Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("Selective media")

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 233

  • Page / 10
Export

Selection :

  • and

A low-cost antifoam additive for agar-based culture media = Un additif antimoussant peu onéreux pour les milieux de culture gélosésBLENKHARN, J. I; WOOD, S.Journal of applied bacteriology. 1987, Vol 63, Num 5, pp 465-468, issn 0021-8847Article

An improved selective and diagnostic medium for isolation and counting of Listeria spp. in heavily contaminated foods = Un milieu d'identification sélectif amélioré pour l'isolement et la numération de Listeria spp. dans les produits alimentaires fortement contaminésVAN NETTEN, P; PERALES, I; MOSSEL, D. A. A et al.Letters in applied microbiology. 1988, Vol 7, Num 1, pp 17-21, issn 0266-8254Article

The use of sodium chloride for determining viable mold counts and mold flora in foods = Utilisation du chlorure de sodium pour la détermination du nombre de moisissures viables et de la mycoflore des produits alimentairesMISLIVEC, P. B; BRUCE, V. R.Journal of food protection. 1988, Vol 51, Num 10, pp 770-772, issn 0362-028XArticle

Efficacy of some methods and media for detecting and enumerating Campylobacter jejuni in frozen chicken meat = Efficacité de quelques méthodes et milieux pour la détection et la numération de Campylobacter jejuni dans la viande de poulet surgeléeBEUCHAT, L. R.Journal of applied bacteriology. 1987, Vol 62, Num 3, pp 217-221, issn 0021-8847Article

Effect of pyruvate on recovery of fungi from foods = Effet du pyruvate sur la récupération des moisissures à partir des produits alimentairesKOBURGER, J. A.Journal of food protection. 1986, Vol 49, Num 3, pp 231-232, issn 0362-028XArticle

Survey of bulk tank milk using blood-esculin agar counts = Contrôle du lait stocké en cuve par numération bactérienne sur gélose sang-esculineHOGAN, J. S; PANKEY, J. W; MURDOUGH, P et al.Journal of food protection. 1986, Vol 49, Num 12, pp 990-993, issn 0362-028XArticle

GELRITE as an agar substitute for the cultivation of mesophilic Methanobacterium and Methanobrevibacter species = Le GELRITE en remplacement de l'agar pour la culture des genres mésophiles Méthanobacterium et MéthanobrevibacterHARRIS, J. E.Applied and environmental microbiology (Print). 1985, Vol 50, Num 4, pp 1107-1109, issn 0099-2240Article

A new selective and differential agar medium for Escherichia coli and coliform organisms = Un nouveau milieu agar sélectif et différentiel pour Escherichia coli et les coliformesWRIGHT, R. C.Journal of applied bacteriology. 1984, Vol 56, Num 3, pp 381-388, issn 0021-8847Article

A new selective medium for isolating Listeria spp. from heavily contaminated material = Un nouveau milieu sélectif pour l'isolement de Listeria spp. de substances fortement contaminéesBANNERMAN, E. S; BILLE, J.Applied and environmental microbiology (Print). 1988, Vol 54, Num 1, pp 165-167, issn 0099-2240Article

Evaluation of the Petrifilm SM and VRB dry media culture plates for determining microbial quality of poultry = Evaluation des plaques de milieu déshydraté Petrifilm SM et VRB pour la détermination de la qualité microbiologique de la viande de volailleBAILEY, J. S; COX, N. A.Journal of food protection. 1987, Vol 50, Num 8, pp 643-644, issn 0362-028XArticle

Improved Listeria monocytogenes selective agar = Amélioration de milieux gélosés sélectifs pour Listeria monocytogenesLEE, W. H; MCCLAIN, D.Applied and environmental microbiology (Print). 1986, Vol 52, Num 5, pp 1215-1217, issn 0099-2240Article

A medium for the rapid growth and detection of moulds = Un milieu pour la croissance rapide et la détection des moisissuresTWOMEY, D. G; MACKIE, D. L.Letters in applied microbiology. 1985, Vol 1, Num 6, pp 105-107, issn 0266-8254Article

A medium to enhance recovery of Aphanomyces from infected plant tissuePFENDER, W. F; DELWICHE, P. A; GRAU, C. R et al.Plant disease. 1984, Vol 68, Num 10, pp 845-847, issn 0191-2917Article

