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kw.\*:("Sensibilité thermique")

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Vergleichende Untersuchungen zur Thermoresistenz von einigen Salmonella-Serovaren aus Trockenprodukten und unbehandelten Materialien = Etude comparée de la thermorésistance de quelques serovars de Salmonella isolés de produits déshydratés ou fraisGONZALEZ-CABEZAS, M. P; BECKER, H; TERPLAN, G et al.Archiv für Lebensmittelhygiene. 1983, Vol 34, Num 5, pp 122-126, issn 0003-925XArticle

A research note. Resistance of yeast to dry heat = Note de recherche. Résistance des levures à la chaleur sècheSCOTT, V. N; BERNARD, D. T.Journal of food science. 1985, Vol 50, Num 6, pp 1754-1755, issn 0022-1147Article

Heat injury in Staphylococcus aureus 196E : protection by metabolizable and non-metabolizable sugars and polyols = Altération, par la chaleur, de Staphylococcus aureus 196E : protection par les glucides et les polyols métabolisables ou non-métabolisablesSMITH, J. L; BENEDICT, R. C; HAAS, M et al.Applied and environmental microbiology (Print). 1983, Vol 46, Num 6, pp 1417-1419, issn 0099-2240Article

Isolation of casein by ultrafiltration and cryodestabilization = Isolement, par ultrafiltration et cryodestabilisation de la caséineLONERGAN, D. A.Journal of food science. 1983, Vol 48, Num 6, pp 1817-1825, issn 0022-1147Article

Influence of heating and cooling rates on Bacillus cereus spore survival and growth in a broth medium and in rice = Influence de la vitesse de chauffage et de refroidissement sur la résistance et la croissance des spores de Bacillus cereus cultivé sur milieu ou dans du rizJOHNSON, K. M; NELSON, C. L; BUSTA, F. F et al.Journal of food science. 1984, Vol 49, Num 1, pp 34-39, issn 0022-1147Article

Comparative thermal resistance of human and simian rotaviruses assayed on cells grown in a serum-free medium = Comparaison de la thermorésistance de rotavirus humain et de rotavirus simien lors d'essais sur des cellules cultivées sur un milieu ne contenant pas de sérumVAN DONSEL, D. J; PEELER, J. T; LARKIN, E. P et al.Journal of food protection. 1986, Vol 49, Num 10, pp 818-825, issn 0362-028XArticle

A note on the effect of combined ultrasonie and heat treatments on the survival of thermoduric streptococci = Note sur l'effet de traitements aux ultrasons et thermiques combinés sur la survie des streptocoques thermorésistantsORDONEZ, J. A; SANZ, B; HERNANDEZ, P. E et al.Journal of applied bacteriology. 1984, Vol 56, Num 1, pp 175-177, issn 0021-8847Article

Survival and growth characteristics of Escherichia coli associated with hemorrhagic colitis = Survie et caractéristiques de croissance d'Escherichia coli, responsable de colite hémorragiqueDOYLE, M. P; SCHOENI, J. L.Applied and environmental microbiology (Print). 1984, Vol 48, Num 4, pp 855-856, issn 0099-2240Article

Temperature and water activity minima for growth of spoilage moulds from meat = Température et activité de l'eau minimales pour la croissance des moisissures altérant la viandeLOWRY, P. D; GILL, C. O.Journal of applied bacteriology. 1984, Vol 56, Num 2, pp 193-199, issn 0021-8847Article

Spore-forming bacteria in milk. II. Effect of carbon dioxide addition on heat activation of spores of Bacillus species = Les bactéries sporulantes du lait. II. Effet d'une addition de dioxyde de carbone sur l'activation thermique de spores de différentes espèces de BacillusGUIRGUIS, A. H; GRIFFITHS, M. W; MUIR, D. D et al.Milchwissenschaft. 1984, Vol 39, Num 3, pp 144-146, issn 0026-3788Article

Thermorésistance des bactéries psychrotrophes du lait cru et de leurs protéinases = Heat resistant proteinases from bacterial origin in milkMOTTAR, J.Le Lait (Print). 1984, Vol 64, Num 640-641-642, pp 356-367, issn 0023-7302Article

Effect of heat on biuret-positive water-extractable porcine muscle proteins = Effet de la chaleur sur les protéines de muscle de porc extractibles à l'eau et positives à la réaction du biuretDAVIS, C. E; ANDERSON, J. B.Journal of food protection. 1983, Vol 46, Num 11, pp 947-953, issn 0362-028XArticle

