Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("SUIF")

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 493

  • Page / 20
Export

Selection :

  • and

A SULPHATED PRODUCT OF "MODIFIED TALLOW" FATLIQUOR FOR LEATHERSKEDLAYA KJ; MATHEW EC.1973; LEATHER SCI.; INDIA; DA. 1973; VOL. 20; NO 12; PP. 425Article

DIFFERENTIATION OF LARD AND TALLOW BY DIFFERENTIAL SCANNING CALORIMETRY = DIFFERENCIATION DU SAINDOUX ET DU SUIF PAR CALORIMETRIE DIFFERENTIELLE PAR BALAYAGE.HUYGHEBAERT A; KIEKENS L; HENDRICKX H et al.1972; Z. LEBENSMITTEL-UNTERS. U.-FORSCH.; DTSCH.; DA. 1972; VOL. 149; NO 1; PP. 24-29; ABS. ALLEM.; BIBL. 16 REF.Serial Issue

ETUDE, PAR MICROSCOPIE ELECTRONIQUE, DE LA GRAISSE DE BOEUF SOUMISE A L'ACTION D'UN CHAMP MAGNETIQUE CONSTANTLAPSHEV YU A.1975; IZVEST. VYSSH. UCHEBN. ZAVED., PISHCH. TEKHNOL.; S.S.S.R.; DA. 1975; NO 3; PP. 53-56; BIBL. 11 REF.Article

COMPARAISON DE QUELQUES METHODES DE DOSAGES DU POLYETHYLENE DANS LES SUIFSMORDRET F; BLOCH C; LEBARBANCHON N et al.1976; REV. FR. CORPS GRAS; FR.; DA. 1976; VOL. 23; NO 4; PP. 213-222; ABS. ANGL. ALLEM.; BIBL. 7 REF.Article

DIE PROZENTUALE ZUSAMMENSETZUNG DER FREIEN FETTSAEUREN IM VERGLEICH ZUM FETTSAEUREMUSTER NACH VERSEIFUNG (GESAMTFETTSAEUREN) BEI EINIGEN FRISCHEN UND GELAGERTEN TIERISCHEN LEBENSMITTELN = COMPOSITION CENTESIMALE COMPAREE DES ACIDES GRAS LIBRES ET DES ACIDES GRAS APRES SAPONIFICATION (ACIDES GRAS TOTAUX) DE PRODUITS ALIMENTAIRES FRAIS OU ENTREPOSES, D'ORIGINE ANIMALESTOLL U.1973; FETTE SEIFEN ANSTRICHMITTEL; DTSCH.; DA. 1973; VOL. 75; NO 3; PP. 157-160; ABS. ANGL. FR. RUSSE; BIBL. 10 REF.Serial Issue

CHARACTERISTICS OF URUGUAYAN BEEF TALLOW = CARACTERISATION DU SUIF DES BOEUFS URUGUAYENSGROMPONE MA; MOYNA P.1983; JOURNAL OF THE AMERICAN OIL CHEMISTS' SOCIETY; ISSN 0003-021X; USA; DA. 1983; VOL. 60; NO 7; PP. 1331-1332; BIBL. 10 REF.; 1 FIG./2 TABL.Article

FEEDING VALUE OF PROTECTED ANIMAL TALLOW FOR HIGH YIELDING DAIRY COWS.MACLEOD GK; YU Y; SCHAEFFER LR et al.1977; J. DAIRY SCI.; U.S.A.; DA. 1977; VOL. 60; NO 5; PP. 726-738; BIBL. 1 P.Article

DIE AUTOKATALYTISCHE SPALTUNG DER FETTE = LA SCISSION AUTOCATALYTIQUE DES GRAISSESCRESPO F.1973; SEIFEN OLE FETTE WACHSE; DTSCH.; DA. 1973; VOL. 99; NO 3; PP. 55-57; ABS. ANGL. FR. ESP.; BIBL. 6 REF.Serial Issue

DEBOUCHES INDUSTRIELS DU SUIF: LES AGENTS DE SURFACEUZZAN A.1972; REV. FR. CORPS GRAS; FR.; DA. 1972; VOL. 19; NO 12; PP. 777-784; BIBL. 12 REF.Serial Issue

L'UTILISATION DU SAINDOUX ET DU SUIF DANS L'ALIMENTATION HUMAINEHANNEWIJK MJ.1972; REV. FR. CORPS GRAS; FR.; DA. 1972; VOL. 19; NO 11; PP. 677-685; BIBL. 21 REF.Serial Issue

UTILISATION DES SUIFS ET SAINDOUX EN BISCUITERIE ET PANIFICATION FINEDE LA GUERIVIERE JF; BUSSIERE G.1972; REV. FR. CORPS GRAS; FR.; DA. 1972; VOL. 19; NO 12; PP. 747-761; BIBL. 1 P. 1/2Serial Issue

UTILISATION OF BUTTERMILK POWDER AND TALLOW BY YOUNG CALVES.BETTERIDGE K; DAVEY AWF; HOLMES CW et al.1976; NEW ZEAL. J. AGRIC. RES.; NEW ZEAL.; DA. 1976; VOL. 19; NO 4; PP. 415-419; BIBL. 25 REF.Article

EFFECTS OF TALLOW AND UREA ON IN VITRO RUMEN FERMENTATION AND NUTRIENT DIGESTION IN SHEEP = EFFETS DU SUIF ET DE L'UREE SUR LES FERMENTATIONS DE LIQUIDE DE RUMEN IN VITRO ET SUR LA DIGESTION DES ALIMENTS CHEZ LE MOUTONPHILLIPS RL; CHURCH DC.1975; J. ANIMAL SCI.; U.S.A.; DA. 1975; VOL. 41; NO 2; PP. 588-595; BIBL. 1 P.Article

