Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

au.\*:("SVEJCAR V")

Results 1 to 3 of 3

  • Page / 1
Export

Selection :

  • and

BIOLOGISCHER ABBAU DER L-AEPFELSAEURE MIT HILFE VON HEFEPILZEN DER GATTUNG SCHIZOSACCHAROMYCES. = DEGRADATION BIOLOGIQUE DE L'ACIDE L-MALIQUE A L'AIDE DE LEVURES DU GENRE SSVEJCAR V.1977; WEIN-WISSENSCH.; DTSCH.; DA. 1977; VOL. 32; NO 1; PP. 34-37; BIBL. 15 REF.Article

FACTEURS INFLUENCANT LA TENEUR EN GLYCEROL DU VINSVEJCAR V; PAPCUN M.1976; KVASNY PRUMYSL; CESKOSL.; DA. 1976; VOL. 22; NO 11; PP. 254-256; ABS. RUSSE ANGL. ALLEM.; BIBL. 7 REF.Article

PREPARATION DE VIN ROUGE SOUS ATMOSPHERE DE CO2SVEJCAR V; ADAMEK J.1973; KVASNY PRUMYSL; CESKOSL.; DA. 1973; VOL. 19; NO 3; PP. 61-63; ABS. RUSSE ANGL. ALLEM.; BIBL. 3 REF.Serial Issue

  • Page / 1