Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

au.\*:("STAPPERS HP")

Results 1 to 2 of 2

  • Page / 1
Export

Selection :

  • and

DER EINFLUSS VERSCHIEDENER FETTE IN FUTTERMITTELN AUF DIE ZUSAMMENSETZUNG UND DEN GESCHMACK DES FLEISCHES VON SCHLACHTGEFLUEGEL = EFFET DE DIVERSES MATIERES GRASSES DANS LES PROVENDES SUR LA COMPOSITION ET LA FLAVEUR DE LA CHAIR DU POULETVEEN WAG; STAPPERS HP.1975; FLEISCH WIRTSCH.; DTSCH.; DA. 1975; VOL. 55; NO 8; PP. 1098-1104 (5P.); ABS. ANGL. FR.; BIBL. DISSEM.Article

THE TRUE DIGESTIBILITY AND CALORIC VALUE OF VARIOUS FATS USED IN FEEDS FOR BROILERS = DIGESTIBILITE REELLE ET VALEUR ENERGETIQUE DE DIFFERENTS CORPS GRAS UTILISES DANS LES ALIMENTS POUR POULETS DE CHAIRVEEN WAG; GRIMBERGEN AHM; STAPPERS HP et al.1974; ARCH. GEFLUEGELKDE; DTSCH.; DA. 1974; VOL. 38; NO 6; PP. 213-220; ABS. ALLEM. FR. RUSSE; BIBL. 18 REF.Article

  • Page / 1