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Results 1 to 25 of 1997

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STABILITY OF HYDROGENATED SOYBEAN FAT AT PREFRYING AND STORAGE OF DEEP-FROZEN FRENCH FRIES = STABILITE DES GRAISSES DE SOJA HYDROGENEES LORS DE LA PREFRITURE ET DU STOCKAGE DES FRITES SURGELEESKEIJBETS MJH.1983; JOURNAL OF THE AMERICAN OIL CHEMISTS' SOC.; ISSN 0003-021X; USA; DA. 1983; VOL. 60; NO 2; PP. 472; 2 TABL.Article

Evaluation of the spoilage potential of bacteria isolated from spoiled cooked whole tropical shrimp (Penaeus vannamei) stored under modified atmosphere packagingMACE, Sabrina; CARDINAL, Mireille; JAFFRES, Emmanuel et al.Food microbiology. 2014, Vol 40, pp 9-17, issn 0740-0020, 9 p.Article

LES DECHETS DES RAISINS DE TABLEFREGONI M; BOSELLI M; MIRAVALLE R et al.1983; BULLETIN DE L'O.I.V.; ISSN 0029-7127; FRA; DA. 1983; VOL. 56; NO 631-632; PP. 599-625; 3 TABL.Conference Paper

MODIFIED ATMOSPHERE STORAGE OF DUNGENESS CRAB (CANCER MAGISTER) = STOCKAGE EN ATMOSPHERE MODIFIEE DU CRABE DORMEUR DU PACIFIQUE (CANCER MAGISTER)PARKIN KL; BROWN WD.1983; JOURNAL OF FOOD SCIENCE; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1983; VOL. 48; NO 2; PP. 370-374; BIBL. 25 REF.; 8 FIG./1 TABL.Article

POSTHARVEST DECAY OF BLUEBERRIES AS INFLUENCED BY WATER DIPS AND CAPTAFOL = INFLUENCE DE L'IMMERSION DANS L'EAU ET DU CAPTAFOL SUR LA POURRITURE, APRES LA RECOLTE, DES MYRTILLESBALLINGER WE.1983; JOURNAL OF THE AMERICAN SOCIETY FOR HORTICULTURAL SCIENCE; ISSN 0003-1062; USA; DA. 1983; VOL. 108; NO 3; PP. 422-424; BIBL. 9 REF.; 2 TABL.Article

THE ANALYSIS OF DEVELOPMENT OF HARDBEAN DURING STORAGE OF BLACK BEANS (PHASEOLUS VULGARIS L.) = ANALYSE DE LA FORMATION DE GRAINS DURS LORS DU STOCKAGE DES HARICOTS NOIRS (PHASEOLUS VULGARIS L.)BINGHAM JONES PM; BOULTER D.1983; QUALITAS PLANTARUM. PLANT FOODS FOR HUMAN NUTRITION; ISSN 0377-3205; NLD; DA. 1983; VOL. 33; NO 1; PP. 77-85; BIBL. 19 REF.; 4 FIG./2 TABL.Article

ETUDE DE QUELQUES PARAMETRES DU PH ULTIME DES VIANDES DE BOVINS.CARLIER V; LOGEROT B; CARLIER P et al.1983; R.T.V.A.; ISSN 0483-786X; FRA; DA. 1983; VOL. 22; NO 185; PP. 3-8; BIBL. 3 REF.; 6 FIG./8 TABL.Article

ASSOCIATION OF VIRAL, BACTERIAL AND FUNGAL PATHOGENS WITH VASCULAR DISCOLORATION OF RUSSET BURBANK POTATO TUBERS = CONTRIBUTION DES ORGANISMES PATHOGENES VIRAUX, BACTERIENS ET FONGIQUES A LA DECOLORATION VASCULAIRE DES TUBERCULES DE POMME DE TERRE RUSSET BURBANKCLARKE RG; POWELSON ML; BERAHA L et al.1983; AMERICAN POTATO JOURNAL; ISSN 0003-0589; USA; DA. 1983; VOL. 60; NO 4; PP. 235-243; ABS. SPA; BIBL. 18 REF.; 3 FIG./4 TABL.Article

FORMATION OF MAILLARD REACTION PRODUCTS IN PARENTERAL ALIMENTATION SOLUTIONSFRY LK; STEGINK LD.1982; J. NUTR.; ISSN 0022-3166; USA; DA. 1982; VOL. 112; NO 8; PP. 1631-1637; BIBL. 26 REF.Article