TIRTIAUX FRACTIONATION : INDUSTRIAL APPLICATIONS = LE FRACTIONNEMENT TIRTIAUX : APPLICATIONS INDUSTRIELLESTIRTIAUX A.1983; JOURNAL OF THE AMERICAN OIL CHEMISTS' SOCIETY; ISSN 0003-021X; USA; DA. 1983; VOL. 60; NO 2; PP. 473; 2 FIG.Article

Relationship between titer and fatty acid composition of beef tallow = Relation entre le titre et la composition en acides gras du suif de boeufGROMPONE, M. A.Journal of the American Oil Chemists' Society. 1984, Vol 61, Num 4, pp 788-789, issn 0003-021XArticle

TALLOW FILTRATION PROBLEMS SOLVED.1977; SOAP COSMET. CHEM. SPECIALT.; U.S.A.; DA. 1977; VOL. 53; NO 6; PP. 60-63 (2P.)Article

NEW PARAMETERS FOR SIMULATING PROGRESS CURVES OF THE LIPASE REACTION = NOUVEAUX PARAMETRES POUR LA SIMULATION DES COURBES DE PROGRESSION DE LA REACTION DE LA LIPASEKOSUGI Y; SUZUKI H.1983; JOURNAL OF FERMENTATION TECHNOLOGY (OSAKA, 1977); ISSN 0385-6380; JPN; DA. 1983; VOL. 61; NO 3; PP. 287-294; BIBL. 9 REF.; 4 FIG./2 TABL.Article

QUELQUES EXEMPLES D'APPLICATIONS INDUSTRIELLES DES GRAISSES ANIMALES - EN LIPOCHIMIE FINE : LES GRAISSES ANIMALES UNE BASE SERIEUSE ET RENOUVELABLE DANS L'INDUSTRIE CHIMIQUEHEINZ HJ.1983; REVUE FRANCAISE DES CORPS GRAS; ISSN 0035-3000; FRA; DA. 1983; VOL. 30; NO 9; PP. 355-358; ABS. ENG/GER/SPA; BIBL. 3 REF.Conference Paper

THE PRODUCTION OF POLYUNSATURATED TALLOWS AND THEIR UTILIZATION IN MARGARINE MANUFACTURE = LA PRODUCTION DE SUIFS POLYINSATURES ET LEUR UTILISATION EN MARGARINERIEHERBERT LS; KEARNEY KJ.1975; J. FOOD TECHNOL.; G.B.; DA. 1975; VOL. 10; NO 1; PP. 55-62; BIBL. 7 REF.Article

UTILIZZAZIONE INDUSTRIALE DEI SEGHI. ACIDI GRASSI E DERIVATI = UTILISATIONS INDUSTRIELLES DES SUIFS. ACIDES GRAS ET DERIVESMARTINENGHI GB.1975; RIV. ITAL. SOSTANZE GRASSE; ITAL.; DA. 1975; VOL. 52; NO 12; PP. 632-637; ABS. ANGL.; BIBL. 68 REF.; (SIMP. ANAL. TECNOL. SEGHI GRASSI ANIM.; MILANO; 1975)Conference Paper

A research note. Distribution of cholesterol in fractionated beef tallow = Note de recherche. Répartition du cholestérol dans les fractions du suif de boeufRYAN, T. C; GRAY, J. I.Journal of food science. 1984, Vol 49, Num 5, pp 1390-1393, issn 0022-1147Article

LES CORPS GRAS ANIMAUX DANS LES I.A.A. V. CARACTERISTIQUES SOUHAITABLES POUR LES FRITURESGUILLAUMIN R.1983; REVUE FRANCAISE DES CORPS GRAS; ISSN 0035-3000; FRA; DA. 1983; VOL. 30; NO 9; PP. 347-354; BIBL. 8 REF.; 2 FIG./8 TABL.Conference Paper

ANALISI DELLO SPETTRO U.V. DEL SEGO E DELLO STRUTTO DURANTE IL PROCESSO DI AUTOSSIDAZIONE = ANALYSE DES SPECTRES U.V. DU SUIF ET DU LARD DURANT LE PROCESSUS D'AUTOXYDATION.GAMBA P; MAZZINI C.1982; RIVISTA ITALIANA DELLE SOSTANZE GRASSE.; ISSN 0035-6808; ITA; DA. 1982; VOL. 59; NO 10; PP. 467-472; ABS. ENG; BIBL. 8 REF.; 7 FIG./7 TABL.Article

SPECTROSCOPIE I.R. DES GRAISSES ANIMALESLAPSHEV YU A.1976; IZVEST. VYSSH. UCHEBN. ZAVED., PISHCH. TEKHNOL.; S.S.S.R.; DA. 1976; NO 1; PP. 35-38; BIBL. 9 REF.Article

TIRTIAUX FRACTIONATION : ANALYTICAL DATA OF END-PRODUCTS THROUGH HPLC = LE FRACTIONNEMENT TIRTIAUX : DONNEES ANALYTIQUES DE CLHP SUR LES PRODUITS FINISDEFFENSE E.1983; JOURNAL OF THE AMERICAN OIL CHEMISTS' SOCIETY; ISSN 0003-021X; USA; DA. 1983; VOL. 60; NO 2; PP. 474-475; 3 FIG.Article

  • Page / 20