kw.\*:("Shelf life")
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Harvesting profitable products from plant tissue cultureCURTIN, M. E.1983, Vol 1, Num 8, pp 649-657Article
Platelet preservation in large containersKAKAIYA, R. M; KATZ, A. J.Vox sanguinis (Basel. 1956). 1984, Vol 46, Num 2, pp 111-118, issn 0042-9007Article
Paraplantaricin L-ZB1, a Novel Bacteriocin and Its Application as a Biopreservative Agent on Quality and Shelf Life of Rainbow Trout Fillets Stored at 4 °CMENG GUI; BIN ZHAO; JUYI SONG et al.Applied biochemistry and biotechnology. 2014, Vol 174, Num 6, pp 2295-2306, issn 0273-2289, 12 p.Article
Basic parameters of a new production technology for gyros. A shelf life study of the product at 4 °CPEXARA, A; AMBROSIADIS, I; GEORGAKIS, S et al.Journal of food engineering. 2007, Vol 79, Num 2, pp 681-688, issn 0260-8774, 8 p.Article
Quality Index Method (QIM) developed for pacu Piaractus mesopotamicus and determination of its shelf lifeBORGES, A; CONTE, C. A; FRANCO, R. M et al.Food research international. 2013, Vol 54, Num 1, pp 311-317, issn 0963-9969, 7 p.Article
Recent Trends and Applications of Encapsulating Materials for Probiotic StabilityQURAT UL AIN RIAZ; MASUD, Tariq.Critical reviews in food science and nutrition. 2013, Vol 53, Num 1-3, pp 231-244, issn 1040-8398, 14 p.Article
Storage of barley grain in iron age type underground pits = Stockage de l'orge dans les fosses souterraines datant de l'âge de ferHILL, R. A; LACEY, J; REYNOLDS, P. J et al.Journal of Stored Products Research. 1983, Vol 19, Num 4, pp 163-171, issn 0022-474XArticle
Handling and storage of human milk specimens for researchHAMOSH, M; BERKOW, S; BITMAN, J et al.Journal of pediatric gastroenterology and nutrition. 1984, Vol 3, Num 2, pp 284-289, issn 0277-2116Article
Platelet storage. Effects of leachable materials on morphology and functionLABOW, R. S; TOCCHI, M; ROCK, G et al.Transfusion (Philadelphia, PA). 1986, Vol 26, Num 4, pp 331-357, issn 0041-1132Article
Untersuchungen zur Haltbarkeitsverbesserung bei Fisch - Salzbehandlung von fangfrischem Kabeljau = Etude sur l'amélioration de la durée de conservation des poissons - Salaison du cabillaud fraisOSTHOLD, W; LEISTNER, L.Archiv für Lebensmittelhygiene. 1983, Vol 34, Num 5, pp 128-130, issn 0003-925XArticle
Use of Adsol® preservation solution for prolonged storage of low viscosity AS-1 red blood cellsHEATON, A; MIRIPOL, J; ASTER, R et al.British journal of haematology. 1984, Vol 57, Num 3, pp 467-478, issn 0007-1048Article
Méthodes modernes de conservation des ignamesDEMEAUX, M; VIVIER, P.L' Agronomie tropicale (1975). 1984, Vol 39, Num 2, pp 186-191, issn 0151-1238Article
Palatability and appearance traits of beef/pork meat patties = Palatabilité et caractéristiques d'aspect des pâtés de viandes de boeuf et de porcWILLER, M. F; DAVIS, G. W; WILLIAMS, A. C. JR et al.Journal of food science. 1987, Vol 52, Num 4, pp 886-889, issn 0022-1147Article
Die beschleunigte Zusammenlegung (BZV) aus der Sicht der Landgesellschaften = Consolidation accélérée des terres du point de vue des sociétés de développement rural = Accelerated land consolidation from the point of view of the land development societiesHOERSTER, T.Zeitschrift für Kulturtechnik und Flurbereinigung. 1984, Vol 25, Num 1, pp 1-5, issn 0044-2984Article