ACTION DES CHLORURES SUR LES SYSTEMES POLYPHENOLOXYDASIQUES DES FRUITS DE PYRUS MALUS L.: INHIBITION, EXTRACTION, CONSERVATION = EFFECT OF CHLORIDES ON THE POLYPHENOLOXIDASE SYSTEM OF THE FRUIT OF PYRUS MALUS L.: INHIBITION, EXTRACTION, PRESERVATIONDE POIX BOUVET ARMELLE.1982; ; FRA; DA. 1982; 160 P.; 30 CM; BIBL. 14 P.; TH. 3E CYCLE: PHYSIOL. VEG./PARIS 6/1982Thesis

ETUDE DU MARQUAGE DES RAISINS DE TABLE PAR LES PRODUITS DE TRAITEMENT.FABRE F; AGULHON R; BONY D et al.1982; VIGNES ET VINS.; ISSN 0395-9465; FRA; DA. 1982; NO 315; PP. 24-35; 12 TABL.Article

AN INVESTIGATION OF SOME FACTORS INVOLVED IN CURD SHATTERING DURING COTTAGE CHEESE MANUFACTURE. = RECHERCHE DE QUELQUES FACTEURS IMPLIQUES DANS LA DELITERATION DU CAILLE LORS DE LA FABRICATION DU COTTAGE CHEESE.MUTZELBURG ID; DENNIEN GJ; FEDRICK IA et al.1982; AUSTRALIAN JOURNAL OF DAIRY TECHNOLOGY.; ISSN 0004-9433; AUS; DA. 1982; VOL. 37; NO 3; PP. 107-112; BIBL. 30 REF.; 5 TABL.Article

BLUEING DISCOLORATION OF DUNGENESS CRABMEAT = APPARITION D'UNE COLORATION BLEUE DE LA CHAIR DU CRABE "DORMEUR DU PACIFIQUE"BABBITT JK.1982; CHEMISTRY AND BIOCHEMISTRY OF MARINE FOOD PRODUCTS; USA; WESTPORT : AVI PUBLISHING COMPANY; DA. 1982; PP. 423-428; BIBL. 19 REF.; ISBN 0-87055-408-5Book Chapter

MECHANISM OF BLACK DISCOLORATION IN SPINY LOBSTER TAILS STORED IN ICE = MECANISME DE LA DECOLORATION NOIRE DES QUEUES DE LANGOUSTES STOCKEES DANS LA GLACEOGAWA M; KUROTSU T; OCHIAI I et al.1983; NIPPON SUISAN GAKKAISHI; JPN; DA. 1983; VOL. 49; NO 7; PP. 1065-1075; BIBL. 22 REF.; 12 FIG.Article

DEGRADATION DE LA QUALITE DES ALIMENTS PAR LES MICROORGANISMESROZIER J; CARLIER V; BOLNOT F et al.1983; CAHIERS DE NUTRITION ET DE DIETETIQUE; ISSN 0007-9960; FRA; DA. 1983; VOL. 18; NO 4; PP. 220-226; ABS. ENG; BIBL. 8 REF.; 1 FIG.Article

LA PHOTODEGRADATION DU LAIT ET DE QUELQUES PRODUITS LAITIERS. PARTIE II : INFLUENCE DE CERTAINS FACTEURS CHIMIQUES ET CHIMICO-PHYSIQUES SUR L'ALTERATION DE LA SEULE COULEURBOSSET JO; DESARZENS C; BLANC B et al.1983; LEBENSMITTEL-WISSENSCHAFT 870+870 TECHNOLOGIE; ISSN 0023-6438; CHE; DA. 1983; VOL. 17; NO 5; PP. 248-253; ABS. ENG; BIBL. 31 REF.; 7 FIG./1 TABL.Article

LE FRUIT APRES RECOLTE : ENZYMES, MATURATION ET SENESCENCEHARTMANN C.1983; FRUITS (1978); ISSN 0248-1294; FRA; DA. 1983; VOL. 38; NO 6; PP. 499-504; BIBL. 30 REF.; 3 FIG.Article

