Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("SYNERESE")

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 209

  • Page / 9
Export

Selection :

  • and

SUSCEPTIBILITY OF YOGHURT TO SYNERESIS. COMPARISON OF CENTRIFUGATION AND DRAINAGE METHODS = SENSIBILITE DU YOGOURT A LA SYNERESE. COMPARAISON DES METHODES DE CENTRIFUGATION ET DE DRAINAGEHARWALKAR VR; KALAB M.1983; MILCHWISSENSCHAFT; ISSN 0026-3788; DEU; DA. 1983; VOL. 38; NO 9; PP. 517-522; ABS. GER; BIBL. 21 REF.; 9 FIG.Article

SUR LA STABILITE DES MOUSSES ET SES CRITERES. STRUCTURE DE LA MOUSSEKANN KB.1979; KOLLOID. ZH.; SUN; DA. 1979; VOL. 41; NO 3; PP. 435-438; ABS. ENG; BIBL. 8 REF.Article

A microassay for the syneresis of cheese curd = Un microtest pour la synérèse du caillé de fromageriePEARSE, M. J; MACKINLAY, A. G; HALL, R. J et al.Journal of dairy research. 1984, Vol 51, Num 1, pp 131-139, issn 0022-0299Article

PROCESSUS PHYSICO-CHIMIQUES SE DEROULANT DANS LES GELS BROYES DE GELATINE ET LES EMULSIONS GELITIQUES PHOTOGRAPHIQUESNOVIKOV IA; SOMOV NN; TSYRLINA BB et al.1974; ZH. NAUCH. PRIKL. FOTOGR. KINEMATOGR.; S.S.S.R.; DA. 1974; VOL. 19; NO 6; PP. 407-412; BIBL. 15 REF.Article

THEORIE DE LA SYNERESE DES MOUSSES ET DES EMULSIONS CONCENTREES. IV. CERTAINES SOLUTIONS ANALYTIQUES DE L'EQUATION MONODIMENSIONNELLE DE LA SYNERESEKROTOV VV.1981; KOLLOIDN. Z.; ISSN 501549; SUN; DA. 1981; VOL. 43; NO 2; PP. 286-297; ABS. ENG; BIBL. 18 REF.Article

ETUDE DU STADE INITIAL DE LA SYNERESE DES MOUSSES DE FAIBLE MULTIPLICITELEVINSKIJ BV; KRUGLYAKOV PM; SAFONOV VF et al.1982; KOLLOIDN. Z.; ISSN 501549; SUN; DA. 1982; NO 4; PP. 696-701; ABS. ENG; BIBL. 18 REF.Article

LA SYNERESE ET LA STABILITE DES MOUSSES ET DES EMULSIONS CONCENTREESKROTOV VV.1980; DOKL. AKAD. NAUK SSSR; ISSN 0002-3264; SUN; DA. 1980; VOL. 254; NO 2; PP. 402-406; BIBL. 8 REF.Article

QUELQUES LOIS DE LA SYNERESE DES MOUSSES. LIBERATION DE LIQUIDEKANN KB.1978; KOLLOID. ZH.; SUN; DA. 1978; VOL. 40; NO 5; PP. 858-864; ABS. ENG; BIBL. 6 REF.Article

Manufacture of mustard of reduced syneresisGERHARDS, C; SCHUBERT, H.Nahrung (Weinheim). 1996, Vol 40, Num 6, pp 340-341, issn 0027-769XArticle

Effect of transglutaminase on structure and syneresis of neutral and acidic sodium caseinate gelsPARTANEN, R; AUTIO, K; MYLLÄRINEN, P et al.International dairy journal. 2008, Vol 18, Num 4, pp 414-421, issn 0958-6946, 8 p.Article

Effect of casein micell composition and casein dephosphorylation on coagulation and syneresis = Effet de la composition des micelles de caséine et de la déphosphorylation de la caséine sur la coagulation et la synérèsePEARSE, M. J; LINKLATER, P. M; HALL, R. J et al.Journal of dairy research. 1986, Vol 53, Num 3, pp 381-390, issn 0022-0299Article

Influence des conditions de synérésis sur la structure et les propriétés de revêtements thermoappliquésLIBERMAN, A. I; SHALYGIN, G. F; VERKHOLANTSEV, V. V et al.Lakokrasočnye materialy i ih primenenie. 1986, Num 4, pp 14-15, issn 0130-9013Article

Effects of β-lactoglobulin and κ-casein genetic variants and concentrations on syneresis of gels from renneted heated milk = Effets des variants génétiques et des concentrations en β-lactoglobuline et en caséine-κ sur la synérèse des gels obtenus à partir de lait chauffé et emprésuréMCLEAN, D. M; SCHAAR, J.Journal of dairy research. 1989, Vol 56, Num 2, pp 297-301, issn 0022-0299Article