Sanitization of fresh rib eye steaks with chlorine dioxide-generating binary systems = Désinfection, au moyen de systèmes binaires générant du dioxyde de chlore, des biftecks de faux-filetUNDA, J. R; MOLINS, R. A; ZAMOJCIN, C. A et al.Journal of food science. 1989, Vol 54, Num 1, pp 7-14, issn 0022-1147Article
Effect of sucrose on proteolysis in yogurt during incubation and storage = Effet du saccharose sur la protéolyse du yaourt lors de l'incubation et du stockageSLOCUM, S. A; JASINSKI, E. M; ANANTHESWARAN, R. C et al.Journal of dairy science. 1988, Vol 71, Num 3, pp 589-595, issn 0022-0302Article
Die Erreger der Schimmelbildung bei Backwaren. 1. Mitt. : Die auf verpackten Schnittbroten auftretenden Schimmelpilze = Les agents responsables de la moisissure des produits de boulangerie. I. Moisissures présentes sur le pain en tranches et emballé = Causes of mould development on baked products. I. Part : Mould on wrapped sliced breadSPICHER, G.Getreide, Mehl und Brot (1972). 1984, Vol 38, Num 3, pp 77-80, issn 0367-4177Article
The storage of Yeoman hops and pelletised powders = Stockage du houblon Yeoman et des poudres pelletiséesLAWS, D. R. J; MARR, J. F; VINE, P. A et al.Journal of the Institute of Brewing. 1984, Vol 90, Num 1, pp 44-47, issn 0046-9750Article
Effect of controlled atmospheres (low oxygen, high carbon dioxide) on storage of cauliflower (Brassica oleracea L., Botrytis group) = Effet des atmosphères contrôlées (pauvres en oxygène et riches en dioxyde de carbone) sur le stockage des choux-fleurs (Brassica oleracea L., groupe Botrytis)ROMO-PARADA, L; WILLEMOT, C; CASTAIGNE, F et al.Journal of food science. 1989, Vol 54, Num 1, pp 122-158, issn 0022-1147, 4 p.Article
Produits nouveaux : froid et sécuritéROSSET, R; POUMEYROL, G.Revue générale du Froid. 1989, Vol 79, Num 9, pp 419-421, issn 0035-3205Article
Shelf life extension of a bakery product using ethanol vapor = Extension de la durée de conservation d'un produit de cuisson, en utilisant la vapeur d'éthanolSMITH, J. P; OORAIKUL, B; KOERSEN, W. J et al.Food microbiology. 1987, Vol 4, Num 4, pp 329-337, issn 0740-0020Article
L'érosion, une menace pour vos sols: des phénomènes complexes = Erosion, a danger for your soilsPAULET, B.1985, Num 184, pp 25-27, 2 p.Article
Water activity and preservationCURRY, J.Cosmetics and toiletries. 1985, Vol 100, Num 2, pp 53-55, issn 0361-4387Article
Brotfrischhaltung durch Wärme = Maintien de la fraîcheur du pain par la chaleur = Bread freshness keeping by heatBERRENS, W; BRUMMER, J. M.Getreide, Mehl und Brot (1972). 1984, Vol 38, Num 5, pp 155-156, issn 0367-4177Article
Massnahmen zur Schimmelbekämpfung bei Brot. 6. Mitt. : Schimmelschutz bei angeschobenen Broten durch Oberflächenbehandlung mit Natriumdiacetat oder Alkohol = Moyens de lutte contre les moisissures du blé. 6. Protection, par traitement superficiel par le diacétate de sodium ou l'éthanol, de l'entame des pains = Investigations for the mould inhibition of bread. 6. Part : Mould inhibition with bread without crust at the sides by surface treatment with sodium acetate or ethanolBRUMMER, J. M; MORGENSTERN, G.Getreide, Mehl und Brot (1972). 1984, Vol 38, Num 2, pp 52-56, issn 0367-4177Article