAP.; DA. 1975; VOL. 49; NO 2; PP. 113-118; ABS. ANGL.; BIBL. 11REF.Article

PRODUCTION OF GLUTAMINASE BY ASPERGILLUS SOJAEYAMAMOTO S; HIROOKA H.1974; J. FERMENT. TECHNOL.; JAP.; DA. 1974; VOL. 52; NO 8; PP. 564-569; BIBL. 11REF.Article

SEED TRANSMISSION OF A BRAZILIAN ISOLATE OF SOYBEAN MOSAIC VIRUS = TRANSMISSION PAR LA GRAINE D'UN ISOLAT BRESILIEN DU VIRUS DE LA MOSAIQUE DU SOJAPORTO MDM; HAGEDORN DJ.1975; PHYTOPATHOLOGY; U.S.A.; DA. 1975; VOL. 65; NO 6; PP. 713-716; BIBL. 11 REF.Article

PURIFICATION AND SEROLOGY OF SOYBEAN DWARF VIRUSKOJIMA M; TAMADA T.1976; PHYTOPATHOL. Z.; DTSCH.; DA. 1976; VOL. 85; NO 3; PP. 237-250; ABS. ALLEM.; BIBL. 28REF.Article

DISTRIBUTION OF ALDRIN AND DIELDRIN IN SOY BEANS, OIL, AND BY-PRODUCTS DURING PROCESSING.CHAUDRY MM; NELSON AI; PERKINS EG et al.1976; J. AMER. OIL CHEMISTS' SOC.; U.S.A.; DA. 1976; VOL. 53; NO 11; PP. 695-697; BIBL. 11 REF.Article

POSIBILITATI DE DIRIJARE A PRODUCTIEI DE PROTEINA LA SOIA PRIN ADMINISTRAREA INGRASAMINTELOR = POSSIBILITES DE CONTROLER LA TENEUR EN PROTEINES DES GRAINES DE SOJA, PAR LA FERTILISATION CHIMIQUEBAIA V.1977; INST. AGRON. TIMISOARA, LUCR. STI., AGRON.; ROM; DA. 1977; VOL. 14; PP. 46-48; ABS. ENG; BIBL. 12 REF.Article

FATE OF DICHLORVOS RESIDUES DURING MILLING AND OIL EXTRACTION OF SOYBEANS = EVOLUTION DES RESIDUS DE DICHLORVOS AU COURS DE LA MOUTURE ET DE L'EXTRACTION DE L'HUILE DE SOJALA HUE DW; KIRK LD; MUSTAKAS GC et al.1975; ENVIRONMENT. ENTOMOL.; U.S.A.; DA. 1975; VOL. 4; NO 1; PP. 11-14; BIBL. 5 REF.Article

PROTEIN QUALITY OF SOY PROTEIN-LIPID FILMS (YUBA) AND DERIVED FRACTIONS = QUALITE PROTEINIQUE DE PELLICULES LIPIDES-PROTEINES DE SOJA (YUBA) ET DE FRACTIONS DERIVEESBATES RP; WU LC.1975; J. FOOD SCI.; U.S.A.; DA. 1975; VOL. 40; NO 2; PP. 425-426; BIBL. 11 REF.Article

DIFFERENTIAL INHIBITION OF PROSTAGLANDIN SYNTHETASE AND SOYBEAN LIPOXYGENASEDOWNING DT.1972; PROSTAGLANDINS; U.S.A.; DA. 1972; VOL. 1; NO 6; PP. 437-441; BIBL. 7REF.Article

SOYBEAN QUALITY CHANGES DURING MODEL STORAGE STUDIESSAIO K; NIKKUNI I; ANDO Y et al.1980; CEREAL CHEM.; USA; DA. 1980; VOL. 57; NO 2; PP. 77-82; BIBL. 14 REF.Article

IDENTIFICATION OF SOYBEAN MOSAIC VIRUS IN MOROCCO = IDENTIFICATION DU VIRUS DE LA MOSAIQUE DU SOJA AU MAROCLOCKHART BEL; FISCHER HU.1976; PLANT DIS. REPORTER; U.S.A.; DA. 1976; VOL. 60; NO 3; PP. 260-261; BIBL. 4REF.Article

SCANNING ELECTRON MICROSCOPY OF SOYBEANS, SOY FLOURS, PROTEIN CONCENTRATES, AND PROTEIN ISOLATES = ETUDE AU MICROSCOPE ELECTRONIQUE A BALAYAGE DE FEVES DE SOJA, FARINES, CONCENTRES ET ISOLATS PROTEIQUES DE SOJAWOLF WJ; BAKER FL.1975; CEREAL CHEM.; U.S.A.; DA. 1975; VOL. 52; NO PART. 1; PP. 387-396; BIBL. 15 REF.Article

BLACK SOYBEAN SEED. I. PRELIMINARY PILOT PLANT STUDIES.SURENDRANATH MR; SHYAM PRASAD J; AZEEMODDIN G et al.1976; J. OIL TECHNOLOGISTS ASS. INDIA; INDIA; DA. 1976; VOL. 8; NO 4; PP. 132-133; BIBL. 5 REF.Article

ASSESSMENT OF THE QUANTITY OF BIOLOGICALLY AVAILABLE CHOLINE IN SOYBEAN MEAL = MESURE DE LA QUANTITE DE CHOLINE BIOLOGIQUEMENT UTILISABLE DU TOURTEAU DE SOJAMOLITORIS BA; BAKER DH.1976; J. ANIMAL SCI.; U.S.A.; DA. 1976; VOL. 42; NO 2; PP. 481-489; BIBL. 30REF.Article

PROTEIN CONTENT IN HEALTHY AND YELLOW MOSAIC INFECTED SOYBEAN SEEDS = LA TENEUR EN PROTEINES DES GRAINES DE SOJA INFECTEES OU NON PAR LE VIRUS DE LA MOSAIQUE JAUNESUTERI BD; SRIVASTAVA KSB.1975; CURR. SCI.; INDIA; DA. 1975; VOL. 44; NO 6; PP. 205-206; BIBL. 7 REF.Article

MODIFICATIONS DES CONSTITUANTS ET DU COMPORTEMENT DU POINT DE VUE SORPTION DE L'EAU, PENDANT LE SECHAGE PAR ATOMISATION, DE LA SAUCE DE SOJAHAMANO M; AOYAMA Y.1974; J. AGRIC. CHEM. SOC. JAP.; JAP.; DA. 1974; VOL. 48; NO 11; PP. 619-625; ABS. ANGL.; BIBL. 24 REF.Article

COAGULATION CONDITIONS IN TOFU PROCESSING = CONDITIONS DE COAGULATION LORS DE LA PREPARATION DU TOFUWANG HL; HESSELTINE CW.1982; PROCESS BIOCHEM.; ISSN 0032-9592; GBR; DA. 1982; VOL. 17; NO 1; PP. 7-12; 4 P.; BIBL. 32 REF.Article

CONTROL OF YELLOW MOSAIC VIRUS IN SOYBEAN, GLYCINE MAX (L.) MERRILL BY THE USE OF GRANULAR INSECTICIDES = LUTTE CONTRE LE VIRUS DE LA MOSAIQUE JAUNE DU SOJA, G. MAX (L.) M. AU MOYEN DE GRANULES INSECTICIDESHARCHARAN SINGH; SANDHU GS; MAVI GS et al.1971; INDIAN J. ENTOMOL.; INDIA; DA. 1971; VOL. 33; NO 3; PP. 272-278; BIBL. 2 REF.Serial Issue

  • Page / 477