CHEMICAL CHANGES OF TRIMETHYLAMINE OXIDE DURING FRESH AND FROZEN STORAGE OF FISH = MODIFICATIONS CHIMIQUES DE L'OXYDE DE TRIMETHYLAMINE AU COURS DU STOCKAGE DU POISSON A L'ETAT FRAIS OU CONGELEREGENSTEIN JM; SCHLOSSER MA; SAMSON A et al.1982; CHEMISTRY AND BIOCHEMISTRY OF MARINE FOOD PRODUCTS; USA; WESTPORT : AVI PUBLISHING COMPANY; DA. 1982; PP. 137-148; BIBL. 32 REF.; ISBN 0-87055-408-5Book Chapter

"CELULASAS" EN ACEITUNAS Y SU POSIBLE INFLUENCIA EN LOS CAMBIOS DE TEXTURA. I: ESTUDIO DE ESTOS ENZIMAS = CELLULASES DANS LES OLIVES ET LEUR INFLUENCE POSSIBLE SUR LES VARIATIONS DE TEXTURE. I. ETUDE DE CES ENZYMESHEREDIA MORENO A; MINGUEZ MOSQUERA MI.1981; GRASAS ACEITES (SERILLA); ISSN 0017-3495; ESP; DA. 1981; VOL. 32; NO 5; PP. 319-325; ABS. ENG/FRE; BIBL. 34 REF.Article

I: PROCESSOS DE ALTERACION EN SUELOS HIDROMORFOS = I. PROCESSUS D'ALTERATION DES SOLS HYDROMORPHESGARCIA GONZALEZ MT; PINILLA A; ALEIXANDRE T et al.1981; AN. EDAFOL. AGROBIOL.; ISSN 0365-1797; ESP; DA. 1981; VOL. 40; NO 1-2; PP. 133-150; ABS. ENG; BIBL. 14 REF.Article

PROCESOS DE ALTERACION EN SUELOS CARACTERIZADOS POR FENOMENOS DE EMPARDECIMIENTO Y MOVILIZACION DE ARCILLA (HAPLOXERALF) = PROCESSUS D'ALTERATION DES SOLS CARACTERISES PAR UN PHENOMENE DE MOBILISATION DE L'ARGILE (HAPLOXERALF)ALEIXANDRE T; GARCIA GONZALEZ MT; PINILLA A et al.1981; ANALES DE EDAFOLOGIA Y AGROBIOLOGIA; ISSN 0365-1797; ESP; DA. 1981; VOL. 40; NO 11-12; PP. 2177-2198; ABS. ENG; BIBL. 10 REF.Article

CARACTERISTIQUES DES PRODUITS DE L'EROSION EOLIENNE DE LA BIOTITE DES SOLS DERNO-PODZOLIQUESHOBA SA; SOKOLOVA TA.1981; POCHVOVEDENIE; SUN; DA. 1981; NO 11; PP. 108-113; ABS. ENG; BIBL. 4 REF.Article

CHILLING INJURY AND ELECTROLYTE LEAKAGE IN FRUIT OF DIFFERENT TOMATO CULTIVARS = ENDOMMAGEMENT PAR LE FROID ET PERTE EN ELECTROLYTES DES FRUITS DE DIFFERENTS CULTIVARS DE TOMATEKING MM; LUDFORD PM.1983; JOURNAL OF THE AMERICAN SOCIETY FOR HORTICULTURAL SCIENCE; ISSN 0003-1062; USA; DA. 1983; VOL. 108; NO 1; PP. 74-77; BIBL. 19 REF.; 4 FIG./1 TABL.Article

EFFECT OF DANTROLENE SODIUM ON PORK QUALITY FROM PIGS STUNNED BY CAPTIVE-BOLT = EFFET DU DANTROLENE DE SODIUM SUR LA QUALITE DE LA VIANDE DE PORCS ETOURDIS AU PISTOLET A PERCUSSIONYANG TS; HAWRYSH ZJ; PRICE MA et al.1983; CANADIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE; ISSN 0008-3984; CAN; DA. 1983; VOL. 63; NO 2; PP. 299-302; ABS. FRE; BIBL. 14 REF.; 1 TABL.Article

INDOLE IN SHRIMP : EFFECT OF FRESH STORAGE TEMPERATURE, FREEZING AND BOILING = L'INDOLE DANS LES CREVETTES : EFFETS DE LA TEMPERATURE DE STOCKAGE, DE LA SURGELATION ET DE LA CUISSONCHANG O; CHEUK WL; NICKELSON R et al.1983; JOURNAL OF FOOD SCIENCE; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1983; VOL. 48; NO 3; PP. 813-816; BIBL. 17 REF.; 6 FIG./1 TABL.Article

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