The effect of temperature upon the longevity, fecundity and circannual development of Anthrenus sarnicus Mroczkowski (Coleoptera : Dermestidae) = Effet de la température sur la longévité, la fécondité et le développement sur une année de Anthrenus sarnicus Mroczkowski (Coleoptera : Dermestidae)COOMBS, C. W; WOODROFFE, G. E.Journal of Stored Products Research. 1983, Vol 19, Num 3, pp 111-115, issn 0022-474XArticle

Eine einfache Methode zur semi-quantitativen Prüfung der Thermaesthesie = 1 méthode simple d'évaluation semiquantitative de la sensibilité thermique = A simple method for the semiquantitative verification of thermoesthesiaMUNDT, B; KRAKOWSKY, G; BERNDT, E.-L et al.Psychiatrie, Neurologie und medizinische Psychologie. 1988, Vol 40, Num 2, pp 115-119, issn 0033-2739Article

Thermal sensitivity in healthy subjects is decreased by a central mechanism after TNSERIKSSON, M. B. E; ROSEN, I; SJOLUND, B et al.Pain (Amsterdam). 1985, Vol 22, Num 3, pp 235-242, issn 0304-3959Article

Thermal resistance of three parvoviruses : a possible human isolate, the minute virus of mice, and the latent rat virus = Thermorésistance de trois parvovirus : un isolat humain, le virus minute de la souris et le virus latent du ratFASSOLITIS, A. C; PEELER, J. T; JONES, V. I et al.Journal of food protection. 1985, Vol 48, Num 1, pp 4-6, issn 0362-028XArticle

Changes in pulp temperature during thermostimulation of human teeth by a simple electrically controlled thermodeGRUSSER, O.-J; KOLLMANN, W; LERCH, J et al.Pflügers Archiv. 1985, Vol 403, Num 3, pp 273-277, issn 0031-6768Article

Killer properties of wine yeasts and characterization of killer wine yeasts = Propriétés et caractérisation des levures de vin «killer»SHIMIZU, K; ADACHI, T; KITANO, K et al.Journal of fermentation technology (Osaka. 1977). 1985, Vol 63, Num 5, pp 421-429, issn 0385-6380Article

Stability of reconstituted whey protein concentrates to ultra-heat-treatment processing = Stabilité au traitement UHT des concentrés protéiques reconstitués de lactosérumBARLOW, I. E; HARDHAM, J. F; ZADOW, J. G et al.Journal of food science. 1984, Vol 49, Num 1, pp 32-39, issn 0022-1147Article

Thermal sensitivity of sprint-running in the lizard Sceloporus undulatus: support for a conservative view of thermal physiologyCROWLEY, S. R.Oecologia. 1985, Vol 66, Num 2, pp 219-225, issn 0029-8549Article

Kinetics of trypsin inhibitory activity loss in heated flour from bean, Phaseolus vulgaris = Cinétique des pertes de l'activité des inhibiteurs de trypsine dans la farine de haricot, Phaseolus vulgaris, traitée thermiquementBUERA, M. P; PILOSOF, A. M. R; BARTHOLOMAI, G. B et al.Journal of food science. 1984, Vol 49, Num 1, pp 124-136, issn 0022-1147Article

The effect of temperature on the kinetics of ethanol production by a thermotolerant strain of Kluveromyces marxianus = Effet de la température sur le cinétique de biosynthèse d'éthanol par une souche thermotolérante de Kluveromyces marxianusHUGHES, D. B; TUDROSZEN, N. J; MOYE, C. J et al.Biotechnology letters. 1984, Vol 6, Num 1, pp 1-6, issn 0141-5492Article

Growth and end product formation of two psychrotrophic Lactobacillus spp. and Brochotrix thermosphacta ATCC 11509T at different pH values and temperatures = Croissance et formation de métabolites par deux souches psychrotrophes, Lactobacillus spp. et Brochotrix thermosphacta ATCC 11509, à des pH et température différentsBLICKSTAD, E.Applied and environmental microbiology (Print). 1983, Vol 46, Num 6, pp 1345-1350, issn 0099-2240Article

Rapid Screening for Temperature-Sensitive Alleles in PlantsVIDALI, Luis; AUGUSTINE, Robert C; FAY, Scotty N et al.Plant physiology (Bethesda). 2009, Vol 151, Num 2, pp 506-514, issn 0032-0889, 9 p.Article

Behavior of Vibrio cholerae in hot foods = Comportement de Vibrio cholerae dans les produits alimentaires chaudsMAKUKUTU, C. A; GUTHRIE, R. K.Applied and environmental microbiology (Print). 1986, Vol 52, Num 4, pp 824-831, issn 0099-2240Article

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