Determination of coliform bacteria in foods using pre-incubation = Identification, par pré-incubation, des bactéries coliformes dans les produits alimentairesZeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 1984, Vol 179, Num 6, pp 458-459, issn 0044-3026Article

Selection of pH buffers for use in conductimetric microbiological assays = Sélection de tampons pH en vue de leur utilisation dans les tests microbiologiques conductimétriquesOWENS, J. D; WACHER-VIVEROS, M. C.Journal of applied bacteriology. 1986, Vol 60, Num 5, pp 395-400, issn 0021-8847Article

Die Identifizierung von aus Lebensmitteln isolierten Escherichia coli-Stämmen auf einem modifizierten Citrat-Harnstoff-Medium im Vergleich zum MALIND- und MTG-Test = Identification des souches d'Escherichia coli isolées de produits alimentaires sur un milieu modifié citrate-urée. Comparaison avec les tests Malind et MTG = Identification of Escherichia-coli-strains isolated from food-comparison of a modified citrate-urea-medium MALIND-Test and MTG-testKORN, R.Archiv für Lebensmittelhygiene. 1984, Vol 35, Num 4, pp 89-91, issn 0003-925XArticle

Die Voranreicherung in der mikrobiologischen Untersuchung von Milch = Le préenrichissement dans l'examen microbiologique du laitSCHUPPEL, H; JANESTCHKE, P.Archiv für experimentelle Veterinarmedizin. 1984, Vol 38, Num 2, pp 142-152, issn 0003-9055Article

A note on an improved molybdate agar for the selective isolation of yeasts from tropical fruits = Note sur un milieu agar-molybdate amélioré pour l'isolement sélectif des levures de fruits tropicauxRALE, V. B; VAKIL, J. R.Journal of applied bacteriology. 1984, Vol 56, Num 3, pp 409-413, issn 0021-8847Article

Alternative medium for Clostridium perfringens sporulation = Un nouveau milieu de culture pour la sporulation de Clostridium perfringensTORTORA, J. C. O.Applied and environmental microbiology (Print). 1984, Vol 47, Num 5, pp 1172-1174, issn 0099-2240Article

Enumeration of total coliforms, fecal coliforms, and Escherichia coli in foods by hydrophobic grid membrane filter : collaborative study = Numération, sur des filtres à membranes quadrillées hydrophobes, des coliformes totaux, des coliformes fécaux et d'Escherichia coli dans les produits alimentaires : étude interlaboratoiresENTIS, P.Journal - Association of official analytical chemists. 1984, Vol 67, Num 4, pp 812-823, issn 0004-5756Article

Evaluation of methods for detecting the production of H2S, volatile sulfides, and greening by Lactobacilli = Evaluation des méthodes de détection de la production de H2S, des sulfures volatils et du verdissement dus à LactobacillusLEE, B. H; SIMARD, R. E.Journal of food science. 1984, Vol 49, Num 4, pp 981-983, issn 0022-1147Article

Evaluation of a dry medium for detecting contamination on surfaces = Evaluation d'un milieu déshydraté pour la détection de la contamination en surfaceMCGOLDRICK, K. F; FOX, T. L; MCALLISTER, J. S et al.Food technology (Chicago). 1986, Vol 40, Num 4, pp 77-80, issn 0015-6639Article

Use of fast green FCF with tryptic soy agar for aerobic plate count by the hydrophobic grid membrane filter = Utilisation du vert FCF et de l'agar-trypsine de soja pour la numération sur plaques des aérobies, en utilisant un filtre à membrane poreuse hydrophobeENTIS, P; BOLESZCZUK, P.Journal of food protection. 1986, Vol 49, Num 4, pp 278-279, issn 0362-028XArticle

A comparison of six media for isolating Staphylococcus aureus from foods = Comparaison de six milieux pour l'isolement de Staphylococcus aureus des produits alimentairesTHAM, W; HAJDU, L. J.Food microbiology. 1987, Vol 4, Num 2, pp 133-146, issn 0740-0020Article

Ampicillin-dextrin agar medium for the enumeration of Aeromonas species in water by membrane filtration = Milieu gélosé ampicilline-dextrine pour la numération, par filtration sur membrane, des souches d'Aeromonas dans l'eauHAVELAAR, A. H; DURING, M; VERSTEEGH, J. F. M et al.Journal of applied bacteriology. 1987, Vol 62, Num 3, pp 279-287, issn 0021-8847Article

  • Page / 10