Extensive degradation of casein by plasmin does not impede subsequent curd formation and syneresis = Une dégradation importante de la caséine par la plasmine n'entrave pas la formation ni la synérèse ultérieures du cailléPEARSE, M. J; LINKLATER, P. M; HALL, R. J et al.Journal of dairy research. 1986, Vol 53, Num 3, pp 477-480, issn 0022-0299Article

Syneresis of curd. 2. One-dimensional syneresis of rennet curd in constant conditions = La synérèse du caillé. 2. Synérèse monodimensionnelle du caillé emprésuré, dans des conditions constantesVAN DIJK, H. J. M; WALSTRA, P.Netherlands milk and dairy journal. 1986, Vol 40, Num 4, 390Article

Difficulties in measuring the syneresis of goat milk rennet curd by dilution of an added tracer = Difficultés lors de la mesure de la synérèse du caillé-présure de lait de chèvre par dilution d'un traceur additionnéNILSEN, K. O; ABRAHAMSEN, R. K.Journal of dairy research. 1985, Vol 52, Num 1, pp 209-212, issn 0022-0299Article

Effect of heat induced interaction between β-lactoglobulin and κ-casein on syneresis = Effet de l'interaction, induite par la chaleur, entre la β-lactoglobuline et la caséine-κ, sur la synérèsePEARSE, M. J; LINKLATER, P. M; HALL, R. J et al.Journal of dairy research. 1985, Vol 52, Num 1, pp 159-165, issn 0022-0299Article

SYNERESIS AND VITREOUS HEMORRHAGE IN PSEUDOPHACIAWOLTER JR.1983; GRAEFE'S ARCHIVE FOR CLINICAL AND EXPERIMENTAL OPHTHALMOLOGY; ISSN 506184; DEU; DA. 1983; VOL. 220; NO 5; PP. 223-228; BIBL. 13 REF.Article

VITREAL SYNERESIS IN RHESUS MONKEYS.STUCK BE; TALSMA DM; BEATRICE ES et al.1977; INVEST. OPHTHALMOL. VISUAL SCI.; U.S.A.; DA. 1977; VOL. 16; NO 11; PP. 1068-1070; BIBL. 4 REF.Article

SYNERESE DES MOUSSES DANS LE CAS DE GRANDES VARIATIONS DE PRESSION DANS LES CANAUX DE PLATEAU-GIBBS. II. MODELE PARABOLIQUE DU PROFIL DU CANALKRUGLYAKOV PM; KUZNETSOVA LL.1982; KOLLOIDN. Z.; ISSN 501549; SUN; DA. 1982; VOL. 44; NO 2; PP. 242-247; ABS. ENG; BIBL. 7 REF.Article

PREPARATION OF HOMOGENEOUS LIVING POLYVINYL GELS WITH APPLICATION TO SOLVENT PURIFICATIONBATES FS; COHEN RE.1981; MACROMOLECULES; ISSN 0024-9297; USA; DA. 1981; VOL. 14; NO 3; PP. 881-883; BIBL. 14 REF.Article

THEORIE DE LA SYNERESE DES MOUSSES ET DES EMULSIONS CONCENTREES. II. HYDROCONDUCTIVITE LOCALE DES SYSTEMES POLYEDRIQUES DISPERSESKROTOV VV.1980; KOLLOID. ZH.; SUN; DA. 1980; VOL. 42; NO 6; PP. 1092-1101; ABS. ENG; BIBL. 18 REF.Article

Syneresis of curd. 2. One-dimensional syneresis of rennet curd in constant conditions = La synérèse du caillé. 2. Synérèse unidimensionnelle du caillé emprésuré, dans des conditions constantesVAN DIJK, H. J. M; WALSTRA, P.Netherlands milk and dairy journal. 1986, Vol 40, Num 1, pp 3-30Article

Studies on coagulation of milk ultrafiltration retentates. II. Kinetics of whey syneresis = Etude de la coagulation de rétentats de lait ultrafiltré. II. Cinétique de la synérèse du lactosérumPERI, C; LUCISANO, M; DONATI, E et al.Milchwissenschaft. 1985, Vol 40, Num 11, pp 650-652, issn 0026-3788Article

FORMATION OF PERMANENTLY POROUS POLYACRYLONITRILE GELSLAGERKVIST P; FLODIN P.1981; J. POLYM. SCI., POLYM. LETT. ED.; ISSN 0360-6384; USA; DA. 1981; VOL. 19; NO 3; PP. 125-130; BIBL. 12 REF.Article

  • Page / 9